Italiensk forskare som fann nanopartiklar i vaccin nedslagen efter föredrag

publicerad 26 juni 2018
- Pål Bergström
Stefano Montanari och Antonietta Gatti. Foto: private foto Respectfulinsolence.com
Stefano Montanari och Antonietta Gatti. Foto: private foto Respectfulinsolence.com
Stefano Montanari och Antonietta Gatti. Foto: Respectfulinsolence.com

Italienska forskaren dr Stefano Montanari har tillsammans med sin fru dr Antonietta Gatti funnit att vacciner inte är rena utan innehåller nanopartiklar bla av bly, stål och titan. Det skriver Pål Bergström som 2017 rapporterade om samma forskare. Efter en föreläsning i Rom blev han nedslagen av en pro-vaccinaktivist. 

En studie från 2017: ”New Quality-Control Investigations on Vaccines: Micro-and Nanocontamination” publicerad i International Journal of Vaccines visar att det finns mikro- och nanopartiklar i vacciner, föroreningar som inte är deklarerade som innehåll. NewsVoice har tidigare skrivit om liknande fynd som gjorts vid KTH i Stockholm. 

Text: Pål Bergström, Palbergstrom.com | Förlängd ingress av NewsVoice

Efter en föreläsning i Rom blev Montanari [Stefanomontanari.net] nerslagen av en person som med all tydlighet tycker illa om hans arbete och att han föreläser om sina upptäckter. Hans fru var med och bevittnade attacken.

Italienska massmedier har (enligt honom själv) varit tysta om saken. Därför skickade han ett brev till amerikanska nätpublikationen Age of Autism för att berätta vad som hände och att den nya regeringen vars ledare före valet lovat se över lagen om obligatorisk vaccinering kommit under stark press.

Nedan ett utdrag ur hans brev:

“No Italian newspaper has spared a line to report what happened on the evening of 9 June in Rome. Maybe it’s all within the most perfect normality.

I have been giving public lectures on scientific topics for many years, mainly, at least in the latest two decades, concerning the results of the research I carry out with my wife, Dr. Antonietta Gatti.

16 years ago, using an electron-microscopy method based on two European research projects, we began to analyze vaccines and, to date, we have examined 35 different types of those drugs, 10 of which are now mandatory in Italy. The results are well-known: all the samples were found to be polluted by micro- and nanoparticles, none of them compatible with the human organism.”

Text: Pål Bergström, Palbergstrom.com

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Jag läste det mesta om HPV-vaccinet (Gardasil) innan min dotter skulle vaccineras i skolan.
  Skolan informerade inte ens om att vaccinet hette Gardasil, dessutom delade man ut godis före och efteråt (hallonbåtar)
  Har läst läkemedelsverkets biverkningslista ett par kvartal nu (mailas inte ut längre) och där finns många exempel på flickor som skadats för livet, en flicka dog dessutom med Gardasil listad som orsak.
  Gardasil riktar sig främst till flickor som har sex med många partners innan 14 års ålder, bara där häpnar man.
  Japan slutade sitt vaccinationsprogrammet 2004 på grund av biverkningar, i Danmark, Holland och Irland har jag hittat föreningar som kämpar för upprättelse för dessa barn som skadats för livet.
  Det som sticker ut är att elitidrottare löper högst risk att skadas, de blir utan ork och klarar inte ens av skolarbetet.
  Man kan fråga sig om de döda flickorna i Lomma (som föräldrarna mördade och begick självmord) båda drabbats av detta.
  Vaccin innehåller tydligen aluminium för att trigga igång immunsystemet och läkemedelsbolagen har svårt att dosera den mängd som behövs, den kan därför vara upp till 20 gånger högre.
  I studier har bara följt HPV-vaccinerade flickor till 20 års ålder, vad som händer därefter är okänt.
  Finns fall där flickor utvecklat livmodershalscancer av Gardasil, inte riktigt vad man tänkt sig.
  Läs på innan din dotter vaccineras är mitt råd!

 • @Daniel

  Svaret finns högre upp i min kommentar. Anledningen är den samma som livsmedelsverkets godkännande av onödiga tillsatser i maten, strålning från den trådlösa tekniken, GMO, bekämpningsmedel, tillsatt fluor i vatten, förgiftning av luft m.m.

  En människa ska vara en slav som är långt bort från sitt inre och därmed det fria skapandet. En människa ska tjäna sitt uppehälle och betala dyrt för livsförgiftande mediciner.

  Målet är att patentera all liv på jorden – ha kontroll över livet…

  Därför köper vi frön idag som inte ger nya plantor för att det finns en inbyggd självdestruktion i självaste fröet. Därför har det diskuterats att förbjuda privata odlingar m.m.

  Psykopater styr världen och därför är världen så sjuk och sådana hemska handlingar begås i den.

  Huvudkatalysator i detta är rädslan! Människor vill ha trygghet, ta det säkra för det osäkra. Enligt olika nyheter finns där ute i naturen hemska virus och bakterier som vi för säkerhetskull skyddar oss mot med vacciner! Vi litar på myndigheter och tror att de vill oss väl. Allt är fragmenterat i dagens värld och ingen har grepp om någonting. Om någon mot all förmodan ser helheten och därmed den hemska gärning som pågår mot oss alla blir en sådan människa av med jobbet eller avlägsnad. Därför är det så svårt att läsa ärligt om helheten – om det som verkligen pågår. Dessutom vill inte människor veta, då skulle hela deras värld rasa och därför fick de redskap i form av etiketter från makten som konspirationsteorier, fakenews m.m.

  I vittnesmål efter vittnesmål hör man att barn efter vaccination blir som bortrivna från sitt centrum, att deras personlighet ändras, att deras livsglädje slocknar. Självklar så är vi olika individer med olika förortsättningar och därför slår inte detta barbari lika mot alla, för att då skulle det bli avslöjad. Allt sker stegvis, precis som med offer för det ekonomiska systemet. Alla blir inte offer på en gång.

 • En fråga – Varför innehåller vaccinerna detta?

  Det måste ju finnas ett syfte? Varför nanopartiklar med bly, titan osv?

 • per 28 Jun, 2018 at 18:08
  Se dokumentären “The truth about vaccines”, där förklaras mycket om sanningen bakom vacciner. Även om HPV-vaccin och hur det framställdes av genmodifierade virus.

 • Här kan du läsa även om HPV: https://ivansblogg.com/2017/02/21/vi-vaccinerar-inte-wir-impfen-nicht-mythos-und-wirklichkeit-der-impfkampagnen-ganzer-film/

  Det bästa är att se dokumentären på tyska

  Detta står i boken Amenti om vacciner

  Den verkliga motivationen av nuvarande vetenskaps inriktning är nano – bio – teknologi. Här handlar det om hur man kan föra in i mänskliga kroppar främmande partiklar (molekylära sändare, mikrochips ). Sådana partiklar existerar inte i naturen för att de är tillverkade i laboratorier och inprogrammerade. Sådana partiklar skulle heller aldrig komma på egen hand till specifika områden i kroppen. Här handlar det om energicentra i kroppen som blir programmerade på molekylärnivå.

  Ett exempel på en sådan partikelsändare har varit upptäckt 1985 och heter Fulleren https://sv.wikipedia.org/wiki/Fulleren som har en ovanlig form som jobbar med omvända frekvenser som skadar och blockerar funktioner i våra förlagor! (Förlaga är de kroppar som man kallar eterisk kropp, mental kropp, energi kropp m.fl. och som slutligen tillsammans bildar vår synliga kropp)

 • HPV-vaccinet är väl framtaget genom genmanipulerat virus. Undrar vad som händer alla dessa unga vaccinerade flickor i framtiden. Säkert inget roligt!

 • Peter 26 Jun, 2018 at 22:48

  Jag tycker inte att man skall skämmas över att vara människa bara för att en liten andel av mänskligheten är as som manipulerar och förstör för alla andra. Den som vet sig kämpa för det goda kan bära huvudet högt.

 • Jag publicerade idag denna debattartikel på TV Helse:

  Varning för genvaccin – Vaccinindustrin kan skada våra celler och gener

  “”Genteknik lockar vaccinutvecklarna”, skriver Ingrid Helander i sin artikel på LäkemedelsVärlden om hur GlaxoSmithKline (GSK) utlovar bättre framtida vacciner. GSK:s vaccinchef Thomas Breuer tror att nya genvaccin kan innebära en revolution. Andra befarar att våra gener, och därigenom våra celler, kan skadas.

  GSK var företaget som gav oss narkolepsi. Bolaget skrev 2009 ett ansvarsbefriande kontrakt med svenska Staten i händelse av vaccinskada. Inget tyder på att GSK kommer att ta ansvar för genvacciner heller.”

  http://www.tv-helse.se/genvaccin-vaccinindustrin-varning/

  (BTW: Pharma Industry hyllade Ingrid Helander när hon blev chefredaktör på LäkemedelsVärlden: http://www.pharma-industry.se/ingrid-helander/)

 • Så sent som förra veckan lyssnade jag på Jon Rappaport i Coast to Coast AM. Ett av ämnena som avhandlades var nästa generation av vacciner. Som tydligen kommer vara helt genetiskt manipulerade. Vad det kommer ställa till med har jag ingen aning. Folk kommer att mutera? Men Jon gjorde helt klart att vad som än händer med ens kropp, så kommer det att vara helt irreversibelt. Mer skrämmande än så kan det inte bli. Tänker på filmerna/spelen Resident Evil och dess otäcka T-virus.

 • De har heller inne sagt något angående de hundratals demonstrationer som italienarna har medverkat i för att protestera mot tvånget att vaccinera barnen med tio vaccinationer som infördes förra året…

 • Det verkar som människor som motarbetar vettig och viktig information förtjänar skiten. Snart skäms jag över att vara just en människa.

 • Ytterligare två forskare som behöver stöd. Sanningen går inte att dölja ..hur länge som helst!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *