NATO-övningen Trident Juncture 18 omfattar 50,000 soldater – Största sedan kalla kriget

publicerad 12 oktober 2018
- av NewsVoice
Norska trupper - Pressfoto: Forsvaret.no
Norska trupper - Pressfoto: Forsvaret.no
Norska trupper övar – Pressfoto: Forsvaret.no

Under torsdagen och kommande helgen kommer bla amerikansk militärfordon att transporteras genom Sverige till Norge vilket kan orsaka trafikproblem längs vägar i mellersta Sverige. I Norge genomförs den omfattande NATO-övningen Trident Juncture 18 med start den 25 oktober. Det är den största NATO-övningen sedan kalla kriget.

Klockan 05.00 på morgon idag startade ett stort antal militärtransporter från bla Skövde. Dessa ska passera Värmland under fredagen. Det handlar om 500 fordon som ska passera länet. Trafiken är tung och den kör med en lägre hastighet, skriver SVT.

Jätteövningen Trident Juncture 18 med 50,000 soldater genomförs mellan den 25 oktober till 7 november, enligt NATO. Övningsområdet täcker centrala och östra Norge, norra Atlanten, island, Östersjön samt luften ovan både Sverige och Finland. En ledningsövning ska även genomföras 14 till 23 november. Specialförband och amfibieförband ska öva tillsammans. 150 flygplan, 65 fartyg och 10,000 fordon deltar, enligt Försvarsmakten.

“Sveriges deltagande i övningen bottnar i den svenska solidaritetsförklaringen, som bland annat säger att vi ska kunna ”ge och ta emot stöd, såväl civilt som militärt” om ett EU-land eller nordiskt land drabbas av en katastrof eller ett angrepp.

Säkerhet byggs solidariskt tillsammans med andra och hot mot fred och säkerhet avvärjs i gemenskap med andra länder och organisationer. Förmågan att verka inom ramen för en multinationell gemensam operation är grundläggande för möjligheten att verka i Sverige, i närområdet och i operationer utanför närområdet. Samarbetet med Nato är centralt för att öka förmågan – både nationellt och internationellt.” – Försvarsmakten

Text: NewsVoice

Relaterat

Karta från Google Maps redigerad av NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

 • NATO fyller en viktig funktion i framförallt EU. NATO består av soldater från en mängd olika nationer och det är därför viktigt att underbygga en hotbild som motiverar NATOs existens. Anledningen till att NATO behövs i Europa kan naturligtvis vår elit inte tala öppet om, men det är inget nytt under solen utan samma anledningen som gällt under åtskilliga hundratals år. Det har alltid varit riskabelt att sätta in militär av samma ursprung som det folk de skall slå ner. Bättre då med NATO bestående av olika nationaliteter som man kan rekrytera insatsstyrkan från när folket revolterar mot sina förtryckande eliter.

 • Jag önskar jag hade makt att sabotera NATO:s verksamhet. “Försvarsalliansen” verkar aktivt i Irak och Syrien för att “försvara” sig. NATO är USA:s maffiaorganisation som svenska politiker gärna samarbetar med, är någon förvånad?

 • Det är alltid lite småsvettigt när de håller sina djävla övningar eftersom de ibland glider över i skarpt läge.

 • Tro inte på tillfälligheter med denna övning och att NATO är en fredsorganisation. Det är den djupa statens verktyg för krig. Det är det ena benet eliten, kontrollörerna = djupa staten har, som också är ansvarig för och har skapat den massiva migrationen som påverkat Sveriges, Europas, Världens grundvalar. Det var heller inga tillfälligheter att krigsplaceringsordrar sändes ut (I mars till reservofficerare i Sverige) av de “övertagna” falska frimurarstyrda svenska politiska, styrande “dockorna” i detta djävulska spel av skendemokrati.(Se Bilderberg, Trilaterala kommisionen, CFR, Romklubben och deras olika ordnar)
  Gå inte på lögnerna !!!
  Varför har dessa 4 regioner, vatikanen, Bank of International Settlements, London city och Washington egna “lands”gränser, egen polis och militär. Vem äger och styr dem???

  Jag tror vi är inne för ett rejält uppvaknande. Då det andra benet. Det monetära systemet med “deras” centralbanker som byggt ett system med “fejkade” papperspengar baserat på VÅRA skulder (med Bank of International Settlements i Basel som huvudverktyg) är inne i en “planerad” ekonomisk reset 2018. Detta var förutbestämt för 30 år sedan. Eliten (med Rothschild, Rockefeller i toppen och 13 blodlinjer varav Wallenberg och Bonnier är del i vårt land) har planerat detta länge likväl som deras agenda med “kriget mot terror”:
  https://kingworldnews.com/rothschilds-1988-prediction-for-new-world-currency-in-2018-set-to-rock-global-markets/
  Se också hur länge vi har kvar på världens skuldklocka: http://http://usdebtclock.org/
  Eliten ligger många årtionden före i deras planer med New World Order!!! Läs Orwells 1984 så inser ni vad som föreligger efter Albert Pikes, grundare av scottisch rite i USA och 33 gradens Grandmason frimurare i USA, planerade WW3.
  https://www.news24.com/MyNews24/Albert-Pike-The-3-World-Wars-20130628

  Vi får se den ekonomiska kollapsen som kommer har precis påbörjats. Eftersom dessa makter tror på Numerologi och “Gematria” baserat på den luciferianska tros systemet så är nog den 11/11 2018 den dagen det verkligen börjar!!!
  Lögnerna går så långt tillbaka men man kan börja när bibeln skrevs av Konstantin och första kyrkomötet i Nicaea år 325 e.k. och hur romarriket genom katolikerna och Vatikanen tog kontroll genom att ge ut 66 styrda böcker. De andra som talar om sanningen gömdes i bl.a. Nag Hammadi. Reformationen gjorde nog sitt till men redan där var texterna delvis korrupt (Martin Luthers översättningar och Olaus Petri den svenska versionen). Reformationen och inkvisitionen pågår fortfarande. Fast i ett annat format och se vilka Jesuiterna verkligen är och när de bildades, Ignatius Loyola (vem han var?) och vad de styr i världen (Många regeringar i Världen är deras puppets och utför deras arbeten. Längre ner frimurare med flera).
  Varför är 60 % i vårt land Ateister och Nihilister. Vem finansierade och pushade Darwin och hans lögner??
  Vi måste inse att detta inte är en strid mellan kött och blod…
  Den sovande svensken och medborgaren kommer nog att få ett abrupt uppvaknande ur den koman alla lögner Big Media, Big Food, Big Pharma, Big Energy, Big Hitech, Big Science, Big History gett dem och sövt dem med. Ta inte mitt ord för SANNINGEN. Gör er egen research medans ni kan och
  VAKNA !!!

  • @ Lars LaSueede

   Jag anser att denna kommentar av dig är så viktig att jag tagit mig friheten att vidarebefordra den för publicering i kommentarsfältet till Peter Krabbes blogg, som jag samtidigt vill uppmärksamma alla er läsare här på Newsvoice att ta del av.

   https://peterkrabbe.wordpress.com/

   Savalle / Suavalle

    • Tack, Jan!

     Vi alla som kämpar för medmänsklighet, respekt för livet och naturen behöver förena oss i kampen mot ondskan.

   • Vi måste väcka så många vi kan innan ” The shit hits the Fan”. För det kommer snart. Som jag skrev tror jag tror födselvärkarna med det ekonomiska fejkade monetära systemet de lurat oss med började den 10/10 2018. Sedan 11/11 2018 (11+11+11)
    Det viktigasteste i denna andliga spirituella strid och enda sättet att vinna den. Tror jag är med allmännelig Kärlek, och följa de 7 dygderna inte de 7 dödsynderna som dagens värld (som styrs av deras gud=Lucifer)
    1- Ödmjukhet – humilitas (motsats till högmod)
    2. Generositet – liberalitas (motsats till girighet)
    3. Kyskhet – castitas (motsats till lusta)
    4. Medmänsklighet – humanitas (motsats till avund)
    5. Måttfullhet – temperantia (motsats till frosseri)
    6. Tålamod – patientia (motsats till vrede)
    7. Flit – industria (motsats till lättja)
    Det är inte lätt men vi alla har vårt kors att bära.Det svåraste är att kliva ur det djäulska monetära systemet med deras fejkade papperspengar….
    Gå ut och jorda i naturen och sök vår åkta fader inte den som ALLA religioner kidnappat och gömt.

    • @Lars LaSylthammar

     Språket talar alltid mer än det namn man valt, så det är rätt lätt att känna igen. Du har onekligen ett antal poänger så jag fattar inte varför du skriver som en frikyrkoreligiös Alex Jones. Det där är ju lite slöseri med såväl din som andras tid och som du själv påpekar håller den tiden på att rinna ut för oss alla.

  • @LaSueede

   Du kan fråga dig varför “The Crown” i City of London heter just “Crown”. På omslaget till The Economist har örnen (Fågeln Fenix?) en “Fleur de Lise” på sitt huvud och den har ofta använts som en kunglig/adlig symbol. Symboler är viktiga för dessa herrar. Sen är Rothschild, Rockefeller, Jesuiterna, frimurarna osv. nog mer de simpla verktygen som verkställer agendan, än vad de är de verkliga förövarna. För blått blod arbetar inte.

   • Den utmärkta dokumentären spidersweb belyser sambandet mellan offshorebankerna och City of London som är associerat till tempelriddarna dvs frimurarnas föregångare.
    Dom tog upp Kabbalismen när dom huserade i Jerusalem för ~tusen år sen och utvecklade den moderna kapitalismen inklusive virtuella penningtransaktioner 300 år innan den kapitalismen kom via Venedig till Holland och England.
    Dom skapade Portugal och låg bakom upptäcktsfärderna och hade tillgång till kartor och Egyptiska navigationsmetoder. Dom skapade troligen Schweiz och dess bankväsende.

    • @PG

     Jag hade faktiskt tänkt fråga dig om din åsikt angående precis allting som du tog upp men har inte hittat något passande tillfälle förrän nu. Sist vi diskuterade det här hade jag inte kommit längre än Venedig. Jag är också rätt övertygad om att Tempelriddarna skapade såväl Schweiz som dess bankväsende och eftersom BIS i Basel kontrollerar centralbankerna så styr de även vårt dito i vår nutid.

     Du tog upp Carroll Quigley’s “ringar om ringar” och frimurarna är bulvaner åt Tempelriddarna. Frimureriet drog väl igång i Skottland, dit många Tempelriddare flytt efter att de bränt deras Grand Master på bål i Frankrike, vilket många gamla gravar i Skottland tydligt visar. Franska revolutionen var en hämnd för detta. Likaså var Jesuiterna bulvaner för att ta över Katolska kyrkan. Frankrikes kung och påven i Rom var ju de som låg bakom att Grand Mastern brändes på bål som ledde till att tempelriddarorden fick gömma sig i skuggorna.

     Sen har jag läst “Zion Vises Protokoll” och även om i stort sätt alla punkter blivit uppfyllda så tror jag att det protokollet pekar ut ytterligare en bulvan och d.v.s. den påstådda “judiska världskonspirationen”. Vad jag har förstått så finns det ett tempelriddarkloster i Sion i Schweiz och jag tror att protokollet skrevs där, men det är endast min egen slutsats. Sen tror jag att judarna i Palestina också agerar som bulvaner, om än som ovetande sådana. Fixeringen kring t.ex. Klippmoskén på Tempelberget i Jerusalem kan ju också förklaras med att det var just där tempelriddarorden hade sitt högkvarter innan de blev utjagade av muslimerna.

     Tempelriddarna bestod av andra, tredje osv. sönerna ur adeln och d.v.s de som inte ärvde den styrande delen i ätten. Franska revolutionens paroll “frihet, jämlikhet och broderskap” gällde väl mellan dem och inte oss ur “pöbeln”. Vad jag har förstått så är eller tror sig våra kungligheter som adel vara ättlingar till faraonerna. Men detta är ju i och för sig inte viktig eftersom “chefen” är vad han tror sig vara. Men obelisker ska ju vara någonting som representerar faraonisk överhöghet och dessa obelisker är ju resta precis överallt från Vatikanen till Washington. Long story short. Bakom alla bulvaner så hittar vi våra kungligheter och vår adel och det är de som är de verkliga globalisterna, allting annat är “ringar om ringar”.

 • Önskar jag kunde sabotera denna hemska organisations verksamhet. En “försvarsallians” som härjar fritt i Irak och Syrien för att “försvara” sig. Tillsammans med Israel lyckades man få Georgien att attackera Sydossetien. NATO är USA:s maffiaorganisation som det naiva Sverige samarbetar med. Vilka dj-a idioter!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *