Fri debatt, fria åsikter och medvetenhet viktigare än att jag får jobb

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 27 september 2018
- NewsVoice redaktion
Retired man - Crestock.com

DEBATT. Kära Svenska medborgare, jag ber er alla om ursäkt. Jag har under flera månader nu gått på bidrag från försäkringskassan i regi och efter godkännande från Arbetsförmedlingen för att hos ett ”jobbcoachföretag” få hjälp att hitta ett jobb. Min ersättning under denna period kommer från skattebetalarna. Därför vill jag också framföra mitt stora tack till alla er skattebetalare!

Öystein Rönne - Pressfoto
Öystein Rönne – Pressfoto

Min erfarenhet från denna aktivitet med jobbcoach, som bara är en liten del av alla aktiviteter som Arbetsförmedlingen har för att få våra arbetslösa medborgare (och invandrare!) att få ett jobb, är ett skämt! Jag har säkert sökt minst 200 jobb hittills.

Detta har jag varit medveten om från första dag då jag började skriva såväl kommentarer som artiklar här på NewsVoice, och ibland även på Swebbtv.se. Jag är idag 61 år och kommer troligen att snart pensionera mig, då jag är övertygad om att man i Sverige inte får ett jobb om man uttrycker åsikter som ligger utanför just PK-korridoren. Alla företag som har en HR-avdelning googlar såklart varje arbetssökande. Och gör man det på mig så är det tvärstopp vad gäller en ev anställning om man är frispråkig i media.

Jag kommer troligen aldrig att få ett jobb då jag utnyttjar min rättighet att ha en egen uppfattning, och dessutom offentligt uttrycka den (yttrandefriheten), bl.a. här i NewsVoice. Detta är också ett val som jag gjort. I väldigt många fall platsar inte mina uppfattningar in i den trånga PK-korridoren, och detta ligger mig givetvis ofta i fatet när det handlar om att få ett jobb.

Tack och lov finns alternativmedia som NewsVoice. Mina artiklar skulle aldrig tas in i massmedia. Jag har försökt. Jag lovar. Detta faktum är en del av bedrägeriet mot den svenska befolkningen. Vår så kallade yttrandefrihet är villkorad. Du måste uttrycka dig politiskt korrekt om du vill nå ut till ”massan” i massmedia, och/eller få ett jobb.

En av de få fördelarna med massmedierna som kanaler, är att de – än så länge – når ut till många medborgare. Annars ser jag inte så mycket mer av värde med massmedierna.

Som jag skrivit tidigare, jag har gjort mitt val, att inte bry mig om dessa för mig konsekvenser gällande möjligheten att få ett avlönat jobb. Det är för mig viktigare att försöka att bidra till att ”väcka” den svenska befolkningen ur sin törnrosasömn.

Därför kommer jag nog i en snar framtid att gå i förtidspension om jag inte snart får ett jobb. Jag kommer då genom min pension att tjäna betydligt mer än jag gör idag och avlastar samtidigt stadskassan och er skattebetalare för vidare utgifter.

Dock kvarstår i den svenska stadsbudgeten en gigantisk utgiftspost. Arbetsförmedlingens budget ligger idag på cirka 80 miljarder kronor. Detta är flera miljarder mer än hela polisväsendet och hela totalförsvaret tillsammans, inklusive massmedierna!

Denna gigantiska kostnad för Arbetsförmedlingen är en av huvudorsakerna till att pengarna inte räcker till skola, sjukvård, polis, tullen m.m. Konstigare än så är det inte. Enkel matematik.

Text: Öystein Rönne

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag återkommer lite längre fram med en mer djuplodande artikel om just AF. Det finns väldigt mycket att säga där. Inte minst när man nu kan börja utvärdera deras olika aktiviteter och deras utfall.

  Och jag kan garantera att det inte kommer att bli någon särskilt rolig läsning om man nu till äventyrs trodde att deras ca 80 miljarder skulle vara väl investerade skattepengar.

 • Att betraktas som en av: “personerna som ligger i arbetsförmedlingens system har olika sjukdomar och funktionshinder som gör att de aldrig kan få ett “vanligt” jobb”, ser jag som en merit, faktiskt. AF konstruerar många hitta-på-diagnoser som t ex “arbetshandikappad” antagligen som artikelförfattaren menar i syftet att rensa ut människor som inte uppför sig viljelösa objekt, istället för subjekt, som har viljor, har åsikter och om sagt tar ställning utifrån vilka dem är.

  Det är AF själv som bryter

  • För att förtydliga min kommentar ovan så tänkte jag på personer med medfödda handikapp, som inte klarar sig själv utan får bo i olika gruppboenden när föräldrarna blir för gamla för att orka med, samt personer som råkat ut för olyckor och sjukdomar senare i livet och fått ryggmärgsskador, hjärnskador, svåra psykiska sjukdomar eller liknande som gör att de behöver assistans resten av livet. Alltså inga “hitta-på-diagnoser” som är till för att frisera AF-siffror.

   • Jaha Majsan! Dom såg inte jag i vart fall på AF. Har också träffat Öystein och inte är han varken handikappat eller aktuell för ett gruppboende?

    Såg du själv alla dessa: “medfödda handikapp” på AF; i form av lytta, halta samt enögda individer som hankade sig fram i tillvaron? Vilket AF-kontor var du knutet till? AF-rehab eller vadå?

 • Jag ser många som rackar ner så otroligt mycket på AF här. Jag håller med de flesta av i stort och Öysteins texter gillar jag som alltid annars att läsa. Men här kommer mina reflektioner som själv också haft kontakt med arbetsförmedlingen och även pratat mer personal inom särskolan om just detta.
  En stor del av personerna som ligger i arbetsförmedlingens system har olika sjukdomar och funktionshinder som gör att de aldrig kan få ett “vanligt” jobb. Ett slopande av AF som myndighet måste kunna hantera detta.
  Idag har AF fått integrationsuppgifter, som till mångt och mycket knappast borde ligga under dem utan hos någon annan. De verkar totalt överhopade med arbete som inte ens handlar om att fixa jobb…

  Jag blev väl bemött av en stressad person som var glad. Jag märkte direkt att de inte såg mig som något hopplöst fall utan bara var lite pappersarbete för att jag skulle få A-kassa en kort period. Jobbcoach fick jag via trygghetsstiftelsen och det var faktiskt givande att gå igenom hur jag kunde “trimma” mina ansökningar. Det tog typ 2 timmar totalt, sen skippade jag det mer eftersom jag fick nytt jobb.

  Angående starta-eget-bidrag fick en person jag känner väl detta bidrag och har ett aktivt företag sedan många år nu. Vad jag vet så är det i dagsläget inga problem att ansöka och har du en bra idé så får du bidraget om du är arbetslös och lämnar in en korrekt ansökan med affärsplan, budget etc.. Däremot kan de ju ha en massa konstiga restriktioner om själva kursen numera. Bättre då att kolla om kommunen har något näringslivssamarbete, för de ger oftast gratis konsultation med sekretess. Komvux och universitet ger kurser i företagsekonomi som kan vara bra att ha och är betydligt bättre än arbetsförmedlingens kurs som antagligen ligger på en väldigt låg nivå.

 • Med ditt vokabulär och förmåga att göra läsare trollbundna så skulle du passa alldeles utmärkt till att arbeta som jobbcoach. I det arbetet så får du kontakt med arbetsgivare och kan där påtala alla positiva effekter som en anställning av en äldre person medför. Livserfarenhet är en styrka för ett företag samt även dess yngre anställda. Det tog sig för mig på arbetsmarknaden strax före utgången av mitt 61:a år. Lycka, jag önskar dig.

  • Tack Tant Pia! Det var fint skrivet!

   Dock tror jag att jag kommer att bli “frilans” när jag snart blir “pensionär”. För mig är det viktigaste att väcka den Svenska befolkningen. Jag kommer att klara mig ekonomiskt utmärkt med min pension.

 • Arbetsförmedlingen tycks i princip numera ha två uppgifter:
  1) Lära människor att söka jobb på samma sätt som de flesta redan kan. Detta skall helst ske genom jobbcoacher till avsevärd högre kostnader än om de anställde egna handläggare.
  2) Verksamheter för att de sökande inte skall sitta hemma eller ägna sig åt att personligen söka jobb.

  Allt bygger på att det är den arbetssökande som själv skall söka jobb. Det tycks inte vara att arbetsförmedlingen ska försöka para ihop lämpliga sökanden med lämpliga arbeten vilket namnet antyder.

  Eftersom hela samhället går mot fler och fler korta vikariat och jobbpooler, automatiseringar och tjänsteyrken, måste skatten ökas så länge den bygger på arbetskraften om vi inte drastiskt ska minska vad den ska räcka till.

 • Det kanske därför alla skjutningar uppstår av invandrare från förorten – att dem tvingats in i arbetsförnedringens avhumaniserade grottekvarn?

  Även jag har erfarenhet av att ligga och gnaga på AMS, dock under en kortade period. Hade ej tidigare fått min försörjning från försäkringskassa och hade ingen som helst erfarenhet från arbetsförnedringen. Dessa nedbrytande låtsas-terapi-uppgifter medels vuxendagis bestående av håglösa deprimerade människor var en ytterst omskakande erfarenhet. De av åren komna arbetsförmedlarna, satt i regel tysta och stirrade på oss med sina rinnande ögon. Det gick inte ta ta på liksom. Nu väl, blev avstängd i vart fall och det visade sig bli min stora räddning. Så bisarr var denna upplevelse, att jag varken vill eller kan förpesta min omvärld med erfarenheter därifrån. Öystein måste vara en oerhört stark människa som klarar att detta. Mitt råd till dig Öystein: Ta dig därifrån och de illa bums. Allt annat är bättre! Som pensionär kommer du att få det bra. Halva priset på många evenemang också. Du kommer att må så mycket bättre när du lämnar skiten bakom dig.

  • Tack Ale. Jo jag kommer nog mycket snart pensionera mig. Och det skall verkligen bli skönt. Arbetsförmedlingens aktiviteter är i många stycken riktigt deprimerande då de som oftast är ineffektiva.

   Samtidigt kostar det samhället enorma summor… till oftast ingen nytta.

   • Helt rätt Öystein! Jag träffade högskoleutbildade och smarta sköna typer som efter några månader i AF regi bröts ner totalt. De tappade all självtillit och självförtroende, tills dem började tvivla på sin förmåga till den grad att de närmast undrade om det var sant allt dem tidigare hade åstadkommit på arbetsmarknaden eller i sina studier. Dem regredierade ner till närmast infantila nivåer – helt personlighetsförändrade. Blev sjukskrivna. Kom tillbaka som medikaliserade zombies. Blev diagnostiserade som arbetshandikappade och planerade mot deras vilja som plusjobbare med lönebidrag utan egentliga arbetsuppgifter – helt enligt FAS 3 ideologi. Effektiviteten i nedbrytningsmetoden var förfärande. Klarade mig undan tack vare avstängning, genom att anta rättshaveristens friska perspektiv.

    Vapnet de hade i sin hand var bland annat frånvaro av bekräftelse av de arbetslösas förmågor och hotet om indragen ersättning vid ordervägran eller dåligt uppförande. Vidare hade någon på egen hand fixat en praktikplats, strulande ofta AF till att den potential framtida arbetsgivaren tappade all lust efter all pappersexercis och missförstånd i kommunikation med AF. Det fanns liksom ingen medveten närvarande ondska, utan ett kollektivt omedvetenhet – likt en förvuxen långsam larv som krälande inte märker hur svansen välter blomvaserna, på sin väg mot vattenskålen.

    • Precis så är det Ale. Jag skulle t.o.m. säga att det är ännu värre än den redan hemska bild du målar upp.

     Var finns nu alla ansvariga pålitiker som står upp och säger att, – detta fantastiska system har jag/vi skapat”.

     • Förstår att ditt engagemang här måste vara av terapeutiskt karaktär. Detta för att överleva med självrespekten, människovärdet samt hedern i behåll. Att befinna sig i AMS regi, är att berövas värdigheten. En sorts kollektiv avprogrammering av all tillit till övriga samhället. Har inte funderat så mycket kring det hela men det går nog att kartlägga hur nedbrytningen går till. AF berövar de arbetslösas tillit till hela människosläktet.

 • Den enögda dogm som ligger till grund för den s.k. ” arbetslinjen “, är ju givetvis en konstruktion skapt för att upprätthålla och vidarebefordra den befintliga beroendet av externa auktoriteter a la politik, monetärism, och ned på detaljnivå även, medicin/pharmacept komplexet, livsmedel/odling, …m.a.o. konsumism.
  Jag har precis som Öystein Rönne, gått igenom AF’s köttkvarn, och gör samma utvärdering, med tillägget ” skrattretande, sorgligt, barnsligt, manipulativt etc…etc… Min sorg består av känslan/insikten att det mänskliga samhällskollektivet inte kommit längre i sin emotionella, mentala och andliga utveckling, än att den anser sig nödgad att fortsätta manipulera via sina sedan länge etablerade socialpsykologiskt upprättade pyramid spel. Tack för ordet, och lycka till Öystein med din livs resa….

   • Jodå Öystein, jag har enligt eget förmenande hamnat på rätt plats och jag trivs bra.

    Kom ner och hälsa på och sondera terrängen här i Portugal, du måste förbereda dig på att Sverige snart är styrt av muslimer och att de då de tagit makten kommer att införa sharia lagar och öka sina terrorattacker på allt svenskt och alla svenskar.

 • Gå på en av AF:s starta eget introduktioner, Öystein! En intressant upplevelse. 🙂 Där fick jag veta att jag inte får gå en starta eget kurs fastän det fanns platser kvar, men den som är utomeuropeeisk invandrare, eller har gått i väggen, d.v.s. kanske INTE borde starta eget, kan få det.

  Efter utbildningen så kan det följa lön under uppstarten av företaget. Vad kan det bli? 20000×6 = 120000kr strösslade över utomeuropéer och utbrända som startar eget? Jag frågar mig vad som är planen med diskrimineringen?

  I vilket fall som helst, kolla upp om även du kommer bli diskriminerad! Kanske var det bara jag eftersom jag inte lever på skattebetalarnas pengar, men på sparade pengar?

  I vilket fall som helst så undrar Regeringen varför folk röstar på SD… och fördömer det som “rasism”. IQ Fiskmåsar. För folk som vill protestera mot diskrimineringen så finns det inte något annat alternativ i fulmedierna, ja, förrutom NMR som fulmedia också lyfter fram vitt och brett som ett missnöjes-alternativ.

  • Redan för 20 år sedan var det strul om man som arbetslös ville söka någon kurs inom AF.
   Jag bad att få gå en vidareutbildningskurs inom mitt yrke som AF skulle starta. Den hade kunnat ge mig en chans att komma in i branschen igen.
   Men nej då, det gick inte alls. Varför? Den kursen var till för dem som skulle komma att bli arbetslösa! Inte för redan arbetslösa!
   Däremot erbjöds jag en starta-eget-kurs som endast bestod av en timmes föredrag!! Men kursen då? Jag hade spetsat in mig på lite bokföring och dylikt. Nej, den fick jag själv ordna via studieförbund! Otroligt!
   Då förstod jag att det var något lurt med AF. Jag hade många arbetsår kvar före pensionen. Och åren därpå fick jag mer klart för mig hur illa det var ställt – lång historia med dyster utgång för min del. Men jag klarade mig som synes.
   Aldrig har jag fått något arbete via AF, som bara varit en pappersverkstad jag måst genomgå för att överleva på a-kassa mellan jobben.

 • Idag har vi avbokat hotellrum och resa till Göteborg.
  Vi hade tänkt gå på den “alternativa bokmässan” och sett fram emot det. Träffa utställare, författare och lyssna på föredrag och debatter. Men det blev inställt, tyvärr. Frustrationen och besvikelsen är stor.
  Men jag anmälde mig till 1,1 miljonersklubben. Bra initiativ för oss som inte längre får skriva och tycka vad vi vill, vi blir fler och fler.
  Håller tummarna för dig Öystein Rönne och önskar dig allt gott i framtiden.

 • “Arbetsförnedringen” är en djävla skitmyndighet som endast existerar för att arbetslösa ska springa runt och jaga sin egen svans under självförnedrande former. Kommer ihåg ett möte på ABF där de specifikt sa till mig att “vi ordnar inget arbete åt dig utan vi sköter pappersexercisen om du själv ordnar ett arbete”. Eftersom jag själv är skrivkunnig så skulle de kunna spara in 80 miljarder på att avveckla denna blindtarmsmyndighet. Det hade räckt med platsbanken och den skulle bli bra mycket billigare.

  Sen ska du inte tänka på det sättet Öystein. Staten och kommunerna är de största parasitära organismerna av dem alla. Om man “parasiterar” på en parasit är man per definition en nyttoorganism.

 • Tack för all positiv feedback. Jag vill dock förtydliga att det inte är ett dugg synd om mig. Jag har gjort mitt val hur jag skall förhålla mig till min situation som arbetslös och möjligheten/viljan att uttrycka mig fritt.

  Men jag vill visa resultatet av mitt val som förhoppningsvis framgår i min artikel. Resultatet av mitt val är för mig inte förvånande, men kanske kan bidra till att få så många som möjligt att förstå hur det ser ut i Sverige idag om man uttrycker sig offentligt med icke politiskt korrekta (PK) uppfattningar.

  Att väldigt många inte vågar uttrycka sin uppfattning offentligt är inte så konstigt, för det får faktiskt konsekvenser på många olika vis i detta land som skryter om demokrati, yttrandefrihet och föreningsfrihet.

  Detta kan jag säga efter mina 61 levnadsår är en chimär. Till alla som anser att detta är skitsnack kan jag säga att jag tar gärna den debatten. Och jag lovar att jag har många ess i rockärmen.

  Mitt val att inte liera mig med PK-folket överrskuggar för mig det mesta av allt annat. Därför skriver jag utan ett alias. Vem som helst kan “kolla upp” mig, vilket för mig är helt ok.

  Återigen, tack för alla insiktsfulla och kloka kommentarer. Det är ni som får mig att inte helt tappa hoppet om Sverige som nation!

  Låt oss tillsammans verka för att rädda denna vid detta laget redan förstörda nation!

 • Torbjörn S skriver i ingressen att det är många som hör av sig till Newsvoice och att de är nära eller har gått i pension. Då jag inte riktigt kan släppa detta så fick jag en idé då jag idag läste Katerina Janouch blogg.

  Hon har idag utlyst ett upprop för bildandet av 1,1 miljonersklubben, jag skall inte trötta er andra med detaljer. Läs själva!!

  Kanske Torbjörn S kan göra gemensam sak med denna beundransvärda kvinna??

  Hennes rättspatos och orädda sätt att tackla företeelser i sin samtid behöver stöd och jag antar på goda grunder att hon kan behöva stöd och uppmuntran i sin outtröttliga strävan att verkligen åstadkomma något som kan göra skillnad för alla dem vilka lagt sin röst på SD.

  http://katerinamagasin.se/11-miljonersklubben-vaxer-lavinartat-en-ny-folkrorelse-de-politiskt-mobbade/

  • Jag håller med dig Jan till 100%. Dock har jag inte Facebook, då jag anser att detta är skit.

   Man jag har mailat Katerina och anmält mitt intresse att bidra på vilket sätt som helst för att bidra till hennes viktiga uppgift. Hon är verkligen en stor tillgång för att rädda Sverige som nation.

 • Arbetsförmedligen har väl sitt ansvar, men huvudansvariga för Din och Julian Asange cituation har media. Dess ägare., redaktörer och journalister. De är alla ärlighetens dödgrävare, med tillägget prostituerade med bilderberg som hallick. Trösta Dig med, att Du inte kommer att trivas i deras sällskap, Fortsätt skriva, Du behövs i tiden.

 • Ibland smyger jag mig upp om natten, sätter på mig handskar håller andan och tjuvläser Aftonbladet. Till min stora förvåning hittade jag en artikel som kanske kan muntra upp den gode Öystein.

  Jag vill dock direkt citera från denna länkade artikel följande:

  “Vi lever i ett land där fegheten och medelmåttigheten premieras. Det blir värre och värre. Den som inte reser sig, lägger handen mot hjärtat och förklarar lojalitet med konsensus finner sig strax förpassad till icke-existensernas jämmerliga skara.”

  Du är i gott sällskap Öystein, att vara olycksbroder med Strindberg är inte så illa, eller hur??

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/bKvbmv/i-medelmattornas-monarki-hyllas-de-fega

 • Jösses vilken utlämnande beskrivning för ett personligt öde!!!!

  Jag är normalt inte särskilt blödig men Öysteins berättelse gör mig tårögd.

  Jag delar Öysteins kritik mot Arbetsförmedlingen, jag utgår på hyggligt goda grunder från att han vill stänga ned Arbetsförmedlingen så att dessa 80 Miljarder kan gå till andra och mer angelägna områden.

  Många inom pk-eliten hävdar alltid att man inte skall sätta grupp mot grupp, men är det inte just det man gör när man skiter i sina egna landsmän till förmån för unga kriminella muslimer helt utan intresse att bidra till Sveriges välståndsutveckling och dessutom förföljer pk-eliten de vilka vågar sticka upp med åsiktsregistrering (Öysteins engagemang för en viss politik)??

  Öysteins beskrivning visar med bedövande tydlighet på behovet av alternativa mediekanaler, Newsvoice betydelse klarläggs med denna artikel på ett mycket pedagogiskt sätt.

  I vanlig ordning blir man ju tvungen att titta på lite siffror hur väl AF lyckas med sitt uppdrag och vilken effektivitetsfaktor som är resultatet av deras verksamhet. Ingen upplyftande syn att se dessa 80 Miljarder dränera statskassan med så påvert resultat.

  Jag skall inte gå in i sifferexercis på detaljnivå i detta skede men om det ligger också bara ett uns av sanning i vad som framgår av nedanstående länk så är det nog dags att skrota AF.

  1,5 % !!!!!!!!!!!!

  https://feber.se/samhalle/art/386746/arbetsfrmedlingen_direktfrmedl/

  • Ja det är definitivt dags att skrota AF i sin nuvarande form.

   I exempelvis Australien så gör man ett bättre jobb (att få människor i jobb) på bara en tiondel av kostnaden i Sverige. Arkitekten för deras metodik är komiskt nog från Sverige.

   Jag kanske återkommer med en artikel som går in på mer detaljer i jämförelsen med Australiens metodik för att få dess arbetslösa invånare i jobb.

 • Öystein, du verkar vara en ärlig och uppriktig person som alla arbetsgivare borde uppskatta och dra nytta av, men tyvärr ser inte vårt samhälle ut så, för i den svenska arbetsmarknaden är det den som ljuger om sin bakgrund som ofta får jobbet – jodå det har jag både sett och läst flera artiklar om, – ja det är hemskt vilken falsk värld vi lever i.
  Och jag vet att det är mycket sällsynt att människor som är över 50 och som har varit arbetslösa en tid får ett fast jobb – men om de får ett jobb, då blir det genast ett reportage i tidningen omkring denna enastående sensation. – Ja, någonting är ju fel, när företagarna hellre anställer unga oerfarna individer, som många gånger inte känner samma stora ansvar gentemot sin arbetsgivare såsom de äldre gör.
  Och det håller jag fast vid – att – så som det ser ut i samhället så ser det också ut på toppen, för det är därifrån allt kommer.

  • Tyvärr är det precis som du säger. Du är minsann klok och insiktsfull, som jag sagt tidigare. Lämna inte NV. NV behöver dig!

 • Inte behöver du be om ursäkt för att du lever på skattebetalarnas pengar för i så fall gör hela den privatiserade vård-, skola- och omsorgenssektorn det också. Hela denna svär bör istället kallas för vad den är, nämligen skattefinansierad bidragsberoende: således en låssas näringsverksamhet. Alla affärsuppgörelser som sker mellan två oberoende näringsidkare som dels inte är skattebidragsberoende eller på annat sätt är det indirekt via skattelättnader, är inte i min tycke inte oberoende näringsverksamhet utan just skattefinansierad bidragsberoende näringsverksamhet = tar man bort bidragsberoendet faller verksamheten platt och näringen går om kull.

  Därför skulle vi kunna betrakta din aktivitet här på Newsvoice som skattefinansierad informationsverksamhet. Var stolt över det du.

 • Jag kan bara upprepa “Svensk demokrati är tig eller tyck som vi”.
  Bokmässans syfte”att vara en arena för fri åsiktsbildning,” sedan får man polisen att köra bort den alternativa mässan med “Nya Tider” från Heden i Göteborg, för att risk finns att den kan stör allmänn ordning…Pridegeneralerna gillar olika, men endast de som gillar samma olikheter, de andra åker ut. Det MSM inte skriver om är “Fake News”.
  Pensionärer är främsta målgruppen för skattefinansierade “närhatsjägare” med dunkelt förflutet, pensionärer har inte längre något jobb att skydda och ser tydligare de mångkulturella orättvisorna med sin egen bakgrund “att arbeta och göra rätt för sig.” Min övertygelse är att de där uppe skrattar åt oss där nere som ännu kan skilja på mitt och ditt, som har gnegat på och bitit ihop trots att livet trilskats. Men vi är en utdöende grupp, som bara sätter käppar i hjulen för våra mångfaldspolitiker.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *