Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Stefan Löfven utskrattad i SVT Agenda – Tappade greppet om våldtäktsproblematiken

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 maj 2018
- NewsVoice redaktion
Stefan Löfven den 6:e maj 2018 #Valet2018 - Foto: SVT Agenda

NOTERAT. Lite tillspetsat försöker statsminister Stefan Löfven “förklara” att så få migranter utvisas – endast 1 av 5 – efter att de våldtagit kvinnor med att dessa (kvinnorna alltså) måste få bättre anställningsvillkor i Sverige.

Jimmie Åkesson undrar varför Sverige ska behålla så många våldtäktsmän (4 av 5) och Löfven motfrågar då varför Åkesson vill försämra arbetstagarnas ställning på arbetsmarknaden. När Stefan Löfven inser att han förlorat greppet i situationen försöker han byta ämne till metoo-frågan, om att kvinnor blivit utsatta för “både det ena och det andra” av sina kollegor på arbetsplatserna.

Åkessons poäng är att bara för att en person som utför en våldtäkt kommer från ett annat land anses det vara en förmildrande omständighet.

Källa: Partiledardebatt i SVT Agenda 6 maj 2018 | #Valet2018


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq