Mingla med likasinnade och diskutera existensen, andlighet och universum – Stiftelsen Helhet

publicerad 25 maj 2018
- av NewsVoice
Annons från Stiftelsen Helhet
Temabild från Crestock.com

EVENEMANG & KULTUR. Kom till Stiftelsen Helhet och mingla med likasinnade. Vi förvaltar ett unikt referensbibliotek med böcker om parapsykologi, healing, livet efter döden, energier, ”förbjuden” arkeologi, liv i universum, medvetandet och andlighet.

Viktiga böcker på dessa områden är svåra att få tag på, försvinner eller glöms bort, men vi har en samling på drygt 15,000 titlar av böcker och tidskrifter, samt publicerad forskning från slutet av 1800-talet till nutid.

Detta unika material vill vi bevara och göra tillgängligt, fysiskt och digitalt, för forskare och allmänhet. Vi strävar också mot att utöka och komplettera samlingen. Detta utmanande projekt behöver ditt stöd.

  • Datum: lördagen den 2 juni kl 13-17.
  • Arrangör: Stiftelsen Helhet.
  • Inträde 100 kr, 50 kr för studerande, arbetslösa och pensionärer.
  • Lokal: Studion, 1 trappa ned på FolkKulturCentrum, FKC, Artemisgatan 19 i Hjorthagen, Stockholm.
  • T-bana till Ropsten, uppgång Hjorthagen. Åk upp rullbandet i bakre delen av perrongen, ta rulltrappan till höger och du kommer ut 5 meter från ingången till FKC.

Vi visar film och berättar om några fynd och guldkorn, spännande exempel från dessa områden. Det blir gratis utdelning av presentböcker. Var och en får minst en unik bok. Fika ingår.

Vi vill att du ska få upp ögonen för den skatt vi har att förvalta. Kom med och stöd detta själsbefriande kulturprojekt. Välkommen.