Diskutera Vänsterpartiets valfilm 2018

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 september 2018
- NewsVoice redaktion
Vänsterpartiets valfilm 2018 - Foto: V

NewsVoice fortsätter att lägga ut partiernas valfilmer inför valet 2018. Här kommer Vänsterpartiets valfilm. 

Så här skriver Kenneth Innergård i en kommentar på YouTube efter filmen:

“Det är Vänsterpartiet som levererar bilden av det Sverige jag vill leva i! Ett tryggt alternativ då de förhandlat fram förändringar som förbättrar för de äldre, studenter, de unga med ohälsa, miljön och inte springer ärenden för de få rikaste på toppen. V har en säker röst från mig i valet! Äkta mod, äkta svenskhet!”

“Vänsterpartiet ger mig hopp för framtiden! Under en tid då högerpopulismen ökar, klasskillnaderna ökar och de globala utsläppen ökar är Vänsterpartiet det enda riktiga alternativet mot högerpopulismen, klasskillnaderna och utsläppen”, kommenterar Alexander Carvajal på YouTube.

Vad anser du?


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *