Corsi: Den riktiga QAnon saboteras av falska QAnon-postningar

publicerad 12 maj 2018
- av NewsVoice
Jerome Corsi spekulerar om QAnon, maj 2018 - Foto: InfoWars
Jerome Corsi spekulerar om QAnon, maj 2018 - Foto: InfoWars
Jerome Corsi spekulerar om QAnon, maj 2018 – Foto: InfoWars

Dr Jerome Corsi diskuterar med Alex Jones om vad som händer runt den anonyma underrättelsekällan och insidern som kallar sig QAnon. Corsi tror att falska aktörer postar vilseledande meddelanden på nätet i QAnons namn med syftet splittra det community som följer QAnons tips och avslöjanden.

Meddelande: Eftersom Youtube stängde InfoWars kanal permanent finns inte videon kvar i denna notis.

Modus operandi är i så fall typiskt för hur en psykologisk krigföring går till på nätet och i media i dagens värld när insatta personer som avslöjar hur  samhället styrs ska diskrediteras. Det är därför inte helt enkelt att veta vilken av de QAnons som är aktiva på tex Twitter som är originalet.

NewsVoice har tidigare skrivit om den politiska analytikern Michael W. Lebrons tankar om QAnon. Vissa menar att denne person eller grupp är en läcka inom USA:s ledning.

Dr Jerome Corsi är politisk analytiker och författare till flera böcker om amerikansk och internationell politik.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Breitbart (22juli 2020): Twitter Blacklists 7,000 ‘QAnon’ Accounts, Limits 150,000 Others

  “In a sweeping move across the platform, Twitter has banned 7,000 accounts related to the “QAnon” movement and limited another 150,000.

  NBC News reports that Twitter announced this week that it had taken action across its platform to limit the reach of the QAnon movement, banning 7,000 QAnon-related accounts and limiting a further 150,000. Twitter alleged that this was due to ongoing problems with harassment and the spread of misinformation on the platform.”

  https://www.breitbart.com/tech/2020/07/22/twitter-blacklists-7000-qanon-accounts-limits-150000-others/

 • Jag tror Qanon är falskt, även den autentiska , vilket jag baserar på intressanta uppgifter som jag tänkte försöka publicera. Falskt i bemärkelsen att källan släpper riktiga uppgifter men döljer annat, mer essentiellt.

 • Jag har i alla fall inte stött på någon falsk QAnon – tror jag, men jag är inte heller på Twitter. Jag tror inte att någon av de sidor som jag läser på nätet har burit fram falska Qanon-uppgifter – varken sidorna Praying Medic, Michael Salla eller Operation Disclosure ser ut att vara falska. För de alla tre, talar samma språk, har samma utgångspunkt och ligger alla i linje med Qanons andemening. Jag talar alltså om det hemliga arbetet med att ta bort Deep State, Kabalen, Illuminati, Makteliten från jorden. Där QAnon är talesmannen för de Vita Hattarna som är en grupp arme-officerare från den amerikanska underrättelsetjänsten som har tagit tag i Deep State-problemet och som har kontakt med Vita Huset, Donald Trump och ”The White Hats” i regeringen. Där en av de senaste uppgifterna är att Netanyahu nu sägs vara oskadliggjord av Alliansen.

 • Ni/Vi måste inse att Alex Jones är en puppet till eliten (Rothschild och farisee imperiet genom Balfour deklarationen). Sedan jobbar Corsi och Alex Jones ihop. Det är en del i hela kontrollerad oppositions tänkande som bl.a. Lenin införde. “Det bästa med en opposition är att leda den själv”
  Jag tror att initialt är delar av Q rörelsen en viktig del i ett uppvaknande men jag har följt den sedan början på December och inser hur korrupt den också är. Av en sanning läggs det ut 3 lögner för att vilseleda hela uppvaknandet. Det gäller att veta vem du lyssnar och litar på. Detsamma gäller i vår del av världen av alternativ media. Vi vet att MSM lögnerna är störst men vilka alternativa media kanaler är en del av den kontrollerade oppositionen. Det kan vi fundera på. Jag säjer en sak som ALLTID gäller som sanningssökare. ALWAYS follow the money. Då hittar du/ni rätt.
  /L

 • Det er jo i såfall svært amatørmessig av den “orginale” QAnon, eller gjordt nettopp med hensikt. Man må jo spørre seg hvorfor den orginale opprinnelige QAnon ikke fant bryet med å PGP-signere sine poster nettopp for å sikre seg mot imposters.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *