NASA-astronaut såg något “organiskt” flyta ut ur rymdskyttelns lastutrymme

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 10 augusti 2018
- NewsVoice redaktion
Leland Melvin - Foto: Lelandmelvin.com
Leland Melvin - Foto: Lelandmelvin.com
Leland Melvin – Foto: Lelandmelvin.com

SPACE. NASA-astronauten Leland Melvin skriver på Twitter att han såg något “organic/alien like floating out of the payload bay”

Leland Melvin är ingenjör och hade jobbat flera år för NASA innan han valdes ut som specialistastronaut. Han flög två turer med rymdskytteln Atlantis innan farkosten gick i pension 2011. Det var under en av dessa turer som han och hans kollega Randy Bresnik såg något som de beskriver som halvgenomskinligt, främmande, böjt och “organiskt” som svävade ut ur rymdskyttelns lastutrymme. NASA avfärdade objektet som is som lossnat från skytteln.

Leland Melvin skriver på Twitter om ett organiskt object
Leland Melvin skriver på Twitter om ett organiskt object.

Melvin skojar på Twitter med att han var på väg att säga de beryktade orden: “Houston we have a problem”, men han ångrade sig. Han avfärdar att NASA försökt mörka händelsen.

Text: NewsVoice

Relaterat

ArcanumSkolan 2024


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: NASA
 • Peter Grafström. Kanske det. Samtidigt verkar ufo vara något som aldrig tas upp av media. Hur ofta skrivs det i tidningarna om ufo-händelser. -Nästan aldrig.
  Samtidigt har du säkert rätt att det underblåses rykten som är falska.

 • @ Peter Grafström

  Jag anser att det finns så pass mycket information som talar för att jorden faktiskt har besök från utomjordiska civilisationer att man bara inte kan ignorera denna information. Och jag vet att det finnas så många människor som har inside information om fenomenet vilka har gått ut offentligt och berättat om sina upplevelser, att man bara inte kan ignorera detta. Att det sedan finns skeptiska och okunniga personer som inte har forskat i ämnet men som ändå hävdar att jorden inte har besök – det bryr jag mig inte särskilt mycket om.

 • Jag påminner om att Werner von Braun 1977 och döende varnade för att de mäktiga planerade att utnyttja rykten om utomjordingar som förevändning för att bygga upp rymdkrigsteknologi. Han sa också att innan dess skulle dom använda krig mot terrorism som förevändning för att öka sin makt.
  Det finns inget hälsosamt skäl att underblåsa dessa rykten som många okunniga människor gör. Det är farligt och makten kommer att utnyttja er missriktade tro.
  Salla är bara en av tusentals betalda bluffakademiker som Cia och deras överhuvuden i oligarkin utnyttjar för att fylla era hjärnor med skräp.

 • Jo, det är ju klart att eliten i USA mörklägger att jorden har besök från utomjordiska civilisationer – detta är det många initierade personer som har berättat för oss – här är bara tre berättelser av många sådana:

  Hackaren Gary McKinnon, en brittisk ufolog och dataexpert, arresterades år 2002 för att ha hackat sig in i US Navy och NASA-datasystem. President Bush krävde att McKinnon skulle ruttna i ett fängelse i årtionden för detta brott. Men efter en tioårig juridisk strid i Storbritannien lyckades McKinnon att slippa bli utlämnad till USA – och han är nu fri att tala om vad han hittade i NASA,s och US Navy,s datasystem. Han har tidigare berättat om vad han upptäckte i NASA-dokumenten, men aldrig så många detaljer som i denna intervju med RichPlanet TV. Han säger att NASA,s dåvarande datasäkerhetssystem var lätt att ta sig in i, innan de höjde säkerheten. Enligt McKinnon så har US Navy en topphemlig intergalaktisk flotta som består av 8-10 rymdfarkoster som är stationerade i rymden utanför jorden. McKinnon säger bl.a. att i byggnad nr.8 på Johnson Space Center i Houston, finns det personal vars heltidsjobb är att måla över alla UFO,n från alla bilder som sänds ut till allmänheten, eftersom UFO,n är så vanligt förekommande på bilderna.
  YourNewsWire 24 april 2018

  3 maj 2016. Det ryska försvarsministeriet (MOD) säger att; enligt en rapport från brittiska, Nato,s och amerikanska satellit-och radarkällor så upptäcktes ett “mystiskt föremål” (UFO?) som steg upp ur havet utanför Hull, England, meddelar RAF Coningsby i Lincolnshire. En skvadron av Eurofighter Typhoon stridsflygplan skickades då till platsen och när objektet möttes av stridsflygplanen och blev beskjutet av dem då försvann objektet plötsligt. Det stora pådraget, den militära aktiviteten, fick stor uppmärksamhet bl.a. hos befolkningen i Leeds, York, Harrogate och Doncaster. MOD-analytiker säger att – inom 15 minuter efter att denna händelse inträffat så utfärdade den brittiska regeringen ett DA-meddelande som gör det olagligt för media att nämna något om händelsen. 7 timmar senare gav man en annan förklaring till händelsen; Att det var en Air France Airbus A320 trafikflygplan som hade fått radiokommunikationsproblem !

  Då vetenskapliga samfund fortsätter att spekulera i om huruvida det finns intelligent utomjordiskt liv på planeter som upptäckts i vår stora galax, så har militära insiders valt att träda fram för att avslöja att nationella regeringar döljer en fantastisk sanning. Utomjordingar som liknar oss finns inte bara i hela galaxen, men tiotusentals av dem har infiltrerat sig i samhällen över hela världen som grannar, medarbetare, lärare, läkare etc.
  Emery Smith och Corey Goode hävdar att de har arbetat med högt klassificerade utomjordiska relaterade program som drivs av USA och andra militära styrkor, som är under myndighet av transnationella företag.
  Smith säger att han stötte på mänskliga utomjordingar som lever bland mänskligheten och arbetar vid högklassificerade anläggningar som Kirtland Air Force Base, Sandia National Laboratory, Los Alamos National Laboratory och andra militära anläggningar.
  I en serie intervjuer som slutförts på den populära online-streaming-showen “Cosmic Disclosure”, säger Smith att när han arbetade vid dessa anläggningar stötte han på mänskliga utomjordingar som han inte kunde skilja på från moderna människor.
  Dr. Michael Salla den 8 augusti 2018

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *