Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Corsi: Den riktiga QAnon saboteras av falska QAnon-postningar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 maj 2018
- NewsVoice redaktion
Jerome Corsi spekulerar om QAnon, maj 2018 - Foto: InfoWars
Jerome Corsi spekulerar om QAnon, maj 2018 - Foto: InfoWars
Jerome Corsi spekulerar om QAnon, maj 2018 – Foto: InfoWars

Dr Jerome Corsi diskuterar med Alex Jones om vad som händer runt den anonyma underrättelsekällan och insidern som kallar sig QAnon. Corsi tror att falska aktörer postar vilseledande meddelanden på nätet i QAnons namn med syftet splittra det community som följer QAnons tips och avslöjanden.

Meddelande: Eftersom Youtube stängde InfoWars kanal permanent finns inte videon kvar i denna notis.

Modus operandi är i så fall typiskt för hur en psykologisk krigföring går till på nätet och i media i dagens värld när insatta personer som avslöjar hur  samhället styrs ska diskrediteras. Det är därför inte helt enkelt att veta vilken av de QAnons som är aktiva på tex Twitter som är originalet.

NewsVoice har tidigare skrivit om den politiska analytikern Michael W. Lebrons tankar om QAnon. Vissa menar att denne person eller grupp är en läcka inom USA:s ledning.

Dr Jerome Corsi är politisk analytiker och författare till flera böcker om amerikansk och internationell politik.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq