Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

43%

43.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 13:45.

Diskutera Vänsterpartiets valfilm 2018

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 september 2018
- NewsVoice redaktion
Vänsterpartiets valfilm 2018 - Foto: V

NewsVoice fortsätter att lägga ut partiernas valfilmer inför valet 2018. Här kommer Vänsterpartiets valfilm. 

Så här skriver Kenneth Innergård i en kommentar på YouTube efter filmen:

“Det är Vänsterpartiet som levererar bilden av det Sverige jag vill leva i! Ett tryggt alternativ då de förhandlat fram förändringar som förbättrar för de äldre, studenter, de unga med ohälsa, miljön och inte springer ärenden för de få rikaste på toppen. V har en säker röst från mig i valet! Äkta mod, äkta svenskhet!”

“Vänsterpartiet ger mig hopp för framtiden! Under en tid då högerpopulismen ökar, klasskillnaderna ökar och de globala utsläppen ökar är Vänsterpartiet det enda riktiga alternativet mot högerpopulismen, klasskillnaderna och utsläppen”, kommenterar Alexander Carvajal på YouTube.

Vad anser du?


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq