Vaccinforskare testade olagligt herpesvaccin på hotellrum

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 april 2018
- NewsVoice redaktion
Motel Howe Caverns - Foto: Neil R., CC BY-NC 2.0
Motel Howe Caverns - Foto: Neil R., CC BY-NC 2.0
Motel – Foto: Neil R., CC BY-NC 2.0 – Fotot är inte relaterat till artikeltexten.

DEBATT. Som hämtat från en thriller av John le Carré, som skrev romanen “The Constant Gardener” om olagliga medicinska experiment i Afrika, finns exempel från verkligheten som matchar fiktionen. I denna debattartikel av Joachim Andersson tittar skribenten närmare på fallet dr William Halford, en forskare som helt olagligt testade herpesvaccin på godtrogna experimentpersoner i hotellrum.

“Three years before launching an offshore herpes vaccine trial, an American researcher vaccinated patients in U.S. hotel rooms in brazen violation of U.S. law, a Kaiser Health News investigation has found.” – The Washington Post

Text: Joachim Andersson | Denna debattartikel refuserades av Aftonbladet debatt

Om du har följt nyheterna under de senaste åren, känner du antagligen till riskerna med vaccinering. Läkare över hela världen, till exempel Dr John Piesse från Melbourne i Australien, rapporterar om fall orsakade av onödiga vaccininjektioner.

En femårig flicka förvandlas från ett hälsosamt barn till en rullstolsburen individ, hjärnskadad för livet. En pojke på fem år blir autistisk. Av det som skulle skydda honom från dessa sjukdomar som kunde förstöra hans liv och som om det inte vore nog med de tusentals tragedier som orsakas av vaccinering, vädrar läkemedelsföretagen mer pengar och arbetar nu för fullt med att ta fram ett vaccin mot herpes.

Herpes är ett virus som orsakar sk munsår. Blåsorna är smärtsamma, spricker till slut och börjar blöda. Men det är ofta allt som utspelar sig lite obehag och inget hot mot hälsan överhuvudtaget. Så vad är vikten av ett herpesvaccin?

För enligt läkemedelsföretagen verkar det nu vara livsnödvändigt och enligt uppgifter så behöver det inte ta många år innan ett vaccin kommer till Sverige.

Fallet William Halford

William Halford testade olagligt herpesvaccin på försökspersoner, pressfoto
William Halford, pressfoto

Ta dr William Halford som exempel – en professor i medicinsk mikrobiologi, immunologi och cellbiologi hos bolaget Rational Vaccines i USA. Halford ledde utvecklingen av ett vaccin mot herpes. När man utvecklar ett nytt läkemedel behöver man givetvis följa en del riktlinjer och lagar som stiftats för att bibehålla en viss grad av säkerhet bland läkemedlen.

Till exempel ska man testa effekten av olika ämnen på lägre former av liv – enskilda celler, bakterier och djur – innan man gör det på människor. Och när man testar på människor måste man ha skriftligt samtycke från testpersonen. Detta struntade Halford högaktningsfullt i.


Helt utan statligt tillstånd tog han år 2013 med sig 8 personer till ett hotell i närheten till sitt labb, och injicerade dem med ett virus som han hade kokat ihop på egen hand.


Därefter packade han väskorna för att åka till Västindien, utföra ännu fler okontrollerade försök och ytterligare kringgå det regelverk som krävs för att säkerställa ett någorlunda säkert vårdsystem. Något som ska hålla läkemedelsföretagen och deras törst efter vinst under kontroll.

Notera att William Halford inte var en läkare, utan mikrobiolog. För att korrekt utföra testinjektioner utan att skada testobjekten, är det lagstadgat att en läkare eller sjuksköterska måste närvara.

Flera av de testpersoner som utsattes för Halfords “herpesvaccin” har på senare tid rapporterat flera olika komplikationer. En av dem påstår att vaccinet gav honom en ny, annorlunda typ av herpes han inte hade från början.

“Det gör mig arg att Halford utförde försöken trots allt”, säger en man som deltog i testerna. På grund av sjukdomens känsliga natur vill han förbli anonym. “Jag hoppas att inga fler personer skadades.”

Nu när vaccinindustrin har visat sitt sanna ansikte – sin nonchalans mot mänskligt liv och kampen för att vaccinera mot sjukdomar som inte behöver vaccineras – finns det någon anledning till att vi bör lita på dem?

Det räcker tydligen inte med att vi programmeras att köpa verkningslösa krämer och plåster med 1000% prismarginal, trots att det redan finns en naturlig behandling.


Eftersom denna skandal har kommit fram i medier, hur vet vi då vad som pågår bakom andra stängda dörrar? Hos de bolag som har ännu mer pengar till att påverka politiken och media till deras fördel?


För att avrunda min debattartikel, har jag en fråga till dig som läser det här. Du får gärna uttrycka din åsikt i kommentarsfältet.

Sen tidigare vet vi att vaccin kan innehålla tungmetaller och nervgift som orsakar livslånga problem hos de drabbade. Men om vi nu även förstår precis hur långt läkemedelsbolagen är beredda att gå, hur kan någon fortfarande vara positiv till vaccinering? Vad beror det på?

Text: Joachim Andersson

Källor och relaterat

 


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: herpesvaccin
Stöd NewsVoice 2024
 • Har personen som skrivit denna artikel herpes själv? Om inte så skulle jag vilja kalla honom direkt dum i huvudet när han uttrycker sig om huruvida det inte är så farligt eller jobbigt med herpesviruset. IDIOT.

 • Den enda vi kan lita på är Jesus Kristus, och han har varnat för de onda folket som styr världen genom flera samtida profeter. B.la har Han avslöjat att AIDS är människotillverkat genom John Leary.

 • Ja, det är ju inte klokt, detta med vaccin, det förstör vårt immunförsvar…Mitt barnbarn är vaccinerat mot öroninflammation, det hjälpte inte, hon fick öroninflammation ändå. Och så är det nog med flera barnsjukdomar, att det inte hjälper att vaccinera. Och influensavaccinationen var ju helt galen i år, hörde att det var fel influensa man vaccinerade emot. Nej det är nog bättre att inte vaccinera alls, och kanske bli smittat, och förhoppningsvis bli immun.
  @ Andreas Obenius 13April 2018 kl 21:04
  Jag håller med Dig iallt!!!

 • Ska någonting hända måste folket vakna igen och tillsammans protestera.
  Detta är ett av Tabu ämnena vi har i Sverige. Vi får absolut inte vara kritiska emot.
  * Vacciner.
  * Legalisera cannabis.
  * Invandrare.
  * Zionism.
  * Hur bankerna skapar pengar.
  * Förintelsen.
  * Main Stream Media, (MSM.)
  * Trådlös wifi eller mobilstrålning.
  * The New World Order, (NWO.)
  Med mera…

 • Fruktansvärt hemskt att detta fortgår år in år ut! Man undrar hur länge det kommer att dröja innan de ansvariga för dessa gräsliga ‘experiment’ med både människor och djur kommer att ställas till svars för sina (o)gärningar!!

 • Idag pågår redan medicinska experiment på barn. Ofta injiceras upp till 7 smittoämnen vid varje vaccinationstillfälle. Det finns inga naturliga mänskliga lagar eller någon annan lag som tillåter en sådan smittospridning det är kriminellt har jag alltid poängterat när det gäller vaccinering av barn som aldrig tillfrågats om tillstånd och knappt föräldrar heller. 7 smittoämnen vid ett och samma tillfälle………..SICK!?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *