Ben Swann: Koppling mellan masskjutningar och psykofarmaka

publicerad 16 mars 2018
- av NewsVoice
Ben Swann 13 mars 2018 - Foto: Truthinmedia.com

Ben Swann undersöker om det finns kopplingar mellan psykofarmaka och masskjutningar i USA och finner evidens. Trots det vill han inte dra slutsatsen att psykofarmaka som tex antidepressiva läkemedel (SSRI) kan trigga ett psykotiskt aggressivt beteende. Istället lyfter Swann frågan varför debatten i USA enbart handlar om vapenkontroll.

"When it comes to the debate over mass shootings in America, why does the discussion always go toward tougher gun laws? And yet, we are not talking about the role of antidepressants and other psychiatric medication." - Ben Swann

Psykofarmaka och masskjutningar i USA - Bild: Truthinmedia.com
Psykofarmaka och masskjutningar i USA - Bild: Truthinmedia.com

Text: NewsVoice

Källa