Mordhoten mot Joakim Lamottes familj är felriktade – De verkliga fienderna är inte journalisterna

De verkliga fienderna till Mellanöstern och Afrika är inte svenska medborgarjournalister som rapporterar om massmigrationen. De primära fienderna är de som orsakar massmigrationen.

7
Joakim Lamotte, 3 okt 2018. Foto: eget verk
Joakim Lamotte, 3 okt 2018. Foto: eget verk, inspelat via Joakims Facebook-kanal

DEBATT. Det har blivit en akut situation för Joakim Lamotte. Han, hans fru och barn hotas genom mängder av mail och telefonsamtal av okända personer som säger att de ska skjutas, dödas, slaktas och sprängas. Lamotte blev tom hotad att han skulle dödas om han gick ut med denna förannonserade live-sändning nedan.

Trots hoten valde han att genomföra sändningen för att väcka en debatt om fri och oberoende journalistik. Han menar att om någon i regeringen utsatts för denna typ av hot hade Säpo omedelbart ingripit. Istället möts Lamotte av åklagare som lägger ned hans polisanmälningar. Under live-sändningen ringer en polis upp för att diskutera hoten, vilket kan antyda att polisen själv inte håller med åklagarna.

“En person ringer, med förvrängd röst, och berättar att det ligger sprängmedel under våra bilar. Min och min frus bil ligger det bomber under,” säger Joakim Lamotte.

“En person ringer och säger att ”om du gör den här livesändningen och berättar om de här hoten, då kommer du att dödas, du kommer att sprängas.”

Lamotte ger ett exempel på hur snabbt hans polisanmälningar läggs ner. Klockan 10:56 tog polisen in en anmälan, men redan klockan 11:45 väljer en åklagare att lägga ner den, säger Joakim Lamotte, som spelar in alla hotsamtalen. Han berättar att polisen i söndags letade efter sprängmedel på hans tomt och under familjens fordon.

Flera av personerna som ringer in och hotar Lamotte har brytning på utländska språk. Det finns anledning att misstänka att vissa av dessa personer är migranter som flytt de krigszoner som härjar deras hemländer.

De som hotar angriper fel personer

Sverige har redan förlorat flera oberoende medborgarjournalister de senaste åren. Bechir Rabani avled under märkliga förhållanden. Fabian Fjälling valde att hoppa av Granskning Sverige efter att han blivit hotad. En torped försökte skjuta chefredaktören för den svenska islamkritiska tidningen Dispatch International. Tidningen lades därefter ner.


NewsVoice har i flera artiklar varnat för att Sverige deltar i angreppen mot länder som Afghanistan, Irak, Syrien och Libyen. Människor i dessa länder förlorar sina familjer, sina barn, sina hem i dessa attacker. När de förlorat allt vill de utkräva hämnd och Sverige är ett av de förtryckande länderna.


Men istället för att hota de som bär störst ansvar för våra krig och vår exploatering i Mellanöstern och Afrika angrips de som rapporterar om massmigrationen. De som hotar måste istället inse vilka det är som deras egentliga fiender. De är inte våra medborgarjournalister som är fienderna. De primära fienderna är vapenföretagens företagsledare, svenska politiker som tar beslut om att stödja ekonomiska och industriella angrepp mot länderna i Mellanöstern, företagsledarna som tar beslut om exploatering av naturresurser.

En drivkraft bakom NewsVoice är att belysa Sveriges roll i koloniseringen, angreppen och exploateringen av andra länder. Därför är vi öppna för att intervjua människor från Mellanöstern och Afrika som fått sina liv krossade för att vi i Sverige och EU vill ha hög levnadsstandard medan vi envetet blundar för hur det egentligen går till.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Jan Norberg
15 oktober 2018 kl 19:06

Känslan man får när man ser och lyssnar till Anders Lindberg är vämjelse och avsky, inget annat. Som fd medarbetare i en sosseregering ser jag inte att han är ute efter något annat än att komma tillbaka till maktens boning, och den kampanjen sköter AL från Aftonbladet vilka i sin tur tillsammans med LO är av uppfattningen att de har en självskriven roll i det socialdemokratiska maskineriet. AL är bara en alla de vilka är djupt involverade i sossemaktens olika förgreningar.

Janne Josefsson är dock en journalist vilken faktiskt kommit till insikt om alla tokigheter som finns inom MSM. Men så har han också slutat vid UG.

Om jag skulle gissa så har nog Janne J numera sina partisympatier hos andra än vänstern, om man uttrycker sig försiktigt. Hans auktoritet som erfaren skjutjärnsjournalist är dock så stark att alla pk-journalister förefaller lite handfallna när han drar igång.

Han borde dock löpa hela vägen ut och engagera sig inom SD där han numera sannolikt har sina sympatier.

Kom ut ur garderoben Janne Josefsson !!!

Jan Norberg
15 oktober 2018 kl 17:57

Bra jobbat Per!!

Jag måste ge dig 100 % cred för denna länk.

Tar du intryck av denna debatt??

Jan Norberg
5 oktober 2018 kl 11:58

@ Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet 2018-10-05 at 05:54

Håller helt och hållet med Martin, det hade du inte väntat dig eller hur?

Om vi alla börjar prata direkt ur våra hjärtan och utan skygglappar så får vi en mer direkt debatt mellan olika åsikter utan olika marodörers försök att blockera och stigmatisera yttrandefriheten på den förljugna socialismens heliga altare.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
5 oktober 2018 kl 05:54

De som inte gillar att han är ute och gör så att människor börjar tala med varann om är naturligtvis de som hotar honom. När människor talar med varann så börjar förståelsen. Yttrandefriheten och samtalet är demokratins själ. Det är många som är emot den.
Den här tycker jag var bra: https://www.youtube.com/watch?v=bxjcy_tqpP4
Fortsätt så, Lamotte!

Andreas Petterson
Andreas Petterson
Gäst
4 oktober 2018 kl 20:56

Vi har länge noterat hur oliktänkande och oskyldigt drabbade av den importerade brottsligheten metodmässigt diskrimineras och därmed dubbelbestraffas inom det agendastyrda och värdegrundskontaminerade rättssystemet.
Att kända dissidenter även berövats sina mänskliga rättigheter, framstår nu tydligt då den dömande makten uppsåtligt negligerar de allvarliga hot som riktats mot Lamotte, vars föredömliga civilkurage och okuvliga ambition att upplysa en mer eller mindre letargisk menighet om det formativa skeende Sverige nu erfar, anses som rekommendabla att offra på den oheliga globalismens blodiga altare.
Andreas.

stenbj
stenbj
Gäst
4 oktober 2018 kl 19:15

Bra skrivet och tål att rapporteras:
” De primära fienderna är vapenföretagens företagsledare, svenska politiker som tar beslut om att stödja ekonomiska och industriella angrepp mot länderna i Mellanöstern, företagsledarna som tar beslut om exploatering av naturresurser”
Lägg därtill USA & SaudiArabien som stöder blålurade proxykrigare, alltså ÍSIS, att försöka störta regimer för att senare själva bli strypta på pengar och utplånas för att maximera oljeinkomsterna, om allt lyckas.

Jan Norberg
4 oktober 2018 kl 19:08

Lamotte förtjänar att överleva, något som korrupt svensk polis och åklagare inte tycks väga in då man systematiskt och väldigt summariskt lägger ned samtliga anmälningar.

Det kanske är så pk-eliten tänkt sig att bli av med medborgare vilka inte infogar sig i pk-mobbens alla hot. Det är ju skillnad mellan det fina/goda hatet och den kritik mot migrationsvansinnet som pågår och som Lamotte går i bräschen för.

Ingen mer än möjligen Börje Peratt verkar ju tycka att det något fel när medborgarjournalister som Bechir Rabani dödas under mystiska omständigheter.

Han tycker ju att det var rätt att röja Rabani ur vägen för den goda socialismens skull.

Inbördeskriget närmar sig!!!