Diskutera Centerpartiets valfilm för valet 2018

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 3 juli 2018
- NewsVoice redaktion

NewsVoice fortsätter att lägga ut partiernas valfilmer inför valet 2018 så att du kan diskutera partiernas budskap. Använd kommentarsfältet. Centerpartiets valfilm publicerades i april 2018.

Centerpartiet har precis som Socialdemokraterna tagit bort möjligheten för allmänheten att kommentera videon att tex jämföra med Sverigedemokraternas video, vilken i skrivande stund har 3498 kommentarer.

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Bara gammal retorik som är helt innehållslös. Vi har hört den i 45 år. Samma samma samma som en bandspelare. Allt är ihopskrivet av någon flängd konsult som har till uppgift att lura väljarna att rösta på detta verklighetsfrämmande parti. Man tar sig för pannan. Och att driva ett litet företag är precis lika omständigt som för 45 år sedan. Till och med ännu krångligare skulle jag säga. Större bluff än Centerpartiet får man leta efter.

 • Håller med Martin Gustafsson på flera punkter, närmast bl a om att vi bör gå ur EU. Sedan vi gick med i EU så stiftar EU fyra av fem lagar i vårt land. Lagstiftandet har tidigare varit en mycket långsam process i motsats till den industriproduktion av lagstiftning som EU bedriver, vilken spottar ut nya lagar nästintill dagligen om all möjlig skit, i stort som smått, viket berör oss på individnivå och starkt begränsar våra livsvillkor och -möjligheter. Politikers handlingsutrymme i landet är därför mycket starkt begränsat mycket pga av alla lagar och regelverk som EU har satt upp för att hindra nationell autonomi.

  Det EU som från början var avsett att vara ett forum för samarbete kring handel har idag blivit ett totalitärt monster med dess ordförande Jean-Claude Juncker som en slags ”Tengil; “Riddare av Karmanjaka, Herre över Törnrosdalen”. EU:s avsikt är naturligtvis att erövra Törnrosdalen i form av alla nationalstater inom territoriet och förslava dess invånare. Annie Lööf kan sägas representera drakhonan Katla som lyder under Tengils horn.

  Lööf far, som jag ser det, med direkt osanning när hon säger sig vilja verka för ”alla människors rätt att själva bestämma över sina liv”, vilket inte går att förverkliga med tanke på all den makt som hitintills lämnats över till EU. En Swexit måste till för att säkra den nationella autonomin och vår rätt att själva bestämma över våra liv.

  Centerpartiet är mycket positiva till EU. På sin hemsida om Europa säger de att “Vi vill att EU tar hand om frågor som enskilda länder har svårt att lösa själva. Men inte lägger sig i frågor som länder själva bäst bestämmer över. Därför vill vi att EU ska samarbeta mer om sådant som berör många länder som klimat och miljö, säkerhet och försvar, migration, handel och organiserad brottslighet.” Vi bör komma ihåg att det är beslut i EU om öppna gränser som lagt grunden till de omfattande problem som vi nu har med säkerhet och försvar beroende på en alltför omfattande migration som i sin tur lett till organiserad brottslighet.

  Är Centerpartiet – ett parti av och för idioter? Om man, som Annie Lööf, vill importera 40 miljoner migranter till Sverige så får det naturligtvis ytterst stora problem för miljön i landet för att inte tala om säkerhet och försvar samt organiserad brottslighet.

  https://www.youtube.com/watch?v=ue5ioLNMklk

 • Den valfilm som visas i denna bloggpost heter “Därför väljer vi Centerpartiet!” och låt mig även kritisera den!

  Invandraren som vill jobba och försörja sig är ett trevligt inslag i filmen, men Centerpartiets politik går faktiskt INTE ut på att dela på jobben som finns, men på att skapa arbetslöshet som sänker löner för arbetare i syfte att gynna företagen.

  Invandraren vill försörja sig, men att försörja sig kommer bli allt svårare med de sänkta löner som Centerpartiet sannolikt kommer innebära. Vill verkligen invandraren arbeta utan en rättvis lön? Vill invandraren sänka svenskarnas löner genom att ständigt underbjuda dem?

  Jag vill att vi ska går ur EU, dela på arbeten och löner solidariskt, INTE bjuda under varandra, men det vill INTE Centerpartiet.

  Borgerlig politik som luckrar upp arbetsrätt och sänker löner kommer kanske göra det lättare för invandrare att få jobb inledningsvis, men då kommer naturligtvis svenskar förlora jobben samtidigt, vilket kommer leda till ett race mot bottnen, stärka konflikten i samhället människor emellan, samt kommer stärka högerpartiet SD, som inte heller kommer lösa det här högerproblemet, men istället kommer glädjas åt det.

  Centerpartiet vill ha kvar friskolorna, vilket separerar människor och skapar konflikt i samhället, men även tar makten från ex. barnen i sekteristiska friskolor att faktiskt vara befriade från just sådana villfarelser, fastän de kommit till ett i övrigt relativt fritt land.

  Klimatalarmismen och andra sublima floskler var väntade. Inget direkt nytt under solen.

 • Vilket scoop! Centerpartiets valfilm 2018 på Youtube verkar vara en skapelse av en grupp psykopater. Tveksamt om man bör se den om man inte har utbildning eller tid att analysera den. Bättre kanske att redogöra i textform för innehållet och förklara psykopatin i den?

  Psykopatin ser man även när man tittar på avsändaren. Söker man på Centerpartiets blogg finns det nämligen enbart en valfilm för 2014.

  Om den valfilm som visas på Youtube för Centerpartiet skulle vara på riktigt, vilket naturligtvis är fullt möjligt, så kommer de sannolikt INTE vilja stå för den. Det är nämligen en psykopatiskt påverkande film.

  Något mer psykopatiskt genomtänkt och ondskefullt är svårt att föreställa sig, likväl är det inbakade dolda budskapet att det röda skräniga fyrkantiga betongblocket kan komma att krossa blomman om vi väljare inte hjälper till.

  Filmen talar till det undermedvetna hos omedvetna människor och är helt i George Soros anda och det bakomliggande psykopatiska syftet är förmodligen att förstöra för hela EU inkl. Sverige, samtidigt som man tjänar pengar på det genom flyktingsmuggling, ökad belåning, asylbaronsindustri, införsel av extrem sekterism som skapar konflikt och krig, vilket man sedan kan leverera vapen till.

  Soros har bevisligen attackerat våra länder förr och Annie “öppna era hjärtan” Lööf har kanske fått instruktioner från Bilderberggruppens PSYOPS som hon kanske genomför mot ett fett bankkonto i något skatteparadis, eller vem vet om inte hon också kommer bli senior rådgivare på något av de storföretag där Soros varit storägare, likt Fredrik “öppna era hjärtan” Reinfeldt som blivit det på Bank of America.

  Den psykopatiska filmen uppmanar till att rädda människor från krig, men det som de flesta inte tänker på är att de monopolkapitalister som startat krigen är exakt de monopolkapitalister som vill skicka massinvandringen på EU, i syfte att sänka oss med den, vilket Lööf och Centerpartiet är för.

  Även icke-flyktingar från Afrika ingår i den här planen. Själva vill inte de amerikanska maktmänniskorna i Bilderberggruppen, Saudiarabien eller Israel ta emot de här migranterna. De vill inte ens ha dem från Sydamerika eller Mellanamerika. Det ville inte heller Obama. Det är lätt att förstå varför. De utgör givetvis en börda för vilket land som helst, både språkligt, rent utbildningsmässigt, och i EU-fallet även sekteristiskt/kulturellt.

  Den bästa hjälpen vore att bojkotta de länder som startar och driver på krigen som skapar migrationen, men det vill inte det klandervärda Centerpartiet, Alliansen, höger-MP eller högersossarna i Riksdagen.

  Den effektivaste hjälpen vore att hjälpa människorna lokalt, med utbildning och utveckling, att hjälpa dem bort från deras destruktiva kulturer, INTE att ta in deras problem i våra egna länder, problem som riktiga flyktingar flytt ifrån, men detta är INTE kärnan i det klandervärda Centerpartiets politik.

  Med tanke på hur ex. Jens Ganman uppfattar Lööfs personlighet så går valfilmen för 2018 kanske att förklara, samt kanske även det faktum att de inte vill stå för den?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *