Galaxia Elias kritiserar Socialdemokraterna som spridit vilseledande valpropaganda på arabiska

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 5 september 2018
- NewsVoice redaktion

Socialdemokraterna har inte gjort tillräckligt för att reparera skadan som en partimedlem åsamkade Moderaterna och Sverigedemokraterna, anser journalisten Galaxia Elias som avslöjade att en socialdemokrat via Facebook försökt vilseleda väljare om två konkurrerande partier till S.

Text: NewsVoice | Källvideo på Facebook

Syftet med socialdemokratens text skriven på arabiska var att skrämma arabisktalande väljare från att rösta på Moderaterna och Sverigedemokraterna genom att peka ut partierna som främlingsfientliga.

“Jag förväntade mig länge att Socialdemokraterna skulle gå ut med ett meddelande på arabiska för att informera väljarna och dementera de desinformationen som deras kandidater spred och att de skulle be om ursäkt för de som nåddes av meddelandet.” – Galaxia Elias

Socialdemokraterna har dock gjort mycket lite för att eliminera den skada som redan skett, anser Galaxia Elias. Flera medier har tidigare rapporterat om Facebook-kuppen och partiledarna från både SD och M har offentligt kommenterat sitt missnöje.

Galaxia Elias anser att den demokratiska processen ska lämnas i fred så att folk röstar utifrån vad som bäst passar deras egna politiska övertygelser.

Hon tipsar om att hela historien bakom avslöjandet av spridningen av de arabiskspråkiga texterna kan läsas på Facebook Notes.

Text: NewsVoice

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • @ Ragnar 6 Sep, 2018 at 10:20,

  Jag hoppas verkligen att du har rätt! Men tyvärr är min övertygelse att många pensionärer faktiskt är synnerligen lättlurade (pga hjärntvätten).

  Historien visar ju det. Sossarna har ju i, jag vet inte hur många val, lovat pensionärerna en bra pension som de kan leva på.

  Trots detta har vi alldeles för många “fattigpensionärer” i Sverige idag. Detta faktum är kännt hos politikerna och utnyttjas friskt.

  Löftena har aldrig infriats, utan man har satsat på återkommande löften om ändring för att få dessa lojala hjärntvättades röster. Tyvärr med stor framgång.

  Så också i detta val. Hade man menat allvar av sina “löften” så hade detta redan infriats, åtminstone genom förslag/motioner i riksdagen.

  Sanningen är att man haft pensionärerna som en “guldgruva” att ösa resurser ifrån till diverse andra populistiska vallöften.

  Pensionärer som med slit och ofta svåra förhållanden har byggt upp detta land…..

  Återigen, hemskt! Skämmes politiker!

 • Detta bekräftar att sossarnarna desperat gör allt för att bara “vinna röster”. Särskilt från de lättlurade pensionärerna och de bidragsberoende invandrarna.

  Usch, unket! De behandlas som djur!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *