WalkAway-kampanjen uppmanar dig att överge den liberala vänsterns värderingar och metoder – #WalkAway

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 juli 2018
- NewsVoice redaktion
Brandon Straka - pressfoto

NOTERAT. Många anser att den liberala vänstern gått för långt. Det har därför startats en gå-iväg-kampanj i USA där kampanjledaren Brandon Straka uppmanar människor att lämna den liberala vänstern vilken betraktas som en kult som påtvingar samhället sina värderingar under tvång och hot.

Diskutera denna video, rörelsen och om det finns ett behov av den. Kampanjen ska egentligen ha startats redan 2017 av skådespelaren James Woods som har en stark röst inom sociala medier, en röst för ett bättre samhälle som inte drivs av en kollektiv, kognitiv dissonans.

Brandon Straka:

Brandon Straka, privat foto
Brandon Straka, privat foto

“Today [26 maj 2018] I’m kicking off the #WalkAway campaign by releasing my video about why I am walking away from liberalism and the Democratic Party. It is my sincere hope that you will join me in this campaign and that we may start a movement in this country- which not only encourages others to walk away from the divisive left, but also takes back the narrative from the liberal media about what it means to be a conservative in America. It is up to all of us to make our voices heard and reclaim the truth.

The Democratic Party has taken for granted that it owns racial, sexual, and religious minorities in America. It has encouraged groupthink, hypocrisy, division, stereotyping, resentment, and the acceptance of victimhood mentality. And all the while, they have discouraged minorities from having independent thought, open dialogue, measured and informed opinion, and a motivation to succeed.”

ArcanumSkolan 2024

Text: NewsVoice

Relaterat

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq