Kontroversiella UAP-fenomen fortsätter att gäcka världssamhället

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 13 januari 2018
- Torbjörn Sassersson

NewsVoice följer det spännande projektet “To The Stars Academy” bestående av några tidigare anställda “insiders” från bla Pentagon. Syftet med projektet är att frisläppa tidigare hemligstämplad militär dokumentation om okända flygande fenomen (UAP) och kunskap om avancerade teknologier som sägs vara kopplade till dessa. Det kallas “disclosure”

Flera större medier har rapporterat om vad som släppts och tolkningarna går isär vad det handlar om. I videon ovan [borttagen pga upphovsrättsintrång] kommenterar YouTube-kanalen Mouthy Buddha vad som eventuellt pågår.

Hittills har två militära videos offentliggjorts och i den ena kommenterar David Fravor, som tidigare var befälhavande pilot inom det amerikanska flygvapnet, vad han själv upplevde 2004 i samband med att han fick uppgiften att undersöka ett okänt flygande objekt som rörde sig över ett annat okänt objekt i havet utanför Kaliforniens kust.

David Fravor säger att det hangarfartyg (USS Nimitz) han var stationerad på redan undersökt området under två veckor innan incidenten. Under flera minuter rörde sig hans flygplan i en cirkel runt objektet i vattnet medan det andra okända objektet i luften flög på motsatt sida. Så fortsatte spektaklet innan de två okända objekten försvann. När Fravor gjorde en offensiv manöver mot det flygande objektet med sitt stridsflygplan avlägsnade sig det i en ofattbar hastighet medan det andra objektet tycks ha gått ned i u-läge.

Debatt

Vi kan inte bli av med dessa återkommande fenomen trots all upptänklig skepticism och trots alla försök till naturliga förklaringar. Vi förkastar kontinuerligt “det” och “det” fortsätter kontinuerligt att flyga. Rapporter hemligstämplas varpå de frisläpps efter några år. Människor spekulerar. Ingen har säkra svar.

Den förbjudna tanken kan inte hållas tillbaka i hjärnan på både yrkesmilitärer och privatpersoner. Stridspiloten David Fravor tror att det han upplevde var “not from this world”. Är dessa objekt helt enkelt intelligent styrda på insidan eller fjärrledes av “något” som kontrollerar en överlägsen teknologi? Fravor säger under en intervju på Fox News, att han gärna ville flyga “den” (Fox News la upp fel video under sin intervju med Favor. Denna länk går till den korrekta videon). I slutet av videon försvinner objektet med extremt hög hastighet.

Låt oss spekulera vilt.

Teknologie doktor Lars Bern skrev i förra veckan på sin blogg i artikeln: “Resor till civilisationer i andra solsystem” om hur ett möte mellan civilisationer kan gestalta sig.

“Den slutsats som denna analys leder fram till, är att vi inte skall räkna med att kunna sända människor av kött och blod så mycket längre än till Mars. Det innebär dock inte att vi måste ge upp drömmen om att besöka andra solsystem. Det måste dock ske under andra former än att sända människor dit. Här kommer utvecklingen av det som kallas artificiell intelligens (AI) in i bilden.

Jag tror att människans långa rymdfärder i framtiden måste göras av AI-robotar som utrustats med bl.a. mänsklig intelligens, analysförmåga och kreativitet. Dessa robotar kommer inte att vara handikappade av att behöva hålla igång biologiska processer med komplex metabolism. De kan fraktas genom rymden i århundraden för att startas av automatik när de når sin destination. Där kan de sedan utforska den planet man siktat in sig på för att sedan sända tillbaka informationen till jorden. Den informationen kommer dock att nå våra efterkommande först efter flera hundra år.

Motsvarande slutsats kan vi nog räkna med, har även dragits av andra civilisationer med intresse för vår planet. Därför bedömer jag att i den mån vi blir besökta från sådana civilisationer, så är det av farkoster manövrerade av AI-robotar.”

Läs mer i NewsVoice: Pentagon medger hemlig AAV-enhet och ”To The Stars Academy” bryter ny mark

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Image [improved]: “The Battle of Los Angeles, also known as The Great Los Angeles Air Raid, is the name given by contemporary sources to the rumored enemy attack and subsequent anti-aircraft artillery barrage which took place from late 24 February to early 25 February 1942 over Los Angeles, California.

The incident occurred less than three months after the United States entered World War II as a result of the Japanese Imperial Navy’s attack on Pearl Harbor, and one day after the bombardment of Ellwood on 23 February.

Initially, the target of the aerial barrage was thought to be an attacking force from Japan, but speaking at a press conference shortly afterward, Secretary of the Navy Frank Knox called the incident a “false alarm.” Newspapers of the time published a number of reports and speculations of a cover-up.” – Wikipedia

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq