• Ho ho… Per Larsen var är du nu, när nöden är som störst? Vi behöver dina genomtänka logiska förklaringar. Hur kunde det det bli såhär?

  Ahh… Nu förstår jag vad du menar. Att jag inte tänkte på det själv. Det är ju uppenbart när man tänker efter. Naturligtvis så har du rätt som vanligt: allt är Newsvoices fel. Tack för klargörandet. Nu känns alt bättre igen. Du är en klippa Per Larsen det har jag alltid sagt, En riktig hedersknyffel.

 • Hmm, jo kan hålla med dig där, kajsa verkar ha fattat galoppen, blev dock inte impad efter hennes deltagande i TV-programmet som jag glömt namnet på, hon vill ju ändå allt åt alla.
  Att hon ger en känga åt feministmarxisterna ger henne i alla fall i mina ögon cred

 • Genusdagis och normkritik har såpass fundamentalt stöd i monopolkapitalistiskt rövslickande fulmedia att den fantastiska och inspirerande skribenten och kommunisten Kajsa Ekis Ekman sades upp från Aftonbladet när hon kritiserade detta.

  Tanken på att någon i den riktiga vänstern alls inte svalt “genusdagis och normkritik” med hull och hår, vilket särskilt monopolkapitalet via höger och extremhöger vill klistra på vänstern, var givetvis oförlåtligt.

  …eller var det enbart en förevändning för att få bort henne innan valspurten?

 • Per Larsens partiledare Annie Lööv kanske kan hjälpa honom att för Centerns räkning kommentera detta så att genusperspektivet blir korrekt, för inte kan väl Per Larsen ha en till Centern avvikande uppfattning?? Då hamnar han ju i onåd hos partiledningen och då är ju karriären som genuskorrekt politiker i det just nu mest hatade partiet över mycket snabbt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *