Anders Romelsjö om NATO, Mellanöstern och Ryssland

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 november 2018
- NewsVoice redaktion
Anders Romelsjö nov 2018. Foto: Media Continente

Anders Romelsjö som nyligen lanserade Global Politics en vänsterorienterad men i övrigt oberoende och analyserande blogg fokuserad på internationell politk intervjuas av Media Continente om NATO, Mellanöstern och Ryssland.

Romelsjö har en bakgrund som läkare och forskare på alkohol, droger och folkhälsa. Han tog 2012 över ansvaret för bloggen Jinge.se, som bla utsetts till ”Årets politiska blogg 2014” av mediebolaget Cision.

Anders Romelsjö förklarar att engagemanget i hans bloggande kommer ur en frustration med orättvisor i världen och han vill verka för freden genom politiska kommentarer och debatt.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq