Mångkulturella Malmös totala förfall dokumenterat

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 november 2018
- NewsVoice redaktion
Malmö 2018 - Foto: Freddy Mardell

“Mångkulturhyllande politiker och journalister har i decennier försökt beskriva Malmö som en stad som “svartmålas”. Man har försökt hävda att “media” skulle beskrivit en negativ bild av Malmö. Den prisbelönte mästerfotografen Freddy Mardells kamera och muntliga vittnesmål kan dock visa att staden är värre ute än vad någon kunnat föreställa sig i sin vildaste fantasi.”

“Skjutningar, våldtäkter och våld är bara en del av det stora problemet. Vad som inte syns i den skönmålande gammelmediarapporteringen, är all otrygghet som vanligt folk känner inne i de tidigare så trygga centrumområdena.”

“Bakom den växande slummen och etablissemangets oförmåga att sätta ned foten mot dessa kolonisatörer, tar extremister mer och mer över. Allt oftare sker islamistiska, könsseparerade maktdemonstrationer i Malmö, där svartklädda och militärklädda män, för sig, och kvinnor, för sig, går och skriker ut sitt hat mot rivaliserande muslimer, Sverige och de svenska skattebetalarna.”

Text: Feministinspektionen, texten är nedkortad av NewsVoice

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Den här skenande utgifternas politik kommer i slutändan skapa en flykt från de områden, som tvingas leta nya skatter, kanske snart i hela landet. Vad händer då med Sveriges attraktionskraft för företagare? Kanske som i Illinois?
  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/taxes/illinois-thinking-about-imposing-a-stiff-exit-tax-to-leave/
  Där man överväger en flyktskatt för flykt från staten. Det börjar likna CCCP där det krävdes pass och pant för att resa över “kommungränsen”.

 • Medborgarprognosen för kommande mandatperiod är ca 500-600 tusen “nya svenskar”. Tittar man på vår nuvarande samhällsekonomi, bostadsbrist och skenande kriminalitet, så bör man fråga sig hur dessa människor ska försörjas och var de ska bo. När de inte kan försörjas och inte heller har någonstans att bo så kommer kriminaliteten explodera av dessa artificiellt skapade “socioekonomiska faktorer”, tänk inbördeskrig.

  Grenen som vi alla sitter på den är snart helt avsågad. Den amatörmässigt framförda parlamentariska cirkusen av “rödhåriga damer”, “dvärgar” och “människor som fötts utan hjärna” handlar nog mer om att slippa sitta vid makten när detta händer. Men vi behöver nog inte oroa oss över valfusk år 2022 för då blir det nog inställt val och folkförrädisk samlingsregering av alla möjliga partikulörer, såsom krigssituationer kräva.

  • Så sant Sture, frågan är om destruktionen av Sverige går att stoppa längre?

   Otroligt att politikerna inte ser detta. Tidigare tänkte jag lite naivt att de ser, men skiter i det. Men jag börjar luta lite åt att de faktiskt inte har snappat hur illa det är.

   Politikertoppen har ju ett synnerligen effektivt “skyddsfilter”, bestående av lojala partibröder- och systrar samt diverse tjänstemän i den egna organisationen. Att politikertoppen (bedragarna) själva skulle sitta framför datorn när de kommer hem från “jobbet” och där läsa alternativmedia måste nog anses uteslutet.

   Fundera över detta ni kloka läsare av Newsvoice! Vad är i en sådan verklighet den s.k. demokratin värd??

   • Öystein, jag tror inte att det här går att stoppa och inte heller tror jag det slutar på något trevligt sätt.

    Inom politiken, som dess diverse myndighetsavknoppningar, är det nog mycket sekt-tänk och det beteende som följer av detta tänk. Om något är lag, myndighetsbeslut eller regerings/riksdags-bannbulla så verkar verkligheten vara av en mindre betydelse.

    En del av de sociopatiska förrädarna vet precis vad de gör medan en del andra tycks sakna förmåga att tugga tuggummi och gå på samma gång. Men grejen är att alla av dem, oavsett begreppsförmåga, gör det de har blivit beordrade att göra. Har man bara skit att erbjuda så måste man sälja skiten med skitsnack och det är därför politiken år så verklighetsfrånvänd.

    Men när askan har lagt sig så hoppas jag på att förrädarna döms i en svensk folkdomstol och den domen kommer inte bli nådig.

  • Bostäder i sommarstugor som rekvireras. Försörjning med lån och evig skuldsättning. När väl “alla” svenskar tvingats att köpa nya bostäder höjs räntan och hela systemet kraschar och BigBank konfiskerar panterna i bostäderna. Eftersom nya bostadskoncentrationen sker vid kusten blir det enklare med inringningen av de flyende eftersom vattnet blir en 180gr spärr.

   • Tidigare har den falska partipolitiska cirkusen gått ut på att de har roat sig med att bestjäla olika målgrupper fyra år i stöten. Men nu har de målat in sig i det multikulturella hörnet där de snart kommer bli tvungna att stjäla allt av alla på en och samma gång och då blir det uppenbart svårt att upprätthålla charaderna.

    Allting har sin bristningsgräns och en liten gnista startar lätt en kedjereaktion, så man ska nog inte leka med elden. Plus att ett förfördelat och misshandlat barn dämmer upp mycket som kan släppas lös på en och samma gång.

    Så lite spännande kommer det nog bli så här på första parkett…

 • Denna film blir ett av kommande generationers bevis av Sveriges politikers destruktion av en hel nation.

  Låt Annie Lööf, Fredrik Reinfeldt m.fl. ansvariga politiker tvångstitta på denna verklighetsbeskrivning!

 • Ruggigt! Den kollaps som framkommer i filmen når varje kommun i landet senast 2025.

  Det är inte kommunalt lönsamt för någon kommun att se till att migranter kommer i jobb eftersom skatteintäkter går till staten. Stadslivet numera ser ut som hämtat från något våldsamt tv-spel.

  Hans Jansevik, nationalekonom, om kommunernas kommande utmaningar:
  https://www.youtube.com/watch?v=xkrvNxpaT20

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *