Sverige alltid bäst i klassen – globalisternas favoritland

publicerad 11 oktober 2018
- av Harriet Larsson
Den anonyma globala eliten. Foto: Clem Onojeghuo (no attribution required), Pexels.com

Harriet LarssonDEBATT. Allt känns som en eskalerande upprepning hela tiden. Förvandlingen av landet började mycket tyst med politiskt beslut bakom lykta dörrar, när riksdagen redan 1975 bestämde att Sverige skulle bli mångkulturellt, utan att frågan fördes ut till folket. Under tiden smidde världens finanselit nya planer för fortsatt exploatering av människor, natur och djur.

Text: Harriet Larsson (blogg) | Foto ovan: Clem Onojeghuo (no attribution required), Clemono.com

Nu riktas blickarna mot Afrika. Kina har tagit ledartröjan i öst och Asiens utnyttjade arbetare kräver löner som det går att leva på, vilket gör att Afrika med dess naturtillgångar är alltmer attraktiva för kapitalet. Folket i USA är nu trötta på krigen i Mellanöstern, precis som skedde i Vietnam, därför måste synfältet ändra riktning.

Billioner med biståndspengar till den ”mörka kontinenten” gjorde endast en liten klick rika, cementerade klanstrider och diktatorer blev ledare, men nu har FN kommit på att det är enklare att flytta folket till Europa, där välfärd har byggts upp utan destruktiv religion.

Det är bara för unga afrikaner att sätta sig vid dukat bord, i stället för att stanna kvar och tillföra sitt land sin arbetskraft med muskler och kompetens, som kan bli ett hot mot fortsatta exploateringsplaner. Bättre är då att skyffla dem till väst, där arbetarna blivit alldeles för kaxiga med sina fack och ständigt ökade krav, som irriterar finanseliten.

Sverige är som vanligt bäst i klassen och kommer direkt den 10 december 2018, att skriva på FN:s avtal om ”Global Compact for Migration” där >250 miljoner afrikaner skall importeras till väst under alibi att bli motvikt till Europas åldrande befolkning. Efter konferensen som ägde rum den 13 juli i år jublar nog statsminister Stefan Löfven och vill säkert ta åt sig äran för denna rättvisa fördelning, när hans tjat om detta inte ens fått Merkel och Macron att applådera.


Migrationens konsekvenser med instabilitet, kulturkrockar och brutna samhällskontrakt, har inspirerat den globala eliten till att öka takten med folkutbytet. Detta gör folken i Europa mer spaka och blir lättare byte för NWO:s planer, där nu klimatet har blivit den räddande ängeln, när allt fler medborgare i hela EU sätter sig på tvären, med sina nationsvänliga partier.


Denna ängel har dock fått yttrandeförbud om jordens naturliga klimatvariationer, det är bara arbetarna längre ner på den socioekonomiska stegen, som ska skämmas och klämmas åt för sina levnadsvanor.

Storföretagen som med sina utsläpp, som förstör miljön mest, verkar inte fastna vid skampålen. Skam gör löntagare kraftlösa och fastnar då enkelt på globala lockbeten. Unga afrikaner lockas däremot med ett gott liv i överflöd.

EU och FN bästa medlen

EU och FN blev ädla medel för genomförande av den nya världsordningen, där ett federalistiskt Europa var början på greve Kallegris plan om den paneuropeiska visionen som innebar överstatlighet med nationslösa samhällen. ”De små stegens tyranni” blev mycket framgångsrikt. Politiker fick sina karriärambitioner tillfredsställda med råge, den borttappade ideologin ersattes med vackra ord om friheter, som varit förödande för folket, naturen och djuren. Jag orkar inte upprepa alla innehållslösa floskler därutöver om medmänsklighet, humanitet, mångfald med mångkultur, som kommit från EU:s alla dörrar, som är helt stängda för insyn när viktiga beslut klubbas.

Korruption och nepotism inom EU och i dess kölvatten har nått nya höjder. EU-bidrag kan även gödsla maffian, där Roberto Savinos maffiabok ”Gomorra” blev livsfarlig. Journalister som vill gräva i detta svindleri lever mycket farligt, liksom andra författare och kulturarbetare som avslöjar ondskan från islams fundamentalister. Salman Rushdie, Lars Wilks och Charlie Hebdo är namn som inte glöms. Nyligen blev en journalist, Viktoria Marinova från Bulgarien, som grävde i misstänkt korruption med EU-pengar mördad. Tre andra journalister har gått samma öde till mötes bara i år i Europa för sitt krävande arbete mot korrupta politiker.


Tryggare kan ingen vara som säljer sig till den globala skaran. Jaga dissidenter och förvandla sanningssägare till brunråttor är i ropet hos de som sålt sin moral, medan andra försöker komma undan med självcensur.


Agenda 2030 är loket

Nu är det Agenda 2030 som utgör det globala loket, dystra klimatprofetior med jordens undergång basuneras ut varje dag, där Donald Trump alltid får sig en känga för att han har vänt ryggen åt Parisavtalet.

Vad jag har märkt så är det de mest välbeställda som oroas mest av klimatförändringar, med rubbning av vindar, havsnivåer, ozonhål och temperatur. Jag tror att det beror på, att de i sitt bortskämda och skyddade liv för en gång skull inte kan köpa sig helt fria. En liten tröst  för dem är subventionen på el-cyklar och Bonus Malus-skatten på bilar. En fattig arbetare i Norrland med långa resvägar gör sig icke besvär eller ägare av dieseldrivna tunga lastbilar med bruttovikt på > 60 ton.


Tänk så påpassligt i tiden allt stämmer med folkutbytet, i första skedet används krigsindustrin till flyktingkrisen och nu är det klimatet som är boven till framtida flyktingströmmar.


Hela tiden är det den vanliga arbetaren, som skall ta smällen av denna folkförflyttning och inse hur priviligierad han är. Rotlöshet i ett nytt land tycker den globala eliten är bra, för då blåser människor lättare omkull eller tar saken i egna händer med införande av till exempel sharialag. Båda företeelserna bidrar till upplösning av samhället och nationen.

Ekonomipriset

Paul Romer - Foto: Doerrb. Licens: CC BY-SA 3.0, Wikipedia Commons
Paul Romer – Foto: Doerrb. Licens: CC BY-SA 3.0, Wikipedia Commons

Tyvärr är min tillit till amerikanen Paul Romer, en av ekonomipristagarna, klent. Nya rön om hållbar tillväxt och globalt välstånd har svårt att imponera. För vem och för vilka fick jag inte klart för mig. Jag minns bara att han tidigare kastat lystna blickar på Sverige, som är glest befolkat.


Paul Romer, föreslog att 30-40 miljoner ”flyktingar” kunde få komma in och bosätta sig här med självhushåll. ”Skapa frizon för flyktingar i Sverige” löd hans budskap i DN 18/9, 2016.


Är Paul Romers analysmetoder lika verklighetsfrånvända, så får de svårt att förverkligas. Men det är klart att lyfta upp klimatet och tekniska innovationer i teorier om tillväxt är som bränsle för Agenda 2030.

Så här fick Annie Lööf mer ammunition för sin ambition, med fältropet ”Kom till oss” på centerns partistämma för flera år sedan.

Micael Bydén på Stockholm Pride 2016. Pressfoto: Mattias Robertson, Försvarsmakten
Micael Bydén på Stockholm Pride 2016. Pressfoto: Mattias Robertson, Försvarsmakten, press

Söndra, splittra förstör samhällskittet

Verktygen för att söndra nationalstaten är att först förändra språket, sedan förakta landets traditioner och vända upp och ner på det som mejslats fram som sammanhållen klokskap under generationer.

Även här är Sverige bäst i klassen, där det onormala blivit normalt. Ja, vad säger du om mens-certifierade arbetsplatser, ett tredje kön, att kränkthet övertrumfar fakta på universitet och en ÖB som går i Pride-parad?

Ofta får jag nypa mig i kinden för att kontrollera att jag är vaken, men en sak är fullständigt klar enligt den vänsterliberala eliten, allt elände på denna jord är den vite, medelålders mannens fel…

Text: Harriet Larsson

Källor och relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Varför göra det mer komplext än vad det är? Vi har ju Zion De Vises Protokoll, vars kännedom blev mer spridd, för hundra år sedan genom Henry Ford och hans skriverier i The Dearborn Independent. Protokollet har rätt nyligen bevisats vara sann, genom nya fynd i den säges omspunne Colonel House’s kvarlåtenskap.
  All mänsklig erfarenhet säger oss dessutom, att har man möjlighet att bli en Världserövrare genom sin speciella position, typ bankhuset Rothschild, så kommer det ske, lika säkert som amen i kyrkan!
  Planerad tidpunkt för detta, kan redan sägas ha inträffat. Vid Y2K var datumet satt till 2010, men det har spruckit. Nu nämns 2030, men då skall the NWO vara på plats. Övertagandet av Världsmakten har ju skett i många steg. Nittonhundratalets världskrig var ju mycket ett krig mot den vite, kristne, men likväl rationelle mannen, en början på den fortsatta genocid vi numer så tydligt kan urskilja (SPLC: “All races must work together to make Europe & America non-white”). Efter 9/11 blev Västländerna i praktiken bolsjevik-diktaturer. Nya lagar plockades fram i USA och inom EU och fler tillkom och efterlevdes lagarna inte, så blev man i värsta fallet “bortplockad”. T ex via flygolyckor, antrax-attacker och inte minst genom “självmord”, mm, mm. Makten att starta krig fråntogs amerikanska kongressen; blev en sak för POTUS allena. 9/11 var som Thierry Meissan säger, en Coup d’Etat och när Bush43 på kvällen denna dag återkom till D.C. så gällde: Antingen är Du med oss, eller så är du mot oss. (i så fall, ve dig!). Kuppen följde regelboken för lyckade statskupper. Amerikanska folket märkte inte av den, då de allra flesta poster fortsatte vara fyllda av samma människor. Höga officerare inom USAF och NORAD, som alltså misslyckats med att hindra fyra kapade Boeing-maskiner från att dundra in i byggnader, blev omedelbart befordrade!!
  Märkligast av allt: “Vänstern” har slutit sig till globalbankoligarker och -kapitalister, i tron att nu blir “mångfalds-idealet” och rasblandningen till verklighet. Slapp anarkistisk livsstil är à la mode. All självbevarelsedrift och intresse för släktets fortlevnad är borta, troligen via en perverterad skuldbeläggning, ihop med falsk Godhet.

 • Lögnerna går så mycket djupare än FN, EU och ALLA så kallade World organisation. Inkuderar WHO, WTO and IMF and worldbank etc etc . Hela systemet, kabalen kontrolleras genom, Bank of International Settlements in Basel “Tower of Basel, BIS. I toppen av dem “all roads leads to rom” . Vatikanen (Giant snake construction they made and worship the god of this world a.ka Lucifer, Satan). Detta gör dom sida vid sida med khazarian jews (Ashkenazi) och har kontrollerat oss för väldigt låååååång tid. Jesus berättade sanningen för oss med det är inget den “fejkade” kristendomen predikar då dom är frimurarstyrda och framför “prosperity gospel”Right-Left paradigm and ALL politicans plaing their puppet game i deras regi och fick Trump Vald. Det är en Hegeliansk Dialektik där Alla krafter har samma ägare.
  obs !!! Hillary var ännu värre och då hade WW3 nog redan startat. Det är ett “Right-Left game som kontrolleras av Rom Vatikanen och jesuiterna, Jesus (Yeshua) sa i Johannes 8.31-8.47 who their father actually was/is. This is hard to understand.
  The god that slaughter human, birds and everything that creeps and crawls it not our father, GOD. He is the God of this sick world all the controllers worship and sold their soul to
  Gå inte på lögnerna !!!
  Varför har dessa 4 regioner, vatikanen, Bank of International Settlements, London city och Washington egna “lands”gränser, egen polis och militär. Vem äger och styr dem???

  Jag tror vi är inne för ett rejält uppvaknande. Då det andra benet. Det monetära systemet med “deras” centralbanker som byggt ett system med “fejkade” papperspengar baserat på VÅRA skulder (med Bank of International Settlements i Basel som huvudverktyg) är inne i en “planerad” ekonomisk reset 2018. Detta var förutbestämt för 30 år sedan. Eliten (med Rothschild, Rockefeller i toppen och 13 blodlinjer varav Wallenberg och Bonnier är del i vårt land) har planerat detta länge likväl som deras agenda med “kriget mot terror”:
  https://kingworldnews.com/rothschilds-1988-prediction-for-new-world-currency-in-2018-set-to-rock-global-markets/
  Se också hur länge vi har kvar på världens skuldklocka: http://http://usdebtclock.org/
  Eliten ligger många årtionden före i deras planer med New World Order!!! Läs Orwells 1984 så inser ni vad som föreligger efter Albert Pikes, grundare av scottisch rite i USA och 33 gradens Grandmason frimurare i USA, planerade WW3.
  https://www.news24.com/MyNews24/Albert-Pike-The-3-World-Wars-20130628

  Vi får se den ekonomiska kollapsen som kommer har precis påbörjats. Eftersom dessa makter tror på Numerologi och “Gematria” baserat på den luciferianska tros systemet så är nog den 11/11 2018 den dagen det verkligen börjar!!!
  Lögnerna går så långt tillbaka men man kan börja när bibeln skrevs av Konstantin och första kyrkomötet i Nicaea år 325 e.k. och hur romarriket genom katolikerna och Vatikanen tog kontroll genom att ge ut 66 styrda böcker. De andra som talar om sanningen gömdes i bl.a. Nag Hammadi. Reformationen gjorde nog sitt till men redan där var texterna delvis korrupt (Martin Luthers översättningar och Olaus Petri den svenska versionen). Reformationen och inkvisitionen pågår fortfarande. Fast i ett annat format och se vilka Jesuiterna verkligen är och när de bildades, Ignatius Loyola (vem han var?) och vad de styr i världen (Många regeringar i Världen är deras puppets och utför deras arbeten. Längre ner frimurare med flera).
  Varför är 60 % i vårt land Ateister och Nihilister. Vem finansierade och pushade Darwin och hans lögner??
  Vi måste inse att detta inte är en strid mellan kött och blod…
  Den sovande svensken och medborgaren kommer nog att få ett abrupt uppvaknande ur den koman alla lögner Big Media, Big Food, Big Pharma, Big Energy, Big Hitech, Big Science, Big History gett dem och sövt dem med. Ta inte mitt ord för SANNINGEN. Gör er egen research medans ni kan och
  VAKNA !!!

 • Du skriver “..enligt den vänsterliberala eliten, allt elände på denna jord är den vite, medelålders mannens fel”. Du har helt rätt i att det är ett falskt påstående – grundat på okunskap. I Lynn och Irwing “Sex differences on the progressive matrices: A meta-analysis” inses att vänsterliberalerna skall byta ut “mannen” mot “kvinnan”.Tyvärr ser jag alltför många kvinnor som på grund av en skyddad tillvaro lämnar sina män när dessa som mest behöver stärka dem.

  Kvinnans medel-IQ ligger 5 enheter under mannens och det kan vi inte ändra på – läs artikeln ovan. Lite studier av IQ mår alla bra av. Har skrivit om detta här http://www.syntes.be/IQ/IQ-1.pdf och här http://www.syntes.be/IQ/IQ-7.pdf

  Med vänlig hälsning
  Mikael Möller

  • Tack för alla givande kommentarer som ger nya insikter.
   Vad som absolut inte får nämnas är alla “giftiga ingiftens” konsekvenser på både motorik, men främst på kognition. Där är min erfarenhet att utomeuropiska invandrare är överrepresenterade med sin avkomma och många förskollärare som dagligen får tackla “bokstavsbarn” instämmer.
   Minns hur prof Camilla Stoltenbergs avhandling om detta blev nedsablad av mångkulturellt korrekta, liksom Nicolai Sennels bok “Helig vrede.” Inget får rubba den falska lika värdegrundslagen, där det verkar tabu att skilja på existentiellt värde i vårt människoblivande (lika inför lagen) och det funktionella värdet, värdet av det vi utträttar. Kan man inte språket och dessutom avstår från att ta del av värdlandets seder, kultur, traditioner för att kunna bli arbetsför etc då är detta värde noll. Men den diffusa värdegrunden måste upprätthållas till vilket pris som helst.

 • Globalisternas agenda är att förstöra så många stater som möjligt. Det verkar som om andemeningen är att tömma Afrika för att skapa något slags drömscenario för rika. Där finns fortfarande oerhört stora fyndigheter som många vill lägga vantarna på.

 • Kinas inställning är just att fredligt utveckla Afrika mfl länder lokalt. Det vore bra med lite mer uppmärksamhet på Kina’s roll från er som ser och konstaterar problemen.
  Annars blir det bara fortsatt inre splittring.
  Usa vill använda de nationella för sina syften att försvaga Europa och vill vända alla mot Kina. Ett starkt Usa innebär fortsatta krig och flyktingströmmar. Ett starkt Kina innebär en värld i utveckling.

 • Kanonbra sammanfattning från lite olika perspektiv, tack Harriet!!!

  Eftersom jag delar dina uppfattningar till 100% så finns det inte mycket mer att tillägga, om vi dock tittar lite framåt så finns det anledning att fästa uppmärksamhet på det du skriver om Global Compact for Migration. Du skriver:

  “Sverige är som vanligt bäst i klassen och kommer direkt den 10 december 2018, att skriva på FN:s avtal om ”Global Compact for Migration” där >250 miljoner afrikaner skall importeras till väst under alibi att bli motvikt till Europas åldrande befolkning.”

  Hur många svenskar tror du vet vad detta innebär för vår svenska framtid??

  Inte många känner ens perifert till vad detta får för konsekvenser för oss i Sverige. Frågar du 1.000 personer så gissar jag att max 3-5 sanningsenligt skulle kunna säga vad detta är eller vad det får för konsekvenser för Sverige.

  Att den svenska socialistiska regeringen varit aktiva och drivit denna fråga är det förmodligen ännu färre av oss som känner till, det är så här det går till när den svenska 7-klövern i bakgrunden arbetar intensivt för att det skall finnas globala överenskommelser utfärdade av tex FN så att man från svenska politiker kan stå i TV och hävda att vi är bundna av internationella konventioner. Dvs Sveriges 7-klöver har aktivt arbetat för att dessa avtal skall finnas som orsak till en fortsatt massinvällning.

  Påskriften den 10/12 måste stoppas !!!!!!!!!

 • Det går ju att bygga upp välstånd lokalt i Afrika så all migrationspolitik är just bara politik vilket idag betyder prat i lådan för likasinnade och girigbukar i bankirsegmentet. Det här sk Nobelpriset i ekonomi är något som Alfred Nobel inte ens hade tagit i med en tång. Jippot skapades på order av bankirer i början av 1970-talet när dollarn gick ifrån guldmyntfoten, tydligen som ett propagandaverktyg. Att inget av den officiella bilden stämmer bevisas inte minst genom utvecklingen i Libyen innan Nato&politiska psykopater bombade sönder landet till en grushög. Exempelvis Västafrika är otroligt rikt på mineraler, det som i norra Europa blir dyr gruvbrytning långt ner under marken finns i öppen dager på hela den delen av kontinenten. Som tur är håller den skuldbaserade illusionsekonomin att bränna upp sej själv från alla håll. Vi får väl se vad som reser på sej ur askan.

 • En utmärkt sammanfattning av läget! En fråga bara till elitisterna: Hur mycket tål miljön när landet helt plötsligt ska svälla till 40-50 miljoner? Ska alla ha en egen lägenhet, jobb, bil och en expansiv konsumistisk livsstil? Är det därför det byggs nya gallerior som sas bara står och väntar på att hysta in cash från alla nya svenskarna? Hur många m2 åkrar kommer att försvinna pga av infrastruktursatsningar?

  Kommunerna har redan idag en svår försörjningsbörda och den blir definitivt inte bättre. Nationalekonom Hans Jensevik menar att 2025 kommer samtliga kommuner i landet att ha lika dåliga finanser som Malmö, dvs konkursmässiga då kostnaderna är högre än intäkterna. Det kommer alltså inte att finnas någon kommun som kan skicka över något överskott eller sk utjämningsbidrag till någon annan kommun. Vilka ska betala för kalaset med 30-40 miljoner migranter i slutändan?

  • Kanske de ansvariga politikerna kan bidra med några kronor från sin av skattebetalarna välfyllda plånbok.

   Alternativet blir ju att de doppas i tjära, och placeras i en arena med trasiga dunkuddar. Uppgiften blir kuddkrig. Den som efter fighten är minst dunbeklädd klarar sig från deportation till “hemlig plats”, för att i stället få äran att stå som skampåle på Sergels Torg i Stockholm som ersättning för “glasobelixen”.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *