Årets Förvillare 2018 blev SVT

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 november 2018
- NewsVoice redaktion
Man som röker, rökning - Crestock.com

Nominering stängd – Resultat: SVT blev vinnare

Nominera Årets FörvillareDEBATT. Nu kan du nominera Årets Förvillare för 2018. “Låt oss åter göra Sverige till ett hederligt land med ett gott rykte och med hederliga medborgare, myndigheter, företag, politiker, public service och massmedier”, skriver bloggen Aretsforvillare.nu som tillhandahåller möjligheten för medborgare att både nominera och rösta fram en vinnare till debattpriset Årets Förvillare.

Regler

  • Skrive en motivation på minst 30 ord.
  • Lägg med referenser som ger din argumentation tyngd.
  • Nominera med kontaktformuläret på bloggen Aretsforvillare.nu.
  • Nomineringen stängs senare i december och röstningen startar.
  • Vinnare annonseras första veckan i januari 2019.

Nominering stängd – Resultat: SVT blev vinnare

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq