Förkrossad mamma ber Trump om hjälp efter ännu en skolskjutning i USA

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 februari 2018
- NewsVoice redaktion
Mother of child who died in school shooting 2018 at Marjory Stoneman Douglas High School

Mamman till ett av offren från gårdagens skolskjutning på Marjory Stoneman Douglas High School i Florida ber desperat president Trump att skydda barnen genom att införa vapenkontroll.

Andra röster gör gällande att tillgången till vapen måste förbättras för att öka säkerheten. Konflikten mellan förespråkare för vapenkontroll och förespråkare för ökad tillgång till vapen i USA fortsätter. The Guardian skriver att bara sju veckor in i 2018 har redan 8 skolskjutningar genomförts i USA.

Source: CNN


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Rapport om en ändring av säkerhetspolicyn på skolan ett par veckor innan dådet samt även obekräftade uppgifter om planerad terrorövning samma dag som dådet ägde rum:

  https://www.intellihub.com/parkland-student-secret-service-was-present-changed-school-security-policy-several-weeks-before-shooting/

  Bekräftad rapport om att skolan nu skall rivas direkt efter dådet:

  http://www.independent.co.uk/news/world/americas/florida-shooting-what-is-happening-to-high-school-tear-down-memorial-marjory-stoneman-douglas-a8214946.html

 • Birgitta har väl framstått som ett av de mer sansade alias som Sylthammar har använt, men redan för ganska länge sedan blev jag misstänksam även i det fallet.

 • Kim Lundgren 18 Feb, 2018 at 21:47

  Jag vet med säkerhet att det är Wall of Sound-producenten Phil Spector som är på bilden, från en av rättegångsdagarna, när han stod anklagad för att ha skjutit en ung kvinna till döds i sitt hem i Kalifornien 2009. Han fälldes sedermera för mord av andra graden.

  Märkligt sammanträffande att du länkade till just den bilden, med tanke på att artikeln handlar om en dödsskjutning utförd av en psykiskt störd person. Inte heller Spector är fullt ut som han ska i huvudet. Han hade ända sedan åtminstone början av 1970-talet hotat människor till höger och vänster med pistol. Tidigt 70-tal gjorde han så mot sin kompis och musikkollega John Lennon och dennes fru Yoko Ono, varför Lennon slutade att umgås med Spector.

  Spector verkar ha närt en fantasi under fyra decennier om att få skjuta någon och kunde uppenbarligen till sist inte längre motstå frestelsen. Varningstecknen hade varit många genom åren, men uppenbarligen tog ingen dem riktigt på allvar.

 • Låt alla som skriver på NV registrera sig på ett sätt som visar att personen är en verklig person.
  Det känns tråkigt men det kommer att bli mycket fler av dom här galningarna o trollen under året.
  Kan man inte uppträda under sitt verkliga ID så kan väl redaktören “mörka” dom på nåt sätt.

  i all välmening

  LeifB

 • #notometoo, 21:58

  Jag skrev Anal Emma (Analemma) för att jag uppriktigt trodde att det var det du kallade dig den gången.

  Det stämmer inte alls att du bytt alias för att jag bannat dig eftersom du använder flera olika samtidiga alias utan att jag bannar något. Jag har varit tvungen att låta dig hållas för att studera hur du arbetar dvs låta dig ha flera samtidiga alias utan att banna något.

  Dina förklaringar är bara undanflykter för att du ska försöka slingra dig ur en pinsam situation som du själv skapat.

  IP-loggningen talar sitt tydliga språk. Du har använt mellan 30-50 olika alias under de senaste åren varav många av dessa alias har existerat samtidigt, hitte-på-personer som ofta samtalat och hållit med varandra samtidigt som du anklagat andra för att ha multipla alias, men de personer du angripit har inte gått på den finten, inte heller jag.

  Adjö Sylthammar, simma lugnt, starta en egen blogg. Internet är stort.

 • Å nej Sasser, det är inte alls “jobbigt”, då jag aldrig använder flera användarnamn. Det är istället du som belastar dig på ditt “andliga konto”, och bygger upp din egen jobbiga situation, genom att dra in andra personer och skriva att de är jag.

  Eftersom jag aldrig samtidigt använt (utom då du bannat/verkar ha bannat och allmänt skriver konstiga och felaktiga saker, som du gjorde när jag var Analemma (som solens bana heter, kolla på wikipedia) ) och du ett par gånger skrev i kommentar om mig som Anal Emma och bannade mig. Jag är anonym på nätet, och användarnamn har jag bytat efter att du har bannat mig efter dina felaktiga skriverier utifrån “fake thoughts”. Jag har aldrig agerat på sådana sätt du fantiserar om. Du har definitivt inget som styrker det, för det finns bara i din fake world. Jag är EN person med ett användarnamn, medans du lever i det blå. Däremot har jag talat om Newsvoice med andra, som också skriver här, och de känner mig och vem jag är – vilket kan bekräftas, men då fantiserar du vidare, så även de personerna skulle bli “Sylthammar”, för det är så du nu gör. Tror du att det bara är jag då som använder bibbans datorer där jag bor – hur svårt kan det vara att förstå sammanhangen – DÄR HAR DU INTE BEGRIPIT SAMMANHANGEN – då jag klart en gång, minst, förklarat det i mail till dig. Så, igen – sluta fantisera!!! Jag hoppas inte andra dras ned till den ojournalistiska nivå du mentalt befinner dig på.

 • @ per

  Jag menade inte att skapa mer förvirring än vad det redan är i denna tråd 🙂
  karlns utseende personifierar för mig troll 🙂
  i själva verket vet jag inte vem han är… det är möjligt att han är den du tror 🙂

 • #notometoo, 20:15

  Jag förstår att det känns jobbigt för dig att försöka förklara dig ur detta, men jag har dokumenterat dina drag sedan flera år tillbaka och du använde tex flera av de falska alias jag nämnde ovan från exakt samma IP.

  Du har sedan blivit lite duktigare på att försöka anonymisera dina inlägg, men du begår då och då misstag som gör att alias och IP-nummer överlappar varandra och det gör korsreferenserna enkla att genomföra. Utöver finns språklig analys och andra sätt att identifiera troll.

  Jag har redan beskrivit i en tidigare artikel hur du arbetar. Den är säkert roande för många att läsa:
  https://newsvoice.se/2017/01/30/trollet-sylthammar/

  (Notera att Birgit och Birgitta INTE är samma person.)

 • Kim Lundgren 18 Feb, 2018 at 19:15

  Så det är alltså Phil Spector som fördriver sin fängelsetid med att infiltrera NewsVoice.

 • Först står det:
  “Erik Tour 18 Feb, 2018 at 00:38
  [Sylthammar igen. DJ Robert Wåtz och Erik Tour + väldigt många andra falska alias som tex Syar Bos, Daniel Cabrera, ”Bechir Rabani”, Eric Dubai, använder samma IP-nummer eller IP-nummer från samma anonymiseringstjänst och dessa alias har alltid falska e-postadresser]”

  Senare postas det:
  “Lustigt #notometoo eftersom du använder exakt samma IP-nummer som:”

  Jag har många gånger förklarat för dig, Sassertroll, att jag aldrig haft fler än ETT användarnamn, förutom kanske en gång då det verkade som att du bannat mig, för du postade inte en kommentar, efter att du kommit in i din periodiska bubbla av “fake thoughts” kring ditt trauma med Sylthammar. Jag har för mig att jag tex förklarade detta under din artikel Om Sylthammar. Men du verkar inte kunna förstå vad man skriver till dig. Dessutom har jag förr upprepat det i mail till dig, hur du missförstår och är helt fel ute. Du tar upp massa användarnamn, och du ska sluta ljuga som endast Stortroll kan göra. Jag har inte haft bredband på över en till två månader, utan skriver oftast kommentarer på bibbans datorer, men denna kommentar skriver jag på en sportbar i staden. Där surfar jag också ibland, på kvällar.

  Om du skulle vara lite noggrannare i dina spaningar så skulle du direkt se att de där namnen du inleder din fåniga kommentar med har sin/sina ip-nummer (och gissningsvis fasta sådana), medans jag, #notometoo, inte har det/de ip-numren. Vad jag hade för ipnummer innan jag blev utan bredband, kan definitivt inte vara samma nummer som de kvinnliga namnen du skriver. Du borde för länge sedan lagt av med dina fantasier, och inte göra dig till ett åtlöje.

 • Om gun control:

  “One man with a gun can control 100 without one. … Make mass searches and hold executions for found arms.” – Lenin
  Stalin: “Ideas are more powerful than guns. We would not let our enemies have guns, why should we let them have ideas. ”

  KKP Kina utnyttjade gun control 1935 för att döda 20 miljoner obeväpnade: http://www.strangepolitics.com/content/item/196912.html
  Mordstatistik USA 1885-2011 (rekordlåg dödlighe just nu):

  https://www.reddit.com/r/Libertarian/comments/4nzpms/the_truth_about_gun_control_laws_x_post_from/

  Mord vs självmord vs gun supply(1970-2005)

  http://www.gunfacts.info/gun-control-myths/availability-of-guns/

  Man kan nog enas om att gun control passar perfekt i globalisternas planer för statens totala makt över folket. Jämför med massövervakning, chippning, kontantlöst samhälle, inga bönder etc.

  Demoralize the enemy from within by surprise, terror, sabotage, assassination. This is the war of the future.

  ― Adolf Hitler

  Vems krig talar Hitler om? Den som styr staten och framför allt deep state enligt mig. Vem styr MSM, FRA, SÄPO, MUST etc i Sverige?.. Det alla kan enas om är att det inte är svenskar.

 • Lustigt #notometoo eftersom du använder exakt samma IP-nummer som:

  Birgitta
  Jonulf
  Vrildolf
  agent Dendera
  Kalabrien
  Sylthammar
  Vresia Sylthammar
  Gnethammar
  Yngve
  perikles
  paracelsus
  erikK
  kallekarl
  Karl Kraus
  astro
  Ris-avdrag
  Barry Lyndon
  Void
  rh-sthlm
  Van Googles
  ansgar
  överinseende
  Vada
  snusmumrik
  dumsahlin
  grävling
  Somma Matilda
  Ingefar
  oerhört

  och ytterligare andra falska alias med falska e-postadresser…

  Du är Sylthammar det värsta internettrollet på NewsVoice genom tiderna.

 • Nu skriver jag min andra kommentar under denna artikel. Redaktören är överhuvudtaget inte med på banan med sina “fake thoughts” kring “Sylthammar”. Du trollar Sassersson. Jag har sett ditt “testmail” du skickade till mig på juldagen…

 • Välmenat tips till alla äkta människor som har viljan att utvecklas och ev. förstå varför vi befinner oss i denna dagens sorgliga mänskliga ekvation och hur vi kan ta oss ur den, för som flickan sa, det måste gå ☺

  Läs Ola Alexander Frisks skrift: Så knullar staten din själ (mindfucking) på engelska, koncentrera gärna på skillnaden mellan statiskt tänkande som majoriteten är drabbat av och dynamiskt tänkande som minoriteten benyttar, inse sen hur djävulskt fiffigt “demokratin” arbetar, fem idioter är mer än fyra genier, döda fiskar flyter med strömmen typ 98% och de levande fiskarna simmar uppförs, då får man per automatik det elände vi upplever idag.

  O.A.F beskiver så väl ursprunget till Jantelagen som många känner till men få inser syftet, verkningarna och vem som ligger bakom, samma krafter som uppfann religion har i takt med att den officiella kyrkan tappat inflytande så bytte man skepnad till den akademiska traditionen som i sig är en religion som baserar sig på BLIND tro.

  Sk. forskare, vetenskapshens (för män är dom inte) div. experter är inget annat än programmerade papegojor som parasiterar på människor som skapar äkta värden och välvilligt låtit sig hamna i villfarelsen att dom är en gudomlig gåva till mänskligheten.

  Titta er omkring, allt är förgiftat, naturen kryper på knäna, folk blir sjukare och majoriteten har tappat livslusten trots alla dessa akademiska experter med sin överlägsna “visdom” otur eller finns svaret nån annanstans ?

  Nåväl ta gärna del av OAF:s tankar och kontemplera det som sägs, finns viktiga pusselbitar för den som är mogen att ta till sig dom. Testa gärna att få en akademiker att läsa innehållet speciellt efter ni presenterat titeln, hahaha, lycka till.

  Har länge haft en fördom om att akademiker är de mest odugliga/vilseledda människor på alla plan och hittills så har ingen kunnat ändra på den fördomen, (dessvärre) det bör gå att avprogrammera dessa stackare frågan är hur ?

  Mycket nöje och lev väl önskar jag alla

 • Det är intressant att notera att så gott som alla mass- och skolskjutare varit på en eller flera psykiatriska sinnesförändrande droger vid tiden för dådet. Det finns flera medicinska studier som som rapporterar om
  biverkningar som psykos, fientlighet och rena mordtankar från psykiatriska mediciner.
  Enligt det amerikanska läkemedelsverket FDA har det rapporterats att 1531 personer fått mordtankar då de varit påverkade av psyk-droger- och då är det nog ändå en “droppe i havet” jämfört med med det mörkertal som inte rapporterats.
  Det är också intrerssant att notera att skolskjutningarna i USA kom igång strax efter att SSRI preparat och ADHD medicinerna hade lanserats i slutet av 80-talet.

 • För ett land som har dödat miljontals människor jorden runt är det rätt hycklande att kräva stora förändringar för sjutton döda människor. Vill de få ned antalet dödade människor borde de avväpna den egna armén.

 • [Sylthammar igen. DJ Robert Wåtz och Erik Tour + många andra falska alias som tex Syar Bos, Daniel Cabrera, “Bechir Rabani”, Eric Dubai, använder samma IP-nummer och alltid falska e-postadresser]

  Per Larsen. Du har säkert många namn eller hur? Du kan inte lura oss eller övertyga oss med ditt skit snack, Du är en till av så många parasiter som infekterar detta samhälle, bidrar med noll insatts för en bättre värld . Loga Ut kompis

 • [Sylthammar igen. DJ Robert Wåtz och Erik Tour + väldigt många andra falska alias som tex Syar Bos, Daniel Cabrera, “Bechir Rabani”, Eric Dubai, använder samma IP-nummer eller IP-nummer från samma anonymiseringstjänst och dessa alias har alltid falska e-postadresser]

  Per Larsen Du så hjärntvättat , du e så blind. Kom tillbaka när du har vaknat och kommit ut från den bubbla du levt i hela ditt liv. Vi kan inte hjälpa dig här. Sorry.

 • Att förklara alla, till synes, meningslösa tragedier med konspirationsteorier verkar vara ett signum här på NewsVoice, ett beteende nära besläktat med de neurotiska gärningsmän som orsakar katastroferna.
  Den moderna människans liv är en ganska händelselös livsloppsberättelse i jämförelse med alla de skildringar om dramatik, prövningar och hjältemod vi matas med i litteraturen, filmer och andra kulturyttringar.
  ”Livet går sin jävla gilla gång” som en äldre släkting svarade mig på min hälsningsfråga ”Hur är det?”, det är med denna sarkasm eller blandning av humor och bitterhet som min släkting klargjorde sin krassa syn på livet.
  I ungdomen har de flesta av oss planer på äventyr, framtiden och livet verkar vara fyllt av möjligheter så vi vill ta för oss. Det är inte bara positiva eskapader vi hänger oss åt, backpackers färder, amorösa invecklingar och andra minnesvärda händelser så kan man med viss ansträngning också minnas några som föll ner i psykisk ohälsa, droger och kriminalitet.
  Det är ungefär en på tio som uppvisar ett avvikande beteende, en på tio som vill ”gå den breda vägen som åt helvete bär” enligt poeten med låten ”Lasse Liten Blues” https://youtu.be/79POpzlRgxs
  Samhället har en hel del resurser avsatta för att hantera Nummer 10, som vi kan kalla hen. Det är allt från Obsklasser till Kumlaanstalten, bestyckade med program, psykologer och vårdare med den goda viljan.
  Nummer 10 har ändå en liten plats i folksjälen, Robin Hood fenomenet får plats i vår mentala äventyrskategori, det är visserligen en litterär entitet som används till att konspirera bort verklighetens Numer 10 och dennes tragiska handlingar.
  Hur skall vi fostra kommande generationer till att kunna axla sina livsgärningar med klarsyn, en verklighetstrogen hållning livet utan att förgås av tristessen? Var är de grundläggande svaga punkterna i vår kultur som förleder eller rent av skapar Nummer 10?

 • Angående Birgittas inlägg 18:22

  Youtube-videon är svammel – ej värd att slösa tid på.
  Den nedre länken är intressant.
  Förmodligen var Trollhätte-skolmördaren programmerad på något sätt.
  Det var ej en slump att hela det svenska etablissemanget ylade på högsta nivå om en svensk mördare samtidigt som den eritreanske IKEA-mördaren tillkännagav att han valde sina offer för att de såg svenska ut och att dådet var en hämnd för att han skulle avvisas från Sverige.

 • Kim Lundgren@ Är “konstverket” en visualisering av elitisternas “våta dröm”?

  Kanske är den här filmen något på spåret? “MK Ultra Mass Shootings | Race War Propaganda | Tricknology”
  https://www.youtube.com/watch?v=U0qVOUnq4LE

  I dessa politiskt ytterst svåra tider, då bl a vår yttrandefrihet blir allt mer beskuren, att diskutera världshändelser på flera olika nivåer och att vi sas inte bara stannar på en “regisserad” snyftnivå. Vad ligger bakom alla dessa skjutningar?

  https://www.level9news.com/rnm-remote-mk-ultra/

 • Att förklara alla, till synes, meningslösa tragedier med konspirationsteorier verkar vara ett signum här på NewsVoice, ett beteende nära besläktat med de neurotiska gärningsmän som orsakar katastroferna.
  Den moderna människans liv är en ganska händelselös livsloppsberättelse i jämförelse med alla de skildringar om dramatik, prövningar och hjältemod vi matas med i litteraturen, filmer och andra kulturyttringar.
  “Livet går sin jävla gilla gång” som en äldre släkting svarade mig på min hälsningsfråga “Hur är det?”, det är med denna sarkasm eller blandning av humor och bitterhet som min släkting klargjorde sin krassa syn på livet.
  I ungdomen har de flesta av oss planer på äventyr, framtiden och livet verkar vara fyllt av möjligheter så vi vill ta för oss. Det är inte bara positiva eskapader vi hänger oss åt, backpackers färder, amorösa invecklingar och andra minnesvärda händelser så kan man med viss ansträngning också minnas några som föll ner i psykisk ohälsa, droger och kriminalitet.
  Det är ungefär en på tio som uppvisar ett avvikande beteende, en på tio som vill “gå den breda vägen som åt helvete bär” enligt poeten med låten “Lasse Liten Blues” https://youtu.be/79POpzlRgxs
  Samhället har en hel del resurser avsatta för att hantera Nummer 10, som vi kan kalla hen. Det är allt från Obsklasser till Kumlaanstalten, bestyckade med program, psykologer och vårdare med den goda viljan.
  Nummer 10 har ändå en liten plats i folksjälen, Robin Hood fenomenet får plats i vår mentala äventyrskategori, det är visserligen en litterär entitet som används till att konspirera bort verklighetens Numer 10 och dennes tragiska handlingar.
  Hur skall vi fostra kommande generationer till att kunna axla sina livsgärningar med klarsyn, en verklighetstrogen hållning livet utan att förgås av tristessen? Var är de grundläggande svaga punkterna i vår kultur som förleder eller rent av skapar Nummer 10?

 • Det är naturligtvis ytterst sorgligt när människor dödas. Före skjutningen på skolan i Florida hade man tydligen haft en övning. Varför verkar “drills” vara så symtomatiska vid skolskjutningar (t ex Sandy Hooks) och vid andra typer av våldshandlingar som t ex vid Boston Maraton eller 9/11?

  För mig är det svårt att förstå varför övningar av olika slag “som av en händelse” går över till verkliga handlingar utifrån ett föreliggande “script”. Även händelsen på Drottninggatan föregicks av en övning. Kanske behöver vi framgent vara väldigt vakna för när svenska myndigheter ska “öva” vid skolor eller på andra offentliga ställen. Djungeltrumman behöver därför slå så att “vakna” medborgare kan bevaka och dokumentera vad som scriptas/händer på dessa platser.

  När jag hörde talas om skolskjutningen i Florida kontrollerade jag först dagens datum och gjorde även liknande reflektioner som Hasse och D. redogör för ovan. “Gematria calculator” används också för kontroll av namn som figurerar kring olika händelser.

  Jag köper inte allt bara för att det “står i tidningen”. Med ledning av ockultisternas förkärlek för vissa symboler, nummer och namn kan man försöka att skapa sig en djupare förståelse av en händelse. I rapporteringen av händelsen i Florida figurerar t ex personnamn som Nikolas, Miriam, Marjory och Rose. Alla fyra namn är betydelsefulla inom katolicismen och de två senare namnen figurerar i kyrkans story om St Valentine. Miriam = Maria; jesus moder. Marjory = Maiorem (jesuiternas hyllningsord).

  I en postmodern värld finns det bara postsanningar. Ingen kan sägas ha mer rätt än någon annan. Därför är det väldigt vanskligt att försökta strypa vissa tolkningar/åsikter före någon annans.

 • SYMPTOM
  Det som artikeln delger om är fruktansvärt, och hur har situationen i grunden skapats, vapen industrin och Big Pharma är uppenbart en av orsakerna.

  ANNAN HISTORISK GRUND OCH ORSAK
  Citerar artikel av Peter Krabbe, citat;

  De flesta tänkande varelser undrar nog i sitt stilla sinne varför USA med 5% av världens befolkning behöver ha 50% av världens sammanlagda krigsmakt. För att säkra demokratin i världen?

  Finns det då inga andra för mänskligheten fullvärdiga samhällen på jordklotet? Men har inte jordens alla invånare och kulturer rätt att själva välja sina samhällssystem, utifrån sina egna förutsättningar?

  Slut citat.

  källan till ovan citerat
  https://peterkrabbe.wordpress.com/2018/01/27/full-spectrum-dominance-del-3-att-skapa-ett-imperium/

  FULL SPECTRUM DOMINANCE
  USA har över tid skapat enorma problem i världen, i akt, mening och syfte att “dominerar” och härska/bestämma och sätta agendan, det framkommer i artikelserien som Peter Krabbe delger, och som börjar med del 1
  Hoten mot mänskligheten – inte bara krig. Del 1.
  https://peterkrabbe.wordpress.com/2018/02/10/hoten-mot-manskligheten-inte-bara-krig-del-1/

  I kölvattnet efter alla dessa år, minns särskilt Vietnam kriget, så har såklart massor av efterkrigs problem skapats i befolkningen. Krigsveteraner som lider av t.ex. PTSD och drogproblem sedan deras tid i kriget tjänst. Deras nära och kära, USA:s barn har påverkats över lång tid av dessa krig.

  Att enorma interna problem inom USA kommer efter som ett “brev på posten” är uppenbart, skolskjutningarna har blivit “en del av den amerikanska drömmen”!

  KRIG får alltid konsekvenser, vi upplever dessa konsekvenser i Sverige av idag, men en viss skillnad finns, här i Sverige säljs inte vapen till kleti och pleti. Men dessa vapen kommer in illegalt i landet. Drogerna finns att tillgå legalt och illegalt, så där finns en likhet.

  Hur länge dröjer det innan skolskjutningar även är en del i vardagen i den nya svenska multikultikulturen?

  Drogerna och vapnen finns, det strömmar in folk från krigsdrabbade länder, människor som är skadade och där många förmodligen lider av PTSD, och därmed legalt har tillgång till drogerna från Big Pharma.

  Illegala droger existerar och gängkrig om den illegala marknaden existerar. NO GO ZONER EXISTERAR, när kommer skolskjutningarna bli en vardag även i Sverige är förmodligen endast en tidsfråga.

 • [Sylthammar]

  @ Hasse, mycket genomtänkt och klok kommentar, tack för den, fundera på denna tankeslinga: att dessa psyops ( som är ånyå legaliserade i Uniten bluff ) är skrämseltaktik för att öka försäljningen av guns & ammo, för handen på hjärtat den evige parasiten har inte en sportmössa att med vapenmakt kuva den vite mannen, så istället strålar och sprejar man ihärdgt 24/7 ihjäl oss useless eaters.

  Kanske nånting för fler att koncentrera sig på att en gång för alla svälta ihjäl denna eviga hjärnparasit som jävlats med vanligt folk sen före Hedenhös

 • [Sylthammar]

  @Öystein , ny å ny, har gett upp hoppet om både Newsvoice och Sassersson ett antal gånger, läser dock ibland de få kloka kommentarer som slinker igenom gatekeeper Sasserssons pk/agenda nät.

  Följande finns att läsa i ett officiellt lexikon: ter-ror-ism: when governments seek to rule by intimidation.

  Det är den ENDA terrorism som existerar, de flesta anständiga människor föredrar betydligt sundare sätt att interagera på.

  @ ” redaktören ” du får nu möjlighet att revidera epitetet Sylthammar dit det hör hemma och inte i samband med D. Var vinet gott hehe

  ps. An armed society is a polite society ds. ( tyvvär )

 • Per Larsen 16 Feb, 2018 at 18:15

  Den existentiella och kulturella förändring som behövs innefattar bland annat att man måste sluta droga befolkningen med psykofarmaka och andra läkemedelsindustripreparat, eftersom dessa har solklar potential att framkalla fullt utvecklad galenskap hos människan. Och gör det.

  Bland andra den visselblåsande flygkaptenen Field McConnell tvivlar på den officiella versionen av hur flygplansolyckan med Andreas Lubitz gick till:

  https://www.youtube.com/watch?v=7OcR7HZIIRI

  Om Field McConnell:

  http://www.abeldanger.org/field-mcconnell-bio/

 • Det är helt klart att SVT vill ha vapenkontroll i USA, varje gång det brakar loss sätter de på samma skiva. Varför SVT är så intresserade av vapenkontroll i USA att de måste, till varje pris, försöka att övertyga svenskarna om denna åsikt är än mer obegripligt.
  Nu spelar vi en liten låt på temat https://youtu.be/SaHAvEEbQOE.
  Att tillgången till skjutvapen skulle vara orsak till detta urskiljningslösa mördande är jämförbart med att det skulle vara bestickens fel att människor blir överviktiga eller rent av äter ihjäl sig. Denna förklaring faller lite på sin egen arrogans, men vapenkontroll löser inte problemet.
  Problemet sitter mellan öronen på mördaren, har hen inget skjutvapen så fungerar en lastbil lika så bra eller varför inte en gammal Airbus A320. Andrepilot Andreas Lubitz kraschat planet avsiktlig och tog med sig 149 andra för att träffa sin skapare den 24 mars 2015. Utvidgade självmord, som det kallas när en person tar med sig andra in i döden, händer sällan i Sverige, enligt myndigheterna, vilket är tur för jag tror att det smittsamt, beteendet alltså.
  Människan kan liknas vid en liten fisk som simmar i ett stort stim, ett stort fiskstim kan se ut nästan som en egen organism när alla fiskarna rör sig med ett i det närmaste overkligt samspel. Men det är inte alltid ett frivilligt samspel, stimmet används som skydd mot fiender, underlättar både att hitta föda och en partner, men om en fisk inte är nöjd? Här går vi över till människan igen, det rapporteras nästan alltid vid dessa skolskjutningar att gärningsmannen var en ensamvarg, med psykiska och/eller sociala problem. Om det är ett utslag av att media måste komma med någon sorts förklaring skall vara osagt, men det är i den sektorn problemen bör sökas.
  Det kan vara att den framtida fostran i USA skall befrämja den unge medborgarens trohet till sina medamerikanare istället för flaggan, en flagga med en historia av våld, hjältemod och umbärande passar dåligt in i våra samtida och rätt så händelselösa livsloppsberättelser.
  Det är en existentiell och kulturell förändring som behövs.

 • Ska försöka formulera mig väl.
  Att släppa igenom en video på fake news kanalen CNN och spärra kommentarsfältet för personer som önskar uttrycka sin skepsism är för mig ett steg i en negativ riktning för Newsvoice.
  CNN fake news länk. https://www.youtube.com/watch?v=AV3KMCJO5Jc

  Låt oss nu gå över till staged events och spy-ops. Här är inte alltid sanningen alltid svart eller vit. Ett staged event används för att få demokratisk majoritet för att genomföra sin agenda, vilket i USA är Gun controll. I Europa har inte vanligt folk vapen och därför pushas det på en annan agenda här, nämligen förarlösa fordon.
  Staged events och psy-ops kan både ge skador på människoliknande “dummies” och verkliga människor.
  Därför är det inte alltid svart eller vitt. Om en civil person dör betyder detta inte att det inte är en agenda bakom.
  Men naturligtvis finns det också ensklida galningar som gör hemska saker.

  Det är genom öppenhet som sådana här events kan prövas eftersom folk har två ögon och två öron och vet saker som de delar med sig.
  Skulle inte folk ha talat ut skulle jag personligen fortfarande tro att 911 var ett attentat utfört av en dialyssjuk man som satt i en grotta i mellanöstern och överlistade USA’s superteknologiska försvar med en mobiltelefon och en laptop. Om nu Newsvoice skändar sig genom att länka till CNN får ni allt se till att en intervju med Old Dammegård i sinom tid.
  Här en länk till ole’s tidigare psyops-avslöjanden.
  https://www.youtube.com/watch?v=rHi-1PJsgbI&t

  Här är en kvinna som är en crisis actor. Hon har varit intervjuad vid 4 olika events.
  https://www.youtube.com/watch?v=BjPzy6q5SLs
  Hennes namn är Jessica Star.

  Om detta är fejk eller ej vet jag inte idag men jag kommer inte bara att höra på den officiella rapporten.
  Hoppas att ni på Newsvoice kan ta min kritik på rätt sätt.

 • @ D.,

  Det är numera inte så ofta som man ser inlägg från “nya”. Måste bara fråga dig: Vad är din källa som man med intresse kan kontrollera de uppgifter du nämner?

  Snälla, vill du framföra ett övertygande budskap, försök då att vara lite mer tydlig!

  Gör gärna ett nytt försök!

 • [Sylthammar]

  Alla hjärtans dag, Jesus Cruz, askonsdagen, polischef Israel = sammanträffande.

  ALLA sk. Masskjutningar i vapenfria zoner = sammanträffande.

  50 talet, 40 talet å 20 talet hade majoriteten vapen, öppet, olåst och naturligt, då kunde få ens stava till ordet masskjutningar, ingen kunde heller stava ordet “lyckopiller” som uppfanns på 60 talet och fulländades på 90 talet, ser du nåt samband Sassersson ?

  ps. läs gärna jämförelsen mellan Honduras och Schweitz, båda med c:a 8,2 milj. invånare avsende väpnade brott/vapeninnehav, ha gärna en låda ekologiskt rödvin i närheten, puss på bollarna

 • Denna kommentar är redigerad.

  Det slank igenom ett par konspiratoriska kommentarer ovan bland ytterligare 2-3 st som åkte i soptunnan, alla från samma avsändare, Sylthammar. Han kontaktade mig även via mobilen via “GoogleNews”. Jag låter dessa kommentarer stå kvar av pedagogiska skäl. Tack och hej leverpastej.

  Uppföljning: Kommenteraren i denna tråd från denna prankster ringde även upp mig idag med en fake caller app och skickade ett fake sms till mig. Ganska kul, men nej tack.

 • [KOMMENTAR FRÅN SYLTHAMMAR]

  You want facts Torbjörn Sassersson? How much more facts do you need to allow people to comment on this post? Or do you start to betray yourself like Facebook and the evening magazine does, which blocks and reports comments that undermine your views? When do you start opening your eyes and realize that all that crap is just fakenews? Or maybe you do not want us to let others know? You may continue to live in your fake bubble if you want or if it suits you, but do not try to influence and brainwash us with all that. There are plenty of facts and evidence that all those so-called terror attacks are fake, hoax, stage-organized Zionist Criminal Orchestrate Shit

  Florida school shooting was “the perfect false flag”: “A white nationalist attacking a multicultural school as a way to make the leftists all look like victims”
  https://www.mediamatters.org/video/2018/02/15/alex-jones-florida-school-shooting-was-perfect-false-flag-white-nationalist-attacking-multicultural/219393

  US Senator: calculates the probability of the Florida school shooting being a false flag of the deep state to create resentment toward conservatives, gun owners, and sow the seeds of civil war.
  ALEX JONES Wow, we said the perfect false flag would be a white nationalist attacking a multicultural school as a way to make the leftists all look like victims and bring in gun control and a war on America’s recovery and now right on time what we’ve been warning of, their main card, the thing we said was imminent, appears with all the evidence.https://www.youtube.com/watch?v=NKHvAJpEFSw

 • Krigar nationen USA har fått interna problem på halsen, det är uppenbart! Nu pågår sedan lång tid dessa skolskjutningar, och det har uppenbart tillåtits fortsätta!

  Vapenindustrin och dess lobby tillsammans med Big Pharma har säkerställt att detta problem med skolskjutningar har eskalerat.

  Politikerna i USA är flata och korrupta, det blir intressant att se vad nuvarande president nu kommer att visa för ledarskap i denna fråga om så mycket vapen och så mycket droger(legala och illegala) i omlopp inom USA.

  Att lösa problem med vapen ger inget mervärde för mänskligheten, den enda som har mervärde/ekonomisk vinning är uppenbart vapenindustrin.

  Som läget är i USA av idag dominerar vapenindustrin och Big Pharma en del av amerikanska krisen inom landet, och det kommer förmodligen mera kriser inom USA i när framtid.

  Ungdomarna och deras föräldrar, nära och kära, har att säkerställa att dessa kraftfullt protesterar mot detta vansinne som uppenbart existerar inom USA.

  Det amerikanska folket visade på vad de ville i valet av ny president, nu har det amerikanska folket att visa på för sin nye president vad det vill i denna mycket viktiga fråga inom USA.

  Precis som svenska folket vill såklart det amerikanska folket åtnjuta trygghet i sitt egna land.

  Vapen och droger har aldrig varit lösningen på sådana problem.

 • Klart att mentalt instabila, alltså oftast på droger i USA, ej ska kunna behålla vapenlicens. Det verkar som om överförskrivning av droger finns med i bilden vid de flesta skjutningar. Eftersom dagens droger inte botar orsak till mental instabilitet bör man snarast åtgärda detta med betydligt restriktivare förskrivning, förmodligen en stor skillnad mellan USA och andra länder. Så länge man bara är intresserad av att dämpa symptom istf att komma åt orsaker kommer skjutningsepedemin fortsätta, dessvärre. Det finns många fler vapen per person i Canada, men automatvapen måste naturligtvis kräva en mycket speciell licens överallt. Där kan Trump göra en snabb och effektiv insats. 4 offer istället för 17 är ju fina steg i rätt riktning.

 • Jag tänker i detta fall efter inslaget ovan inte tillåta teorier om att angreppet på skolan i Florida var en hoax som aldrig hänt. Faktum är det bara tog 5 minuter efter att jag öppnade detta kommentarsfält så postades en kommentar om att detta var en hoax som aldrig hänt osv.

  Om det är någon som vill diskutera det måste denne inkomma med en väl faktaunderbyggd artikel.

  Denna diskussion ska handla om “gun control” eller inte i USA.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *