Brittisk polis försökte mörka mycket stor pedofilring

9
Pedofilring
Trafficking – Foto: Sammisreachers, CC0 Creative Commons

I Storbritannien ska polisen ha försökt att tysta ner vad som beskrivs som den mest omfattande pedofilihärvan i Storbritanniens historia. Uppemot 1000 barn ska ha blivit sexuellt utnyttjade under 40 års tid, rapporterar The Telegraph.

Under de senaste åren har flera pedofilihärvor avslöjats i Storbritannien. Den kanske mest uppmärksammade blev omskriven 2014 och handlade om hur över 1 000 barn utnyttjades av främst pakistanska män i staden Rotherham.

Nu har en ny pedofilihärva avslöjats i Storbritannien och staden Telford, med 155 000 invånare. Under 40 års ska uppemot 1 000 barn, vissa så unga som 11 år, blivit sexuellt utnyttjade, drogade och torterade. Minst fem dödsfall kan kopplas till de omfattande övergreppen, avslöjar Daily Mirror.

Daily Mirror skriver att polisen varit medvetna om pedofilihärvan men inte granskat den förrän nyligen. Man ska också ha försökt att hindra Daily Mirror från att själva undersöka härvan.

Samtidigt skriver The Telegraph att lokala myndigheter inte granskade sexuella förövare av Mellanösternursprung, av rädsla för att bli stämplade som rasister.

Nu kräver lokala politiker svar på hur pedofilihärvan kunnat pågå under 40 års tid.

“Det måste sättas igång en självständig utredning om sexuellt utnyttjande av barn i Telford så att vårt samhälle kan ha absolut förtroende för myndigheterna”, säger Lucy Allan, parlamentsledamot från Telford tillhörande Tories.

Enligt vittnen som Daily Mirror har talat med pågick de sexuella övergreppen på minderåriga barn så sent som för några månader sedan.

Källa: Nya Dagbladet

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

9 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Birgitta
Birgitta
Gäst
28 maj 2018 kl 10:43

Journalisten Tommy Robinson, som skrev om en muslimsk pedofilring, har nu dömts till 13 månaders fängelse. Lockets har lagts på – media black out – eftersom media har förbjudits att skriva om rättegången. Vad som pågår i Storbritannien är mycket oroande för yttrandefriheten i väst. Den fascistiska järnburen håller på att sänkas över oss. Folk från olika politiska läger är förfärade i Storbritannien.

https://MOBILE.TWITTER.COM/HASHTAG/FREETOMMY
https://MOBILE.TWITTER.COM/HASHTAG/FREETOMMY
https://www.infowars.com/tommy-robinson-still-in-jail-for-reporting-on-muslim-child-rape-gang-trial/

Ale
Ale
16 mars 2018 kl 15:47

Noterat har Newsvoice att Trump gett en exekutiv order gällande gripa pedofiler samt beslagta deras tillgångar. Någon som förstår vilka han åsyftar på här? Det är orsaken till att vi kommer att få se flera pedofilringar avslöjas i framtiden.

Ivan Björn
Gäst
14 mars 2018 kl 19:12

Sverige borde tala klarspråk i synnerhet drottningen som engagerar sig i dessa frågor.

Av erfarenhet vet jag dock att sådant engagemang tjänar till att dölja de egentliga brotten. Jag har aldrig hört t.ex. att Sylvia skulle lyfta fram ITCCS arbete.

På detta sätt fungerar det på många plan. Det spelar inte någon roll om det handlar om barns rättigheter, sjukdomar, hunger eller andra engagemang. Alla dessa tjänar bara ett syfte och det är att dölja de egentliga brotten och bilda en dimridå för vanligt folk av engagemang i dessa viktiga frågor.

Här tror jag att i första hand borde medlemmar i diverse föreningar äntligen öppna ögonen och kräva ett riktigt samarbete med enskilda som grävde fram obekväma sanningar likt ITCCS med Kevin Anette i spetsen. Vidare borde journalister ställa drottningen mot väggen och fråga henne varför hon inte samarbetar med medborgarna världen över som gräver fram sanningen! Men det är att kräva för mycket. Samhället är mer och mer polariserat och vanligt folk med kunskap som vill ställa viktiga frågor blir mobbade och uteslutna ur samhället Sverige vilket vi på sistone fick bevis på. Folk betalar t.o.m. med livet för sitt engagemang medan etablissemanget stryker varandra medhårs med förtjänstmärken, nobelpriser och mono-dialoger sinsemellan.

Jag tror att när alla dessa brott och polarisering blir tillräckligt uppenbart för de flesta så kommer systemet att kollapsa och förövarna kommer att stå vid skampålen. Frågan är bara om och när trycket blir alldeles ohållbar.

Annars vet jag inte vad en medborgare kan göra annat än att uppmärksamma och informera om vanliga människors arbete. Kevin Anette började som präst i indianbefolkade områden och hörde historier från dem och kunde inte blunda och började undersöka. Han borde få nobelpris eller kungligt utmärkelse.

Censored evidence of Vancouver-based child trafficking-murder ring now available
http://itccs.org/2014/11/18/censored-evidence-of-vancouver-based-child-trafficking-murder-ring-now-available/

“I saw Joseph Ratzinger murder a little girl”: Eyewitness to a 1987 ritual sacrifice confirms account of Toos Nijenhuis of Holland
http://itccs.org/2013/10/28/i-saw-joseph-ratzinger-murder-a-little-girl-eyewitness-to-a-1987-ritual-sacrifice-confirms-account-of-toos-nijenhuis-of-holland/

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
14 mars 2018 kl 16:05

@ Ivan Björn,

Utifrån ditt resonemang och analys, vad ska Sverige göra?

Ivan Björn
Gäst
14 mars 2018 kl 15:32

Att kriget i t.ex. Jugoslavien tjänade som en täckmantel för att föra ut otaliga ungdomar för att vara rituella offer behöver knappast beskrivas. Kaos och fragmentering av människor och världen tjänar makten och dess syften.

Conny LundbergD
14 mars 2018 kl 15:27

Vansinne och perversioner smittar om de inte stävjas.

Ivan Björn
Gäst
14 mars 2018 kl 15:25

Detta är knappast förvånande eftersom det övre samhällsskiktet med diverse dignitärer ägnar sig just åt detta. ITCCS i Kanada har fortfarande inte lyckats få fram utgrävning av massgravar vid religiösa skolor. Våra ledare av de olika slag och deras närmaste tjänstemän har en stor förkärlek till lidandet för att det är en av energierna genom vilken de styr världen. Makthavare som är så mäktiga att det inte finns domstolar som verkligen kan få slut på detta. Att förstöra den grund som allt vilar på, nämligen den sexuella skapandeenergi och stjäla denna energi från oskyldiga offer ger traumatisering som utnyttjas i maktens tjänst.

Nedan lämnar jag två beskrivningar av Eric John Phelps bok om hur makthavare tänker och agerar.

Detta är en beskrivning från kriget i forna Jugoslavien som bekräftar att makthavare har förkärlek till tortyr och lidande:

…För det första, deltog ett stort antal präster, prelater, tiggarmunkar, och organiserade katolska ungdomar aktivt i alla dessa brott; men vad som är ännu mer fruktansvärt, är att katolska präster blev läger- och gruppbefälhavare, och som sådana beordrade eller tolererade de dessa fruktansvärda tortyrer, mord och massakrer…

Kriget mot Armenier

… En dag diskuterade jag dessa förfaranden med en ansvarig turkisk tjänsteman som beskrev den åsamkade tortyren. Han gjorde ingen hemlighet av det faktum att regeringen hade initierat den och – som alla turkar ur tjänstemannaklassen – godkände han entusiastiskt denna behandling. . . . Varje ny metod som vållade smärta hyllades som en fantastisk upptäckt och regelbundna deltagare rannsakade ständigt sina hjärnor i arbetet med att hitta på någon ny plåga. Han berättade att de även grävde i protokollen från den spanska inkvisitionen och andra historiska tortyrinrättningar och tillägnade sig alla de förslag som fanns där…

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
14 mars 2018 kl 14:34

@ Martin Gustavsson,

Med tanke på vad som nu sker i Sverige avseende vad man får säga och inte får säga (sanningen) så är det nog klokt att inte tala klarspråk. Kanske måste vi klarsynta sanningsinformatörer utveckla ett eget symbolspråk för att “kringgå” den befarade kommande nya lagstiftningen…. och för all del också hur den nuvarande lagstiftningen tillämpas (jaga skiten ur svenskarna). Se denna länk som exempel:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=FH3wLgdMUgA

Hemskt! Sverige av idag!

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
14 mars 2018 kl 13:53

Det framgår inte vilken religiös/moralisk uppfattning dessa män har men av de beskrivningar som framgår kan man dra slutsatser som förmodligen är helt korrekta. Jag uttrycker mig så p.g.a. hur lagen om hets mot folkgrupp idag används.

Frågan är om det pågår liknande verksamhet i Sverige? Jag skulle INTE bli förvånad om det gör det.