Sverige förnekar envist sexuella övergrepp utförda av nyanlända – Nima Gholam Ali Pour

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 januari 2018
- NewsVoice redaktion
Nima Gholam Ali Pour - Foto: Vulkan Media
Nima Gholam Ali Pour - Foto: Vulkan Media
Nima Gholam Ali Pour – Foto: Vulkan Media

“Medan många svenskar är angelägna om att avslöja kändisar som har begått sexuella övergrepp eller sexuellt trakasserat kvinnor så är Sverige fortfarande ett land där sexuella övergrepp och våldtäkter utförda av nyanlända och illegala invandrare förnekas och döljs på elakartade sätt av delar av etablissemanget.” Det skriver Nima Gholam Ali Pour som arbetar i Malmö stads kommunfullmäktige och är engagerad i tankesmedjor specialiserade på Mellanöstern. Pour är även redaktör för den socialkonservativa nättidningen Situation Malmö.

Text: Nima Gholam Ali Pour | Originalartikel: “Sweden: Not Everyone Can Say #MeToo” | Källa: Gatestone Institute, New York

Intresset och engagemanget för “#MeToo-rörelsen” har varit stark i Sverige. En kartläggning av antalet internet-sökningar efter frasen “me too” visar att svenskar gjorde nästan tre gånger fler sökningar jämfört med invånarna i Nederländerna, som var det land som gjorde näst flest sökningar för “me too”.

Vad #MeToo-rörelsen påminner oss om i Sverige är hur frågan om sexuella trakasserier har blivit mycket politiserad. Medan många svenskar är angelägna om att avslöja kändisar som har begått sexuella övergrepp eller sexuellt trakasserat kvinnor så är Sverige fortfarande ett land där sexuella övergrepp och våldtäkter utförda av nyanlända och illegala invandrare förnekas och döljs på elakartade sätt av delar av etablissemanget.

Ett av de tydligaste exemplen är ett fall som inträffade nyligen, där våldtäktsmannen inte fördömdes och hans offer blev klandrad. Den 11 oktober 2017 dömdes Arif Moradi, en illegal migrant från Afghanistan som bor i Sverige, för att ha sexuellt ofredat en 14-årig tjej. Moradi utsågs i november 2016, av Svenska kyrkan, till ungdomsledare på ett konfirmationsläger. Vid detta läger började Moradi göra sexuella närmanden gentemot den 14-årige tjejen, fram tills natten den 12 – 13 november 2016, då det mest grövsta övergreppet ägde rum när de andra ungdomarna sov.

Offret lyckades ta sig till badrummet, där hon skickade flera SMS-meddelanden till en vän på lägret. Tillsammans sökte de två tjejerna upp församlingspedagogen Eva-Lotta Martinsson och berättade för henne vad som hade ägt rum. Församlingspedagogen bestämde sig dock för att inte anmäla händelsen till polisen. Anledningen till att församlingspedagogen inte informerade polisen var tydligen för att hon, som hon senare berättade för polisen, inte uppfattade händelsen som särskilt allvarlig. När flickans mor fick reda på vad som hade hänt så rapporterade hon det till polisen.

Moradi dömdes till villkorlig dom och dagsböter för sexuellt ofredande.

Moradi hade före händelsen i lägret blivit hyllad i svenska medier som en frispråkig nyanländ migrant som hade liberala värderingar. Senare i en intervjufrån juli 2017 sa Moradi:

“Många har utsatts för fruktansvärda grymheter. I Afghanistan talas det inte om hur tjejer mår, kvinnor har inga rättigheter alls. De flesta vet inte ens vad jämställdhet och demokrati är för något.”

Artikeln menade också att Moradi var aktiv i Riksförbundet för ensamkommande samt att han hade talat inför tusentals människor och till och med skakat hand med statsminister Stefan Löfvén. Artikelns rubrik var: “De bryr sig om de bortglömda tjejerna”.

Samma månad så dök Moradi upp i en annan artikel i tidningen Göteborgs Posten, med rubriken: “Samhället har glömt bort de ensamkommande tjejerna”. I denna artikel så beskrivs Moradi som en förkämpe för unga flickor.

I augusti 2017 så rapporterade Sveriges Radio att Moradi organiserade en sittstrejk i Göteborg mot utvisningar av afghanska migranter.

Även efter att Moradi hade sexuellt ofredat en 14-årig flicka så fortsatte svenska medier att hylla honom. Flera månader efter händelsen så fortsatte svenska medier att beskriva honom som en hjälte och förkämpe för kvinnor och mänskliga rättigheter.

Man skulle förvänta sig att efter Moradis dom, när det var bortom allt tvivel att Moradi var skyldig till brottet, att människor skulle ta avstånd från Moradi. Men det är inte så det fungerar i Sverige.

Efter avkunnandet av domen fanns det fortfarande starkt stöd för Moradi bland många svenska kvinnor. Flera “flyktingaktivister” uttryckte sitt stöd för Moradi och ville ha honom frisläppt från Migrationsverkets förvar.

Moradi fick också besök från en kvinnlig riksdagsledamot, Christina Örnebjär, som representerar Liberalerna. Örnebjär ville ha samtal med Moradi och lade upp en “selfie” med honom, men efter några arga kommentarer, tog hon ner den.

Den 14-åriga flickan som blev sexuellt ofredad av Moradi blev attackerad i sociala medier av vänsteraktivister och anklagad för att ha ljugit. En kvinna skrev i sociala medier: “Fine Arif… What comes around… Goes around… De kommer få sitt straff!!”

Ännu en aktivist skrev:

“Jo du små flickor med långa ögonfransar kan ställa till ett helvete för grabbar, män. Lite gråt och tandagnissel brukar ju hjälpa i alla lägen för tjejer, fy faaan vilka ynkliga människor, jag spyyyr.”

Om man utsätts för sexuella övergrepp av en illegal migrant i Sverige så är det svårt att säga “Me too”. Det kommer finnas många aktivister och supportrar av migranter som kommer anklaga offret för att ljuga – även när offret är endast 14 år gammal och behöver allt stöd hon kan få.

Att svenska medier döljer sexuella övergrepp begångna av migranter är inte precis en hemlighet; det har hänt flera gånger. Jag har skrivit om när större svenska tidningar har vägrat att rapportera om sexuella övergrepp begångna av migranter tills alternativmedier har tvingat dessa tidningar att skriva om dessa övergrepp.

Två saker är tydliga: Det första är att frågan om sexuella övergrepp har sedan en lång tid tillbaka varit politiserad i Sverige. Det andra är att när kontexten för ett sexuellt övergrepp är “politiskt inkorrekt” och inte förenligt med etablissemangets narrativ om migration och migranter, så kommer #MeToo-rörelsen i Sverige ofta exkludera den.

Sverige har släppt in en våg av unga manliga migranter, många av vilka har tyvärr skapat en osäker tillvaro för kvinnor; när dessa kvinnor har bett om hjälp och försökt dela sina berättelser, så har svenska medier och politiker vägrat lyssna.

Medierna i Sverige har aldrig gett svenska kvinnor ett tillfälle att berätta hur migrantkrisen som började 2015, har påverkat deras vardagsliv. Det ska inte spela någon roll vilken etnicitet eller bakgrund gärningsmannen har – men i Sverige så spelar det roll.

Det huvudsakliga narrativet för det svenska etablissemanget förklarar att all invandring berikar Sverige.

Ännu en del i etablissemangets narrativ är att Sverige är fyllt med rasister. Konstigt nog så vill många migranter ta sig till Sverige trots att Sverige enligt etablissemanget är ett land fyllt med rasister.

Med tanke på detta narrativ så är det inte någon överraskning att en kvinnlig medlem från Sverigedemokraterna inte fick tala om sina egna erfarenheter av våldtäkt på ett “Me Too”-arrangemang i Uppsala, endast på grund av hennes association med SD. Arrangören gav följande förklaring:

“Som Sverigedemokrat står hon i viss mån för åsikter som går rakt emot den värdegrund som vi som arrangerar det här står för. Och då valde vi att plocka bort henne från talarlistan. Jag hoppas att hon får berätta sin historia men i ett annat forum.”

Det är uppenbart att #MeToo-rörelsen i Sverige har blivit någonting annat än en kampanj där kvinnor stödjer varandra. Det har i praktiken blivit till en plattform för radikala feminister i Sverige. Linnéa Claesson, en kolumnist för Aftonbladet, skriver att efter #MeToo-debatten så borde alla män kalla sig feminister för att visa att de anser att kvinnor och män är lika mycket värda.

Att denna rörelse har blivit populär i Sverige är inte någon överraskning. Sverige är trots allt ett land där våldtäktsmännen ofta kommer undan. I september 2017 så rapporterade svenska medier att polisen inte hinner utreda ärenden som berör våldtäkter och sexuella övergrepp på grund av de många morden. Medierna nämnde ett fall gällande en 12-årig flicka som våldtogs i Stenungsund. Efter sex veckor så hade polisen inte kommit någon vart trots att polisen hade ett namn på den som tros ha våldtagit flickan. Det finns många liknande fall i Sverige. Kvinnor kan rätteligen känna sig orättvist behandlade.

Det huvudsakliga problemet med #MeToo-rörelsen är att istället för att förlita sig på rättsstaten så börjar människor förlita sig på sociala medier. Antalet “likes” eller “retweets” är vad som bestämmer vems erfarenheter av sexuella övergrepp som blir erkända och uppmärksammade. Om man inte har blivit trakasserad eller våldtagen av en kändis så händer ingenting. Om man har blivit utsatt för sexuella övergrepp av en nolla, så bryr sig ingen.

I Sverige så får man inte något stöd om man har blivit våldtagen av en migrant, som många exempel visar.

Kvinnor som har blivit utsatta för sexuella övergrepp behöver rättvisa. De berörda myndigheterna behöver utreda de påstådda brotten. Men det finns för få poliser i Sverige för att skapa trygghet för kvinnor. Sociala medier kan självklart inte ersätta rättsstaten.

De som hyllar #MeToo-rörelsen, som Time magazines omslag gjorde nyligen, behöver beakta att denna rörelse anpassar sig till olika nationella kontexter. I den svenska kontexten, så är sexuella övergrepp och trakasserier politiserade och underordnade ett politiskt korrekt narrativ. Följaktligen så kan kvinnor som blir överfallna av migranter inte säga “Me too” – trots det enorma stöd som finns i Sverige för #MeToo-rörelsen.

Text: Nima Gholam Ali Pour

Nima Gholam Ali Pour är ersättare i Malmö stads kommunfullmäktige och engagerad i tankesmedjor som arbetar med Mellanöstern. Han är också redaktör för den socialkonservativa nättidningen Situation Malmö. Gholam Ali Pour är författare till böckerna “Därför är mångkultur förtryck” och “Allah bestämmer inte i Sverige”.

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Men för fan… ge er nu! Det våldtas ju som bara den i Sverige och tidningarna skriver ju spaltmeter om det varje dag. Dessutom polisanmäls det numera en jävla massa våldtäkter jämfört med för några år sedan. Invandrarna står tyvärr för en alltför stor andel av de brotten, liksom för mycket annan kriminalitet.

  Brott begås av fattiga och av personer med en bristande moral och människosyn. Det finns jättebra invandrare och det finns dåliga invandrare. Det är precis som med helyllesvenskar. Problemet är att kriminaliteten bland invandrare och nyanlända invandrare är skyhög i jämförelse vad den är för helyllesvenskar.

  Den som förnekar den statistiken kan inte läsa. Statistiken publiceras av svenska myndigheter. Med anledning av det så är det mycket konstigt att Sverige inte erkänner det som nationen redan har erkänt genom sin initiala publicering.

  Snacka om att Sverige är en minst sagt ambivalent nation.

 • Det är nog bara i Sverige som Arif kommer så billigt undan..
  Straffet som han fick skrämmer ju knappast honom från att göra det igen.
  “Välkommen till Sverige, här kan du härja på fritt utan konsekvenser”

 • @ Ivan Björn,

  Nä, inte i grunden, men ibland måste man ju ta tag i problem akut. Och då kan vi ju inte sitta och bara vänta på att folk blir mindre sjuka.

  Tja, mognad kan vara mycket. Det ligger väl lite i betraktarens ögon att definiera. Jag tror att det kan vara lättare att definiera vad som är att sakna mognad. En sådan sak är ju exempelvis våldtäkt, även om våldtäkt är avsaknad av så mycket mer.

  Ditt exempel på definition är alls inte tokig.

 • Jag håller med dig Öystein Rönne men min åsikt är att sådana lösningar aldrig har löst problemet i grunden.
  Vill du ändra i grunden så är det mina tankegångar som gäller. I väntan på att människor mognar så finns andra lösningar till hands, som du alldeles riktig påpekar.

  Då återstår en fråga. Vad är mognad?

  Att uppträda hyggligt när ingen ser på!

 • Janna: tror inte det finns ett patriarkat i den mening som feminister vill göra uttrycket gällande (saknas enhetlig definition av begreppet) så där är vi oeniga. Du behöver inte heller göra dig omaket att försöka övertyga mig att jag har fel och du har rätt. Bara acceptera, släppa och gå vidare.

 • Ivan Björn,

  De flesta kan nog skriva under på det du skriver ovan. Inget direkt nytt under solen.

  Däremot delar iaf inte jag den sista meningen, att lösningen börjar i varje människa. Hur tänkte du där? Ska vi låta våldtäktsmännen härja fritt i låt säga 500 år till så att deras “insida hinner mogna och komma ikapp”?

  Nej, hårdare straff och deportering av invandrare som begår dessa brott.

 • För att utöva makt över folket finns det tre komponenter utom pengar i varje samhälle.
  Det är religion, politik, myndigheter och media som ska verkställa religionens och politikens intentioner.

  Människor stöttar så gärna denna apparat och sen blir de förvånade när den inte agerar enligt deras föreställningar.

  Att skapa osäkerhet för medborgare är en mycket tacksam strategi som kan framkalla de värsta sidor hos människor vilka sedan lätt kontrolleras av makten.

  Politiker har svikit oss i val efter val, löften finns där bara för att vinna valen inte för att uppfyllas.

  Religioner har dödat hundratals miljoner människor under de sista två tusen år och ändå stöttar vi detta så villig med vårt medlemskap för att skapa oss en falsk trygghet.

  På de högre nivåerna är dessa komponenter sammanlänkade. Politiker samtalar med religiösa företrädare och religiösa företrädare samtalar med politiker. Frimurare är bara ett instrument för dessa religiösa och politiska krafter att härska över folket!

  Resultat ser vi bland annat i förutsättningar som skapar otrygghet för många.

  Ja det finns lösningar även på våldtäcksproblematiken men den börjar i varje människan. Lösningen är inte strängare straff och mera bevakning.

 • Anledningen att polisen omkodar våldsbrotten och försöker mörka statistiken är att högerpartiet SD gynnas av folkets insikt om att allt inte står rätt till.

  Samtidigt är SD en del av problemet. Polariseringen i massinvandringsfrågan gör att de redan naiva monopolkapitalistiska högerpartierna och Vänsterpartiet har blivit ännu mer naiva, allt för att ställa sig i en extrem motposition till SD. Det skapar onödig konflikt och splittring i vårt samhälle. Även “mångkulturen” vekar vara medvetet konstruerad av troll för att krossa arbetarklassens enhet.

  När Vänsterpartiets Amineh Kakabaweh ex. yttrar sig om problemet med islamismen i förorterna så blir hon förtryckt internt. Allt som man tror kan gynna SD försöker man lägga locket på stället för att vidta åtgärd, men det är ett kortsiktigt sätt att tänka. Ingen hade behövt vara naiv mot den fascistiska kvinnoförtryckande islamismen. Vi hade kunnat porta den. Istället låter Vänsterpartiet högerpartiet SD ta hela den rollen.

  Men visst finns det fler övergrepp i världen. Israel-lobbyn och Washington försöker ständigt förneka sina egna övergrepp på oskyldiga genom sina egna små troll ex. genom att peka finger på mentalt störda som de själva medverkat till att både skapa och förmodligen beordrat EU-politiker att föra in i Europa på Bilderberggruppens möten.

  Monopolkapitalet och deras lakejer, i hela det politiska spektrumet, gnuggar girigt händerna och profiterar flitigt på krigen, människosmugglingen, asylbaronsindustrin, övervakningssamhället och tvångsvaccinationer.

  Vid en snabb titt på Nima Gholam Ali Pours artiklar så anser jag att de skulle kunna vara mindre ensidiga och koppla om en aning i tankemönstret, men tyvärr blir det nog svårt för honom. SD är nämligen ett Israel-vurmande parti. Varför? Det är fortfarande ett mysterium för mig. Man behöver faktiskt inte ställa sig på några fascisters sida, varken nazister islamister eller sionister. Allt fascism kan avvisas eller mentalvårdas.

 • Saxat ur artikeln ovan, “I den svenska kontexten, så är sexuella övergrepp och trakasserier politiserade och underordnade ett politiskt korrekt narrativ. Följaktligen så kan kvinnor som blir överfallna av migranter inte säga ”Me too” – trots det enorma stöd som finns i Sverige för #MeToo-rörelsen.”

  Men snälla nån, är det någon som på allvar törs förfäkta uppfattningen att migranter skulle vara våldtäktsmän??

  Det vet väl alla att det är etniska svenska vita män som gängvåldtar sina landsmaninnor av svensk börd!!

  Inte skulle väl ett gängkriminellt beteende med ursprung i Mellanöstern och Nordafrika kunna utföras av människor med dessa ursprung??

  Det vet väl varenda kotte??

 • @Erik: Ja, det rådande patriarkatet måste ruckas och rivas på alla fronter. Jag är hoppfull och tror att tystnadskulturen får allt svårare att överleva allt eftersom fler kvinnor höjer sina röster.

 • Janna: “Metoo har inneburit en revolution i samhället där kvinnor äntligen vågar berätta om sina övergrepp, och där män äntligen fattat att man inte kan bete sig hur som helst”.

  Håller med dig Janna. Jag stödde också #me too när den kom till Sverige i början. Framför allt när medianägarna körde avslöjande reportage mot varandra: Expressen vs TV 4, Aftonbladet vs SR och SVT osv, osv. Ty det var tysthetskulturerna bland de högre cheferna, kvinnliga inte minst, på dessa mediaförtag som gett grönt ljus åt beteendestörningarna. Sedan kapades rörelsen och nu används den politiskt för att dölja andra fullständigt vidriga massgruppvåldtäktsvågor som borde få omvänt mycket större uppmärksamhet. Men det finns alltid en tystnadskultur. Det är den kulturen som måste tvättas bort offentligt.

 • Detta var en av de bästa artiklar jag läst på Newsvoice. Tack Nima Gholam Ali Pour för att du vågar gå ut med detta. Tyvärr kommer sanningen och bedrägeriet, att från MSM, till alla pris försöka att döljas och tystas ner.

  Jag ska läsa in mig på allt övrigt du skrivit.

  Det är så oerhört viktigt att alla krafter för att beskriva bedrägeriet från svenska politiker och MSM lyfts fram. Därför återigen, tack Nima Gholam Ali Pour för att du är modig och vågar trotsa etablissemanget!!!

 • Hela den s.k.”#MeToo-rörelsen” var/är ingenting annat än en skickligt orkestrerad charad för att samtliga etniska EU-medborgare INTE ska se “Elefanten i rummet”:
  • Den exponentiellt eskalerande ökningen av “flykting”-relaterad kriminalitet mot etniska EU-medborgare, då främst sexualbrott av alla valörer.

  Istället har Fake-News-media samordnat fokuserat ALL uppmärksamhet mot EU-etniska medborgare — både män och kvinnor(!) — och dessas påstått begångna sexualbrott mot kvinnor och män, oftast då kollegor eller i underordnad ställning.
  Finner det hela pinsamt uppenbart och har skakat på huvet’ åt det hela, från dag ett….

  Observera att jag INTE anser juridiskt och/eller forensiskt bevisade övergrepp begångna av EU-medborgare vara varken “ursäktade” eller i “sin ordning” utan det jag invänder emot är den helt absurda och övertydligt upphaussade tillika vinklade mediabilden av det hela.
  För att inte tala om medias uthängningar av otaliga EU-medborgare vilka utan vidare anklagats och dömts, helt utanför normal juridisk praxis….

 • Det är ju övertydligt för var och en som är vaken att förstå att det är ren ondska som styr massmedia och politiker i Sverige, som ju är undersåtar till en bakomliggande hotfull maktelit. För det kan inte vara något annat – när vi så tydligt ser att massmedia ständigt mörklägger viktig information för folket och politiker som har en egen maktfullkomlig agenda och definitivt inte arbetar för folkets bästa.

  Det som skulle kunna spräcka dessa våra svenska makthavares nästan vattentäta och ondskefulla maktkoncept är att Trump-regeringen lyckas sticka hål på Hillary Clintons korruptionsaffärer, CIA,s rutinmässiga mord-agenda och Obama-regeringens olagliga Trump-avlyssningar (Muller-utredningen) plus mycket annat. När sanningen om dessa hemska saker som The Deep State har stått för kommer fram i offentlighetens ljus – då släcks med all säkerhet även banden ner till den svenska bakomliggande eliten (massmedia och politiker) som uppenbarligen står under stark inflytande från The Deep State,s kontrollapparat – då kommer vi att få vädra morgonluft i Sverige – förhoppningsvis och troligtvis redan i år !

 • 1. Svensk mainstream media ägs av en familj och dess stiftelser. I 100år har dessa desinformerat och fördummat befolkningen. Ägarna är medvetna om att hylla våldtäktsmän skapar förakt. Det behövs för att införa en massövervakning och chippning, samt styra oppositionen i en känslomässig fälla. Journalisterna är nyttiga idioter. En grävande journalist får aldrig arbete hos Bonnier. De får finansiellt grepp även om skarpa hjärnor som Leif G-W för att köpa eventuella motståndare.

  2. Anledningen att i Sverige de riktiga skurkarna bär kostym och beundras och imbeciller och brotslingar,som olagligt är här, inte deporteras är:
  http://www.bakom-kulisserna.biz/news/a2-679-frimurare-poliser-%C3%A5klagare-domare-jurister-justitier%C3%A5d-namndeman-politiker-/

  I Belgien som också är ett EU-land, packar man sådana utländska brotslingar på ett flygplan, lugnande spruta för allas säkerhet och fredligt deportering till dit de kommer ifrån. Tydligen är deras diplomatkår och rättsväsende något mindre korrumperade. Frimureriet idag erkänner 12000 medlemmar i Sverige. De är landets riktiga politiker som gör statsaparaten dysfunktionell. Om jag skulle gräva enskilda bevis i varje våldtäktsfall om huruvida domare och åklagare är kopplade till organisationen kommer jag till samma öde som B. Rabani.

  3. Svenska kyrkan är infiltrerat av marxister och ateister. Folk som hatar ens tanken om Gud finns. De alla får sitt straff så småningom. Religösa organisationer liksom alla andra hierarkiska maktstrukturer korrumperas lätt. Det gäller att ha eget folk på toppen av pyramiden som därefter rekryterar marionetter och nyttiga idioter.

  Slutsats: när man har förstått hur maktstrukturer fungerar så kan man egna sin energi åt att upplysa om det istället för att tjafsa om MeToo.

  Det är två människor i det enskilda fallet som har gjort något mamman till 14-åringen och Nima som uppmärksammar fallet. Det man kan göra som individ är att upplysa sina döttrar och lära dem självförsvar, samt att hjälpa och inte stå handlingsförlamnade när en vän blir överfallen. Självförsvar handlar om 90% psykiskt övertag och män som brukar historiskt vara överrepresenterade i våldtäkter har en väldigt svag punkt som är exeptionellt känslig. En 14 åring kan lätt få till en tuffing att svimma när han måste blotta sin känsliga punkt. Problemet är att porr- och underhållningskulturen har manipulerat kvinnor att själva hoppa in i händerna på våldsamma neandertaler. De konservativa dessutom påstår att kvinnan måste åter till sin timida offeställning i köket. Fine! Jag var 8-9 år när far informerade mig om mobbning och lärde mig hur jag skall agera för att inte bli ett offer för våld. Det har fungerat. För de som inte vet finns/fanns knappt invanding i mitt hemland när jag växte upp, så demoraliseringen är global och psykopater har alltid funnits – god morgon! Mina vänner i Sverige som har varit offer före invandringstiden – ingen har brytt sig att uppmärksamma fenomenet. I det utopiska landet finns en skamkultur att inte tala om problemen. Det finns ännu värre tysnadskulturer som Schweitz och Österike där incest är vanligt förekommande. Nu har folk börjat prata. Det är bra. Fatta bara att sadism och pedofili bl.a. är naturliga fenomen som samhället kan antigen uppmuntra eller fördöma. Media vinklar för att skapa motsättningar mellan grupper så att folk inte kan lojalisera psykopatin. Fråga en psykiater eller kriminalvårds expert så får du svar om psykopatin (samvetslösheten)

  Med de där samarta telefonerna så har man en ständig vittne och kamera någonstans vilket gör att man kan knappt ta rättvisan i egna händer, men när en så kallad våldtäkt sker så är det lika svårt att utreda om kvinnan/tjejen var frivilligt med på festen som skador på de manliga könsorganet. Även kvinnor kan säga ”sorry, things got rough.” Så det är mitt tips till alla mödrar och kvinnor:
  – välj umgänget noggrant
  – drick aldrig så du tappar kontrollen
  – var offer bara om situationen kräver det för att skifta övertag.
  – var inte rädd

  Ha en bra dag!

 • Kan tilläggas att Moradi fick hålla nyårstalet i den lilla staden och att sossar i den lilla staden fixade att han fick åka och möta Löfven(filmat). Detta var innan dom, men övergreppet var väl känt, bl.a. erkänt av kyrkoherden i media. I den lilla staden mörkas fakta, beljugs och trakasseras sanningsägare än i dessa dagar.

 • Metoo har inneburit en revolution i samhället där kvinnor äntligen vågar berätta om sina övergrepp, och där män äntligen fattat att man inte kan bete sig hur som helst.

  Protesterna efter Fittjavåldtäkten visar tydligt att rörelsen inte gör skillnad på folk och folk.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *