SSU hotar att lägga ner SSU i Skåne efter islamifiering

publicerad 31 oktober 2018
Philip Botström - Foto: Ungdomsperspektivet
Philip Botström – Foto: Ungdomsperspektivet

Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU hotar nu med att strypa all finansiering till dess avdelning i Skåne om man inte kommer tillrätta med islamismen inom SSU Skåne.

I veckan avslöjades det i media att flera ledamöter inom SSU Skåne spridit islamistiska budskap. Nu väljer SSU:s organisation att agera. Enligt förbundsordförande Philip Botström hotar man med att dra in finansieringen till SSU Skåne, något som skulle innebära att SSU Skåne skulle få lägga ner sin verksamhet.

“Från och med måndag så kommer vi att införa en kandidatförsäkran i SSU där alla ledare inom SSU kommer att behöva skriva under, och om man inte kan leva upp till den eller bryter den måste man lämna sitt uppdrag som ledare inom SSU. Om de inte gör det kommer SSU-förbundet dra in hela sin finansiering till SSU-Skåne vilket betyder att de inte kommer kunna bedriva sin verksamhet”, säger Philip Botström till Ekot.

“Ledningen i SSU-Skåne, som har fått kritik om falangstrider och att medlemmar känt sig hotade, får nu tre veckor på sig att komma fram med en handlingsplan”, skriver Ekot.

Text: Nya Dagbladet

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Socialdemokraternas islamifiering av Sverige ser ut att ha gått in i nästa fas.

  Inget som förvånar den som inte är naiv, vilket de flesta partierna som står bakom massinvandringen till synes är.

  Särskilt Socialdemokraterna som genom sin underorganisation “Socialdemokrater för Tro och solidaritet” aktivt har medverkat till att försöka få in Muslimerna i det Svenska samhället, inte minst sitt eget parti. Se gärna mina tidigare två artiklar om detta:

  https://newsvoice.se/2018/08/socialdemokraterna-islamifiera-sverige/

  https://newsvoice.se/2018/09/broderskapsrorelsen-vill-bygga-nationellt-natverk-av-muslimska-socialdemokratiska-foreningar/

  Man skulle lite sarkastiskt kunna säga att de har nått viss framgång så här långt.

  I min telefonintervju med Hans Josefsson ovan som är förbundssekreterare för Socialdemokrater för ”Tro och solidaritet” (en organisation inom socialdemokraterna), framförde jag att det var en aning naivt att tro att muslimerna skulle gå att ”integrera” i det svenska systemet med våra traditioner och regler.

  Resultatet av denna naiva tro ser vi början på nu.

  Mitt tips till Socialdemokraterna: Ta inte emot några ”goda råd” från Tro och Solidaritet om ni inte är ute efter att islamifiera hela pertiet och landet!

 • Vad tycker det kulturmarxistiska moderpartiet S om att förbundsordförande Philip Botström så starkt fördömer islamiseringen av SSU i Skåne? Han kommer säkert att få avgå själv för att han “spridit hate speach” mot islamiseringsföreträdarna. Dessa företrädare är väl en garant för att islamiseringen av Sverige ska gå undan.

  Konstigt värre att det ateistiska Socialdemokratiska partiet kan ha en kristen falang. Det här måste väl vara en pseudoorganisation för en revolutionär front.

 • Varför är det Nya Dagbladet den endaste tidningen, som berättar och diskuterar det i Sverige?
  Bra, att det finns åtminstone en oberoende tidning än.
  I Tyskland har vi samma ensidig rapportering av de flesta medier.

 • Om SSU lägger ned SSU:s Skåne-avdelning p.g.a. islamisering så borde moderorganisationen Socialdemokraterna läggas ned p.g.a. av sin delaktighet i islamiseringen av Sverige. För metastaser och modertumörer måste verka enligt samma maligna “allas lika värde”-logik.

 • Sossarna har via sin kristna falang officiellt skrivit fast sig att deras parti skall släppa in och samarbeta intimt med muslimer, det samarbetet finns ju etablerat sedan många år tillbaka.

  Så varför finns det öht någon som är förvånad när unga, militanta och mordiskt sinnade islamister endast gör som de blivit uppmanade till av Sossarna själva.

  Lite högre i tak trodde jag att Sossarna och SSU hade, öppnar man upp för intimt samarbete med företrädare för Islam så får man räkna med att dessa islamister självklart kommer att verka för ett aktivt inflytande från sitt håll.

  Dessa militanta islamister är inte som svenska ungdomar, dvs helt sinnesslöa, de driver aktivt på för ett islamistiskt samhälle. Och Sossarna har ju tidigare uppmuntrat dem att bli medlemmar i sin organisation, det ju demokrati att inte utestänga någon pga religiösa skäl och då får man också ta konsekvenserna av sin vurm för Islam.

  Hut går hem!!!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *