Diskutera Vänsterpartiets valfilm 2018

0
379

NewsVoice fortsätter att lägga ut partiernas valfilmer inför valet 2018. Här kommer Vänsterpartiets valfilm. 

Så här skriver Kenneth Innergård i en kommentar på YouTube efter filmen:

“Det är Vänsterpartiet som levererar bilden av det Sverige jag vill leva i! Ett tryggt alternativ då de förhandlat fram förändringar som förbättrar för de äldre, studenter, de unga med ohälsa, miljön och inte springer ärenden för de få rikaste på toppen. V har en säker röst från mig i valet! Äkta mod, äkta svenskhet!”

“Vänsterpartiet ger mig hopp för framtiden! Under en tid då högerpopulismen ökar, klasskillnaderna ökar och de globala utsläppen ökar är Vänsterpartiet det enda riktiga alternativet mot högerpopulismen, klasskillnaderna och utsläppen”, kommenterar Alexander Carvajal på YouTube.

Vad anser du?


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer