WalkAway-kampanjen uppmanar dig att överge den liberala vänsterns värderingar och metoder – #WalkAway

publicerad 2 juli 2018
- av NewsVoice
Brandon Straka - pressfoto

NOTERAT. Många anser att den liberala vänstern gått för långt. Det har därför startats en gå-iväg-kampanj i USA där kampanjledaren Brandon Straka uppmanar människor att lämna den liberala vänstern vilken betraktas som en kult som påtvingar samhället sina värderingar under tvång och hot.

Diskutera denna video, rörelsen och om det finns ett behov av den. Kampanjen ska egentligen ha startats redan 2017 av skådespelaren James Woods som har en stark röst inom sociala medier, en röst för ett bättre samhälle som inte drivs av en kollektiv, kognitiv dissonans.

Brandon Straka:

Brandon Straka, privat foto
Brandon Straka, privat foto

“Today [26 maj 2018] I’m kicking off the #WalkAway campaign by releasing my video about why I am walking away from liberalism and the Democratic Party. It is my sincere hope that you will join me in this campaign and that we may start a movement in this country- which not only encourages others to walk away from the divisive left, but also takes back the narrative from the liberal media about what it means to be a conservative in America. It is up to all of us to make our voices heard and reclaim the truth.

The Democratic Party has taken for granted that it owns racial, sexual, and religious minorities in America. It has encouraged groupthink, hypocrisy, division, stereotyping, resentment, and the acceptance of victimhood mentality. And all the while, they have discouraged minorities from having independent thought, open dialogue, measured and informed opinion, and a motivation to succeed.”

Text: NewsVoice

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Aron at 11:52

  Ok tack för din kommentar.

  Med “destruenter” menar jag dels högerfolk som fastnat med foten i en rävsax, dels världsbildgalningar som fattat ALLT och dels vänsterextremister som utger sig för att vara högerextremister (humor) eller bara allmänt hatar utan att låtsas vara nazister. Läs nu detta med en stor portion humor. Det är enda sättet att överleva denna dystopiska period i Sveriges historia.

 • @Torbjörn

  Som jag skrev så är det inte ett konstant problem. Nu verkar det flyta på lite bättre, men det är ju inte alltid det gör just detta. Sen har ju även Jan samma problem så du kan inte skylla på mig.

  Sen undrar jag om inte “destruenter” eventuellt kan vara en Orwellsk omskrivning för meningsmotståndare, ungefär som “rasister” eller “terrorister”. 🙂

 • Aron at 11:08

  Nu kommer jag svara dig som en supporter från helvetet (humor):
  Det kan ändå vara din webbläsare det är fel på. Här i vår ände har vi inte uppmärksammat några problem alls. Om du behöver support kontakta din datorleverantör så kanske de kan hjälpa dig. Ha en bra dag.

  I övrigt: Jag vet inte vad problemet med fördröjning beror på. Jag upplever faktiskt inte det inte i min ände alls. Jag tror/hoppas att inte alla drabbas av det. Och det är självklart ett problem för flödet i diskussionen om det ÄR ett problem för många.

  Den enda fördröjning vi känner till är att kommentarer kan ligga köade flera timmar om båda moderatorerna (2 st inkl mig) inte är på plats framför datorerna.

  Om vi skulle tillåta att kommentarer går rakt in – omodererat – kommer destruenterna försöka ta över och sabotera hela NewsVoice rykte och alla diskussioner. Det är ett mycket värre problem.

 • @Torbjörn @Jan

  Tror inte det är webbläsarens cache-minne som är problemet då jag både har tömt det manuellt som att testat att stänga och öppna webbläsaren igen och den är inställd på att tömma cache-minnet såväl manuellt som vid stängning. Problemet har ändå kvarstått även om det inte konstant är detsamma. Ibland ser jag kommentarerna lite snabbare men oftast inte. Det är faktiskt rätt så irriterande/frustrerande etc och det förtar lusten att kommentera då moderering och fördröjning i stort sätt omöjliggör något som helst flyt i diskussionen. Newsvoice’s inriktning och möjligheten till en efterföljande diskussionen är ju det som skiljer från MSN och båda är minst lika viktiga.

 • Innan spekulationer blir till rykten som blir till “sanningar” vill jag påpeka:

  Det finns för närvarande 2 moderator där jag är den ena.

  Det är få kommentarer som inte accepteras. Det måste tas snabba beslut om vilka kommentarer som inte accepteras och det blir säkert fel ibland. Det beror på bristande tidsresurser.

  Vi har absolut INGEN möjlighet att meddela vederbörande att vi tagit bort en kommentar och då förklara varför. Det leder till labyrinter av fram-och-tillbaka-mail. Vi väljer hellre att tex producera nytt innehåll eller administrera något som behöver vår uppmärksamhet.

  Kommentar som tas bort är ofta de som är irrelevanta för ämnet, överdrivet konfliktsökande, egenreklam, personpåhopp, eller hetsande.

 • @Torbjörn
  (även skickat via dina e-post-adresser.)

  Jag antog att du var moderator och blev besviken p.g.a. att flera av mina kommentarer inte kommit in. Därför flyttade jag ner Newsvoice i länklistan.

  Jag har alltså en känsla av att dina nya moderatorer modererat bort massvis kommentarer på ett sätt som du kanske inte skulle vara enig i och inte är i Newsvoice bästa intresse.

  Newsvoice relevans sjunker givetvis när folk inte kan kommentera innehållet och deras kommentarer bara försvinner i cyberrymden.

  Jag har inte fått några meddelanden om att mina kommentarer modererats bort eller varför och har inte fått någon chans att publicera dem på ex. Vetenskapliga partiet och länka till Newsvoice heller.

  Kanske du borde ha bättre kontroll på modereringarna?
  Ett annat alternativ kan vara att sluta ha kommentarsfält men godkänna pingningar/trackbacks.

  Det är ett alternativ med ett öppet kommentarsfält med registrerade användare som man eftermodererar också. Personligen rekommenderar jag WordPress.org och trådat forum. Ett spamfilter ingår där och istället för att fylla folks e-post-korgar så får de meddelanden via WordPress.org när någon svarar dem.

  Lycka till med relevansen! Behöver du en författare/redaktör/moderator efter september 2018 så får du gärna försöka rekrytera mig. Helt oavsett vad du vill göra så var noga med ditt val av medarbetare!

  Människor med leende munnar men kalla ögon, som är ytliga, ljuger och är storvulna är ofta psykopater. De blir inga bra medarbetare för Newsvoice.

 • Aron at 21:35

  Det är sedan några månader 2 personer som modererar kommentarsfältet. Vi vil självklart släppa igenom kommentarer så fort som möjligt. Anledningen till att de inte syns lika snabbt i kommentarsfältet tror jag beror på din webläsares chache-minne som du kan testa att uppdatera/tömma.

 • @Torbjörn Sassersson

  Det är en sak jag undrar. När man kommenterar så ska du först moderera och sen syns kommentaren i det högra fältet “senaste kommentarer”, men sen tar det ändå en evighet innan kommentaren dyker upp under den artikel man kommenterade. Detta gäller inte bara mina kommentarer utan även alla andras. Så jag undrar om detta bara händer mig eller om det är en allmängiltigt fördröjning? Är det du, kommentatorssystemet eller sanningsministeriet som ligger bakom fördröjningen? Bara så jag vet. 🙂

 • Liberal vänster? Vänsterliberal? Vad är det för dravel? Vänster är ju fråga om kommunism typ leninism, stalinism, maoism, nazism, fascism, och kommunism har inget liberalt över sig alls.

  De 2 begreppen används av kommunisternas media för att avväpna kommunisternas hot om väpnad revolution med efterföljande DIKTATUR. Det finns ingen anledning för NÅGOT media att falla i fällan att godtaga kommunistiska begrepp. Menar MSM/Public Service LIBERALISM, så säg detta rakt ut!

 • USA:s s.k. “Demokrater” är en nyliberal klandervärd höger som vill skapa oreda i samhället, ingen riktig vänster. Högern är inte bättre den. Båda dessa klandervärda högerpartier i USA kontrolleras av Israel-lobbyn genom helt vanliga maffia-metoder.

  Dessa kriminella monopolkapitalister lever på konflikt, för när folket hetsas till konflikt kan de stjäla all förmögenhet från dem och skapa krig och konflikt mellan olika folk med denna förmögenhet. Brandon Straka har sett halva problemet och tagit det första nödvändiga steget, d.v.s. att överge de som skapar onödig konflikt.

  Nästa steg är naturligtvis att skapa eller stödja något positivt och konstruktivt, för att enbart överge något leder inte till någon lösning på problemet.

 • Tittar man på den emotionella nivån på videon är den antagonistisk. Detta till följd av många erhållna insikter, som lett till en differentiering av fakta och något vidgat tankeförmågan. Visdom på äldre dagar!
  Antagonism är skyhögt högre än maskerat hat och kan då ses som en förbättring vad gäller människovärde.
  Musiken har en agiterande stimuli. Musik i rapporter är hollywoodiana och avskiljer de med nedsatt hörsel från budskapet – antagonism i sig.
  Konservatism är bevarande med sund förändring, och, således långt högre än de båda vänster/höger -extrema föreställningarna, som också är en “förtäckt” lögn, för att dölja det faktum att de är nästan samma sak.

 • Att vara liberal borde väl tolkas som att spela spel med gemensamma regler, medan “lågstern” (läs vänstern) snarare är nihilsm.
  Uttrycket Lågstern är mitt och signiferar ett lågt tillstånd av emotion på nivån beslöjat hat. Lyssna på Jonas Sjöstedt och se/hör den emotionella nivån och innehållet i talen. Det är sällan sagt producera mer, utan tvångsfördela mer (stjäla). Alltså i energiflöden uttryckt, inflöda mer än utflöda. Precis som en kriminell sinnesläggning.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *