Sanningen Om Sverige (SOS) – dags att agera!

publicerad 7 december 2017
- Marcus Gullberg
SVT pausbild TV1
Marcus Gullberg, selfie
Marcus Gullberg, selfie

DEBATT. “Det räcker inte att sitta hemma och muttra i TV-soffan när landet håller på att kollapsa. Vi måste agera och söka kontakt med våra makthavare snarast. Vi behöver många människor och detta är inte en vänster-höger-fråga. Vi måste ta tillbaka kontrollen över landet alternativt ge upp framtiden helt.” Det skriver Marcus Gullberg i denna debattartikel och upprop som vill engagera alla som vill göra något konstruktivt för Sverige och som vill värna om traditionell svensk moral.

Text: Marcus Gullberg, Sanningenomsverige.se

Med tanke på hur illa ställt det är med penningproduktion, demokrati, yttrandefrihet, mediaoligopol, svenska bönder, ensamhet, psykisk och fysisk ohälsa bland unga etc i Sverige så har jag startat en hemsida, Sanningenomsverige.se,  som kommer att fungera som en informationsportal för alla som vill lära sig mer om krigföringen som pågått gentemot det svenska folket sedan århundraden.

För att överhuvudtaget kunna ändra på någonting måste folket först och främst få veta sanningen om bankernas penningproduktion och hur de kan skapa artificiella boomer och kriser med sin ensamrätt på att skapa och strypa krediter.

Har man väl förstått det monstruösa bedrägeriet gällande penningproduktionen är sinnet mer öppet för att inse att resten av bedrägeriet går ut på att försvaga, fördumma och förslava folket genom massiv propaganda och maktövertagandet av alla viktiga samhällsinrättningar samt storföretag. Härskarna vill hålla folket oinformerade om detta till varje pris.

115 000 schweizare är föredömet

Achweiz - Foto: Pxhere.com - CC0 Public Domain
Achweiz – Foto: Pxhere.com – CC0 Public Domain

Vi som vet något måste nu ena oss och informera alla de som inte vet och som vill lära sig mer. I Schweiz har 115 000 medborgare skrivit på en petition om att folkomrösta kring bankernas rätt att skapa krediter. Om Schweiz kan väcka upp 115 000 medborgare borde vi också kunna klara det. Informationsspridningen är det absolut viktigaste i hela processen mot en bättre framtid för Sverige tror jag.

Svenska folket ligger ned och vår stat med sina dolda härskare fortsätter att sparka och sparka på det liggande offret med hjälp av banker och MSM (Main Stream Media). Vi har därför tagit fram ett utkast på en enkel A4-flyer med lite relevant information och med länk till vår hemsida där de kan få mer detaljerad information.

Vi har även gjort en nätundersökning på hemsidan för att få en indikation på hur många som är intresserade av att hjälpa till. Glöm inte rösta! Ge också gärna feedback på flyern i kommentarsfältet nedan om ni vill. I dagsläget finns bara mina artiklar publicerade på webbsidan men inom kort hoppas vi kunna publicera bra artiklar från andra bloggare. Vi kommer även att öppna en FB-sida samt en VK-sida för att kunna nå ut via sociala medier.

Gustav Vasa i Mora
Gustav Vasa i Mora – Målare: Johan Gustaf Sandberg – Nationalmuseum.se

Hur kan vi effektivt sprida information till svenska folket?

Det finns många människor som har stark tro på den digitala tidsålderns möjligheter att sprida information. Vad många inte känner till är att Facebook och Google idag blockerar all känslig information som riskerar att sprida sig till stora delar av befolkningen. Detta är ett välkänt faktum och därför rekommenderar jag att alla som vill göra en insats delar ut flyers i brevlådor – detta är det säkraste sättet att garantera informationsspridning och eftersom det är samhällsinformation kan den delas ut i alla brevlådor inklusive de som har ”ej reklam”.

Min rekommendation är att var och en som vill hjälpa till skriver ut några hundra flyers på sin skrivare och tar några promenader i sitt område med flyers tillhands.

Kostnaden är försumbar och hälsoeffekten är garanterat positiv. Senare kan man åka en sväng i närområdet med jämna mellanrum och dela ut ännu fler flyers. Om vi nu är hundratals personer här på NewsVoice som vet något kan vi inom kort vara tusentals åtminstone. Kombinerar vi det med att maila informationen till våra vänner, pratar om det på sociala tillställningar och delar informationen på Facebook (så länge det är möjligt) så kan vi uppnå en enorm effekt på kort tid.


Det viktiga är att tro på det och glöm för all del inte bort att alla de som arbetar inom polis, rättsväsende, underrättelsetjänst och militär är helt vanliga människor med bostadslån som säkerligen inte vet mycket mer om de djupare orsakerna till samhällskollapsen än genomsnittsmedborgaren.


Alltså vill vi gärna sprida informationen till dem också för många av dem vill säkerligen inte hjälpa våra tyranner på traven.

Enighet är helt avgörande – oavsett partitillhörighet

Det viktiga är att ena det svenska folket gentemot det förtryck som det är utsatt för varje dag, inte minst från MSM. Är vi fortsatt söndrade kan vi aldrig vända detta skeppet som kallas Sverige och folkets verkliga förtryckare kommer då att i lugn och ro fortsätta i samma hjulspår tills all vår frihet är borta. Men om folket får korrekt information om bankbedrägeriet så kommer de att inse att de har blivit grundlurade sedan födseln. Jag tror därför att vi måste vända oss till alla medborgare oavsett partitillhörighet, nationalitet, yrke, ras, tro eller annan tillhörighet och ge dem en chans att studera vår information. I princip alla svenskar är grundlurade inklusive migranterna.

1984, Norma Crane, Eddie Albert, Studio One, 1953
Publicity photo on the set of the CBS anthology television series Studio One. This was a presentation of George Orwell’s 1984. L-R: scenic designer Kim Swados, Norma Crane, Eddie Albert, and director Paul Nickell – Wikimedia Commons

Framtiden – vad är alternativet?

Det finns inte jättemånga människor som vill att deras barn skall växa upp i en kultur med skuldslaveri, mediaoligopol, depression, könsdysfori bland skolbarn, gängvåldtäkter, massövervakning, skräpmat, pk-diktatur etc.

De allra flesta medborgare skulle nog vilja ha den frihet som sunt förnuft, traditionell moral och välvilja mot folket och kulturen skapar. Jag tror också att det är bättre att förekomma än att förekommas och detta är ett bra ögonblick att verkligen sprida sann information vitt och brett nu när flera bloggare och alternativmedia har sammanställt så mycket bra information om vad som pågår bakom kulisserna.

Därför, om ni vet något, sprid gärna informationen vitt och brett till alla ni känner samt så många brevlådor som möjligt! Jag anser att alla som hjälper till med att sprida sanningen om vad som pågår i Sverige är de verkliga hjältarna som står upp gentemot svinerierna.

Bankbedrägeriet är det enklaste att börja med och det är också det största svindleriet genom alla tider som bevisar klart och tydligt att det aldrig har funnits tillstymmelse till någon demokrati i vårt land. Det kan inte heller på något sätt bortförklaras som en konspirationsteori eftersom allt kan mätas i siffror. Just för att MSM och Riksdagspartierna aldrig debatterat om denna ödesfråga har vi det bästa beviset på att stat och MSM är allierade med bankerna och krigar emot det svenska folket.

 Text: Marcus Gullberg, Sanningenomsverige.se


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Sverige
Stöd NewsVoice 2024
 • Så där ja , nu har den tandlösa rättvisan sagt sitt och bötfäller Nordea och övriga åtta europeiska institutioner som gjort sig skyldiga till penningtvätt. Blir alltså drygt Två milj. sek per bank om vi förmodar att det fördelades jämnt. Undrar om Nordea överlever denna jättesmäll ?

 • Höll på att ramla omkull av förvåning när jag hittade dessa initierade artiklar i… METRO (?!?!) … av alla skittidningar… Kan väl gissa att Ekis Ekman inte blir så långvarig där.

  https://www.metro.se/artikel/kajsa-ekis-ekman-bankerna-m%C3%A5ste-demokratiseras

  https://www.metro.se/artikel/kajsa-ekis-ekman-det-%C3%A4r-dags-att-l%C3%A4mna-eu

  Hade ingen koll på henne även om jag hört namnet förr. Hur som helst , än finns det hopp om journalistiken , om än aldrig så lite.

 • Så här beskriver Riksbanken sin och bankernas hantering av pengar:

  “Om vi börjar med sedlar och mynt så har Riksbanken monopol på sedelutgivningen. Det är alltså bara vi som har rätt att skapa mer sedlar och mynt. Men sedlar och mynt utgör en mycket liten del av ”pengarna”. Merparten av alla pengar utgörs istället av t ex banktillgodohavanden i form av exempelvis lönekonton på banken. Dessa ”pengar” finns bara elektroniskt. Och bankerna kan själva skapa mer av sådana elektroniska pengar, t ex genom att inrätta nya sparformer eller andra typer av krediter. Efterfrågan på krediter/lån till investeringar som företag och hushåll vill göra styrs bland annat av hur högt priset på pengar är.

  Mängden pengar växer över tiden, dels då saker blir dyrare, dels då ekonomin växer. Vi blir fler och fler människor som handlar mer och mer för varje år som går, så då behövs mer pengar. Riksbankens uppgift är att se till att det alltid finns så mycket sedlar och mynt som behövs. Men det finns inget mål för de andra formerna av pengar. Istället har vi ett inflationsmål på 2 procent. För att nå detta mål höjer eller sänker vi vår styrränta (reporäntan). Räntan är inget annat än priset på pengar, så genom att höja eller sänka räntan påverkar vi också efterfrågan på pengar i ekonomin.

  Kan banker skapa pengar?
  Det korta svaret på frågan är: nej, bankerna kan inte själva skapa pengar. Det kan endast centralbanken göra.

  När en bank ska låna ut pengar måste dessa pengar komma någonstans ifrån. Bankerna skaffar vanligtvis dessa genom att själva låna upp på marknaden, vanligtvis mot någon form av säkerhet. Exempelvis finansierar man delar av sina bostadslån genom att låna upp pengar mot en korg av bostadslån som säkerhet. Detta kallas säkerställda obligationer. Bankerna omvandlar alltså en sorts tillgångar (t ex bostadslån) till en annan sort (likviditet, dvs pengar). Kan bankerna inte göra detta kan de inte heller låna ut pengar.

  Det är därför det var så problematiskt när de marknader bankerna använder för att finansiera sig inte fungerade på ett tillfredsställande sätt under finanskrisen och det var därför många centralbanker lånade ut stora belopp till sina banker. Hade bankerna själva kunna skapa pengar hade detta inte varit ett problem. Bankerna kan alltså själva inte göra detta.

  I våra filmer om Riksbanken finns mer information om Riksbankens verksamhet och roll i den svenska ekonomin samt om vad pengar är och hur de skapas: http://www.riksbank.se/sv/Riksbanken/Filmer-om-Riksbanken/

  Hälsningar
  Information Riksbanken”

 • Kenneth Thorberg: Bra att du förkovrar dig, men LÄS hansböckerna istället; han har skrivit ca 100 st. Vill du få ett hets stalltips, så räcker det med att du läser en bok (Har läst nästan alla …) så läs kioskvältaren: https://www.bokus.com/bok/9789170373572/att-forsta-makten/
  Slutsåld förstås överallt. Pröva andrahandsmarknaden:
  https://www.bokborsen.se/list/Noam-Chomsky/Att-F%C3%B6rst%C3%A5-Makten?f=1&_s=price&_d=asc&qi=9789170370052

 • Marcus Gullberg 14 Dec, 2017 at 08:26

  Så bra det blev. Och akronymen får en verkligen att tänka.

  Angående “Bankerna får dessutom ekonomiskt stöd från oss skattebetalare när dessa finansiella
  bostadsbubblor spricker för att de inte ska begäras i konkurs, ett tydligt exempel på att
  korruptionen har blivit legaliserad”: Skall det möjligtvis vara “deras finansiella bostadsbubblor”?

 • per: ja hasselfors jord finns som ekologiskt. Sedan: “Jag förmodar att de 5 procent jord som du själv tillverkar” Nu är det 25 % inte 5 %: “Jord från egen trädgård (20 %)” samt “latrinkompost (5 %)” = 25 %. All mat vi äter är ekologisk, vilket då torde även gälla vår latrinkompostensjord. Du kan ju undersöka saken på plats (utedasset) om du vill 🙂

  Blod- och benmjöl ekologiska? Knepig fråga. Bra. Vi köper bara kött från ekobonde. Det blir i så fall till att mala ner ben själv. Vattnar även till och från med eget humanurin. Återstår blod?

 • Tyvärr så föll texthuvudet bort från den ursprungliga versionen vilket åtminstone för mig gav ett slagkraftigt och direkt intryck med dess dubbeltydighet. När du dessutom hänvisar till SOS i sista stycket blir det lite förvirrande för läsaren är jag rädd.

 • Erik 13 Dec, 2017 at 14:45
  Erik 13 Dec, 2017 at 14:46

  Okej, kör du möjligtvis med KRAV-märkt jord? Jag förmodar att de 5 procent jord som du själv tillverkar, liksom blod- och benmjöl, är ekologiska.

 • Kul per. Mina jordblandningar gör jag på följande sätt: (utomhus odling) Hasselfors, beroende på gröda (20 %). Jord från egen trädgård (20 %) Fin sand (15 %) egen latrinkompost (5 %). Perlit (15 %) Vermikulit (15 %) Lecakulor (5 %).

 • Erik 13 Dec, 2017 at 00:41

  Skördevikt kan man få ut medelst några få mineraler i jorden, näringsmässigt högkvalitativa grödor är en helt annan sak.

  Roligt att du har egen praktisk erfarenhet av odling, det smäller högt.

 • per: jag har under många, många år både skapar egen jordblandningar och aldrig behövt gödslat under cykeln från vegg till blom samt byggt flera olika hydrodlingar både med och utan ebb- och flodsystem och måste erkänna att hydron slår allt vad jord heter i skördevikt, men varför inte köra bägge delar.

 • @Per: Om goda människor samarbetar kommer de att vinna oavsett hur oddsen ser ut på ytan. Det är därför vi borde hjälpas åt med att informera folket. Det är det allra viktigaste steget – det första steget – tror jag.

  Jag skall se om vi kan få upp en ny PDF endera dagen nu.

 • Erik 12 Dec, 2017 at 17:18

  Jag har ända från början ställt mig frågande inför och hyst skepsis mot den, på senare tid, så hypade vattenodlingstekniken. Var och en som är det minsta insatt i hur otroligt sammansatt en frisk odlingsjord är när det gäller näringsämnen, mikroorganismer, samt de större jordbearbetande och -förädlande djur som en sådan miljö drar till sig, torde göra detsamma.

  Lösningen på dagens matproduktionsproblem är enligt min mening inte att driva upp grödor i vattenbehållare, utan en återställning av våra odlingsjordar till den kvalitet som de en gång hade, innan det moderna, sjuka jordbruket tog över stora delar av världens matproduktion.

 • Intressant att de del av alla era viktiga förslag samt goda idéer. När vi satsade på solceller, hade jag intressanta samtal med montörerna, och vi var rörande eniga, trots generationsbarriär, om läget i landet. Deras förslag (dom levde som de lärde) var helt annorlunda mot vad vi här diskuterar.

  Deras analys var att det går inte att bekämpa systemet, för det gör det bara starkare, utan endast vid sidan av. Gör dig oberoende av dem. Gå ihop. Flytta ut på landet. Bilda kollektiv, eller i vart fall stugbyar. Samarbeta, även med den lokala makten i kommunen. Bilda personliga band. Gör Er oberoende så gått det bara går t ex via ny odlingsteknik som hydroodlingar – 4 ggr mer effektiv (skördvikt) på en 100-dels yta. Visa upp positiva exempel. Det makten vill, är att vi lever åtskilda åt som i storstäderna. All och en var i varsin isolerad låda. Konsumerade deras hypnotiska och förföriska TV-program och känna än större alienation, misstänksamhet och aggression mot våra medmänniskor samt enbart kommunicerade med varandra via deras massavlyssnade IT-infrastrukturtjänster.

  I Dietrot och på andra platser i USA, finns det hela stadsdelar som är självförsörjande med egen valuta. Exempel finns också ex i många europeiska länder, men det rapporteras aldrig om dem så klart.

 • @Leif Lundberg

  Tack Leif för länken till parti FOLKHEMMET SVERIGE som jag finner just det parti som uppfyller alla mina krav på vad vi i Sverige ska sträva efter och jobba för. Om partiet “överlever” fram till val i nästa år, då får det mitt röst.

  @ Marcus Gullberg

  Det senaste utkastet, tycker jag, är tillräckligt bra och förståeligt att vem som helst kan begripa innebörden av det. Informera oss när du uppdaterat pdf filen så vi kan börja sprida ut det till folket :).

 • Marcus Gullberg 11 Dec, 2017 at 21:07

  Ja, det viktiga är ju att goda människor tar initiativet när det kollapsar, men finns det i den situationen goda som förmår utmana de onda? Jag menar, dessa superrika individer håller naturligtvis redan sedan länge för fullt på med förberedelserna inför den kris, vars startdatum de själva sätter.

 • Jag är glad och tacksam att det fortfarande finns människor i detta samhälle som utan, för egen vinnings skull, engagerar sig i samhällsfrågor, stora sådana, men i Sverige pratas det för mycket, det är något vi lärt av politikerna. Till sist blir det bara pankaka, utan innehåll. Va ska man då göra, vilken modell är det som kan få betydelse för framtiden ? Det enda sättet, som jag ser det, att komma vidare är “Konkret Handling”, dvs man genomför ett antal små projek. Många små projekt/handlingar blir ett stort som också blir förverkligat. Naturligtvis utsätter man sig då för risken att man blir en “politisk slagpåse”. För att hålla greppet om vad man vill, måste man skapa en plan (på papper) som hela tiden korrigerar vad man gör och när planen inte fungerar korrigeras den. Detta är något som nuvarande svensk politik inte klarar av.
  Se (Invandringen/politiska partierna/SD/Rosling) jag har ganska stort förtroende till den vanliga svenskens naturliga förmåga att sålla, men finns inga andra alternativ än de befintliga fortsätter den med autopilot programerade resan. För mig framstår problemet som det individuella ställningstagandet kan medföra, att man tex löpa risken att bli arbetslös, med kanske en räntekostnad på 7 000 – 10 000 sek/månad med påföljande utfrysning. Det är det system som styr idag och som flertalet politiker ställer sig bakom vid varje enskilt tillfälle i Riksdag eller vid kommunal- och landsting när något skall klubbas igenom. När vi om 10 – 20 år har en arbetslöshet på 30 – 50% kommer inte samhället ha förmågan att skydda sina medborgare, redan nu framstår den individuella säkerheten som ett problem som man har svårt att hantera, så frågan är fortfarande “Vad får vi för pengarna?”
  Jag själv bor numera i utlandet, samma problem finns här men med den skillnaden att man här verkligen på ett “Vuxet” sätt försöker hantera verkligheten.

 • @Per: Alla system kollapsar förr eller senare när tillräckligt många människor har blivit tillräckligt korrupta. Det viktiga är att det är goda människor som tar initiativet när det kollapsar så att något bättre kan skapas och inte tvärtom.

  @Kenneth: Det där med stora bokstäver till siffrorna är nog överflödigt eftersom alla vet att bostadslånen nått rena fantasinivåer i Sverige och det är nog en och annan som svettas rejält över det. Jag vet faktiskt inte om de kan stämma mig eller någon annan men oavsett det så finns det för- och nackdelar med allt som händer och alla har väl rätt att uttrycka sin åsikt ännu eller?…. Oavsett om den är “fel” eller “rätt”….

  Jag kan ju inte ta ansvar för vad människor gör med flygbladen. Om de vill dela ut sådana så är det deras beslut var de gör det och jag är glad om många fler får veta om sanningen.

 • @ Marcus Gullberg

  Bra nog , man skulle kunna sitta och vrida och vända på textinnehållet hur länge som helst men som du poängterade förut så är det mer bråttom än så. Det finns dock en detalj som kan ändras för att tillföra lite nyans och genomslagskraft , beloppet gör sig bäst med stora initialer : Tre Biljoner Tvåhundra Miljarder. Utan att vilja vara plottrig.

  Vad har du för övrigt för åsikt om mitt förslag att dela ut flygbladet även på bankkontoren ? Skulle det kunna ge dig problem i form av ev. stämning ?

 • FOLKHEMMET SVERIGE

  Tyvärr fungerar det inte att ta kontakt med våra politiker och det spelar ingen roll hur bra argument du har eller hur viktigt det är för medborgarna och landet. 8-klövern kan liknas vid “vindflöjlar” som ställer in sig efter vinden – och det är inte folket som står för vinden. Vi vet av egen erfarenhet att det inte går att prata med “vindflöjlar” och det oberoende av hur viktigt ditt ärende är (även om det innebär liv och död för tusentals svenskar – så bryr de sig inte). Således måste de bytas ut.

  Märk att många politiker i ledande ställning är lekmän som gjort politisk karriär – som är lätta byten för professionella lobbyister som backar upp deras karriärer med makt och pengar. Om en politiker som saknar kompetens skull avvika från det som för stunden är “politiskt korrekt” så skulle hans karriär vara slut och han skulle hamna i “frysboxen” – så det är i viss mån förklarligt varför de säljer ut medborgarna och landet (men inte förlåtligt).

  Nu finns de äntligen ett äkta oppositionsparti som på allvar utmanar “8-klövern” i alla viktiga politiska frågor. Läs partiprogrammet och döm själv.

  – Folkhemmet Sverige … http://www.folkhemmetsverige.se/

  PS. De som prenumererar på 2000-Talets Vetenskap har i ett antal artiklar i år kunnat läsa om hur det monetära systemet fungerar (något de flesta inte har en aning om) … http://2000tv.se/

 • Marcus Gullberg 11 Dec, 2017 at 16:42

  Marcus, när tillräckligt många människor förstår hur kriminellt och ohållbart det ekonomiska system som vi lever under är, vad kan denna kollektiva insikt leda till annat än kollaps?

 • @Kenneth och ni andra som ville ändra på flygbladet till en mer fokuserad variant på bankerna så har jag ett nytt utkast nedan där jag tagit med lite andra förslag som jag gillade.

  Bankfrågan är så pass komplex om man går in i detalj på vad som är pengar att man garanterat förvirrar mer än man informerar på ett flygblad. Parasitstopp har gjort det mycket bra men många förstår ändå inte hans resonemang. Tricket är att bankerna använder sina skulder till spararna som tillgångar för att låna ut till andra och balansräkningen bör ju gå ihop till och med för en bank (men det struntar ofta deras tillsynsmän i…). T.ex. Kalle sätter in 100 kronor hos banken och banken lånar ut pengarna till Pelle. När Kalle kommer in och vill plocka ut sina pengar finns de inte eftersom Pelle har dem. Om folket vill sänka en bank räcker det med att 10% av deras kunder går in och plockar ut sina tillgångar. Då kommer bankerna att frysa alla tillgångar omedelbart, precis som gjorts i Syd-Europa/Venezuela etc. Staten sitter och mumlar: bravo banker vi vill ha stabilitet, stabilitet…. Stabilitet betyder fortsatt röveri av landets tillgångar.

  Flygbladet version 2.0 nedan:

  ”Fred om möjligt, sanning till varje pris.” – Luther
  Staten ger bort makten till banker och media frivilligt (rubrik)

  Vem vi än röstar på så är det samma banker som skapar våra digitala skuldpengar. Den som producerar pengarna i ett land har den absoluta makten över landet.
  Privata banker har skapat tre biljoner tvåhundra miljarder kr i form av bostadslån till folket. Dessa pengar tillhör egentligen inte bankerna utan är stöldgods från staten (folket).
  Är det rimligt att staten gett bort rätten att skapa pengar och bestämma räntor till några privata intressen som inte på något sätt kan representera folket eller nationen?
  Att ge bort rätten att skapa pengar till bankerna är samma sak som att ge bort statens yttersta makt till bankerna eftersom den som skapar skuldpengar och reglerar räntan kan driva hela landet och många företag mot katastrof när som helst.
  Bankerna får dessutom ekonomiskt stöd från oss skattebetalare när dessa finansiella bostadsbubblor spricker för att de inte ska begäras i konkurs, ett tydligt exempel på att korruptionen har blivit legaliserad.
  Dessa ödesfrågor för Sverige debatteras aldrig någonsin i MSM (Mainstream Media), dvs tidningar, radio och tv. På MSM är man fullt upptagna med att underhålla folket med skräpprogram på TV, sport, katastrofer, hot om Ryssland, skvaller och sexskandaler.
  Här talar vi om några certifierade falskmyntare, förlåt banker, som har tagit makten över folket, staten, MSM, företagen och därmed står ovanför våra lagar. Ordet bankrånare har fått en ny innebörd.

  Har du någonsin hört talas om ett riksdagsparti eller någon tidning som argumenterar för att ta bort bankernas rätt att skapa krediter? De viktigaste frågorna debatterar politikerna och MSM aldrig. Där har du beviset på att demokrati och välvilja gentemot det svenska folket inte existerar. Bankerna gör oss till frivilliga skuldslavar eftersom den korrekta informationen döljs för folket.

  Många svenskar sitter med stora skulder och borde nu ena sig och agera gentemot denna tyranni.

  Ni kan hjälpa Sverige – sprid gärna detta flygblad vitt och brett!

  Om du tycker denna typ av information är intressant så är du välkommen att läsa mer på http://www.sanningenomsverige.se . Om du dessutom tycker att vår information är viktig så sprid den gärna vidare till vänner och familj. Skriv gärna ut flygbladet och dela ut det i brevlådor. Ju fler som känner till sanningen desto enklare är det att ändra på saker och ting.

  Observera att S O S inte är någon politisk organisation som är ute efter något sorts stöd eller medlemsrekrytering. Vi vill bara sprida information till folket så att folket får reda på sanningen.

 • En framtida stat måste folket ha starka styrmedel som håller statens hantlangare under folkets stövel och inte tvärt om som idag. Den ärliga riktiga staten (folket) måste ha de styrmedel som behövs för att själv ge ut de betalmedel (Ja då ett elektroniskt moln av “pengar” behövs) som staten (folket) behöver för att medborgarna efter behov och nytta ska kunna samarbeta för att utveckla samhället demokratiskt.
  Se denna video med professor Michel Hudson hur stater och bankoligarker och försett bankerna med skuldslavar.
  https://www.youtube.com/watch?v=00iY4cpEQDY

 • Erik 11 Dec, 2017 at 11:39

  Det är inte så svårt att se vad som är fel med det ekonomiska systemet, svårare är att få till stånd en förändring, utan att mänskligheten far illa. Det kommer alltid att finnas kriminella och onda entiteter som gör allt för att förhindra en rättvis och väl fungerande lösning på problemet.

 • “Att Sveriges privata banker har rätt att skapa och låna ut pengar. Den makten skall innehas av svenska staten, som skall styras av befolkningen.”

  Några frågor: Att byta en hög av oligark (privata bankföretag och dess ägare) mot en hög statliga oligarker? Vem och vilka skall sitta i dess styrelserna? Skulle inte maktkampen inom den statliga sektorn bara börja om från början? Kapitalägare skulle bara flytta sina tillgångar utomlands. I så fall skall detta ske samtidig över hela världen?

  “Penningmängden måste också stå i proportion till mängden verkliga tillgångar. Dagens ekonomiska system är ett pyramidspel, matematiskt förutbestämt att med jämna mellanrum leda till ekonomisk kris och till och med kollaps”.

  Att elektroniska pengar, eller digitala, skapar flera problem är vi överens om, men om nu de blinkande låtsaspengarna vi ser på våra skärmar utgör ca 93 – 95 % av alla “pengar” vad händer om vi beslutar att dem blir värdelösa? Det går väl knappas att föreställa sig ens? De ekonomiska lagarna måste då f¨å en chans att verka ut. Under tiden skulle de bli minst sagt kaos.

 • @Kenneth: Tack för din insats:)! Jag skall ge feedback imorgon.

  Alla ni andra, tack för all feedback:). Vi skall få fram en bättre version inom kort. Återkommer imorgon.

 • Alla initiativ för att rädda vårt land är bra men tyvärr tror jag det är för sent. Svenne banan skulle vaknat upp redan för 30 år sedan och sett vart hän det lutade och då vidtagit åtgärder. Sveriges folk har blivit ett folk av feministiska ynkryggar. Det är inte deras fel då msm har vilselett, dolt och ljugit om alla de stora viktiga frågorna för vårt land i mer än 30 år. Folket har nu blivit så fördummat att det inte finns någon räddning. Vi har idag riksdags politiker utan gymnasiekompetens, vi har riksdagspolitiker med narkotika missbruk i bagaget och vi har riksdags politiker som är så fullständigt korkade att de inte kan ha ett vanligt hederligt avlönat arbete och det värsta är att vi det svenska folket har tillåtit detta i många många år och gör det fortfarande.

  Sanningen är att Sverige måste gå under, det finns ingenting kvar att rädda då hela samhället och det politiska systemet och rättsväsendet men också många av de statliga myndigheterna är så genomkorrupta att det inte finns någonting att bygga en framtid på.

  Är jag negativ, ja det är jag men vi får väl se.

 • Hur banker skapar pengar

  “Pengarna som de kommersiella bankerna skapar är inte samma typ av pengar som Riksbanken skapar, det vill säga sedlar med Riksbankens stämpel på. Det är istället de elektroniska pengar som blinkar på skärmen av en bankomat när du kontrollerar ditt saldo. Just nu utgör elektroniska pengar (banktillgodohavanden) ca 96% av alla våra pengar i ekonomin. Det innebär att endast ca 4% är fysiska pengar (sedlar & mynt).

  Bankerna skapar pengar genom en redovisningsprocess när de ger ut ett lån. De siffror som du ser när du kontrollerar ditt saldo i banken, är faktiskt bara bokföringsposter i datorsystemet hos banken. Dessa siffror är en “skuld” från din bank till dig. Men genom att använda ditt betalkort eller internetbank, kan du spendera dessa elektroniska pengar som om de vore fysiska pengar. På detta sätt har bankerna kunnat skapa ett effektivt substitut till de fysiska pengarna. Faktum är att pengarna på ditt bankkonto i realiteten inte är dina pengar, de är tillgångar som ingår i bankens kapital. Allt du har är en fordran på banken att ge dig pengar på motsvarande belopp, när du behöver dem.

  För varje nytt lån som en bank gör, skapas det nya pengar. Via den här processen har de kommersiella bankerna innan krisen kunnat blåsa upp penningmängden cirka 10% varje år och dubblerat penningmängden var 10 år vilket resulterar i allt högre fastighetspriser.

  Det finns givetvis en baksida med den här möjligheten, att kunna skapa pengar (elektroniska krediter). Med varje nytt lån tillkommer en skuld. Detta är källan bakom våra personliga skuldberg, det är inte pengar som har sparats ihop av en arme av pensionärer utan pengar som har skapats av banker ur ingenting och lånats ut till personer som kanske inte kan betala tillbaka. Så småningom blir skuldbördan för hög, vilket resulterar i en våg av uteblivna betalningar och slutligen utlöses en finansiell kris.

  Alltså för varje nytt lån, skapar banken extra pengar (elektroniska) ur ingenting. Även om detta är svårt att tro första gången man hör det, är det allmänt känt bland de människor som hanterar det monetära systemet.”

  http://positivapengar.weebly.com/hur-banker-skapar-pengar.html

 • @Marcus Gullberg

  Mycket bra initiativ. Flygbladet behöver utformas bättre och kortas ner till en kort sida.

  Tillsammans kan vi utforma något bra.

 • Vilken information om fractional reserve banking blockerar Google? Jag har de senaste tio åren aldrig haft svårt att hitta information i ämnet.

 • Att bankerna lurar skjortan av befolkningen är inget nytt men att låta staten ta över pengautgivningen, utan mycket omfattande restriktioner vad pengarna får användas till, är ingen lösning. Staten rånar befolkningen genom världens högsta skatter som sedan används till att genomföra Kalergiplanen- folkutbytet. Problemet är att svenska folket inte är herrar i sitt eget land utan att staten kontrolleras av FN,EU, Bilderberarna, Soros etc. Dessutom finns det en hel del innevånare som arbetar för globalisterna och Sveriges undergång.

 • Erik 9 Dec, 2017 at 21:59

  Att Sveriges privata banker har rätt att skapa och låna ut pengar. Den makten skall innehas av svenska staten, som skall styras av befolkningen.

  Penningmängden måste också stå i proportion till mängden verkliga tillgångar. Dagens ekonomiska system är ett pyramidspel, matematiskt förutbestämt att med jämna mellanrum leda till ekonomisk kris och till och med kollaps.

  Vad anser du själv är problemet med det svenska monetära systemet?

 • @ Marcus Gullberg

  Nu har jag tagit fram ett förslag på hur detta flygblad kan se ut. Något som skulle kunna adderas är en lite mer detaljerad förklaring på hur detta bedrägeri går till , något som jag själv tyvärr inte är tillräckligt insatt i för att kunna göra ämnet rättvisa.

  ————-

  S O S
  Sanningen om Sverige

  Vem du än röstar på så är det samma mediemoguler och bankirer som kontrollerar propagandan och skapar digitala skuldpengar.
  Detta är den största hemligheten som bevisar att vår s.k. demokrati är genomkorrupt.

  Sveriges privata banker är de som givits rätt att skapa dessa digitala skuldpengar , inte staten.
  Detta enorma bedrägeri nämns aldrig med en enda rad i Mainstreammedia ( MSM) , alltså dagstidningar , tv- och radiokanaler.

  Privata banker har skapat tre biljoner tvåhundra miljarder ( 3.200 000 000 000 ) kr i form av bostadslån till folket. Dessa pengar tillhör inte bankerna utan är stulet från staten (folket).

  Att bankerna dessutom får ekonomiskt stöd , ett finare ord för socialbidrag , från oss i form av skattebetalare när dessa finansiella bostadsbubblor spricker för att de inte ska begäras i konkurs , är ytterligare ett exempel på att korruptionen har blivit legaliserad. Vid dessa tillfällen använder man som motiv att vårat samhälle inte skulle klara av en storbanks kollapsande vilket förstås är en stor lögn.

  Med vetskapen om de fantasisummor dessa bankdirektörer uppbär i lön blir det än mer uppenbart vilket bedrägeri vi är utsatta för. Man kan nog säga att ordet ” bankrånare ” har fått en helt ny innebörd.

  För att ytterligare visa på de privata bankernas dolda förehavanden så figurerar de svenska bankerna också i bl.a. den s.k. ” Panamaläckan ” som skapare av brevlådeföretag för sina mest förmögna kunder , något som avslöjades av Wikileaks. Framför allt Nordea har haft en väldigt stor roll som kriminella underhuggare , men detta är som förut nämndes inget som MSM avslöjat även fast de förstås rapporterat när mediacirkusen väl var igång. På MSM är man alldeles för upptagna med att underhålla oss med skräpprogram på TV , sport , katastrofer , skvaller och sexskandaler.

  Har du någonsin hört talas om ett riksdagsparti eller någon tidning som argumenterar för att ta bort bankernas rätt att skapa krediter ? De viktigaste frågorna debatterar politikerna och MSM aldrig om.
  Där har du beviset på att demokrati och välvilja gentemot det svenska folket inte existerar. Bankerna gör oss till frivilliga skuldslavar eftersom det knappt finns någon korrekt information eller synlig opposition som exponerar bankernas stölder. Folket ifrågasätter därför aldrig bankernas “rätt ” att skapa digitala skuldpengar. Många svenskar sitter med mycket stora skulder och det svenska folket borde nu ena sig och agera gällande dessa ödesfrågor.

  Ni kan hjälpa Sverige- sprid gärna detta flygblad vitt och brett

  Om du tycker denna information är intressant så är du välkommen att läsa mer på http://www.sanningenomsverige.se Om du dessutom tycker att vår information är viktig så sprid den gärna vidare till vänner och familj. Skriv gärna ut flygbladet och dela ut det i brevlådor. Ju fler som känner till sanningen desto enklare är det att ändra på saker och ting.

  Observera att S O S inte är någon politisk organisation som är ute efter något sorts stöd eller medlemsrekrytering , utan vi har tagit på vårat bevåg att denna information behöver delges det svenska folket.

  ————-

  F.ö. tycker jag att dessa flygblad med fördel även kan delas ut på bankkontoren så att det ger lite mer genomslag hos de kunder som är där för att uträtta ärenden. Bankerna tycker säkert inte att det blir särskilt kul att få brallorna nerdragna i deras egen kula. Blanda gärna med övriga blanketter så att de inte ligger helt öppet för personalen. Detta under förutsättning att SOS inte riskerar juridiska efterspel förstås.

 • Marcus Gullberg 9 Dec, 2017 at 10:46

  Jag tycker att den här diskussionen är ganska märklig. Avvägning mot tiden? Hur lång tid kan det på sin höjd ta att göra ett flygblad som mottagaren förstår? En dag?

  Kan inte du redogöra här på NewsVoice, Marcus, för hur det svenska monetära systemet fungerar, så kan alla som vill komma med förslag på hur texten på flygbladet bäst skall se ut.

 • Marcus Gullberg 9 Dec, 2017 at 10:46

  Jag tycker att den här diskussionen är ganska märklig. Avvägning mot tiden? Hur lång kan det på sin höjd ta att göra ett flygblad som mottagaren förstår? En dag?

  Kan inte du redogöra här på NewsVoice, Marcus, för hur det svenska monetära systemet fungerar, så kan alla som vill komma med förslag på hur texten på flygbladet bäst skall se ut.

 • Utmärkt med flygblad. Har ligt många andra förbjudit direktreklam. En del räkning kommer, tyvärr, med e-posten eller autogiro; föredrar som en gammal kamrer, att hålla diverse reverser i hand. Därför kommer detta flygblad att läsas i brist på inkommande brevhändelser. Framför allt om folk förstår att det inte kommer från kommersiella intressen. Bör möjligen också läggas till att vi, vanlig folk, är dem som delar ut dem, och att det inte finns någon speciell grupp bakom. Om jag vore informatör eller strateg inom för Säpo, skulle jag lägga upp följande strategi: två idériktningar för sabotage. Först en passiv riktning av deltagare eller sympatisörer som är kritiska till de bästa idéerna men samtidigt försiktigt positiva, vars syfte är att sagt splittra upp entusiasterna och där med bränna ut dem. Den andra riktning av mer aktiv karaktär. Gå fullt all in, och skapa alla kontakter och få alls förtroende och sedan kartlägga hela rörelsen. Motdraget är att inte bilda föreningar, med styrelser och få in kompetens, utan låta de lösa nätverket, via mer eller mindre anonyma aktörer (även inför varandra) samarbeta och få till en aktiv folkrörelse utan styrning.

  Här kommer 13 bra stalltips, ämnad att lyckas med politisk aktivism.

  1) Power is not only what you have but what the enemy thinks you have.
  2) Never go outside the experience of your people.
  3) Wherever possible go outside the experience of the enemy.
  4) Make the enemy live up to their own book of rules.
  5) Ridicule is man’s most potent weapon.
  6) A good tactic is one that your people enjoy.
  7) A tactic that drags on too long becomes a drag.
  8) Keep the pressure on.
  9) The threat is usually more terrifying than the thing itself.
  10) The major premise for tactics is the development of operations that will maintain a constant pressure upon the opposition.
  11) If you push a negative hard and deep enough it will break through into its counterside.
  12) The price of a successful attack is a constructive alternative.
  13) Pick the target, freeze it, personalize it, and polarize it.

 • Bara genom att sluta rösta helt kan någonting förändras!
  Det är min åsikt. Själv har jag avstått de sista tre val.
  Tittar vi bakåt i tiden på den hittills förda politiken så kan man beskriva det enkelt. Gemene man inklusive mig har röstat på lögnare och tjuvar som förser toppen av pyramiden med pengar och bygger ivrigt den nya världsordningen. Du betalar till pension och staten såg till att rädda bankerna med dina pengar, du betalar för vägar och staten ser till att vägunderhåll är eftersatt. Du betalar till sjukpenning men staten vänder ryggen till dig när du blir sjuk.
  Pengarna räcker helt enkelt inte till för att toppen av pyramiden behöver ha ständigt tillväxt av pengar och får aldrig nog. (Därför har vi varor av undermålig kvalité t.ex.)

  Staten håller dig i ständig osäkerhet och reglerna ändras hela tiden så att du inte får en lugn stund. Detta är den verklighet du röstar på. Som tack för detta är du avlyssnad, kontrollerad, baktalad och hotad om du är en känd uppstickare. Att tro att nya partier kan förändra något är en illusion för att de ger en reaktion på den rådande ordning vilket skapar kontrollerade processer och en illusion av framgång.

  Världens processer är inte skapade i det världsliga men dessa är skapade i det fördolda för att ge människor en grundläggande känsla av separation, av vi och dem! Därför är det bara i det fördolda som man kan ändra verkligheten. Så som uppe så och där nere. Så som i det yttre så som i det inre.

  Att ge upplysning i forma av flygblad eller fantastiska artiklar är bra. Detta borde dock leda till att människa söker det inre Ljuset inom sig som blir sedan vägledande i den yttre verkligheten. Den värld vi ser idag är en spegel av vårt kollektiva inre och det är där förändringen måste ske.

  Att stötta olika icke lokala föreningar, idrottsföreningar, organisationer och forskningsprojekt (rosa bandet t.ex.) eller att vara med i tros-samfund är det som skapar den värld vi lever i. Det som vi uppfattar som ont är det vi stöttar genom att det är iklädd i fårakläder.

 • Intressanta kommentarer., tack! Vi får fundera över detta om vi skall fokusera på endast bankerna. Min oro är att det är alltför svårförståeligt och pintressant för många människor. Men jag tycker att MSM och stat måste omnämnas i banktemat eftersom utan deras helhjärtade stöd skulle bankerna aldrig ha lyckats komma undan med detta bedrägeri under dessa århundraden.

  Jag skall försöka producera en alternativ version med avsmalnat fokus så ser vi om det känns bättre. Men jag vidhåller att den nuvarande versionen räcker för att göra något, det är ganska enkla saker som tas upp som de flesta kan förstå.

  Varför är det bråttom? Därför att motståndaren hela tiden tar sig nya friheter för att förtrycka yttrandefrihet och medborgerliga rättigheter. Om vi väntar ett tag till, kan vi ens publicera fritänkande artiklar på nätet? Men som sagt skall vi göra materialet så bra som möjligt. Men där finns alltid en avvägning mot tiden.

  Tacksam för alla konstruktiva förslag på formuleringar som passar i flygbladet.

 • @Marcus Gullberg: Det finns en video på svenska där skaparen beskriver ganska väl hur penningsystemet fungerar idag: https://www.youtube.com/watch?v=A2fiMFXeQbA

  Flygbladet är bra men se till att det inte finns för mycket information på en gång. Enligt min åsikt skall flygbladet väcka intresse att titta på din hemsida och på detta sätt få mera information om alla olika teman. Svenskarna är vana med datorer och hemsidor – flygblad försvinner in högen med reklam och annat skräp som landar i brevlådorna.

 • ”infon räcker långt för att väcka intresse från många som inte vet något alls”
  ”Tiden är knapp och ibland måste man agera först och sen förbättra materialet längs vägen när man har fler resurser”

  Enligt min mening är detta helt fel tillvägagångssätt, Att inte från början tillhandahålla en enkel, pedagogisk och förtroendeingivande information kommer endast leda till misstro och kraftigt motstånd. Vilket i sin tur kommer att ta, om möjligt, mycket lång tid att rätta till.

  Som du själv skriver ”från många som inte vet något alls” sannolikheten ät stor att gemene man och kvinna kommer att förkasta denna skrivelse som skräp, det skulle like gärna stå skrivet att zombies kommer att ta över världen i morgon. ”Det är lättare att lura folk än att övertyga dem att de blivit lurade” – Mark Twain

  ”Tiden är knapp” Förstår inte riktigt vad du menar med detta. Antingen kommer bankerna fortsätta tillverka pengar, eller inte.

  Som Marie skriver ”Flygbladet bör, för tydlighetens skull, enbart handla om bankerna och penningskapandet. Det blir bara förvirrande att blanda in andra saker och kanske till och med avskräckande.” Detta tycker jag är en bra strategi. Det finns även gott om källor som gemene man och kvinna inte kan förkasta utan vidare.

  När / om tiden infinner sig kommer jag självklart att bidra med mina förslag. Det är mycket lättare att kritisera än att komma med förslag.

 • Flygbladet bör, för tydlighetens skull, enbart handla om bankerna och penningskapandet. Det blir bara förvirrande att blanda in andra saker och kanske till och med avskräckande. Övriga ämnen går väl att läsa om om på hemsidan antar jag.

 • @Tom: jag tycker inte att det ena utesluter det andra. Ett dokument kan alltid förbättras och just nu har vi detta att gå på eftersom våra resurser är begränsade och infon räcker långt för att väcka intresse från många som inte vet något alls. Tiden är knapp och ibland måste man agera först och sen förbättra materialet längs vägen när man har fler resurser. Vad vi behöver är ett gäng med idéella krafter som kan hjälpas åt att jobba med och sprida information om vad som pågår.

  Jag tycker att om man har förslag på förbättringar, bara kom med dem direkt här eller maila in dem till at så kan vi snabbt redigera materialet.

 • Marcus Gullberg 8 Dec, 2017 at 12:26

  Det är bra att även ta med lite andra politiska frågor i flygbladet, men det behöver göras strukturerat, lättfattligt och mer tydligt underordnat själva bankproblematiken.

 • Mycket bra initiativ Marcus. Jag tycket att det spelar inget roll hur enkelt flygbladet ser ut DET VIKTIGASTE ÄR ATT ALLA VI SOM ÄR UPPVAKNA SÄTTER IGÅNG OCH GÖR NÅGOT KONKRET som att skriva ut 50-100 blad och dela ut i olika brevlådor. Gör de flesta det vi kommer att nå ut till många inte bara direkt men också indirekt genom att folk kommer förhoppningsvis att berätta om detta flygbladet. Vi måste agera nu !!! att inte gå och rösta det våre inte så bra eftersom då politikerna kommer göra som de vill. Man ska rösta men man kan rösta också BLANKT för att visa missnöjet. Får vi många blankröstning då är det en budskap till alla politiker att de alla har misskötits sig. Jag kommer i alla fall sprida ut några hundra flygblad oavsätt hur den ser ut.

 • Ett bra initiativ, men jag tycker som Martin mm.
  Om man vill skapa förtroende och förståelse måste ett sådant dokument vara utformat på bästa möjliga sett innan publikation / utdelning. “fortsätta att förbättras som ett levande dokument” Det duger helt enkelt inte. Ett sätt kan vara att hämta in förslag från olika håll för att sedan sätta ihop en pedagogisk och informativ skrivelse. Kanske till och med läsare här på NV är är villiga att bidra med förslag.

 • Tack till alla er som vill agera och hjälpa till att informera folket om vad som pågår! Det är enighet som är helt avgörande för att ändra på saker och ting tror jag. Deras strategi är att söndra och härska samt att sänka moralen asap så att folk blir alltmer korrumperade och folk enbart tänker på egenvinning och inte ens funderar på vem som styr samhället. Exemplet med politiker som gör tvivelaktiga saker för att senare få en “välbetald hederspost” som konsult eller EU/FN-tjänsteman är ju välkänt.

  Jag tror att flygblad kan bli framtidens melodi med tanke på vad som händer med social media just nu. Dessutom kan man faktiskt vara anonym om man så önskar när man delar ut flygblad.

 • @Thornberg: Tack för att du engagerar dig! Kom gärna med ett förbättringsförslag på hur man mest kortfattat och tydligast kan uttrycka bankproblematiken.

 • @Bo, Martin, Rune. Tack för era kommentarer. Flygblad istället för flyer är nog bättre, vi ändrar det.

  På tal om att blanda in flera politiska frågor tror jag att det tyvärr är ett nödvändigt ont därför att alla människor är olika och har olika intressen och kompetenser. Även om man inte är med på bankfrågan kanske man blir intresserad av att lära sig mer om systemfelet av några av de andra frågorna som tas upp.

  All feedback är värdefull och flygbladet måste fortsätta att förbättras som ett levande dokument. Men det är ingen enkel match att skapa ett intresseväckande flygblad som passar alla medborgare. Man kan ta den nuvarande versionen som en startpunkt.

 • Skall kopiera några och börja dela ut men som en del skriver så borde informationen om bankerna vara tydligare.

  Rune alltid lär man sig något nytt, jag delade ut flyers 1985 och blev inte upprörd för ordet.

  Värre är det med HR. och liknande titlar inom företagen.

 • Rune 8 Dec, 2017 at 08:59

  Bra iakttagelse, Rune. Jag ändrar min kommentar ovan till:

  Dock funderar jag liksom Martin Gustavsson på hur väl utformat A-4-flygbladet egentligen är. Den känns inte helt pedagogisk. Man får tänka på att de flesta svenskar är helt gröna i bankfrågan och att många har väldigt svårt att greppa hur det ekonomiska systemet är konstruerat.

 • Snälla människor, häng inte upp är på små saker. Flygbladet är mycket bra och skall leda till att folk kan relatera till sin vardagsobservationer. Om individen är helt bedövat och saknar all form av erfarenhet och konflikt med samhället, kan ingen pedagogik eller retorik tilltala henne/honom.

  Marcus Gullberg markerar något otroligt viktigt i sin kommentar och det är hur samhället splittras och bedövas medvetet av eliten för att inte ena sig mot statsmakten.

  Egentligen, det enklaste och klokaste man kan göra är det som Bo Sonnesjö antyder – att ingen går och röstar valet 2018. Det är ett sätt att fredligt ena sig och visa sin missnöje med makten.

  Angående flygbladet, så är den till för att leda folk vidare till information på hemsidan. Att dela länkar via sociala media är omöjligt. De flesta som har försökt, bör ha förstått att allt som innehåller vissa ord/källor filtreras bort via algorytmiska metoder.

 • Jag undrade vad “Flyers” var för något? Klickade därför på länken och när den kom upp så förstod jag att det man menade med “Flyers” helt enkelt var ett “Flygblad”. Varför inte skriva det?
  Jag blir förundrad över att man väljer en otydlig engelsk beteckning hellre än en tydlig och klar svensk som man inte behöver undra över.

 • Riksdagsval skall ske 2018! Vad skulle hända om en majoritet av svenska folket inte gick och röstade? Vilken konsekvens skulle det medföra när räkningen av rösterna sedan visade på att endast en bråkdel av väljarna tycktes ha förtroende för riksdag och regering?

  Tänk noga på detta förslag! Vilka kan sedan säga att “svenska folket” har förtroende för “oss” i riksdagen?

  Vem har inte läst om att riksdagsmän tillåts att t ex lyfta pension nästan i “evig tid” – utan att “makten” ens tycks reagera för att så sker – under betydligt längre tid än som det skulle vara tillåtet !!! Rent bedrägeri !!!

 • Jag tycker att det här initiativet är intressant.

  Dock funderar jag liksom Martin Gustavsson på hur väl utformad A-4-flyern egentligen är. Den känns inte helt pedagogisk. Man får tänka på att de flesta svenskar är helt gröna i bankfrågan och att många har väldigt svårt att greppa hur det ekonomiska systemet är konstruerat.

 • Flyern blandar in olika politiska frågor vilket sannolikt saboterar syftet, såvida det verkliga syftet inte är det omvända, vilket kommentaren från Peter Wallin verkar tyda på.

  Eftersom bankers funktion i samhället är svårt att helt förstå för alla så behöver man människor med kompetens på området som visar alternativ och förklarar för och nackdelar med olika banksystem.

  I övrigt finns det alltid människor som drar på sig enorma lån, helt enkelt för att de vill överkonsumera. Det får naturligtvis konsekvenser om inte bankerna/staten har spärrar för sådant beteende.

 • Detta upprop riktar sig till gemene man i Sverige och det syftar till att först och främst ge dem korrekt information om penningbedrägeriet. Alla strategier bortom att skapa falska pengar är endast stödjande strategier till penningbedrägeriet och syftar till att söndra, förvilla och ta all makt över folket anser jag. Det allra bästa sättet är att folket frivilligt går in i sin cell och låser dörren efter sig och kastar ut nyckeln.
  I strategin ingår dialektiken(dvs att kontrollera båda sidorna av alla konflikter) och det finns otaliga, artificiellt skapade fiendskaper mellan olika grupper i Sverige idag. Tex religioner, politiska partier, extremister, minoriteter, man-kvinna etc och allt det där syftar till att omöjliggöra enighet och motstånd mot statsmakten bland folket.

  Men åtminstone en fråga enar alla oavsett andra åsikter och det är att det finns några statligt certifierade falskmyntare med monopol som rånar hela folket dygnet runt genom sin ensamrätt på att skapa “svenska pengar” på en dataskärm, pengar som absolut inte tillhör dem som skapade pengarna. De har monopolrätten att närsomhelst sänka Sverige genom att sluta skapa skuldpengar och/eller kanske chockhöja räntorna. Vi talar om bankerna som är helt styrda av internationella super bankers som styr världens alla banker från BIS i Schweiz.

  Om vi bara kan ena svenskarna kring bankbedrägeriet så räcker det länge tror jag.

 • Jag tycker att samarbete med och uppgående i motståndsrörelsen Nordfront vore en bra idé! Och jag vill också uppmuntra alla att studera friasidor.is!

  Bästa hälsningar!

 • Vi är rätt många som sitter inne med den kunskap som redovisas i artikeln.
  Men det räcker inte precis som Gullberg skriver. Att gå tillsammans och agera.
  Det finns faktiskt ett par partier som har just punkten om pengaskapande som
  den viktigaste punkten i sitt program o det är Nordiska Motståndsrörelsen och Enhet.
  Kanske också därför som dom blir väldigt illa behandlade i MSM.
  Men vi kör väl ett race allihop så får vi se vart vi hamnar.
  Jag är på!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *