Historielös Annie Lööf leder svensk självutplånande massneuros

publicerad 21 oktober 2018
- Harriet Larsson
Annie Lööf - Pressfoto: Centerpartiet, CC BY 2
Annie Lööf - Pressfoto: Centern. Licens: CC BY 2.0
Annie Lööf – Pressfoto: Centern. Licens: CC BY 2.0

Harriet LarssonKRÖNIKA. Nu när centerpartiets ordförande Annie Lööf har ledartröjan i förakt mot Sverigedemokraternas mörka rötter är det rimligt med en påminnelse om partiets egen främlingsfientliga och antisemitiska bakgrund. 

Text: Harriet Larsson, blogg

Centerns förespråkare hävdar bestämt sedan dess start med Bondeförbundet 1910 att partiets socialliberala idéer varit mycket tydliga. Detta är en stor verklighetsförvanskning, då man inte sätter på sig dåtidens glasögon, utan endast ser genom dagens korrekt, slipade identitetspolitiska glas.

Bondeförbundet var främst jordbrukarnas parti, där liberala tongångar mer tystades ner än förkunnades. Annie Lööf borde läsa partiets program från 1933, så kanske hennes förakt mot mer än 1,1 miljon väljare som lagt sin röst på Jimmie Åkessons SD skulle dämpas något.

Bondeförbundet förespråkade frimodigt rasism. Partiet skulle kämpa mot ”inblandning av mindervärdiga utländska raselement” och vidare ”skydda folkmaterialet mot degenererade inflytelser”. Bondförbundets medlemmar ville bevara en sund och rasren befolkning, vilket de inte var ensamma om bland den tidens partier.

ArcanumSkolan 2024

Socialdemokraternas ikoner Alva och Gunnar Myrdal låg även i täten för tvångsteriliseringar av “undermåliga” individer.

Många gamla kanske minns ”baltutlämningen” av krigsfångar, som lyckats fly från Röda Armén, till Sverige strax efter krigsslutet, som Sverige då i sitt kryperi för Stalin återbördade till död och långa fängelsestraff.

Det så kallade ”bollhusmötet” i Uppsala banade vägen för antisemitism redan 1939, där 10 judiska läkare som flytt från ”kristallnattens” förföljelser till Sverige, ej beviljades arbets- och uppehållstillstånd, för att de kunde äventyra studenternas arbetsmarknad.


Att det är 30-talet som går igen är helt riktigt, men då dagens politiker ofta är historielösa, så lär de sig inget av forna tiders synder. Därför praktiserar de samma eftergivenhet mot radikala islamister, som dåtidens kollegor gjorde mot nazimens hantlangare.


Svensk självutplånande massneuros kryddad med godhetskomplex

Idag behövs tydligen ingen identitetskontroll, alla oavsett om du är flykting, asylshoppare, ekonomisk migrant eller kriminell och terrorist är välkommen av Refuges Welcome-gänget.

Fredrik Reinfeldt arbetar för svenska  Trygghetskommissionen – Montage

Fredrik Reinfeldt eldade på med “öppna hjärtan”. Löfven byggde inga murar och Annie Lööf ropade ”kom till oss” på centerns partistämma redan under 2013. Manualen till denna känsloretorik kom från både EU och FN, vars uppdragsgivare var den globala finanseliten, globalisterna.

Miljöpartiet med sin kulturminister Alice Bah Kuhnke i täten har varit fullt upptagna med att smörja radikala muslimer med bidrag och ge dem förturer på sina vallistor. Denna aktivitet kanske har gått för bra, när sharia-trogna muslimer nu får fina poster i politikens finrum och i rättssalen.

Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt med sina vänsterintellektuella var glada för en ny häst att satsa på, när arbetarna svek dem. Muslimer från Mellanöstern och Afrika blev den nya given, deras bakåtsträvande och förtryckande religion förvandlades snabbt till kulturell berikning.

Under migrantinvasionen 2015 var det många unga tillsammans med vänsterns aktivister, som tryckte ner en nalle i famnen på något förvuxet barn och samtidigt tog selfies för att förstärka varumärket och sitt CV.

Godhetsbevis till framtida gärningar är icke att förakta, så länge som mer än 80% av väljarna inte ids vakna, trots att väckarklockan ständigt ringer om tilltagande diskriminering och förföljelse av värdlandets befolkning. Rån, mord och våldtäkter finns liksom inte, så länge som elitens korrekta inte själva drabbas i sina välbevakade fort.

Böcker som jag rekommenderar Annie Lööf och hennes kollegor i sjuklövern att ta del av är Ola Larsmos ”Djävulssonaten”, ”Sverige och Förintelsen” av etnolog Inger Svanberg och historikern Mattias Tydén och ”Legionärerna” av Per-Olov Enquist.


Men sådana petitesser i historiens mörka förflutna är inget för Annie Lööf, som är fullt upptagen med sin godhetsdemonstration. Jag tror att hon varje morgon frågar sin spegel, vem som godast i landet är. Nu gäller det bara att få Stefan Löfven att inse hur god hon är och om inte spegeln har spruckit innan dess, är det nog statsministerposten i en samlingsregering som lockar henne mest.


Nu väntar jag bara på att hon och övriga partiledare lyfter på täcket till sina partiers förflutna synder, som med råge konkurrerar ut Sverigedemokraternas mörka rötter.

Text: Harriet Larsson

Relaterat och källor

 

 

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • På fullt allvar pågår forskning för att finna ut hur man med kemiska medel kan göra medborgare mer mottagliga för massimmigration.
  Oxytocin kallas ibland ‘hug-hormone’ dvs på svenska ‘kramhormonet’
  Jon Rapoport pekade på följande forskningsartikel där ovannämnda syfte anges på fullt allvar. http://www.pnas.org/content/114/35/9314.full
  Man kan associera till Aldous Huxley’s Du sköna nya värld och Karin Boye’s Kallocain

  • Det går kalla kårar .Översteprästerna i EU och FN ska stoppas. De drar sig inte för något.Människor måste väckas.Jag delade nyss artikeln på FB.

 • # Lena Holfve, ditt framlagda uttryck, att “avskaffa all ordnad regering” är genialt! Naturligtvis. När Europa blivit det som R v C-Kalergi önskade sig, en etnisk och religiös blandsallad och där alla gruppers lagar och traditioner har likaberättigande, så kommer all ordnad regeringsutövning bli omöjlig.
  Jo, Annie Lööf blir snart vår första kvinnliga statsminister. FN:s “Migration Compact Agreement” kommer hon stödja. Det har hon helt säkert utlovat, p s s som Reinfeldt utlovade, till Ostkustens Illuminati. Hon har bara 10% bakom sig! Så vadå!
  Ullsten hade väl inte mycket mer, när han oktober 1978 blev statsminister i en ren Fp-regering och var så i ett år framåt. Annie blir Centern, mellan S och M. Perfekt, inte minst när hon redan har sagt att Sverige mycket väl kan ta’ emot 30-40 miljoner migranter. Ungefär som Reinfeldt sa, när han tittade ner på det “ödsliga” svenska landskapet, från Gulfstreamens fönster. “Här ryms många till!

 • Hej Harriet Larsson!
  Vilka källor har du för att kunna skriva “Socialdemokraternas ikoner Alva och Gunnar Myrdal låg även i täten för tvångsteriliseringar av “undermåliga” individer.”?

  Hälsningar
  Kenneth Lundgren

 • SvT har nu börjat sälja in C-ledaren, och jag tänkte att vi bland annat ska ta och syna vilka hon har bakom sig.
  Många känner till att hon besökte Bilderberggruppen, och de som har gjort det förr har blivit statsministrar i Sverige.

  Denna gång är det lite krångligare att motivera varför en som inte ens har 10% ska bli det… och många undrar hur det ska gå, en naiv en…

  Det kommer att gå lysande!
  Uppgiften är nämligen att avskaffa all ordnad regering

  https://www.lenaholfve.se/1-avskaffandet-av-all-ordnad-regering

 • Harriet Larsson skriver: “Många gamla kanske minns ”baltutlämningen” av krigsfångar, som lyckats fly från Röda Armén, till Sverige strax efter krigsslutet, som Sverige då i sitt kryperi för Stalin återbördade till död och långa fängelsestraff”.
  Jovisst, den s k baltutlämningen (1946) har spökat under hela efterkrigstiden i svensk “flyktingdebatt” och böcker har skrivits (P O Enquist, bl a) liksom teaterpjäser har uppförts. Återbördandet blev tumultartat. Några av de 146 balterna skadade sig själva allvarligt, för att slippa utvisning, har det berättats. Balterna hade slagits på Wehrmachts sida och skulle således enligt avtal, skickas österut till en osäker framtid i krigsfångeläger i Sovjetunionen.
  Mer korrekt är dock, som jag i mitten av 90-talet fick mig meddelat i en artikel (i dåvarande) SvD, nämligen att samtidigt blev c a 2125 tyska, f d Wehrmacht-soldater, som även de tagit sig över till Sverige, förda ombord på svenska fartyg, utvisade och överlämnade, p s s som balterna, till långvarigt lägerliv. En stor del av tyskarna fick aldrig återse sitt tyska hemland, utan strök med i svåra umbäranden.
  Detta, att svenska myndigheter ansåg att det var skillnad på folk och fä, var det nog inte många som anade då, när det begav sig. Men SvD-artikeln blev inte heller särskilt citerad av andra tidningar härstädes, vad jag kan minnas. Kalla kriget var dessutom förbi. Som man plägar säga, det man inte känner till, har man inte heller ont av!

 • Harriet är en för mig ganska ny bekantskap men hon går i min värld från klarhet till klarhet, denna gång rör hon vid något som inte så många känner till öht.

  Jag måste hålla med Martin G härovan att rent faktiskt har inga av de punkter han räknar upp något med godhet att göra, det är bara cyniskt utnyttjande av svenskens långvariga och socialistiska hjärntvätt.

  Principiellt kan jag dessutom hålla med Martin G om att man på ett generellt plan inte skall belasta ett särskilt politiskt parti för vad de en gång för många årtionden sedan stod för. Men om alla de övriga partierna ständigt återvänder till sin kritik av SD:s påstådda förflutna som fullblodsnazister så måste ju givetvis byken också tvättas för de andra partierna. Allt annat vore ju ologiskt, eller hur.

  Eller är det andra måttstockar som gäller för SD???

 • Inget parti ska angripas för sin historia, men för den politik de vill föra eller har fört nyligen. Allt annat är givetvis orimligt.

  Frågan är naturligtvis om hemligt smusslande på Bilderberggruppen med mediemoguler och bankirer är “godhet”? Bygger Nato-ivern, massmigration av inkompatibla kulturer, asylbaronsindustri och massdöd i Medelhavet på minsta uns av “godhet”?

  • Nä, så kan man generellt säga Martin, men om man själv anklagar andra partier för sitt förflutna så får man såklart finna sig i att få sin egen historiska byk blottad. Särskilt om den är värre än historien hos de partier man själv dömmer ut.

   Dessutom vore det smakfullt om man gjorde avbön för den egna “smutsiga historien”. Annars finns absolut ingen trovärdighet i den egna rörelsen.

   Ditt andra stycke delar jag uppfattning med.

 • Mycket bra Harriet att du river i detta. Centern begår ju “dubbelberägeri” mot det svenska folket och borde ha sparkats ut ur riksdagen för länge sedan!

  Otroligt att det överhuvudtaget finns någon som röstar på detta bedragarparti.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *