Interstellar och musik som lyfter anima vestra

  3
  394

  Kompositören Hans Zimmer med orkester framför ledmotivet i filmen Interstellar i Prag 2017. Biofilmen Interstellar från 2014 är en amerikansk-brittisk episk science fiction-film om några astronauter som via ett maskhål gör en interstellär resa. Vid vägs ände får de uppleva en flerdimensionell verklighet som knyter samman tid, rum, empati, matematik och det “övernaturliga”.


  Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  3 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  per
  per
  Gäst
  26 oktober 2018 kl 02:01

  Hmm, jag undrar hur skiftande en sammansättning av människor verkligen kan vara, Torbjörn, utan att gå bortom vad som är i din smak.

  Här har vi vacker mångfald av den frivilliga sorten. Utöver familjemedlemmar, kompisar och heterosexuella par i lite olika färger ett lesbiskt par. Står NewsVoice rycken för en sådan “HBTQ”-extrem? Blink, blink.

  Traveling John´s Stars – tar kanske fram det bästa i oss.

  I dessa dagar, när debattvågorna går så höga praktiskt taget överallt och antagonismen människor emellan verkar få obegränsat med utrymme, kan det kanske vara bra att lyssna på en sång med tillhörande video, som påminner oss om att kärlek faktiskt är större än hat.

  John Dunsö alias Traveling John sjunger sin egen Stars:

  https://www.youtube.com/watch?v=lvvyqyBy7nQ

  John Dunsö har varit gitarrist i det svenska indiepopbandet Billie the Vision and the Dancers. I sin senaste singel To Sarah (Wherever You Are) efterlyser Dunsö en kvinna som han träffade på en gård i Arizona, men vars kontaktuppgifter kom bort någonstans på vägen.

  per
  per
  Gäst
  26 oktober 2018 kl 01:59

  Hmm, jag undrar hur skiftande en sammansättning av människor verkligen kan vara, Torbjörn, utan att gå bortom vad som är i din smak.

  Här har vi vacker mångfald av den frivilliga sorten. Utöver familjemedlemmar, syskon, kompisar och heterosexuella par i lite olika färger ett lesbiskt par. Står NewsVoice rycken för en sådan “HBTQ”-extrem? Blink, blink.

  Traveling John´s Stars – tar kanske fram det bästa i oss.

  I dessa dagar, när debattvågorna går så höga praktiskt taget överallt och antagonismen människor emellan verkar få obegränsat med utrymme, kan det kanske vara bra att lyssna på en sång med tillhörande video, som påminner oss om att kärlek faktiskt är större än hat.

  John Dunsö alias Traveling John sjunger sin egen Stars:

  https://www.youtube.com/watch?v=lvvyqyBy7nQ

  John Dunsö har varit gitarrist i det svenska indiepopbandet Billie the Vision and the Dancers. I sin senaste singel To Sarah (Wherever You Are) efterlyser Dunsö en kvinna som han träffade på en gård i Arizona, men vars kontaktuppgifter kom bort någonstans på vägen.

  Torbjörn Sassersson red.
  Admin
  25 oktober 2018 kl 09:33

  Filosofisk: Notera den fina mångkulturella karaktären på sammansättningen av musiker, en möjlig symbolisk framtid om vad vi kan åstadkomma tillsammans om vi frivilligt samarbetar över gränserna och inte som idag under övertvång på att bli ett mångkulturellt samhälle.