Dödligt seriös genuskväll med radikala feminister

7
1285

“Tycker du att biologiska beteendeskillnader mellan könen bara är en konspirationsteori skapad av världsberömda forskare på toppuniversiteten för att kunna ta över världen? Då kan du anmäla dig till Radikala feministkvällar.”

Källa: Freudian Slip Productions


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
7 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ale
Ale
2 maj 2018 kl 06:00

Då undrar hela redaktionen, alla kommentatorerna samt läsare vad Per Larsen anser.

Torbjörn Sassersson red.
Admin
2 maj 2018 kl 07:12

Jag kan knappt vänta. Vad anser Per Larsen? Känner mig kränkt av att få behöva vänta så här länge. Jag har faktiskt rätt att få bli kränkt.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
2 maj 2018 kl 08:35

Per Larsen, VAR ÄR DU?????

Jan Norberg
2 maj 2018 kl 09:43

Per Larsens partiledare Annie Lööv kanske kan hjälpa honom att för Centerns räkning kommentera detta så att genusperspektivet blir korrekt, för inte kan väl Per Larsen ha en till Centern avvikande uppfattning?? Då hamnar han ju i onåd hos partiledningen och då är ju karriären som genuskorrekt politiker i det just nu mest hatade partiet över mycket snabbt.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
2 maj 2018 kl 16:43

Genusdagis och normkritik har såpass fundamentalt stöd i monopolkapitalistiskt rövslickande fulmedia att den fantastiska och inspirerande skribenten och kommunisten Kajsa Ekis Ekman sades upp från Aftonbladet när hon kritiserade detta.

Tanken på att någon i den riktiga vänstern alls inte svalt “genusdagis och normkritik” med hull och hår, vilket särskilt monopolkapitalet via höger och extremhöger vill klistra på vänstern, var givetvis oförlåtligt.

…eller var det enbart en förevändning för att få bort henne innan valspurten?

En annan
En annan
Gäst
2 maj 2018 kl 21:52

Hmm, jo kan hålla med dig där, kajsa verkar ha fattat galoppen, blev dock inte impad efter hennes deltagande i TV-programmet som jag glömt namnet på, hon vill ju ändå allt åt alla.
Att hon ger en känga åt feministmarxisterna ger henne i alla fall i mina ögon cred

Ale
Ale
2 maj 2018 kl 23:08

Ho ho… Per Larsen var är du nu, när nöden är som störst? Vi behöver dina genomtänka logiska förklaringar. Hur kunde det det bli såhär?

Ahh… Nu förstår jag vad du menar. Att jag inte tänkte på det själv. Det är ju uppenbart när man tänker efter. Naturligtvis så har du rätt som vanligt: allt är Newsvoices fel. Tack för klargörandet. Nu känns alt bättre igen. Du är en klippa Per Larsen det har jag alltid sagt, En riktig hedersknyffel.