Marcus Gullberg, selfie
Marcus Gullberg, selfie

DEBATT. ”Det räcker inte att sitta hemma och muttra i TV-soffan när landet håller på att kollapsa. Vi måste agera och söka kontakt med våra makthavare snarast. Vi behöver många människor och detta är inte en vänster-höger-fråga. Vi måste ta tillbaka kontrollen över landet alternativt ge upp framtiden helt.” Det skriver Marcus Gullberg i denna debattartikel och upprop som vill engagera alla som vill göra något konstruktivt för Sverige och som vill värna om traditionell svensk moral.

Text: Marcus Gullberg, Sanningenomsverige.se

Med tanke på hur illa ställt det är med penningproduktion, demokrati, yttrandefrihet, mediaoligopol, svenska bönder, ensamhet, psykisk och fysisk ohälsa bland unga etc i Sverige så har jag startat en hemsida, Sanningenomsverige.se,  som kommer att fungera som en informationsportal för alla som vill lära sig mer om krigföringen som pågått gentemot det svenska folket sedan århundraden.

För att överhuvudtaget kunna ändra på någonting måste folket först och främst få veta sanningen om bankernas penningproduktion och hur de kan skapa artificiella boomer och kriser med sin ensamrätt på att skapa och strypa krediter.

Har man väl förstått det monstruösa bedrägeriet gällande penningproduktionen är sinnet mer öppet för att inse att resten av bedrägeriet går ut på att försvaga, fördumma och förslava folket genom massiv propaganda och maktövertagandet av alla viktiga samhällsinrättningar samt storföretag. Härskarna vill hålla folket oinformerade om detta till varje pris.

115 000 schweizare är föredömet

Achweiz - Foto: Pxhere.com - CC0 Public Domain
Achweiz – Foto: Pxhere.com – CC0 Public Domain

Vi som vet något måste nu ena oss och informera alla de som inte vet och som vill lära sig mer. I Schweiz har 115 000 medborgare skrivit på en petition om att folkomrösta kring bankernas rätt att skapa krediter. Om Schweiz kan väcka upp 115 000 medborgare borde vi också kunna klara det. Informationsspridningen är det absolut viktigaste i hela processen mot en bättre framtid för Sverige tror jag.

Svenska folket ligger ned och vår stat med sina dolda härskare fortsätter att sparka och sparka på det liggande offret med hjälp av banker och MSM (Main Stream Media). Vi har därför tagit fram ett utkast på en enkel A4-flyer med lite relevant information och med länk till vår hemsida där de kan få mer detaljerad information.

Vi har även gjort en nätundersökning på hemsidan för att få en indikation på hur många som är intresserade av att hjälpa till. Glöm inte rösta! Ge också gärna feedback på flyern i kommentarsfältet nedan om ni vill. I dagsläget finns bara mina artiklar publicerade på webbsidan men inom kort hoppas vi kunna publicera bra artiklar från andra bloggare. Vi kommer även att öppna en FB-sida samt en VK-sida för att kunna nå ut via sociala medier.

Gustav Vasa i Mora
Gustav Vasa i Mora – Målare: Johan Gustaf Sandberg – Nationalmuseum.se

Hur kan vi effektivt sprida information till svenska folket?

Det finns många människor som har stark tro på den digitala tidsålderns möjligheter att sprida information. Vad många inte känner till är att Facebook och Google idag blockerar all känslig information som riskerar att sprida sig till stora delar av befolkningen. Detta är ett välkänt faktum och därför rekommenderar jag att alla som vill göra en insats delar ut flyers i brevlådor – detta är det säkraste sättet att garantera informationsspridning och eftersom det är samhällsinformation kan den delas ut i alla brevlådor inklusive de som har ”ej reklam”.

Min rekommendation är att var och en som vill hjälpa till skriver ut några hundra flyers på sin skrivare och tar några promenader i sitt område med flyers tillhands.

Kostnaden är försumbar och hälsoeffekten är garanterat positiv. Senare kan man åka en sväng i närområdet med jämna mellanrum och dela ut ännu fler flyers. Om vi nu är hundratals personer här på NewsVoice som vet något kan vi inom kort vara tusentals åtminstone. Kombinerar vi det med att maila informationen till våra vänner, pratar om det på sociala tillställningar och delar informationen på Facebook (så länge det är möjligt) så kan vi uppnå en enorm effekt på kort tid.


Det viktiga är att tro på det och glöm för all del inte bort att alla de som arbetar inom polis, rättsväsende, underrättelsetjänst och militär är helt vanliga människor med bostadslån som säkerligen inte vet mycket mer om de djupare orsakerna till samhällskollapsen än genomsnittsmedborgaren.


Alltså vill vi gärna sprida informationen till dem också för många av dem vill säkerligen inte hjälpa våra tyranner på traven.

Enighet är helt avgörande – oavsett partitillhörighet

Det viktiga är att ena det svenska folket gentemot det förtryck som det är utsatt för varje dag, inte minst från MSM. Är vi fortsatt söndrade kan vi aldrig vända detta skeppet som kallas Sverige och folkets verkliga förtryckare kommer då att i lugn och ro fortsätta i samma hjulspår tills all vår frihet är borta. Men om folket får korrekt information om bankbedrägeriet så kommer de att inse att de har blivit grundlurade sedan födseln. Jag tror därför att vi måste vända oss till alla medborgare oavsett partitillhörighet, nationalitet, yrke, ras, tro eller annan tillhörighet och ge dem en chans att studera vår information. I princip alla svenskar är grundlurade inklusive migranterna.

1984, Norma Crane, Eddie Albert, Studio One, 1953
Publicity photo on the set of the CBS anthology television series Studio One. This was a presentation of George Orwell’s 1984. L-R: scenic designer Kim Swados, Norma Crane, Eddie Albert, and director Paul Nickell – Wikimedia Commons

Framtiden – vad är alternativet?

Det finns inte jättemånga människor som vill att deras barn skall växa upp i en kultur med skuldslaveri, mediaoligopol, depression, könsdysfori bland skolbarn, gängvåldtäkter, massövervakning, skräpmat, pk-diktatur etc.

De allra flesta medborgare skulle nog vilja ha den frihet som sunt förnuft, traditionell moral och välvilja mot folket och kulturen skapar. Jag tror också att det är bättre att förekomma än att förekommas och detta är ett bra ögonblick att verkligen sprida sann information vitt och brett nu när flera bloggare och alternativmedia har sammanställt så mycket bra information om vad som pågår bakom kulisserna.

Därför, om ni vet något, sprid gärna informationen vitt och brett till alla ni känner samt så många brevlådor som möjligt! Jag anser att alla som hjälper till med att sprida sanningen om vad som pågår i Sverige är de verkliga hjältarna som står upp gentemot svinerierna.

Bankbedrägeriet är det enklaste att börja med och det är också det största svindleriet genom alla tider som bevisar klart och tydligt att det aldrig har funnits tillstymmelse till någon demokrati i vårt land. Det kan inte heller på något sätt bortförklaras som en konspirationsteori eftersom allt kan mätas i siffror. Just för att MSM och Riksdagspartierna aldrig debatterat om denna ödesfråga har vi det bästa beviset på att stat och MSM är allierade med bankerna och krigar emot det svenska folket.

 Text: Marcus Gullberg, Sanningenomsverige.se
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

83 KOMMENTARER

 1. @Per: Alla system kollapsar förr eller senare när tillräckligt många människor har blivit tillräckligt korrupta. Det viktiga är att det är goda människor som tar initiativet när det kollapsar så att något bättre kan skapas och inte tvärtom.

  @Kenneth: Det där med stora bokstäver till siffrorna är nog överflödigt eftersom alla vet att bostadslånen nått rena fantasinivåer i Sverige och det är nog en och annan som svettas rejält över det. Jag vet faktiskt inte om de kan stämma mig eller någon annan men oavsett det så finns det för- och nackdelar med allt som händer och alla har väl rätt att uttrycka sin åsikt ännu eller?…. Oavsett om den är ”fel” eller ”rätt”….

  Jag kan ju inte ta ansvar för vad människor gör med flygbladen. Om de vill dela ut sådana så är det deras beslut var de gör det och jag är glad om många fler får veta om sanningen.

 2. Jag är glad och tacksam att det fortfarande finns människor i detta samhälle som utan, för egen vinnings skull, engagerar sig i samhällsfrågor, stora sådana, men i Sverige pratas det för mycket, det är något vi lärt av politikerna. Till sist blir det bara pankaka, utan innehåll. Va ska man då göra, vilken modell är det som kan få betydelse för framtiden ? Det enda sättet, som jag ser det, att komma vidare är ”Konkret Handling”, dvs man genomför ett antal små projek. Många små projekt/handlingar blir ett stort som också blir förverkligat. Naturligtvis utsätter man sig då för risken att man blir en ”politisk slagpåse”. För att hålla greppet om vad man vill, måste man skapa en plan (på papper) som hela tiden korrigerar vad man gör och när planen inte fungerar korrigeras den. Detta är något som nuvarande svensk politik inte klarar av.
  Se (Invandringen/politiska partierna/SD/Rosling) jag har ganska stort förtroende till den vanliga svenskens naturliga förmåga att sålla, men finns inga andra alternativ än de befintliga fortsätter den med autopilot programerade resan. För mig framstår problemet som det individuella ställningstagandet kan medföra, att man tex löpa risken att bli arbetslös, med kanske en räntekostnad på 7 000 – 10 000 sek/månad med påföljande utfrysning. Det är det system som styr idag och som flertalet politiker ställer sig bakom vid varje enskilt tillfälle i Riksdag eller vid kommunal- och landsting när något skall klubbas igenom. När vi om 10 – 20 år har en arbetslöshet på 30 – 50% kommer inte samhället ha förmågan att skydda sina medborgare, redan nu framstår den individuella säkerheten som ett problem som man har svårt att hantera, så frågan är fortfarande ”Vad får vi för pengarna?”
  Jag själv bor numera i utlandet, samma problem finns här men med den skillnaden att man här verkligen på ett ”Vuxet” sätt försöker hantera verkligheten.

 3. Marcus Gullberg 11 Dec, 2017 at 21:07

  Ja, det viktiga är ju att goda människor tar initiativet när det kollapsar, men finns det i den situationen goda som förmår utmana de onda? Jag menar, dessa superrika individer håller naturligtvis redan sedan länge för fullt på med förberedelserna inför den kris, vars startdatum de själva sätter.

 4. @Leif Lundberg

  Tack Leif för länken till parti FOLKHEMMET SVERIGE som jag finner just det parti som uppfyller alla mina krav på vad vi i Sverige ska sträva efter och jobba för. Om partiet ”överlever” fram till val i nästa år, då får det mitt röst.

  @ Marcus Gullberg

  Det senaste utkastet, tycker jag, är tillräckligt bra och förståeligt att vem som helst kan begripa innebörden av det. Informera oss när du uppdaterat pdf filen så vi kan börja sprida ut det till folket :).

 5. Intressant att de del av alla era viktiga förslag samt goda idéer. När vi satsade på solceller, hade jag intressanta samtal med montörerna, och vi var rörande eniga, trots generationsbarriär, om läget i landet. Deras förslag (dom levde som de lärde) var helt annorlunda mot vad vi här diskuterar.

  Deras analys var att det går inte att bekämpa systemet, för det gör det bara starkare, utan endast vid sidan av. Gör dig oberoende av dem. Gå ihop. Flytta ut på landet. Bilda kollektiv, eller i vart fall stugbyar. Samarbeta, även med den lokala makten i kommunen. Bilda personliga band. Gör Er oberoende så gått det bara går t ex via ny odlingsteknik som hydroodlingar – 4 ggr mer effektiv (skördvikt) på en 100-dels yta. Visa upp positiva exempel. Det makten vill, är att vi lever åtskilda åt som i storstäderna. All och en var i varsin isolerad låda. Konsumerade deras hypnotiska och förföriska TV-program och känna än större alienation, misstänksamhet och aggression mot våra medmänniskor samt enbart kommunicerade med varandra via deras massavlyssnade IT-infrastrukturtjänster.

  I Dietrot och på andra platser i USA, finns det hela stadsdelar som är självförsörjande med egen valuta. Exempel finns också ex i många europeiska länder, men det rapporteras aldrig om dem så klart.

 6. Erik 12 Dec, 2017 at 17:18

  Jag har ända från början ställt mig frågande inför och hyst skepsis mot den, på senare tid, så hypade vattenodlingstekniken. Var och en som är det minsta insatt i hur otroligt sammansatt en frisk odlingsjord är när det gäller näringsämnen, mikroorganismer, samt de större jordbearbetande och -förädlande djur som en sådan miljö drar till sig, torde göra detsamma.

  Lösningen på dagens matproduktionsproblem är enligt min mening inte att driva upp grödor i vattenbehållare, utan en återställning av våra odlingsjordar till den kvalitet som de en gång hade, innan det moderna, sjuka jordbruket tog över stora delar av världens matproduktion.

 7. @Per: Om goda människor samarbetar kommer de att vinna oavsett hur oddsen ser ut på ytan. Det är därför vi borde hjälpas åt med att informera folket. Det är det allra viktigaste steget – det första steget – tror jag.

  Jag skall se om vi kan få upp en ny PDF endera dagen nu.

 8. per: jag har under många, många år både skapar egen jordblandningar och aldrig behövt gödslat under cykeln från vegg till blom samt byggt flera olika hydrodlingar både med och utan ebb- och flodsystem och måste erkänna att hydron slår allt vad jord heter i skördevikt, men varför inte köra bägge delar.

 9. Erik 13 Dec, 2017 at 00:41

  Skördevikt kan man få ut medelst några få mineraler i jorden, näringsmässigt högkvalitativa grödor är en helt annan sak.

  Roligt att du har egen praktisk erfarenhet av odling, det smäller högt.

 10. Kul per. Mina jordblandningar gör jag på följande sätt: (utomhus odling) Hasselfors, beroende på gröda (20 %). Jord från egen trädgård (20 %) Fin sand (15 %) egen latrinkompost (5 %). Perlit (15 %) Vermikulit (15 %) Lecakulor (5 %).

 11. Erik 13 Dec, 2017 at 14:45
  Erik 13 Dec, 2017 at 14:46

  Okej, kör du möjligtvis med KRAV-märkt jord? Jag förmodar att de 5 procent jord som du själv tillverkar, liksom blod- och benmjöl, är ekologiska.

 12. Tyvärr så föll texthuvudet bort från den ursprungliga versionen vilket åtminstone för mig gav ett slagkraftigt och direkt intryck med dess dubbeltydighet. När du dessutom hänvisar till SOS i sista stycket blir det lite förvirrande för läsaren är jag rädd.

 13. per: ja hasselfors jord finns som ekologiskt. Sedan: ”Jag förmodar att de 5 procent jord som du själv tillverkar” Nu är det 25 % inte 5 %: ”Jord från egen trädgård (20 %)” samt ”latrinkompost (5 %)” = 25 %. All mat vi äter är ekologisk, vilket då torde även gälla vår latrinkompostensjord. Du kan ju undersöka saken på plats (utedasset) om du vill 🙂

  Blod- och benmjöl ekologiska? Knepig fråga. Bra. Vi köper bara kött från ekobonde. Det blir i så fall till att mala ner ben själv. Vattnar även till och från med eget humanurin. Återstår blod?

 14. Marcus Gullberg 14 Dec, 2017 at 08:26

  Så bra det blev. Och akronymen får en verkligen att tänka.

  Angående ”Bankerna får dessutom ekonomiskt stöd från oss skattebetalare när dessa finansiella
  bostadsbubblor spricker för att de inte ska begäras i konkurs, ett tydligt exempel på att
  korruptionen har blivit legaliserad”: Skall det möjligtvis vara ”deras finansiella bostadsbubblor”?

 15. Så här beskriver Riksbanken sin och bankernas hantering av pengar:

  ”Om vi börjar med sedlar och mynt så har Riksbanken monopol på sedelutgivningen. Det är alltså bara vi som har rätt att skapa mer sedlar och mynt. Men sedlar och mynt utgör en mycket liten del av ”pengarna”. Merparten av alla pengar utgörs istället av t ex banktillgodohavanden i form av exempelvis lönekonton på banken. Dessa ”pengar” finns bara elektroniskt. Och bankerna kan själva skapa mer av sådana elektroniska pengar, t ex genom att inrätta nya sparformer eller andra typer av krediter. Efterfrågan på krediter/lån till investeringar som företag och hushåll vill göra styrs bland annat av hur högt priset på pengar är.

  Mängden pengar växer över tiden, dels då saker blir dyrare, dels då ekonomin växer. Vi blir fler och fler människor som handlar mer och mer för varje år som går, så då behövs mer pengar. Riksbankens uppgift är att se till att det alltid finns så mycket sedlar och mynt som behövs. Men det finns inget mål för de andra formerna av pengar. Istället har vi ett inflationsmål på 2 procent. För att nå detta mål höjer eller sänker vi vår styrränta (reporäntan). Räntan är inget annat än priset på pengar, så genom att höja eller sänka räntan påverkar vi också efterfrågan på pengar i ekonomin.

  Kan banker skapa pengar?
  Det korta svaret på frågan är: nej, bankerna kan inte själva skapa pengar. Det kan endast centralbanken göra.

  När en bank ska låna ut pengar måste dessa pengar komma någonstans ifrån. Bankerna skaffar vanligtvis dessa genom att själva låna upp på marknaden, vanligtvis mot någon form av säkerhet. Exempelvis finansierar man delar av sina bostadslån genom att låna upp pengar mot en korg av bostadslån som säkerhet. Detta kallas säkerställda obligationer. Bankerna omvandlar alltså en sorts tillgångar (t ex bostadslån) till en annan sort (likviditet, dvs pengar). Kan bankerna inte göra detta kan de inte heller låna ut pengar.

  Det är därför det var så problematiskt när de marknader bankerna använder för att finansiera sig inte fungerade på ett tillfredsställande sätt under finanskrisen och det var därför många centralbanker lånade ut stora belopp till sina banker. Hade bankerna själva kunna skapa pengar hade detta inte varit ett problem. Bankerna kan alltså själva inte göra detta.

  I våra filmer om Riksbanken finns mer information om Riksbankens verksamhet och roll i den svenska ekonomin samt om vad pengar är och hur de skapas: http://www.riksbank.se/sv/Riksbanken/Filmer-om-Riksbanken/

  Hälsningar
  Information Riksbanken”

 16. Höll på att ramla omkull av förvåning när jag hittade dessa initierade artiklar i… METRO (?!?!) … av alla skittidningar… Kan väl gissa att Ekis Ekman inte blir så långvarig där.

  https://www.metro.se/artikel/kajsa-ekis-ekman-bankerna-m%C3%A5ste-demokratiseras

  https://www.metro.se/artikel/kajsa-ekis-ekman-det-%C3%A4r-dags-att-l%C3%A4mna-eu

  Hade ingen koll på henne även om jag hört namnet förr. Hur som helst , än finns det hopp om journalistiken , om än aldrig så lite.

 17. Så där ja , nu har den tandlösa rättvisan sagt sitt och bötfäller Nordea och övriga åtta europeiska institutioner som gjort sig skyldiga till penningtvätt. Blir alltså drygt Två milj. sek per bank om vi förmodar att det fördelades jämnt. Undrar om Nordea överlever denna jättesmäll ?

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här