Anders Romelsjö om NATO, Mellanöstern och Ryssland

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 november 2018
- NewsVoice redaktion
Anders Romelsjö nov 2018. Foto: Media Continente

Anders Romelsjö som nyligen lanserade Global Politics en vänsterorienterad men i övrigt oberoende och analyserande blogg fokuserad på internationell politk intervjuas av Media Continente om NATO, Mellanöstern och Ryssland.

Romelsjö har en bakgrund som läkare och forskare på alkohol, droger och folkhälsa. Han tog 2012 över ansvaret för bloggen Jinge.se, som bla utsetts till ”Årets politiska blogg 2014” av mediebolaget Cision.

Anders Romelsjö förklarar att engagemanget i hans bloggande kommer ur en frustration med orättvisor i världen och han vill verka för freden genom politiska kommentarer och debatt.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Följde jinge.se när det var Jan som skrev, för massor år sedan. Finner det Anders Romelsjö tar upp och NATO och desinformationen om Ryssland osv intressant ur det perspektivet att den här informationen skulle lika gärna kunna komma från det etablissemanget kallar för extremhögern. Vad som förmedlas är sanningen, eller närmare sanningen i vart fall, som ganska lätt går att kontrollera, med den skillnaden att Anders Romelsjö är vänster, mycket vänster har så varit tror jag i hela hans liv.

  • Varför acepterar vi upplysta människor detta ? Det sker i London. Vår Svenska överhet, vi, media , rättsväsen och politiker är alla medskyldiga. Få Europas folk att resa till London och få ut Julian Assange ur landet.
    https://youtu.be/_hyZktgMp4Q

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *