Kontroversiella UAP-fenomen fortsätter att gäcka världssamhället

publicerad 13 januari 2018
- Torbjörn Sassersson red.

NewsVoice följer det spännande projektet “To The Stars Academy” bestående av några tidigare anställda “insiders” från bla Pentagon. Syftet med projektet är att frisläppa tidigare hemligstämplad militär dokumentation om okända flygande fenomen (UAP) och kunskap om avancerade teknologier som sägs vara kopplade till dessa. Det kallas “disclosure”

Flera större medier har rapporterat om vad som släppts och tolkningarna går isär vad det handlar om. I videon ovan [borttagen pga upphovsrättsintrång] kommenterar YouTube-kanalen Mouthy Buddha vad som eventuellt pågår.

Hittills har två militära videos offentliggjorts och i den ena kommenterar David Fravor, som tidigare var befälhavande pilot inom det amerikanska flygvapnet, vad han själv upplevde 2004 i samband med att han fick uppgiften att undersöka ett okänt flygande objekt som rörde sig över ett annat okänt objekt i havet utanför Kaliforniens kust.

David Fravor säger att det hangarfartyg (USS Nimitz) han var stationerad på redan undersökt området under två veckor innan incidenten. Under flera minuter rörde sig hans flygplan i en cirkel runt objektet i vattnet medan det andra okända objektet i luften flög på motsatt sida. Så fortsatte spektaklet innan de två okända objekten försvann. När Fravor gjorde en offensiv manöver mot det flygande objektet med sitt stridsflygplan avlägsnade sig det i en ofattbar hastighet medan det andra objektet tycks ha gått ned i u-läge.

Debatt

Vi kan inte bli av med dessa återkommande fenomen trots all upptänklig skepticism och trots alla försök till naturliga förklaringar. Vi förkastar kontinuerligt “det” och “det” fortsätter kontinuerligt att flyga. Rapporter hemligstämplas varpå de frisläpps efter några år. Människor spekulerar. Ingen har säkra svar.

Den förbjudna tanken kan inte hållas tillbaka i hjärnan på både yrkesmilitärer och privatpersoner. Stridspiloten David Fravor tror att det han upplevde var “not from this world”. Är dessa objekt helt enkelt intelligent styrda på insidan eller fjärrledes av “något” som kontrollerar en överlägsen teknologi? Fravor säger under en intervju på Fox News, att han gärna ville flyga “den” (Fox News la upp fel video under sin intervju med Favor. Denna länk går till den korrekta videon). I slutet av videon försvinner objektet med extremt hög hastighet.

Låt oss spekulera vilt.

Teknologie doktor Lars Bern skrev i förra veckan på sin blogg i artikeln: “Resor till civilisationer i andra solsystem” om hur ett möte mellan civilisationer kan gestalta sig.

“Den slutsats som denna analys leder fram till, är att vi inte skall räkna med att kunna sända människor av kött och blod så mycket längre än till Mars. Det innebär dock inte att vi måste ge upp drömmen om att besöka andra solsystem. Det måste dock ske under andra former än att sända människor dit. Här kommer utvecklingen av det som kallas artificiell intelligens (AI) in i bilden.

Jag tror att människans långa rymdfärder i framtiden måste göras av AI-robotar som utrustats med bl.a. mänsklig intelligens, analysförmåga och kreativitet. Dessa robotar kommer inte att vara handikappade av att behöva hålla igång biologiska processer med komplex metabolism. De kan fraktas genom rymden i århundraden för att startas av automatik när de når sin destination. Där kan de sedan utforska den planet man siktat in sig på för att sedan sända tillbaka informationen till jorden. Den informationen kommer dock att nå våra efterkommande först efter flera hundra år.

Motsvarande slutsats kan vi nog räkna med, har även dragits av andra civilisationer med intresse för vår planet. Därför bedömer jag att i den mån vi blir besökta från sådana civilisationer, så är det av farkoster manövrerade av AI-robotar.”

Läs mer i NewsVoice: Pentagon medger hemlig AAV-enhet och ”To The Stars Academy” bryter ny mark

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Image [improved]: “The Battle of Los Angeles, also known as The Great Los Angeles Air Raid, is the name given by contemporary sources to the rumored enemy attack and subsequent anti-aircraft artillery barrage which took place from late 24 February to early 25 February 1942 over Los Angeles, California.

The incident occurred less than three months after the United States entered World War II as a result of the Japanese Imperial Navy’s attack on Pearl Harbor, and one day after the bombardment of Ellwood on 23 February.

Initially, the target of the aerial barrage was thought to be an attacking force from Japan, but speaking at a press conference shortly afterward, Secretary of the Navy Frank Knox called the incident a “false alarm.” Newspapers of the time published a number of reports and speculations of a cover-up.” – Wikipedia

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag tror själv att jag sett ufo för länge sedan. I varje fall har jag ingen annan förklaring. Ett litet smaragdrött föremål, med lysande kärna, for inte helt planlöst verkade det som, över ängarna och som sedan lyfte vid en gärdsgård o upp över skogen. Undvek stora stenar ibland framför ibland bakom några gånger över. Ca 100-200m bort beroende på var den var.

  Hade det varit idag hade jag nog sett det som en drönare från teknikmagasinet eller liknande. Den rörde sig på samma sätt och ungefär samma hastighet. Detta hände 1980 i september vid pass 4 på morgonen.. Intressant att följa under kanske 5 minuter.
  Lite kul att jag pratade med min syster i telefon samtidigt. Hon hade just ringt upp mej nån stund tidigare. Hon undrade till en början vad jag druckit….nä inget.

  Det jag såg avviker helt från det andra har beskrivet så det var kanske ett skådespel bara för mej 😉
  Kul i varje fall

  • Kul att du berättar detta Leif.
   Jag och min far såg också ett ufo på himmeln när jag var 5 år gammal då vi satt i ett tåg på väg till norrland. Min far sa helt bestämt till mig att det var ett flygande tefat.
   Dessutom har jag och min fru varit med om en Ufo-närvaro, – ja, vi är i alla fall övertygade om att ett Ufo besökte vårt hus på våren 1976.

 • Ta med skylten om detta vid nästa torgmanifestation.

  Självklart är allt du säger helt sant.

  Vem tvivlar med din övertygande bevisning??

  • Det finns flera saker som är märkliga förutom det faktum att man ovanligt snabbt berättade om den svarta lådan – och det faktum att man så snabbt ville berätta för allmänheten om Lubitz psykiska ohälsa !!!

   Dessutom berättar Lufthansachefen Carsten Spohr att Lubitz gjorde ett avbrott i pilotutbildningen men att han därefter klarade alla tester och var fullt flygduglig !!!

   Det tyska luftfartsverket LBA prövar också piloternas licens varje år – men myndigheten säger att de aldrig har informerats om att Lubitz hade psykiska problem !!!

   Man bör betänka, som en jämförelse, att det är en plikt för en läkare att dra in körkortet för en bilförare då läkaren upptäcker att bilföraren har dålig syn.

   Anmärkningsvärt är alltså att ingen av psykiatrikerna, som det påstås att han besökte, varnade flygbolaget om att Lubitz hade en självmordsrisk !!!

   Anmärkningsvärt är också att allt material som har lagts fram om att Lubitz är psykiskt sjuk, det har lagts fram efteråt !!!

   De psykiatriker som man efteråt hänvisar till vägrar att diskutera fallet med utredarna !!!

   Vidare kan man fråga sig varför en självmordsbenägen människa skulle vilja ta med sig 150 personer i döden – för då skulle det ju handla om en terrorist – och det finns inga som helst tecken på att Lubitz var en terrorist ?

   • Erik, jag säger inte att du har fel.

    Men det du anför är vad man i USA kallar circumstantial evidence (indicier) och när det gäller att döma mål i domstol har den typen av bevisning avsevärt lägre värde och leder inte alltför ofta till fällande dom.

    Dvs det är spekulationer och även om mycket talar för att det är som du tycks övertygad om så måste du fram med mer konkreta bevis för din teori.

    Jag har inte gått i svaromål för att jag egentligen har någon annan uppfattning.

    Tvärtom, det är ibland en hårfin skillnad att förhålla sig skeptisk och att snudda vid konspirationsteoremet.

    För egen del föredrar jag att vara allmänt skeptisk och i de fall det är tveksamt vara mer återhållsam.

    Det är när folk går igång och spekulerar hejvilt om att det tex är en liten global elit som detaljstyr världen utan att med ens någon form av hyggligt relevant hypotes som underlag som jag ibland stör mig på.

    Ta Nordangård, han har ju på ett synnerligen elegant sätt framlagt sina teorier med en lång rad av utvecklade indicier som det är svårt att avfärda som konspirationsteorier.

    Jag har emellertid aldrig sett honom gå all in på en så konkret händelse som du gör med flygkraschen du spekulerar kring.

    Som sagt skillnaden mellan konspirationsteori och en väl uppbyggd och motiverad generell skepsis om olika företeelser kan ibland vara hårfin.

    • Tack för din kommentar Jan, naturligtvis är jag inte ute efter att bevisa något här, jag lyfter bara upp en seriös fråga och en intressant händelse och frågar mig om det verkligen inte finns några stora hemligheter kring den här kraschen. Speciellt nu när allt fler människor vaknar upp och ifrågasätter våra myndigheter, journalister och andra auktoriteter. För jag reagerade tidigt på dessa märkliga omständigheter, och tror att mörka krafter kan vara inblandade här. Sen, om jag verkligen har återgivit sanningen i det här dramat det återstå att se, om vi i framtiden får bevis på vad som egentligen hände – ja, det kan vi alltid hoppas på.

 • – Ja, kontroversiella fenomen, konspirationer och konspirationsteorier är alltid spännande att läsa om – för tänk om det finns en sanning i dem. Frågan är – hur pass långt utanför pk-boxen kan människor tänka, hur pass öppna är människor t.ex. för teorin om att en ond elit styr mänskligheten ? – Jo, i allt högre grad idag blir folk mer öppna för detta påstående.

  Så, om man nu förstår att det finns en hemlig elit som inte vill folket väl, då måste man också vara öppen för att denna elit kan ha skaffat sig en hemlig högteknologi, och då förstår man också att denna onda elit skulle kunna använda den mot folket. – Ja, detta är ju ett logiskt resonemang. Men hur många av oss kan egentligen ta till sig ett sådant scenario när det kommer till kritan ?

  Här är en teori på ett kontroversiellt fenomen, som strider mot den officiella versionen om vad som hände flygplanet Germanwings 4U 9525 som störtade i Frankrike den 24:e mars 2015.
  I morgon den 24 mars, är det årsdagen för kraschen av där co-piloten Andreas Lubitz pekas ut som den som störtade planet, där man påstod att han var en psykiskt sjuk människa !

  Först, det är märkligt att New York Times publicerade detaljerade uppgifter om innehållet i den först hittade Svarta Lådan redan inom 48 timmar efter kraschen ! För det tar alltid minst två veckor innan man publicerar sådan information. Utredarna berättade också ovanligt snabbt för media att co-piloten Andreas Lubitz var en psykiskt sjuk människa, men han var inte psykiskt sjuk, han hade heller inga tankar på att begå självmord eller att störta flygplanet.

  Enligt den här teorin var det makteliten, Illuminati som kraschade Germanwingsplanet och som lät Andreas Lubitz bli syndabocken. För makteliten har underhuggare på höga poster inom alla stora samhälls-institutioner, och de planterade ut falska uppgifter om Andreas Lubitz psykiska hälsa, att Lubitz hade destruktiva tankar och att han var en mycket psykiskt sjuk människa.
  Det var maktelitens avsikt att det skulle se ut som att det var en psykiskt instabil människa som på eget bevåg störtade flygplanet – så att andra orsaker till kraschen därmed kunde avskrivas.

  Makteliten använde två egentillverkade rymdfarkoster, vilka är tillverkade av makteliten genom en teknologi som är hämtad från tillvaratagna Greys-alien rymdfarkoster. Dessa två farkoster åkte ljudlöst bredvid flygplanet och riktade Skalära strålningsvapen (en mind-kontroll-teknik) mot flygplanet och co-piloten Andreas Lubitz. Detta strålningsvapen sänder ut elektromagnetiska vågor som försätter människor i ett paralytiskt tillstånd vilket de har mycket svårt att ta sig ur.

  Denna strålning riktades avsiktligt mot Andreas Lubitz för att försätta honom i ett paralytiskt tillstånd, ett trans-liknande tillstånd där hans rationella tänkande stängdes av. Detta gjorde att han blev mottaglig för en intensiv tankeöverföring och därmed kunde angriparna styra hans handlingar inne i cockpit, från den stunden som flygkaptenen lämnade cockpit ända tills kraschen. Det hypnotiska tillståndet avskärmade Andreas Lubitz psyke till den grad att han inte ens hörde flygkaptenens rop och bankningar på dörren. Andreas Lubitz var helt enkelt inte medveten om att han gjorde fel, han trodde fullt ut, i sitt psykiskt avskärmade tillstånd, att han styrde planet på ett korrekt sätt.

  Det fanns tre anledningar till att makteliten ville störta flygplanet: 1) – Kraschen skulle vara ett varningsmeddelande från makteliten till Frankrikes president Francois Hollande och Tysklands förbundskansler Angela Merkel för att de har börjat samarbeta med det kinesiska banksystemet, men även för att de har visat intresse för samarbete med BRICS-länderna. 2) – Det fanns en person ombord på planet som stod i begrepp att avslöja bevis mot maktelitens mörka agenda, den personen ville alltså makteliten ta bort. 3) – Det var meningen att kraschen skulle sprida flygskräck hos folk över hela världen.

  Är detta osannolikt – i så fall – varför är det osannolikt ?

 • UFO = IFOs enligt amerikanska försvaret.
  Men vad de flesta missar är de egentliga orsakerna till att de visar sig på det sätt de gör. OM de ville bevisa sin existens, vore det gjort på 5 röda. Men man gör inte det. Så, varför?
  Hur skulle människor i gemen reagera om de konfronterades med farkoster på nära håll? Genom vittnesuppgifter så vet vi – panik. Alltså närmar man sig försiktigt.
  Samtidigt pågår en energiprocess som få känner till och som stör den sionistiska makteliten å det starkaste. de vill förhindra följderna av denna process, vilket de självfallet inte kan. Alltså kommer man att förstöra så mycket som möjligt, utan att drabba sig själva. = Rymdbaserade vapen som riktas mot Jorden.

 • Det har varit några rätt sobra program på TV om Ufo’s senaste veckorna där man sökt förklaringen i befintliga men vid tiden hemligstämplade militära projekt.

 • Kalle 01: “Slutligen kan man iscensätta någon plötslig, spektakulär och blodig false-flag attack med 1000 tals döda (i stil med 911) med hjälp av den superhemliga UFO-teknologi som man redan förfogar över”.

  Tänkbart. Men då kommer frågan: är människor så korkade och lättmanipulerade?

 • Håller med Johan till 100% – det handlar om att prima befolkningen för ett kommande scenario.

  Werner von Braun varnade redan på 1970-talet, upprepade gånger under sina sista levnadsår, sin närmaste medarbetare Carol Rosin för globalisternas/det militärindustriella komplexets långsiktiga planer. Först kommer man att spela ut hotet från Sovietunionen, sedan hotet från terrorister, sedan hotet från asteroider och slutligen hotet från utomjordingar, allt i syfte att motivera ett ständigt krigande. Det slutliga hotet från utomjordingar är till för att motivera att man placerar ut vapen i rymden för att skydda oss mot dessa utomjordingar. Det egentliga syftet är dock ett helt annat. Det räcker med tre st geostationära vapenstationer i rymden för att nå varje punkt på jordklotet med sina vapen – total vapendominans riktad mot de mänskliga slavarna alltså. Werner von Braun uppmanade Carol Rosin att arbeta för ett förbud mot rymdbaserade vapen. Hon tog Werner von Brauns ord på allvar och har ägnat mer än trettio år detta arbete. Carol Rosin driver nu frågan om ett förbud mot vapen i rymden genom Institute for Security & Cooperation in Outer Space som hon startade 2001.
  http://www.peaceinspace.com

  Läs gärna denna intervju med Carol Rosin som förklarar det hela mer i detalj. Vad von Braun menade var det egentliga syftet med vapeniseringen av rymden och varför denna vapenisering måste förhindras.
  https://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_ZCb.htm

  Efter att militären och MSM sedan 1950-talet systematiskt förlöjligat och tigit ihjäl rapporter om UFOs handlar det nu om att vända skutan och få allmänheten att börja ta UFOs på allvar. Här ligger alltså uppgiften för ”To the Stars Academy”. Senare när manegen är krattad (gemene man tar UFOs på allvar) kan MSM börja rapportera om olika hot från rymden. Slutligen kan man iscensätta någon plötslig, spektakulär och blodig false-flag attack med 1000 tals döda (i stil med 911) med hjälp av den superhemliga UFO-teknologi som man redan förfogar över. Efter det kommer vi ju alla att vilja ha vapen i rymden för vår egen säkerhet, eller hur?
  Är det inte dags att vi genomskådar bluffen redan nu?

 • “To the Stars Academy” är så genomskinligt det kan bli. Att tro att du skulle kunna jobba på pentagon och sen efter avslutat karriär komma ut med UFO information utan att bli torpederad är ganska naivt. Vem tror sen att dom skulle behöva Tom Delonge i spetsen än mer som en frontfigur för att kunna nå ungdomar? Hela arbete syftar bara till att prima befolkningen för vad som kommer. Är man genuint intresserad bör man läsa Steven Greer’s Unaknowledged.
  Hela projektet stinker blackop. Tittar man sen på personerna i panelen saknar dom helt karisma och driv för att genomföra något sådant på eget bevåg.

 • Martin, det du skriver är en teori likt alla andra. Den förtjänar att begrundas. Kanske har du rätt. Men, att sluta sig för en enda möjlighet och att bestämma sig för vad som är sanning….det är inte vetenskap i alla fall. Vetenskap (riktig sådan) håller alla möjligheter och dörrar öppna och baserar ingenting på blind tro, vare sig denna tro baseras på “vetenskap” eller dogmer av annat slag.

 • Efter avslutad militär karriär är det givetvis alltid någon procent som njuter av att vilseleda folket åt militären. Det kallas för psykologisk operation eller avledande manöver eller illusionism. De kan på de viset knäcka extra och sälja böcker till de okunniga som naturligtvis kommer förbli okunniga och ibland bli ännu mer förvirrade än de var innan.

  Diskussionen om UFO består allt som oftast av okvalificerade samtal med människor som har något religiöst i blicken, d.v.s. tidsspillan och en slags garanti för att de som deltar framstår som mycket okunniga människor, eller av f.d. militärer som ljuger ganska trovärdigt.

  Ingen UFO-rapport visade sannolikt upp upp världens snabbaste flygplan innan det presenterades av militären medvetet, vilket naturligtvis hade varit förräderi. Fram tills det ögonblicket att världens snabbaste flygplan presenterades var det naturligtvis ett UFO för alla som inte kände till projektet.

  Klickbeten med filmtrix på Youtube fyller idag samma funktion som Colosseum gjorde i Rom, d.v.s. ett skådespel för folket så att de inte intresserade sig för hur imperiet styrdes käpprätt åt det totala nederlaget … som vanligt …

  Är du likt mannen i ett ufo i kollaget?
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/05/02/ekonomi-komedi-djupare-analys-av-hela-kollaget-fran-the-economist-2016/

 • Efter att ha läst och lyssnat på vad de personer som normalt jobbar i civila UFO-organisationer osv. säger. Så säger de att det stora är inte några nya bilder och videos. Det är två saker som har hänt, den första är att de normalt annars så vattentäta statliga myndigheterna och organisationerna kommer ut med eget material. Även om de officiellt ännu inte vill säga att så är fallet. Det andra är personerna som ingår i Tom Delonges nya organisation. Detta är personer som varit toppen av isberget. Det har inte funnits så många högre personer, utan de är just de verkliga insiders som suttit på hemligheterna. Planen verkar dock vara att hela processen ska ta väldigt lång tid. Troligen flera år.

 • Detta är ett av alla ämnen som alltid fascinerat mig. Sedan barnsben har jag kommit in i perioder när ämnet intresserat mig alldeles särskillt mycket, jag har läst böcker av Boris Ljungqvist, Jim Marrs, Stanton Friedman, Steven Greer m.fl Nu senast läste jag en bok av John Desouza, hans teori (eller snarare benhårda övertygelse) är att dessa farkoster inte kommer från våran dimension. Det enda jag lyckats komma fram till efter egna efterforskningar (och egna iaktagelser) är att det finns ett fenomen. Om de kommer ifrån jorden och är “Black projects” (unaknowledged) eller från andra planeter i vårat synliga universum eller från en helt annan dimension, ja, det kan vi nog bara spekulera i. Jag kan själv tänka mig att alla dessa svar kan stämma. Att dessa ljus och farkoster har flera olika källor. Oavsett så ser jag spekulationerna, tankarna och drömmarna om detta ämne, dessa fenomen som en viktig ingrediens och krydda i livet. Vi människor behöver få fantisera och drömma, spekulera och förundras…Det märkligaste och en smula komiskt anser jag det är med människor som är så trångsinta och stängda för sådant som ännu ej upptäkts eller “bevisats vetenskapligt”. Självklart har människan upptäkt mer än vad vi vanliga dödliga blivit informerade om anser jag. Självklart är också att vi är låååångt ifrån att ha upptäkt allt som finns att upptäcka. Nej, ska vi komma vidare i utvecklingen så måste vi ha ett öppet sinne.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *