Stort tack till alla läsare och annonsörer som nu säkrat verksamheten tom juni! / Redaktionen
100%

106.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 1/5 kl 14:30.

Mångkulturella Malmös totala förfall dokumenterat

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 november 2018
- NewsVoice redaktion
Malmö 2018 - Foto: Freddy Mardell

“Mångkulturhyllande politiker och journalister har i decennier försökt beskriva Malmö som en stad som “svartmålas”. Man har försökt hävda att “media” skulle beskrivit en negativ bild av Malmö. Den prisbelönte mästerfotografen Freddy Mardells kamera och muntliga vittnesmål kan dock visa att staden är värre ute än vad någon kunnat föreställa sig i sin vildaste fantasi.”

“Skjutningar, våldtäkter och våld är bara en del av det stora problemet. Vad som inte syns i den skönmålande gammelmediarapporteringen, är all otrygghet som vanligt folk känner inne i de tidigare så trygga centrumområdena.”

“Bakom den växande slummen och etablissemangets oförmåga att sätta ned foten mot dessa kolonisatörer, tar extremister mer och mer över. Allt oftare sker islamistiska, könsseparerade maktdemonstrationer i Malmö, där svartklädda och militärklädda män, för sig, och kvinnor, för sig, går och skriker ut sitt hat mot rivaliserande muslimer, Sverige och de svenska skattebetalarna.”

Text: Feministinspektionen, texten är nedkortad av NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq