Den förbjudna filmen som får Socialdemokraterna att tappa 100,000 röster

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 6 augusti 2018
- NewsVoice redaktion
Svetsaren Stefan Löfven - Montage av foton från Crestock.com och TT.se

DEBATT. Socialdemokraterna har haft decennier på sig att göra upp med sitt mörka förflutna och på allvar ta avstånd från det som visas i denna dokumentärfilm. Nu har SD producerat en mycket graverande film om sossarnas förflutna. Socialdemokraterna lyckades få YouTube att ta ned filmen från nätet, men nu är den tillbaka och den har snart 400,000 visningar. 

Text: Öystein Rönne

Innehållet är kanske för många medborgare inte någon nyhet, men utgör ändå en bra och skrämmande sammanfattning, med trovärdiga källor, som avslöjar deras grundläggande människosyn från denna tid.


Denna uppmärksammade film borde väcka varenda fortfarande sovande sosse, som också borde ställa sig frågan: kan det ändå kanske vara så att jag är hjärntvättad?


Tvångsanslutning till S genom LO

Sannolikt är det nog tyvärr så. Det är dags att kliva av sossetåget. Ett tåg som bedragit det svenska folket, med god hjälp av LO genom bla sin ”tvångsanslutning”, i gott och väl ett sekel.

Grunden lade man i början av 1900-talet då ju inga sociala och alternativa IT-medier fanns, och därmed lyckades man effektivt att med sin tidningscensur (se i filmen) undanhålla för befolkningen all opinion av den egna bestämda vägen. Tack och lov så finns idag ett hyfsat stort utbud av alternativa medier, till stor förtret för bla just sossarna.

Den strategi man hittills haft, att stoppa huvudet i sanden och hoppas att allt bara glöms bort, är inte särskilt intelligent, men förmodligen det enda man desperat hoppats skall fungera.

Socialdemokraterna sympatiserade med nazisterna

Mottagandet av dokumentären i massmedia har hittills varit ganska blandat. De som bagatelliserat innehållet är troligen sossar. Man vill nog ogärna erkänna att det parti man lojalt har sympatiserat med samarbetat med nazisterna, eller kännas vid att de å det grövsta bedrog Norge och Finland samt lemlästade en stor del av den egna befolkningen genom bl.a. tvångssterilisering.

Se vidare länk till Samtiden som bemöter kritik från MSM

“Be ware what you wish for”

Kanske hade sossarna kunnat lyckas med att dölja och förskjuta i glömska dessa historiska förbrytelser om det inte varit för att man häcklat, anklagat och fördömt Sverigedemokraterna.

Att man ändå gjort så visar hur naivt, imbecillt och antidemokratiskt Socialdemokraterna är. Svetsarens naiva motdrag lär bli att göra antinazismen till en valfråga. Simpelt och naivt!

Jag hade nog inte skrivit denna artikel om det inte var så att sossarna så stort dominerat den svenska politiska makten under så lång tid. Visserligen går de en snabb kräftgång nu, men min oro att de än en gång ska lyckas lura det svenska folket kan jag inte riktigt släppa. De är farliga och har ett sekels erfarenhet av för dem lyckosam hjärntvätt av sitt eget folk.

Sossarnas bedrägeri har fortsatt under slutet av 1900- och 2000-talet. Skillnaden är att vid denna tid har man ägnat sig åt andra bedrägerier. Detta återkommer jag till i kommande artikel, om jag inte innan dess blivit anhållen för samhällsomstörtande verksamhet.

Ni krympande skara sossar som finns kvar, missa inte chansen i valet att sätta spiken i kistan för detta bedrägliga parti! Jag lovar att förlåta er, genom decennier lojala hållning, ty hjärntvätten har onekligen varit synnerligen effektiv om än osmaklig.

Text: Öystein Rönne

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • @ per 10 Aug, 2018 at 10:32,

  Din första del: Jag vet.

  Din andra del: Visst skulle man kunna misstänka det, vilket är ok för mig. Dock delar jag som du förstår inte ditt påstående om “enögd framtoning”.

 • Öystein Rönne 10 Aug, 2018 at 05:06

  Robert Gustavsson och Henrik Schyffert är det som framför numret. Den förre är idag mycket kritisk till PK-media, medan den senare har låtit sig omfamnas av densamma – hans propaganda de senaste åren för i det närmaste fritt insläpp i Sverige av immigranter har renderat honom många uppdrag på SVT. För några år sedan deltog han till allt elände tillsammans med Yohio i reklamfilmer för vacciner, en verklig plump i protokollet. Han tjänar mycket pengar, men röstade senast rött, på Socialdemokraterna.

  Henrik Schyffert har en naiv sida, men kan också på vissa sätt vara genomskådande. Innerst inne gnager nog därför insikten om, att vägen tillbaks till popularitet och ekonomisk framgång efter Killinggänget-tiden till inte ringa del beror på, att han har låtit sig prostitueras av media och andra makthavare.

  Öystein Rönne 10 Aug, 2018 at 05:44

  Det luktar “attack är bästa försvar” om din insinuation om Thomas Lilliesköld. Alltså troligen avlönad SD-propagandist, där skulle förklaringen kunna ligga till den enögda framtoningen.

 • @ Thomas Lilliesköld 9 Aug, 2018 at 22:01,

  Det luktar “intag försvarsposition” om din kommentar. Alltså troligen gråsosse.

 • Saker kan vara hur sanna som helst men likväl blir de missvisande om de lyfts ur sin kontext. Filmen får det att framstå som att Socialdemokraterna som enskilt parti låg bakom ex rasbiologidebaklet. Men det var ju något som var blocköverskridande. Så, sanning men ändå missvisande. Bara ett exempel. Så det är ingen dokumentär, det är en propagandafilm. Jag tror inte att Sverigedemokraterna behöver ta till sådana fulknep för att lyckas bra i valet.

  Var jag står någonstans är knappast intressant egentligen, filmen är vad den är vare sig jag är här eller där.

 • @ Thomas Lilliesköld 9 Aug, 2018 at 10:49,

  Ok, men var står du? Anser du att filmen är falsk eller så?

  Vad gäller källorna i filmen så är ju de kopierade in i just filmen. Det kan ju rimligen inte finnas några tvivel om sanningshalten. Men det var kanske det du menade?

  jag skriver denna kommentar igen eftersom jag fick ett felmeddelande när jag skickade det nyss.

 • @ per 8 Aug, 2018 at 22:24,

  Jag har inte för avsikt att tjabbla mer med Dig. Det som jag har att säga finns redan i denna tråd.

  Då jag är övertygad om att en majoritet av läsarna här på NV kloka och insiktsfulla, kan de själva bilda sig en uppfattning om våra respektive kommentarer.

 • Tänk om Sverige kunde få en “Riksdag” som den var tänkt och folket slipper det avskyvärda socialistiska apspelet. Se bara vilken förödande skada Rienfeldt/BATRA åstadkom 2014.
  Det får gärna bli hur rörigt som helst men skona folket från socialistisk humbug och lögner.

 • Öystein Rönne 8 Aug, 2018 at 12:39

  Det blir lite löjligt, Öystein, när du försöker klistra på mig och andra kommentatorer här på NewsVoice olika etiketter så fort det av dig, utan reservationer, älskade SD inte får stående ovationer.

  Det blir också löjligt när du startar upp ett resonemang om “sosse” hit och “ömma tår” dit, på grund av dina egna svårigheter att läsa innantill alternativt processa information. Om du kollar in min första kommentar ordentligt i den här tråden, så måste du helt enkelt förstå varför du är ute och cyklar. Jag skulle kunna hjälpa dig på traven, men du får försöka knäcka den nöten själv.

  För övrigt kastar du mycket sten i glashus här på NewsVoice, det vill säga ogillar hos andra sånt som du ägnar dig åt själv.

 • Förra sommaren var Annie Lööf på sitt första Bilderbergmöte, har man läst rapporterna om deltagarna så vet man att Fredrik Reinfeldt, Barack Obama, Stefan Lövén också närvarade vid möten innan de blev statsledare. Är det nu Annie Lööfs tur att tillträda posten som statsminister? Min första tanke när filmen släpptes var att sossarnas undergång var regisserad av eliten. Sen verkar svenska folket ha valt SD till kelgrisen inför valet utan att reflektara över medias påverkan på politiken. Bäst vore att skrota det här systemet. Finns ju inget parti som är ärligt och genuint, skulle det finnas så blir de genast infiltrerade. Att gå över till direktdemokrati borde vara det som gynnar folket mest just nu. Så varför hålla fast vid ett så gammalt och korrupt system som bara polariserar oss?

 • @ per 8 Aug, 2018 at 08:12,

  Självklart spekulerar även jag, det gör de flesta, vilket ofta är helt ok. Jag skriver i min kommentar ovan följade:

  “Du spekulerar, vilket iofs står var och en fritt att göra, men det är just dina egna spekulationer. I övrigt saknar dina påståenden hänvisningar och grundfakta”.

  Du skriver: ” Få saker i deras politik lovar något bättre än vad svenska folket redan har tvingats genomlida.” Här syftar du på fakta, vilket vore intressant att ta del av, men du anger de inte.

  Jag tror vidare att du blandar ihop spekulation och åsikt. Dessa ord är inte synonyma. En åsikt är inte detsamma som en spekulation, men om man illustrerar en åsikt så kan jag tycka att det är ok koppla detta till en ev spekulation.

  Som jag skriver står det var och en fritt att spekulera, men beroende på i vilket sammanhang och var man gör det så kan det fordra en referens. Dina uppradade citat av det jag skrivit, som iofs är korrekta, är just exempel på att spekulation ibland är nödvändigt, för att väcka eftertanke…

  I ditt sista stycke skriver du:
  ” Det finns otaliga exempel på hur förmenta frihetskämpar i både demokratier och diktaturer lovat folket guld och gröna skogar, men detta till trots betett sig lika som föregångarna eller värre.”

  Visst är det så, men varför skulle detta vara applicerbart i alla andra sammanhang? Såsom avseende SD som du insinuerar?…

  Att du inte gillar det du kallar ”min debattstil” är helt ok för mig. Jag förväntar mig inte att alla ska gilla den.

  Det känns som att jag trampat på en öm tå hos dig. Varför skulle jag inte kunna insinuera det du skriver i ditt sista stycke om jag verkligen tror att det är på det sättet?….

 • Öystein Rönne 8 Aug, 2018 at 06:49

  Du är själv icke oäven på att spekulera. Bara i dina senaste tre kommentarer ovan, får du till en sex, sju spekulationer, vilka saknar “hänvisningar och grundfakta”:

  “Jag har ännu inte läst boken, men jag har svårt att tänka mig att SD skulle vandra samma folkdestruktiva väg som sossarna.”

  “Ja denna film måste verkligen vara smärtsam för varje sosse att se.”

  “Det som kan oroa mig lite är att alla sossar inte orkar ta sig igenom hela filmen på 1 tim 45 min just för att den säkert smärtar så mycket att se.”

  “Jag skulle tro att många av dem som börjar titta på den efter 10 min “självcensurerar” den och stänger av.”

  “Filmen har nu haft över 400 000 visningar på Youtube på bara en vecka. Detta måste vara ett svårslaget rekord.”

  “Om jag själv också skulle spekulera lite, så tror jag att du är en sårad och trängd sosse.”

  Mycket känslor, lite fakta där, Öystein.

  Till allt elände läser du inte ordentligt de kommentarer, som du behagar kommentera. Din spekulation om att jag är “en trängd sosse” vittnar ju om att du inte har lagt ner erforderlig tid på att rätt tolka min mening “Jag har verkligen inte svårt att tänka mig in i hur SD tar över och förvaltar Socialdemokraternas sjuka arv.”

  Din debattstil är för övrigt inte den bästa. Måste du verkligen insinuera saker om andra kommentatorer här på NewsVoice, som att de är “sårade”, “trängda” och “sosse”?

 • @ per 8 Aug, 2018 at 04:41,

  Du spekulerar, vilket iofs står var och en fritt att göra, men det är just dina egna spekulationer. I övrikt saknar dina påståenden hänvisningar och grundfakta. Därmed är du i denna kommentar i mina ögon tyvärr ej trovärdig.

  Om jag själv också skulle spekulera lite så tror jag att du är en sårad och trängd sosse.

 • Mikael Möller 6 Aug, 2018 at 10:15
  Öystein Rönne 6 Aug, 2018 at 14:24

  Jag har verkligen inte svårt att tänka mig in i hur SD tar över och förvaltar Socialdemokraternas sjuka arv. Få saker i deras politik lovar något bättre än vad svenska folket redan har tvingats genomlida. För mig har de alltid framstått som kontrollerad opposition, i och med att de inte pekar ut grundorsakerna till problemen, utan bara symptomen. Dessutom är partiet på det hela taget mycket likt flera av sina kolleger i riksdagen.

  Erik Wiklund 6 Aug, 2018 at 09:44

  Hur skulle SD:s historia kunna vara i närheten av Socialdemokraternas, när de ännu inte har suttit vid makten. Det finns otaliga exempel på hur förmenta frihetskämpar i både demokratier och diktaturer lovat folket guld och gröna skogar, men detta till trots betett sig lika som föregångarna eller värre.

 • Så sant att inte många sossar kommer att psykiskt kunna ta sig igenom filmen, men många kommer säkerligen bli påminda på arbetsplatser, i vänkretsen, och även bland släkten. Det kan göra att dom blir tvungna att titta på hela filmen, för att eventuellt kunna bemöta argumenten, vilket dom kommer att misslyckas med.

 • Filmen har nu haft över 400 000 visningar på Youtube på bara en vecka. Detta måste vara ett svårslaget rekord.

 • @ Mikael Möller 6 Aug, 2018 at 10:15,

  Jag har ännu inte läst boken, men jag har svårt att tänka mig att SD skulle vandra samma folkdestruktiva väg som sossarna.

  @ Jan Norberg 6 Aug, 2018 at 12:46,

  Ja denna film måste verkligen vara smärtsam för varje sosse att se. Det som kan oroa mig lite är att alla sossar inte orkar ta sig igenom hela filmen på 1 tim 45 min just för att den säkert smärtar så mycket att se. Jag skulle tro att många av dem som börjar titta på den efter 10 min “självcensurerar” den och stänger av.

  Vilket bara skulle bidra till att göra sig en självdestruktiv handling och än en gång skjuta upp möjligheten att vakna upp.

 • Bra sammanfattning Öystein, precis som i tidigare valupptakter så finns det alltid olika nyheter som flyter upp till ytan. Den här gången var det SD som först släppte denna “bomb” och som fick exakt den panikartade reaktion från tex MSM som man kunnat förutse.

  Låt oss hoppas att S får lida hårt under resten av valkampanjen och att inte bara SD ständigt återvänder till Sossarnas bisarra historia.

  Det jag gillar mest är att SD nu tagit hand om taktpinnen inför valet och att man avväpnat Sossarna på det mest effektiva sättet som fanns tillgängligt.

  Rätt utnyttjat så bör detta kunna sänka Sossarna ner emot 12-15 % nivån, dvs en väljarflykt som får Håkan Juholts låga opinionssiffror att framstå som alltime high.

 • Författaren skriver “men min oro att de än en gång ska lyckas lura det svenska folket”. Det är redan gjort. Man skall byta ut S mot SD. S är det gamla verktyget – SD är det nya verktyget. Det förstår man om man läser boken http://syntes.be/kaos/SAP/HistoriaSAP.pdf

  Med vänlig hälsning
  Mikael Möller

 • Vad många banala bortförklaringar som man har hört de senaste dagarna ifrån de övriga partierna som alla vill slå ner på SD för att de tog fram Sossarnas sanna historia. En banal bortförklaring är – “SD borde se över sin egen historia.” Somom SD,s historia skulle vara någonstans i närheten av den ondska som sossarna har praktiserat ! Löfven har bara att skylla sig själv för att han har mobbat Jimmy Åkesson under en så lång tid. Så, folk börjar nog se Löfven som den verkligt store mobbaren i den svenska riksdagen. Så det här är inte mer än rätt att Löfven får tillbaka samma mynt – och som ordspråket säger; Det som man ger andra det får man tillbaka själv.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *