“Medium – ditt liv med Andevärlden” av Camilla Elfving

0
1275

BOKTIPS. Camilla Elfving har utkommit med en ny bok om samtida mediumkultur. I boken Medium, ditt liv med andevärlden får läsaren följa med Camilla Elfving in i den internationella mediumvärlden. Mediumskap är ett växande område.

Camilla Elfving om MediumskapBoken handlar om mediumskap som kulturhändelse och professionellt yrke. Den beskriver spiritualismens filosofi och historia och lyfter fram att mediumskap och healing är del av allt fler människors livsstil.


Medium, ditt liv med andevärlden handlar om hur det går till att träna upp sig till medium och vilken vetenskaplig forskning som pågår. Läsaren får unik inblick genom intervjuer med kända parapsykologer och forskare på mediumskap och healing samt yrkesverksamma medier som har mer än 30 års erfarenhet av området.

Boken Medium, ditt liv med andevärlden består även av en handboksdel som ger läsaren möjlighet att på egen hand utforska sin mediala förmåga genom de övningar som beskrivs. Boken är välskriven och spännande. Den berör alla människor oavsett bakgrund och är klart läsvärd.

”Jag har precis avslutat läsningen av “Medium” och måste få gratulera till en av de absolut bästa och mest djupgående och engagerande introduktioner till medialitet och spiritualism som jag haft nöjet att läsa. Bravo!” – B.E. 

”Helt fantastisk, svår att slita sig från. Rekommenderar denna bok till alla.” – W.G.

Text: NewsVoice

Relaterat


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här