Humor: Stefan Löfvens roligaste tabbar 2014-2016

3
1222

Erik Årman samlade Stefan Löfvens roligaste tabbar åren 2014-2016.

3 KOMMENTARER

  1. Jag tycker att Löfven är en hjälte som synliggör på ett roligt och underhållande sätt den uppbyggda ”demokratiska” samhällsystemets stora bedrägeri, där vi innan valet röstar på den vars löften passar oss bäst för att sedan efter valet blir av stora löften och stora planen inget mer än en hög med aska. Detta bedrägeri har pågått i hela den moderna tidens historia.

    Tack Stefan att du tog på dig den svåra rollen av en ögonöppnare för att vi ska genomskåda politikens uppbyggda luftslott. Förra statsministerns Reinfelds förehavanden räckte inte för att vecka det ”sovande folket” som Reinfeld uttryckte det.

    Efter dessa fyra år vaknar vi kanske.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here