Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Dr Steve Pieczenik om förtrycket av “osmakligt” innehåll på internet

publicerad 16 september 2018
- Gästskribent
Dr Steve Pieczenik (2018) Photo: Private camera

“Medborgare måste fatta hela spektrumet av psyops/manipulering som använts i vilken false flag som helst. De flesta journalister, advokater och domare har dock ingen aning om någonting gällande psyops eller false flags”. Det skriver dr Steve R. Pieczenik som har en lång erfarenhet av amerikansk psykologisk krigföring inom flera presidentadministrationer.

Text: Dr Steve R. Pieczenik (Stevepieczenik.com), MD, PhD, författare, “Internet Suppression” | Översättning: Liz Bryman | Återpublicering på svenska auktoriserad av Pieczenik den 5 sep 2018. | Rubriker och bildval: NewsVoice

Dr Steve Pieczenik (2016) - Image: own work
Dr Steve Pieczenik (2016) – Image: his own work (Photoshopped by NewsVoice)

Steve R. Pieczenik was Deputy Assistant Secretary of State under Henry Kissinger, Cyrus Vance and James Baker. His expertise includes foreign policy, international crisis management and psychological warfare. He served the presidential administrations of Gerald Ford, Jimmy Carter, Ronald Reagan and George H. W. Bush as deputy assistant secretary. – Wikipedia


Internet Supression!

Den pågående tsunamin av fördrivning utfärdat av Google, Apple, Facebook och andra internetfiender tvingar somliga av oss som tränats i intelligens- och nationalsäkerhet att ställa några grundfrågor.

Hur länge skall vi tillåta dessa kvasioffentliga/privata bolag fortsätta med att kasta ut och straffa användare som har uttryckt sina egna åsikter om någonting och allting?

På det tidiga 1970-talet tränades jag i psykiatri på Harvard och på MIT [Massachusetts Institute of Technology] i statsvetenskap. Jag hade förmånen att undervisas av DARPA/CIA på John McCone Center vid MIT. Detaljerat inkluderades manipulering av internet och sociala medier.

Läs mer: 12 Early and Mid-Stage Startups Backed by The CIA, Pentagon, and US Army

Internet är en föräldralös produkt

Ingen av de högfärdiga och förespeglade grundarna [Page/Brin, Gates, Zuckerberg, Jobs, Bezos] från varken Microsoft, Google, Facebook, Apple eller Amazon kan göra anspråk på att endast de hade upptäckt de nödvändiga beståndsdelarna som gjorde internet till en världsomfattande plattform för diskussion.

Någon enskild grundande individ existerar ej i internet/datorframställningens historia som går tillbaka till kodbrytarna i andra världskriget i ett “esoteriskt” U.S. Army SIGNINT kontrasäkerhetstjänstprojekt kallat “The Venona Project”.  På tidigt 1940-tal avslöjade detta högst hemliga arméprojekt både fifflet med NKVD [Народный комиссариат внутренних дел, Sovjetunionens kombinerade säkerhets- och underrättelsetjänst 1934-46] och UK Cambridge Five [brittisk spionring]. Från dessa tidiga dagar i Signal Intelligence var datorns framtidsöde formulerat av en kader av tysta krigshjältar som FDR [Franklin D. Roosevelt], Truman [Harry S. Truman], och Ike [Dwight D. Eisenhower] vilka aldrig blev erkända.


I enkla heuritiska drag så tillhör internet, datorn och kodalgoritmerna ingen privat eller offentlig enhet. Internet är en allomfattande värld av universalt samtal utan prioritet. Den tillhör ingen. Ändå tillhör det alla.


Det faktum att miljardärer och unicorns har stigit fram ur internets existens är endast ett lukrativt sidospel. Ingen enstaka person eller aktiebolag kunde ha framställt några produkter eller konstruktioner utan interventioner från USG [U.S. Government], Frankrike, Ryssland, Estland, Bulgarien, EU, mfl.

Internet är en föräldralös produkt som ej söker någon äganderätt annat än att bestå med ett opartiskt stråk liknande en motorväg gjord av tjära och betong. Dagens internet är en kommunikationsbana komponerad av nollor och ettor.

Människan har avslöjat sin sanna natur genom att bastardisera detta neutrala stråk och förvandla det till en plattform för dömande, vedergällning och värst av allt: förvisning från någon form av legitimt samtal. Vilka än realiteter som kan hända eller icke utanför den binära internetvärlden så har de inget annat värde än samtalet angående ett enstaka fenomen.

Om man tror det eller inte att 9/11 var en klassisk false flag, så må det så vara. Ändå måste man vara förtrogen med den historiska naturen av false flags innan någon rationell kommentar kan eller borde göras. Försvarssekreterare Donald Rumsfeld, en distingerad medlem av flera republikanska administrationer i vilka han och jag arbetade, motsade mig på TV/radio/internet, så här den 12 sept 2001:

“Om någon tror att 9/11 var en “Republikansk false flag” då borde den personen [ jag] beskriva Pearl Harbor som en “Demokraternas false flag”!

Bingo!

Internet används för aktiviteter av alla de sorter – moraliska, omoraliska, amoraliska – som ej är beroende av endera kommunikationsstråk som Google, Twitter, Blogs, YouTube. Dock var false flags initierade av Obamas administration för diverse skamliga ändamål.

Man behöver ej vara utexaminerad/tränad psykiatriker för att förstå den false flag som skedde i Sandy Hook School [skolskjutningen]. Den förmodade gärningsmannen mördade 20 barn och sex vuxna och var ändå autistisk? Om man har tid att bläddra igenom de 15,000 FBI-sidorna av nonsens verkar det som om den fiktiva “Lanza” ej endast var en högfunktionerande autistisk person. Han var även diagnostiserad som en schizofren med tvångssyndrom, därtill ångestdriven och förföljd av allvarliga depressioner samt flera andra meningslösa och obefintliga diagnoser.

False flag-strategier och fenomenet Infowars.com

Våra presidenter och deras följeslagare har använt internet för att skapa fiktiva sagor om ickeexisterande fiender och falska vapenmassakrer.

Jag har i decennier undervisat i false flag-strategierIndustrial College/Ft. McNair/Washington, DC i många år. Medborgare måste fatta hela spektrumet av psyops/manipulering som använts i vilken false flag som helst. De flesta journalister, advokater och domare har dock ingen aning om någonting gällande psyops eller false flags. Snarare tenderar de att yttra oinsatta [ex-cathedra] påståenden gränsande till absurda, ej rationella uttalanden som ej främjar annat än deras egna karriärer, fjärran från någon sann grund i verkligheten.

Alex Jones - Pressfoto: infowars.com
Alex Jones – Pressfoto: infowars.com

Idag är Alex Jones och Owen Shroyer anklagade för spridning av konspirationsteorier och sedan prövade av de självutnämnda hängdomarna. Domarna måste bli dömda av de som är professionella false flag-skapare.

Internet är endast ett kommunikationsstråk ej tillhörande en grupp eller person. Ändå stöder våra skattedollar varje aspekt av Google, Facebook, Apple och många många andra så kallade unicorns.

CIA förstod för decennier sedan att investera i nystartade företag liksom jag hade gjort i de tidiga åren på 1990-talet i norra Virginia. Både de och jag har blomstrat därefter tack vare riskerna vi var villiga att ta och det egna kapitalet vi kollektivt bidrog med till dessa nystartade hi tech-företag innan de blev “unicorns”.

Lika underhållande och upplysande som Infowars har blivit utgör sajten framför allt en OMFATTANDE TEST AV AMERIKAS TOLERANS inför oenighet. Programmet var medvetet  skapat för att ta reda på vid vilken nivå av politisk skymfning det skulle tvingas ur etern en gång för alla.


Det visade sig att den amerikanska allmänheten inte kunde tolerera motsatta argument, meningsskiljaktigheter och övervägda, konstlade eller självklara påståenden.


I det psykologiska krigförandets värld förutsåg jag att våra medborgare måste få besitta en falsk känsla av kontroll över sina egna öden. Denna kollektiva allmänna narcissism skapad av våra sociala medier och självutnämnda intellektuella blir självförintade i en binär värld av obetydligheter.

Föreställ er nu den nya, mer skräckinjagande världen av kvantumkryptering! I den vevan blir alla de konstgjorda narrativen exponentiellt kvantifierade! Vi är alla endast experimentella stråk for Republikens större goda existerande i en starkt ökande manipulerad virtuell verklighet. Njut av den medan du kan.

“Den virtuella realitetens äkthetskänsla är ofta större än verklighetens falskhet”. – Vineet Raj Kapour [författare, speldesigner]

Text: Dr Steve R. Pieczenik (Stevepieczenik.com), MD, PhD, författare, “Internet Suppression” | Översättning: Liz Bryman


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq