Den förbjudna filmen som får Socialdemokraterna att tappa 100,000 röster

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 augusti 2018
- NewsVoice redaktion
Svetsaren Stefan Löfven - Montage av foton från Crestock.com och TT.se

DEBATT. Socialdemokraterna har haft decennier på sig att göra upp med sitt mörka förflutna och på allvar ta avstånd från det som visas i denna dokumentärfilm. Nu har SD producerat en mycket graverande film om sossarnas förflutna. Socialdemokraterna lyckades få YouTube att ta ned filmen från nätet, men nu är den tillbaka och den har snart 400,000 visningar. 

Text: Öystein Rönne

Innehållet är kanske för många medborgare inte någon nyhet, men utgör ändå en bra och skrämmande sammanfattning, med trovärdiga källor, som avslöjar deras grundläggande människosyn från denna tid.


Denna uppmärksammade film borde väcka varenda fortfarande sovande sosse, som också borde ställa sig frågan: kan det ändå kanske vara så att jag är hjärntvättad?


Tvångsanslutning till S genom LO

Sannolikt är det nog tyvärr så. Det är dags att kliva av sossetåget. Ett tåg som bedragit det svenska folket, med god hjälp av LO genom bla sin ”tvångsanslutning”, i gott och väl ett sekel.

Grunden lade man i början av 1900-talet då ju inga sociala och alternativa IT-medier fanns, och därmed lyckades man effektivt att med sin tidningscensur (se i filmen) undanhålla för befolkningen all opinion av den egna bestämda vägen. Tack och lov så finns idag ett hyfsat stort utbud av alternativa medier, till stor förtret för bla just sossarna.

Den strategi man hittills haft, att stoppa huvudet i sanden och hoppas att allt bara glöms bort, är inte särskilt intelligent, men förmodligen det enda man desperat hoppats skall fungera.

Socialdemokraterna sympatiserade med nazisterna

Mottagandet av dokumentären i massmedia har hittills varit ganska blandat. De som bagatelliserat innehållet är troligen sossar. Man vill nog ogärna erkänna att det parti man lojalt har sympatiserat med samarbetat med nazisterna, eller kännas vid att de å det grövsta bedrog Norge och Finland samt lemlästade en stor del av den egna befolkningen genom bl.a. tvångssterilisering.

Se vidare länk till Samtiden som bemöter kritik från MSM

“Be ware what you wish for”

Kanske hade sossarna kunnat lyckas med att dölja och förskjuta i glömska dessa historiska förbrytelser om det inte varit för att man häcklat, anklagat och fördömt Sverigedemokraterna.

Att man ändå gjort så visar hur naivt, imbecillt och antidemokratiskt Socialdemokraterna är. Svetsarens naiva motdrag lär bli att göra antinazismen till en valfråga. Simpelt och naivt!

Jag hade nog inte skrivit denna artikel om det inte var så att sossarna så stort dominerat den svenska politiska makten under så lång tid. Visserligen går de en snabb kräftgång nu, men min oro att de än en gång ska lyckas lura det svenska folket kan jag inte riktigt släppa. De är farliga och har ett sekels erfarenhet av för dem lyckosam hjärntvätt av sitt eget folk.

Sossarnas bedrägeri har fortsatt under slutet av 1900- och 2000-talet. Skillnaden är att vid denna tid har man ägnat sig åt andra bedrägerier. Detta återkommer jag till i kommande artikel, om jag inte innan dess blivit anhållen för samhällsomstörtande verksamhet.

Ni krympande skara sossar som finns kvar, missa inte chansen i valet att sätta spiken i kistan för detta bedrägliga parti! Jag lovar att förlåta er, genom decennier lojala hållning, ty hjärntvätten har onekligen varit synnerligen effektiv om än osmaklig.

Text: Öystein Rönne

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq