Ganmans och Carlssons satir om Sverige togs ned av YouTube

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 augusti 2018
- NewsVoice redaktion
SVT PK - Video: Jens Ganman och Magnus Carlsson
Video: Jens Ganman och Magnus Carlsson
Bildruta från video (28 aug 2018) av Jens Ganman och Magnus Carlsson

HUMOR & DEBATT. Jens Ganman och Magnus Carlssons satir “Så att det blir rätt” som lades ut i natt om Sverige och sverigebilden censurerade inom ett par timmar av YouTube. Argument: “hatretorik”. Nu finns den på Bitchute.

“Den är inte bara rolig, den är viktig, yttrandefriheten är det värdefullaste vi har”, skriver Ganman och Carlsson.

Se videon på Bitchute

Strax efter att YouTube tog ned videon:


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Satiriskt ? Visst, men bra satir bottnar i det som allmänt i det som allmänt betraktas som sanning. I detta det fall det politiska etablissemanget oavsett eventuell partitillhörighet ( jo, jag vet att de flesta sk journalister är antingen V eller MP och gör sitt bästa för att gynna dessa partier ). Detta är i det närmaste pinsamt tydligt. Detta gynnar möjligen de alternativa partierna i någon mån. Tror emellertid inte på något nytt parti i riksdagen, även om det vore önskvärt och förmodligen välgörande. Mitt tips: fortsatt parlamentariskt dödläge. Vinnare av detta? Ytterst få, knappast folkflertalet. De som sitter på sina respektive poster vill framförallt trygga sina positioner, i andra hand folkets bästa. I vissa fall delar av folket – den presumtiva röstboskapen man vill lova guld och gröna skogar och kan vara möjliga att locka…
  Taktik och amatörteater. Kärnväljarna finns där men blir färre. De som röstade som far och farfar alltid gjorde ( även mor & mormor ).
  Den politiska arenan kommer nog att förändras på sikt – inte i kommande
  val troligen. Mer sannolikt i nästa. Eller ett nyval. Blir både intressant och oroväckande att se vart det bär hän.

 • Brukar ofta ställa mig själv frågan,
  -vem är den oberoende pressen egentligen oberoende från?.
  Och när man tar sig tid att fundera i dessa banor föds det inre fasorna till liv på riktigt.
  Men bättre var det förr innan jag vågade se galenskapen i vitögat, och det är många här som vet vad jag uttrycker i de orden. Att vakna upp.
  Här finns det fantastiska åsikter från Höger till ö ja Vänster, där folk pratar, diskuterar, argumenterar och ibland blir lite smått arg på varandra, var man eller kvinna funderar om den andre skribenten skrev rätt ord fast i fel följd.
  Vad fantastiskt det ändå hade varit med lite censur då hade vi sluppit sitta här och skriva något som någon annan skulle kunna ta illa vid av, och allt hade varit som en dans på häftstift.

  Tack Torbjörn, det känns bra att veta att det finns både lika tänkande och oliktänkande som gemensamt törs se sanningen om galenskapen i vitögat

  Klotter eller poesi Erik G.

 • Birgitta. Man tror inte att det är sant, men vad jag förstår är samtliga röster autentiska. Satiren verkligen lyfter fram ett gäng galenskaper i ett land som ger sken av att vara det mest sunda och normala landet i världen.

 • Förstår inte varför filmen tagits ned då den bara innehåller autentiska röster med helt oslagbara teckningar som på pricken fångade karaktärerna till rösterna. Särskilt rolig var Ulla-Ahmed som speglar en perfekt sammansatt PK-figur enligt rådande identitetspolitik. Bakgrunden med bilbränder, skjutningar samt kast från balkong var också väldigt verklighetsnära.

  Youtube är väldigt missunnsamma. Något roligt ska vi väl ändå få ha mitt i allt eländes elände?

 • Effekterna av våra politikers försök att censurera oliktänkande åsiktsriktningar börjar nu alltmer att ta mera konkreta former och uttryck.

  De som skrämmer är att denna hetsjakt och stigmatisering av oliktänkande är regisserad av vårt parlament vilka går i armkrok med lojala representanter från den etablerade pk-eliten där MSM utgör den främsta kanalen för att kunna undertrycka andra åsikter än de av pk-eliten godkända åsikterna.

  DDR framstår som rena rama Söndagsskolan vid en jämförelse, om det inte sker ett uppror snart mot detta åsiktsförtryck så är Sverige som nation förlorad för evigt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *