Interstellar och musik som lyfter anima vestra

publicerad 25 oktober 2018
- av NewsVoice
Interstellar - Foto: Warner Bros

Kompositören Hans Zimmer med orkester framför ledmotivet i filmen Interstellar i Prag 2017. Biofilmen Interstellar från 2014 är en amerikansk-brittisk episk science fiction-film om några astronauter som via ett maskhål gör en interstellär resa. Vid vägs ände får de uppleva en flerdimensionell verklighet som knyter samman tid, rum, empati, matematik och det “övernaturliga”.


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Filosofisk: Notera den fina mångkulturella karaktären på sammansättningen av musiker, en möjlig symbolisk framtid om vad vi kan åstadkomma tillsammans om vi frivilligt samarbetar över gränserna och inte som idag under övertvång på att bli ett mångkulturellt samhälle.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *