Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

“Medium – ditt liv med Andevärlden” av Camilla Elfving

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 januari 2018
- NewsVoice redaktion
Bild: Camilla Elfving - Foto: Marie-Therese Karlberg

BOKTIPS. Camilla Elfving har utkommit med en ny bok om samtida mediumkultur. I boken Medium, ditt liv med andevärlden får läsaren följa med Camilla Elfving in i den internationella mediumvärlden. Mediumskap är ett växande område.

Camilla Elfving om MediumskapBoken handlar om mediumskap som kulturhändelse och professionellt yrke. Den beskriver spiritualismens filosofi och historia och lyfter fram att mediumskap och healing är del av allt fler människors livsstil.

Medium, ditt liv med andevärlden handlar om hur det går till att träna upp sig till medium och vilken vetenskaplig forskning som pågår. Läsaren får unik inblick genom intervjuer med kända parapsykologer och forskare på mediumskap och healing samt yrkesverksamma medier som har mer än 30 års erfarenhet av området.

Boken Medium, ditt liv med andevärlden består även av en handboksdel som ger läsaren möjlighet att på egen hand utforska sin mediala förmåga genom de övningar som beskrivs. Boken är välskriven och spännande. Den berör alla människor oavsett bakgrund och är klart läsvärd.

”Jag har precis avslutat läsningen av “Medium” och måste få gratulera till en av de absolut bästa och mest djupgående och engagerande introduktioner till medialitet och spiritualism som jag haft nöjet att läsa. Bravo!” – B.E. 

”Helt fantastisk, svår att slita sig från. Rekommenderar denna bok till alla.” – W.G.

Text: NewsVoice

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq