Erik Wiklund om valet 2018: Kan du se sprickan i elitens vattentäta maktkonstruktion?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 september 2018
- NewsVoice redaktion
Erik Wiklund, eget verk
Erik Wiklund, eget verk
Erik Wiklund, eget verk

VALDEBATT. Det kommer inte spela någon roll vilken sida som vinner valet, vänstern eller högern, därför att hela sju-klövern kontrolleras av en bakomliggande elit, som i sin tur är toppstyrd av en dold världselit som har underorganisationer som Bilderberggruppen, Club of Rome, Council on Foreign Relations, Frimurarna, NATO, Världsbanken och till och med nyhetsbyrån Reuters.

Text: Erik Wiklund

Den svenska bakomliggande eliten sju-klövern kommer alltså att fortsätta driva sin gamla politik efter valet – oavsett vilken sida som vinner – vilket innebär att de kommer fortsätta arbeta för EU, NATO, massinvandring och fake-news-massmedia.

Svensk politik liknar i stort sett den politik som förs, har förts, i USA, före Donald Trump, där det alltid har varit en bakomliggande elit som har sett till att alla president-kandidater, demokrater såväl som republikaner, genomför elitens politik, eftersom de är styrda eller köpta av denna dolda elit.

Denna politiska toppstyrning påminner om det maktfullkomliga uttalande som vår förre statsminister Göran Persson gjorde när han besökte Kina, när han uttryckte sitt gillade av enpartistaten och sa: “Det är skönt med politisk stabilitet”.  Här fick vi minsann veta vad våra ”demokratiska” politiker innerst inne har för tankar om folket, demokratin och hur de vill att Sverige ska styras. Sanningen är alltså att våra politiker inte vill ha några uppstickare, typ SD, eller annat folk som stör elitens redan uppsatta mål.


Det handlar alltså om en svensk korrupt elit där politiker, domare och journalister konsekvent förhindrar, försvårar eller vänder och vrider på varenda konstruktiv idé som kommer från folket, och gör allt de kan för att ändra det till sin fördel, i avsikt att driva igenom sin maktfullkomliga agenda.


Vad väljer du? SD eller att folket genomskådar elitens toppstyrning?

Det enda scenariot som skulle kunna rubba den svenska bakomliggande eliten och det politiska etablissemanget det är att det blir en mycket stor valframgång för SD, eller att folket genomskådar elitens toppstyrning och reser sig upp och protesterar mot elitens/politikernas orättfärdiga konspiration mot folket och därmed kräver sanning och rättvisa och att makthavarna lägger korten på bordet.

Frågan är kan det verkligen vara så illa att hela sju-klövern är toppstyrd av en bakomliggande elit, som hatar SD eller är våra partiledare så ondskefulla att de själva har hittat på den här hatkampanjen mot SD? Svaret på detta upptäcker man om man konstaterar: om sju-klövern inte skulle vara toppstyrd då borde det ju finnas åtminstone någon ärlig, rättskaffens och fritänkande partiledare bland Sveriges alla hederliga och genomtrevliga partiledare som alltså reagerar på den orättfärdiga mobbning och hatkampanj som sju-klövern driver mot SD. Alltså bara en enda partiledare som har rättspatos och som har kontakt med sitt samvete, som ställer sig upp och slår näven i bordet mot denna ojusta behandling av SD.

Men nej! Det finns INGEN sådan person bland de svenska partiledarna!  Detta är anmärkningsvärt, för det borde finnas minst en sådan person. Därför kan man dra slutsatsen att Sveriges partiledare, hela sju-klövern, är en grupp marionetter som styrs av en bakomliggande elit som definitivt inte ser till svenska folkets bästa.

Men samtidigt är det viktigt att vi inte tappar hoppet på att en vändning sker – kanske en spricka i elitens vattentäta maktkonstruktion som kommer att öppna upp så att sanningen kommer fram till folket? 

Text: Erik Wiklund

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: valet 2018