Ahed Tamimi berättar om asymetriskt våld mot palestinier

3

Frihetsgkrigaren Ahed Tamimi berättar om det assymetriska våld som är vardag för många palestinier. Hon intervjuas av Abby Martin som har programmet Empire Files på den sydamerikanska kanalen TeleSUR.

Ahed Tamimi förklarar hur israeliska soldater trakasserar palestinska bosättningar. De flesta som bor i dessa områden har inte annat än stenar att kasta och enligt israelisk lag kan stenkastande bestraffas med 20 års fängelse. Ahed Tamimi är särskilt utsatt eftersom hennes röst blivit hörd internationellt.

Intrevjun spelades in 2016, men släpptes inte förrän i januari 2018.

Text: NewsVoice | TeleSUR på YouTube

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
29 juli 2018 kl 19:12

RT (29 Jul, 2018): ‘Resistance continues’: Palestinian teen Ahed Tamimi home after 8 months in Israeli jail

“Ahed Tamimi, the 17-year-old Palestinian who slapped an Israeli soldier in her home village, has been released from prison. The girl, praised by many as a symbol of the Palestinian resistance, has returned to the West Bank.”

https://www.rt.com/news/434559-israel-frees-ahed-tamimi/

Alexander
Alexander
Gäst
4 februari 2018 kl 13:01

Problemet med människor som Abby Martin, som öppet stödjer Antifa på Twitter, är att de anser att exakt alla folk på jorden har rätt till sina egna hemländer förutom vita människor. I och med att hon stödjer Antifa borde hon väl bekämpa palestiniernas kamp med våld, om hon ska vara konsekvent.

Stella Tormanoff
Gäst
25 januari 2018 kl 23:39

Ingen vågar kommentera konflikten som mystiskt tystnade i mainstream media trots att den etniska rensningen av palestinier pågår precis som förr. Alliansen fick nya chefer för SVT och alla dokumentarer om helvetet i Gaza och Västbanken försvann, samt alla obekväma journalister. En av världens mäktigaste armé mot människor som är tvingade att leva som under Gamla Testsmentets tid. 1/3 del av Israels judiska befolkning lämnade Sovjet frivilligt (det var de ända som fick flytta) och tillhör de östeuropeiska kazarerna som har judendomen som religion, men är genetiskt helt annorlunda från ashkenazi judarna. Denna konstgjorda av lord Rothchild stat är anledningen till all kaos i Mellanöstern idag, även till flyktingströmmen som har satt den europeiska befolkningen i total panik (som om att kaos i världen vore ett nytt fenomen) Det finns många judar som dock vet att de har inget där i Israel att göra och väljer att bo någon annanstans. Känner några själv. Självaste lord Rothchild bor i London och Schweiz. Tänk att det finns individer som kan skapa så många krig ochbestämma hur de skall sluta. Då bör folk kolla hur finnansieras kalaset och hur får dessa mäktiga herrar nationer att slå ihjäl varandra. Det bästa skulle vara att de som anser sig vara judar får veta att sionistlobbyn finansierade Hitler via Wallstreet för att skapa skrek bland judarna och få dem att fly. Kommunismen var inte lockande heller, så till slut genom att offra liven på ca en halv miljon judar fick de fanatiska Rothchilds sin vilja igenom – de fick ihop en massa traumatiserade flyktingar som kunde hebreiska för att bygga en religös nationalstat. Med överdramatiseringen av förintelsen och donationerna av kompisen Rockefeller till FN kunde de rättfärdiga Israels existens.

https://youtu.be/sIA4EkvpLtc