Anders Romelsjö om NATO, Mellanöstern och Ryssland

2
233

Anders Romelsjö som nyligen lanserade Global Politics en vänsterorienterad men i övrigt oberoende och analyserande blogg fokuserad på internationell politk intervjuas av Media Continente om NATO, Mellanöstern och Ryssland.

Romelsjö har en bakgrund som läkare och forskare på alkohol, droger och folkhälsa. Han tog 2012 över ansvaret för bloggen Jinge.se, som bla utsetts till ”Årets politiska blogg 2014” av mediebolaget Cision.

Anders Romelsjö förklarar att engagemanget i hans bloggande kommer ur en frustration med orättvisor i världen och han vill verka för freden genom politiska kommentarer och debatt.

Text: NewsVoice


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torsten Johansson
Torsten Johansson
Gäst
25 november 2018 kl 14:40

Varför acepterar vi upplysta människor detta ? Det sker i London. Vår Svenska överhet, vi, media , rättsväsen och politiker är alla medskyldiga. Få Europas folk att resa till London och få ut Julian Assange ur landet.
https://youtu.be/_hyZktgMp4Q

Ale
Ale
26 november 2018 kl 22:28

Följde jinge.se när det var Jan som skrev, för massor år sedan. Finner det Anders Romelsjö tar upp och NATO och desinformationen om Ryssland osv intressant ur det perspektivet att den här informationen skulle lika gärna kunna komma från det etablissemanget kallar för extremhögern. Vad som förmedlas är sanningen, eller närmare sanningen i vart fall, som ganska lätt går att kontrollera, med den skillnaden att Anders Romelsjö är vänster, mycket vänster har så varit tror jag i hela hans liv.