Nya Dagbladets senaste pod med NewsVoice

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 juni 2018
- NewsVoice redaktion
Nya Dagbladet gör NyD-Podden med gäst NewsVoice

Nya Dagbladet gör NyD-Podden med gäst NewsVoice

I detta avsnitt av NyD-podden medverkade Nya Dagbladets och NewsVoice chefredaktörer Markus Andersson respektive Torbjörn Sassersson.

I programmet diskuterades: Schweiz folkomröstning om fiatpengar, kontantlöshet, Googles koppling till Pentagon och drönare, Stratcom Task Force, svensk signalspaning på Ryssland, MSB och Sveriges beredskap.

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq