IG Michael Horowitz pressas att censurera och mjuka upp sin rapport om Hillary Clintons utredning

publicerad 10 juni 2018
- Pål Bergström
US Congress on Capitol Hill. Wikimedia - Foto: Bjoertvedt, CC BY-SA 3.0

Pål Bergström, eget verkEnligt den ofta välinformerade journalisten Sara Carter pressar amerikanska justitiedepartementet (DOJ) och FBI Inspector General Michael Horowitz att censurera och mjuka upp sin rapport gällande utredningen kring Hillary Clinton.

Text: Pål Bergström – Omvärldsbevakning, Palbergstrom.com

US Congress on Capitol Hill. Wikimedia - Foto: Bjoertvedt, CC BY-SA 3.0
US Congress on Capitol Hill. Wikimedia – Foto: Bjoertvedt, CC BY-SA 3.0

Rapporten är klar sedan några veckor tillbaka, vara på 400 sidor och handla om Hillary Clintons användning av en privat server för officiella handlingar och e-post under sin tid som utrikesminister. Den sägs bland annat kritisera dåvarande FBI-chefen James Comey för hans hantering av utredningen om Clintons e-postserver innan valet 2016.

President Trump lär redan fått ta del av rapporten. I ett tweet igår uttryckte han sin frustration över att det tagit sån tid för den att komma ut samt bad att inget ska censurerar och efterfrågade transparens. En smart drag för att göra folk uppmärksamma på dess existens och att den sannolikt innehåller allvarliga slutsatser.

På tisdag den 11 juni ska kongressen hålla öppna utfrågningar om hur DOJ och FBI agerat kring Hillary Clinton. Förhoppningsvis är detta första steget i en direkt konfrontation med den dolda statsmakten. Men med tanke på hur länge kriminaliteten och korruptionen kunnat fortgå utan åtgärd kanske det är på sin plats att vara försiktigt optimistisk.

Läs mer (Saraacarter.com)

Text: Pål Bergström – Omvärldsbevakning, Palbergstrom.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • YourNewsWire skriver den 23 januari om just detta – att en FBI-agent (Michael Horowitzsom ? – min anm.) som övervakade Hillary Clinton-e-postutredningen hävdar att hans chefer skickade dödshot mot de agenter som arbetade i ärendet om de inte la fram uppgifter om att Hillary är oskyldig. I en serie textutbyten den 1 juli 2016 berättade FBI-advokaten Lisa Page för säkerhetstjänstens Peter Strzok att den dåvarande advokat-generalen Loretta Lynch visste att FBI planerade att rensa bort alla anklagelser som finns mot Hillary Clinton.

    Och det här är bara ett av alla de oegentligheter och falskheter som FBI nu anklagas för och som har dykt upp i samband med Mueller-utredningen. Men MSM har som vanligt valt att hålla tyst om detta, därför att sanningen skulle ju gynna Donald Trump !!!

  • Utan att veta så blir det till en intressant spekulation om Donald Trump nu indirekt får rätt i att Comey mfl agerat på uppdrag av Demokraterna och Deep State när de gemensamt försökt mörka denna skandal.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *