Historiker: Annie Lööfs medlemskap i Trilaterala kommissionen gör henne olämplig i en svensk regering

Christer Nilsson - Foto: Johan ArvidssonChrister Nilsson (1941-) är historiker och författare (6 böcker), ledarskribent och recensent av facklitteratur. Han har skrivit för Läkartidningen, Axess, Ale - Historisk tidskrift, Finsk tidskrift, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Östgötacorren, Borås tidning och NewsVoice.
publicerad 28 november 2018
- Christer Nilsson
Christer Nilsson - Foto: Johan Arvidsson

Varför är Lööf olämplig som regeringskandidat? Hon är medlem av Trilaterala kommissionen, något som hon har försökt dölja, enligt Birger Schlaug, fd språkrör i miljöpartiet. Andra svenskar som också är medlemmar är Urban Ahlin, Carl Bildt, Anna Ekström, och Peter Wallenberg Jr.

Trilaterala Kommissionen grundades på sjuttiotalet av bland andra Henry Kissinger, David Rockefeller och Zbigniew Brzezinski med det uttalade syftet att främja samarbetet i ett globalt nätverk mellan världens miljardärer och maktfigurer inom politik, media och ekonomi.

Kommissionen tillåter ingen insyn i verksamheten, mötena är hemliga och vad som diskuterats rapporteras inte i medierna, vilket har öppnat för konspirationsteorier.

Man har anklagat Kommissionen för att följa en antidemokratisk agenda och kritiserat deras manifest ”The Crisis of Democracy”.

Närmast ökänt är att kommissionen i manifestet ansåg folkets politiska engagemang som icke önskvärt. Kommissionen talar om ”mer måtta i demokratin”, dvs. få medborgarna mer lydiga och passiva och inte bråka med statsmakterna.

Kommissionen anser också att man har en viktig uppgift att indoktrinera skolor, universitet och kyrkan med ett tydligt globalt budskap och att verka för en global centralregering som en vidareutveckling av FN, där även EU:s makt bör centraliseras på bekostnad av nationell identitet, självkänsla och klara gränser.

Jag tror att de flesta svenskar inte skulle gilla en sådan världsordning – och skulle inte heller gilla att ha en tydligt maktlysten Annie Lööf som en sådan global förespråkare i en regering.

Text: Christer Nilsson, historiker, författare

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Annie Lööf
 • Här är en lista över det informella världsparlamentet: The Committee of 300 (som avslöjades av John Coleman):

  http://www.geschichteinchronologie.com/welt/300/Coleman/Dt/000b-Komitee-300-mitglieder.html

  (den bästa lista jag kunnat hitta – med korta men intressanta kommentarer till de enskilda medlemmarna)

  Carl Bildt är medlem i både Trilateral Commission och Committee of 300, vilket gäller även för Marcus Wallenberg, som dessutom ingår i Steering Committee för Bildergerg Group:

  https://www.bilderbergmeetings.org/steering-committee.html

  “According to Dr John Coleman, Globalism is a project of the Committee of 300, whose members we see in the Bilderberg Group, the Club of Rome, the Council on Foreign Relations and other interlocking groups whose members are the heads of the most powerful banks and are political leaders, captains of industry and of the Mainstream Media. The front men are familiar to us, people like George Soros, the Rockefellers, the Rothschilds, the Bushes, the Clintons but the people they represent are much richer and much more powerful.”

  Citatet hämtat härifrån:

  https://forbiddenknowledgetv.net/who-are-the-committee-of-300/

  Annie Lööf, Bilderberg Group, Trilateral Commission) beundrar miljardären George Soros:

  http://www.friatider.se/annie-l-f-om-soros-en-stark-modig-person-som-g-r-mycket-gott

  Så här står det om George Soros i listan över medlemmar i Committee of 300:

  Kriegstreiber und Massenmanipulant Soros
  George Soros – er ist ungarisch-jüdisch-“amerikanischer” Oligarch; er ist Vorsitzender des Soros-Fund-Management-Hedgefonds; sein Nettovermögen beträgt 20 Milliarden “US”$; er ist Vorsitzender des Instituts Offene Gesellschaft (“Open Society Institute”); er beschrieb die Nazi-Besetzung von Ungarn als “beste Zeit meines Lebens”, obwohl damit die Entrechtung und die Beschlagnahmung des jüdischen Besitzes einherging; Studium in der Londoner Hochschule für Wirtschafts- und Politikwissenschaften (London School of Economics); er ist Globalisierungs-Befürworter; er ist für viele wirtschaftliche Unruhen verantwortlich und hat vor allem in Osteuropa viele Revolutionen angestiftet.

  Vilka ledare vi har!

 • Svar till Linda: Din första YouTubefilm var House of numbers: Om den kommenterade jag häromdagen: Eftersom du höll upp filmen “Counting numbers” tog jag mig tid att titta på den. Hade sett den förut men då dissat den.
  Som analytiker så ställer jag upp tre frågor: 1) Vad var budskapet? 2) Vilket var faktamaterialet? 3)Vilken var agendan och vem förde ut den (pengarnas spår)?

  Svar 1) Att etablissemanget s tester var otillräckliga – och i förlängningen Hiv och Aids hade ingen konnektion. De försökte inte på något sätt förklara sjukdomens uppkomst. 2) Mycket svagt, mest bara åsikter från de hundra intervjuobjekten. Exempelvis dog en av kvinnorna Christine Maggiore (som vägrade behandling) men hon hade dessförinnan fött ett barn (google) som dog i spädbarnsåldern av aids. 3) Kanske var det en från början stark upptäckarglädje hos filmaren i fråga. att bara ställa frågor. Men agendan blev faktiskt : skapa förvirring! Inget konstruktivt- I slutet kunde man också se att filmen fått viss stöd av några av fake media i USA, såsom Life, Newsweek och Time. Kostnaden för filmen borde vara ansenlig med så stort kamerateam och så många resor. Johannesburg, Berlin , London, Paris, Geneve osh så många platser i USA. Det fanns alltså ett visst intresse att stödja en film som skapar förvirring.
  Dessa analyser är jätteviktiga för oss , så vi inte låter lura oss av pratkvarnarna såsom exvis Annie Lööf (excellent analys av Lars Bern idag t.ex)

  Såg också denna: https://www.youtube.com/watch?v=KTi17wjIbC0

  The Age of AIDS Documentary
  Factual documentary highlighting the rise of the AIDS epidemic with the focus on North America. It is a well researched and organized documentary that offers.

  Här har man förvisso tagit med mycket mer fakta. Men glömmer en viktig sak . Epidemins olika utbrott geografiskt. Där slår man inte mig på fingrarna. Amerikanarna är nästan sjukligt rasistiska när de utan de minsta fakta pekar ut Afrika som födelseplats. Ställ dig frågan. Vad kom först 1978 december USA eller 1982 Uganda/Sydafrika.
  Denna film är mer strukturerad – men agendan densamma. Undviker att titta på de mängder med experiment som utfördes civilt och militärt åren 1975 -1979 med militära ambitioner att skapa ett nytt virus i biovapenarsenalen.

  Savalle kanske kan leta upp en svensk dokumentär med konstnärliga ambitioner “Någonting har hänt” av Roy Andersson.

  Ingemar Ljungqvist

 • Plötsligt så faller det fina inlägget från Jacob Nordangård bort på Newsvoice.. Men jag kommenterar här i stället för Annie Lööf är en av globalisternas mest högljudda språkrör:
  Mycket bra rutet Jacob, fast du gör det utan förstärkande högtalare. Din sakliga skildring av händelseförloppet med dig själv i centrum – och det stora förloppet hur man från globalisternas sida unyttjade en allmänhets vurmande för en hållbar utveckling till att lura in dem i klimatalarmismens garn.

  Jag ser många paralleller då jag under 1990-talets första år specialstuderade HIVs uppkomst. Jag hamnade omsider i samma globalistgarn där männen bakom HIV avslöjade sina intentioner. Hoppas jag blir publicerad på lördag: Världsaidsdagen. Parallellerna med Jacobs arbete är många , men allra mest slående är att arkitekterna bakom Agendorna är desamma.
  Här en av ytterst få professorer som törs ta i problematiken: den dansk-nigerianske Ade Ojeniyi :
  http://almanova.eu/hivaidsepidemins-ursprung-tva-expertkommentarer-kronologin-ar-den-springande-punkten/
  Ingemar Ljungqvist

 • Hur i hela fridens namn har Annie Lööf kunnat bli som hon är? Annie Marie Therése Lööf, född Johansson i Värnamo-trakten, Småland i juli 1983. Farsan C-partist och kommunstyrelseordförande i Värnamo. Morsan hennes, född Jönsson, bankman i Värnamo. Annie avlade 2011 sin juristexamen efter åtta års studier och hon gifte sig även 2011 med Carl-Johan Carlsson. Makarna bytte då namn till Lööf. Allt detta har jag ifrån Wikipedia.se. Kom in i riksdagen 2006. (Under vilket namn då, undrar jag?).
  Hur har hon kunnat bli super-globalist och skyddspatron åt världens rikaste bank-oligarker. Svenska skolan lärde henne förstås att bli mångkulturell och skenhelig godhetshycklare. Hon har ju intet emot att 30-40 miljoner utomeuropéer hjälps hit, på våra skattepengar. “The UN Migration Compact Agreement” tror jag hon önskar få skriva under 10:e december, som nybliven svensk statsminister, för att sedan hasta iväg till Nobelprismiddagen under glatt skojande, i det fina sällskapet.

  • Att AL trots Centerns blygsamma storlek har kunnat hamna i Bilderbergsgruppen och antagits i den Trilaterala Kommissionen beror troligtvis på hennes uttalande 2011 om att Sverige borde kunna ta emot uppemot 30 miljoner invandrare till.

   Iom detta uttalande kvalificerade hon sig troligen för dessa globalistiska kriminella organisationer. Vilket såklart innebär att manegen för hennes ekonomiska framtid därmed är väl krattad.

   Ja hur skall vi få den hjärntvättade svenska befolkningen att inse detta är frågan.

   De flesta har inte tid och ork att sätta sig in i detta, vilket såklart även AL inser och utnyttjar.

  • Anna Lööf Största mänskligheten åt rättigheter och starka politiska utmanare i hela Sverige

   Hoppas att alla politikerna lära sig mer från Anna Lööf hur de kan driva politiska och hålla hela samhället samtidigt.

   Det räcker som de är rasistiska terroristisk från andra politiska som de vill dra ner Sverige till helvetet

 • Helt korrekt Christer. Själv börjag jag luta åt att AL är ett större hot mot den Svenska dekokratin och dess suveränitet än vad islamisterna är.

  Bra att du avslöjar detta falskspel!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *