Ukraina hyr in kvinnliga krypskyttar från Polen och Bryssel invaderas av amerikanska dödgrävare

1
194
Från filmen: "Battle For Sevastolop". Foto på kvinnlig krypskytt från filmens trailer
Från filmen: ”Battle For Sevastolop”. Foto på kvinnlig krypskytt från filmens trailer

DEBATT. Det är mycket som har hänt i Ukraina sedan en Obama-stödd statskupp genomfördes för år fyra sedan. Det var en statskupp  grundad på rasism, extremvåld, okunnighet och makt uppbackad av bland annat Carl Bildt som blev startpunkten för marschen mot helvetet.

Text: Hans Myrebro

Sedan dess har mycket hänt, eller rättare sagt väldigt lite. Väldigt lite eller ingenting vad beträffar positiv utveckling, och det var väl heller aldrig meningen att så skulle ske. Väldigt mycket har emellertid hänt i utförsbacken. Korruptionen har ökat lika kraftigt som produktionen har minskat. Rättsosäkerheten har ökat lika mycket som pensionerna har minskat. Radikaliseringen har ökat för varje gång nynazistiska parader har hyllats och fredsinviter avvisats.

Men USA:s stöd till det vilseförda landet har hela tiden varit generöst och utan krav på tillnyktrande. Tvärtom har den hårdhänta nazistminoriteten omhuldats och belönats av Washington. Amerikanska toppolitiker ser Ukraina som ett europeiskt föredöme. USA som ser rysk inblandning bakom varje hörn och som bakom nästa hörn anar kinesiska hackers, skickar gärna politiska toppar till Europa för att i tid kunna kraftfullt påverka nästa års EU-val.

Så har USA:s nyutnämnda Tysklands-ambassadör Richard Grenell utan att skämmas, i en intervju med Breibart News:

”openly promissed to use his office to help far-right nationalists inspired by Donald Trump take power across Europé…to empower other conservatives throughout Europe”.

Steve Bannon, tidigare presidentrådgivare har etablerat sig i Bryssel med en rörelse kallad ”The Movement”. Avsikten är att påverka EU-parlamentariker att ta ett steg åt höger och samtidigt stötta extremhögern. Bannon i intervju med ”The Beast” lägger fast kursen:

”The short term goal is to produce a European Parlament in which every third lawmaker belongs to a right-wing ”supergroup”… right-wing populist nationalism is what will happen.”

Vid en samling för den italienska högereliten i mitten av september klargjorde Bannon, att hans politiska projekt kommer att skapa:

”war rooms” across Europa to ensure that anti-EU and anti-immigrant parties would succeed in gaining up to a third of the total seat in the 27-nation member block”.

Djupast sett vill arrangemanget skapa en länk mellan dessa högergrupper och Trumps, Freedom Caucus. Och omvänt, garantera att hotet mot Ryssland kvarstår.

Brezinskijs minnesvers gäller fortfarande och är oryggligt:

”Om du är jihadist eller nazist spelar ingen roll, bara du bekämpar Ryssland”.


I Mellanöstern får jihadister av olika slag bekämpa ryskt inflytande och i Europa får nazister ta på sig samma uppgift. USA:s dolda agenda, att ta för sig av den makt som naiva stater har deponerat i Bryssel förefaller ganska enkel med hänsyn till att EU-parlamentariker synbarligen är ett sovande släkte, men som i vaket tillstånd mest är intresserad av glödlampor och grisfoder.


Macron och Merkel hade gärna sett ett närmande till Ryssland som värdefullt för alla parter. Men det skulle  innebära att USA:s inflytande över Europa minskade och det vill man till varje pris förhindra. Mer eller mindre haltande demokratier har av USA begravts i så många länder intill nu, så varför inte låta de europeiska demokratierna gå samma väg.

Jag citerar Raheem Kassam:

”Soros and Bannon are going to be the two biggest players in European politics for years to come”.

Ett allvarligt läge för den europeiska demokratin, men från EU-parlamentarikerna hörs bara snarkningar.

DE SKAPADE ETT BLODIGT 1900–TAL
Annons från Historisktkorrekt.se

Men kriget mot Ryssland förs ju inte bara i Bryssel. USA och andra NATO-länder för in massor med vapen till Ukrainas av pöbeln styrda stridsgrupper och vapnen kommer inte endast från NATO-länder.


Israel bidrar gärna, och för några månader sedan var dåvarande chefen för det svenska konspiration-departementet, Peter Hultkvist i Kiev och utlovade mer militär hjälp.

Men vapen hjälper inte om försvarsviljan saknas. De ungdomar som inte har flytt till friheten i Ryssland gör allt för att slippa militärtjänst. Därför måste man importera kanonmat från andra länder. Överste Andrei Marochko, som representerar Lugansk Folkarmé kunde i augusti berätta att:

”A division of professional female snipers, the so-called ”Valkyries”, from a polish private military company (PMC), has arrived in the OOC zone. The unit will be dispersed along the line of contact to fire on our defenders”.

Alltså inhyrda kvinnliga krypskyttar som ska ligga längst gränsen mot Donbass för att pricka så många ryssar som möjligt. De använder professionell utrustning som ett annat NATO-land, nämligen Frankrike, har levererat. Förintelse genom samverkan.

Text: Hans Myrebro


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

  1. Hans, du förvånar mig med dina kunskaper om Ukraina. Jag kan bara tillägga några saker. Ukraina har använt utländska legosoldater sen inbördskriget började. Några togs till fånga och jag antar att de utväxlades. Jag minns en svart man och några andra som bör ha varit värdefulla bytesfångar. Andra dog i striderna och kropparna kanske också utväxlades. Speciellt polacker har deltagit i striderna. Blackwaters soldater misstänks ha varit speciellt i Mariupol. Där försvann ett stort antal unga kvinnor. Hemska saker har hänt under inbördeskriget. En rysktalande brändes på ett kors och det dokumenterades i en video. Kor sköts och brunnar förgiftades. Extremistiska soldater sköt sönder bostadshus medan vodkaflaskorna tömdes. Några misstänks ha varit nedknarkade eftersom de gick på öppna fält och skrattade. De dog förstås. Soldater från Donetsk och Lugansk hade ont om mat i början och lärde sig fånga ormar.

    Talmannen i parlamentet är helt extrem. Nu prisar han Hitler som demokrat och för det stäms han av en judisk oligark i Odessa. Denna regim stöds av Hultqvist, Bildt och Anders Åslund. Den senare var en av arkitekterna bakom Rysslands förstörelse under Jeltsin.

    Den nya ukrainska språklagen retar Ungern och Rumänien. Reaktionen i Ryssland är häftig. Det finns många olika folk i Ukraina. Nu används ukrainska soldater för att kväsa den irriterade ungerska minoriteten. Ledarna för en annan minoritet i Odessa spärrades in för några år sen. Jag vet inte hur de som kallas rusyn reagerar. De har ett eget slaviskt språk.

    Västerlandet kommer undan till stor del beroende på språkbarriären, men informationen sipprar ut i alla fall. Sverige har duktiga rysktalande journalister, men de är tysta. Det är på Internet man hittar informationen. Det är bra att kunna ryska, men de som inte kan får hjälp av viktiga översättningar. Hans, tack för att du fick mig att komplettera informationen. Min ryska är enkel, språket är på hög nivå, men lite kan jag.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här