Nominering stängd – Resultat: SVT blev vinnare

Nominera Årets FörvillareDEBATT. Nu kan du nominera Årets Förvillare för 2018. ”Låt oss åter göra Sverige till ett hederligt land med ett gott rykte och med hederliga medborgare, myndigheter, företag, politiker, public service och massmedier”, skriver bloggen Aretsforvillare.nu som tillhandahåller möjligheten för medborgare att både nominera och rösta fram en vinnare till debattpriset Årets Förvillare.

Regler

 • Skrive en motivation på minst 30 ord.
 • Lägg med referenser som ger din argumentation tyngd.
 • Nominera med kontaktformuläret på bloggen Aretsforvillare.nu.
 • Nomineringen stängs senare i december och röstningen startar.
 • Vinnare annonseras första veckan i januari 2019.

Nominering stängd – Resultat: SVT blev vinnare

Relaterat


 • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

22 KOMMENTARER

 1. Utan konkurrens Johan Rockström som nu står i opposition till IPCC! I 150 år har haven stigit med konstant ca 2mm per år, han säger att de närmaste tio åren kommer de att plötsligt börja stiga med 100 mm per år.

  • En agronom (Lantbrukare), eller en politolog, som tror att klimatförändringarna är onaturliga och farliga, dessutom får bra betalt för att tro just det, är ungefär lika naturligt som att kvinnor som förlorar ett barn vill tro på att barnet kommer till Gud. Det betyder inte att de är medvetna förvillare. De kan lika väl vara förvillade av sekteristisk tro och ryggdunkningar, inom sin klimatalarmist-sekt, såväl som av de pengarna som Rockefellers utdelar för att upprätthålla paniken som ska motivera total global kontroll.

   SVT:s och SR:s ledning och journalister däremot, är däremot välutbildade om objektivitet, är finansierade av indrivna ”public service”-pengar, samt väl medvetna om vilka lögner de sprider. De gör helt medvetet inte sitt jobb, d.v.s. att granska och att ställa kritiska frågor, eller bjuda in lämpligt motstånd, med relevant utbildning, i sina paneldebatter.

  • Ha-ha, ja han är i gott sällskap med Al Gore som också gett sig på en förutsägelse om detta, som resulterade i platt fall. Dock har Al tjänat ex antal miljoner på denna sin icke korrekta förutsägelse.

   Kanske är det så att en av möjligheterna att skapa sig en förmögenhet är att gå ut med diverse spekulativa domedagsprofetior med mer eller mindre vetenskaplig bas, och göra en film av det.

   Därmed så förutspår jag härmed att jordaxeln inom kort kommer att förskjutas pga att de flesta människor springer alltför fort genom tillvaron. Detta skapar en rotation på jordaxeln som gör att Sverige troligen kommer att bli en motsvarande Saharaöken inom 20 år. Filmen kommer….

 2. Årets förvillare måste väl ändå vara Hanna Stjärne.
  Hennes funktion kan varken förklaras eller motiveras och någon direkt länk till hen är en omöjlighet!
  Försök att dra upp henne ur socialistträsket, en omöjlighet.
  Hur många svenskar vet vem Stjärne är och vad hon gör?
  Man frågar sig ofta vad en politiker har gjort för gott för Sverige och svenskarna, med Annie Lööf som ett utmärkt exempel, i princip ingenting,
  Med Stjärne är det annorlunda. Det finns en del experter som lyckats avslöja hennes verksamhet men svenska folket hålls ovetande.

 3. @ Samuel af Ugglas 2018-11-18 at 15:13

  Jag kanske inte till 100 % delar din uppfattning om just detta års förvillare betr Hanna Stjärne då hon vid det här laget hållit på några år.

  Men hon har accentuerat den socialistiska vridningen av SVT så att vi nu skall bli beskattade för att matas med socialistisk propaganda.

  Du skriver också i andra forum om den oro du känner för att detta socialistiska propagandaministerium också skall dra ned SD i detta träsk. Vi får verkligen hoppas att SD står emot och kämpar i det yttersta för att SVT skall läggas ned helt eller alternativt få sina direktiv och sin finansiering kraftigt inskränkta.

  Tyvärr har SVT fortfarande bedövande genomslagskraft i de breda folklagren, något som allvarligt hotar den lilla spillra som återstår av vår demokrati.

  Det är eg ganska märkligt att tex Ungern, Polen mfl sk Visegradsländer tvingas löpa gatlopp när de försöker sätta stopp för den socialistiska propagandan i tex TV. Men man kanske behöver ha levt under allvarligt socialistiskt förtryck för att kunna uppskatta en opartisk och någorlunda neutral nyhetsrapportering i TV.

  Med detta sagt så stödjer nog ditt förslag på Hanna Stjärne ändå även om det formellt är politikerna som skall anklagas för att låta henne hållas med sitt skräckregemente.

  • Visst har du rätt att SVT fortfarande har en bedövande genomslagskraft som hotar vår demokrati, precis som andra fulmedier gör, men EU- och NATO-propaganda åt monopolkapitalet är INTE ”socialistisk propaganda”.

   Socialism är en ekonomisk teori kännetecknad av betonandet av kooperativa och statliga styrelseformer och en tro till gruppens, kollektivets och folkets förmåga att organiserat lösa ekonomiska och politiska problem tillsammans.

   SVT agerar på agenda-order från politikeradel som styrs av Bilderbergggruppens bankirer och mediemoguler, d.v.s. inga ”socialister”. De är extrema marknadsliberaler hela högen (utom kanske V).

   Att SD skulle bli ett socialistiskt parti är f.ö. en lika makaber tanke som att M skulle bli det, men visst kan man läsa om floskeln ”alla människors lika värde” även i M:s valprogram, men det är nog inte precis ”lika löner” eller socialism som avses.

   Visegradsländerna kanske sammankopplar förtryck med socialism när de försöker stoppa den massiva propagandan som de utsätts för idag, men man måste titta på källan och syftet för propagandan innan man dömer!

   Sovjetunionens förtryck av Visegradsländerna var imperialistiskt, inte socialistiskt. På samma vis är förtrycket från bankirer via NGO:er och mediemogulers fulmedier inte socialistiskt.

   Målet med massinvandringen och mångkulturen är att krossa folkets sammanhållning och skapa ett käbbel som leder bort från sans, balans och demokrati, samt att krossa välfärden för att kunna maximera profiten och makten åt monopolkapitalet.

   Tack-o-lov har vi nu massvis med alternativa medier, med kommentarsfält, som kan ge oss en mer en opartisk och någorlunda neutral bild av verkligheten. Det är väl mest det konfliktskapande ”socialism”-käbblet här, samt ”rasism”-käbblet på socialistiska bloggar, som borde stoppas av modertorerna, eftersom det är lögn och internettrolling, samt inte skapar den enhet som vi behöver.

 4. Tv 4 doktorn Mikael Sandström måste få priset då han står och ljuger rakt i ansiktet samt inte kan hålla klart i de termer han pratar om.Då det varit inom flera områden som Diabetes, Vaccin och CBD-olja är han en SOL-klar kandidat.

 5. Jag har just nominerat 7-klövern till Årets Förvillare. Hoppas att den antas och att alla ni läsare på NV röstar!

  • 7-klövern?

   När vi yar barn brukade vi roa oss med olika tankelekar. En av dem var att addera ett och ett och få olika resultat.
   1+1=0 (en ensam plus en ensam)
   1+1=1 (en degklump plus en degklump)
   Vi kunde få ett plus ett att bli alla möjliga tal, även otaliga: en kåt kanin plus en kåt kanin (under fruktbara betingelser, förstås…)

   Nu en liknande tankelek, Öystein, är du med på den här additionen:
   7+1=1
   Eller Ännu bättre:
   7+1=0

   SD har i en del frågor varit rätt vassa. Vad återstår? En bladkös kniv utan skaft?

 6. Mitt förslag:

  Priset delas mellan SMHI och professor Bo Thidé (vetenskaplig ledare för svenska HAARP, LOIS med centrum i Växjö).

  Motivering för SMHI:

  TYSK VÄDERLEKSRAPPORT. En ärlig rapportering.

  Here in the west we see some strange lines, possibly created by
  the military airplanes that took off this morning from north sea,
  at a height of almost 5 to 6 kilometers. It is something artificial.

  https://153news.net/watch_video.php?v=UU74RGH5KU41

  Motivaring för Bo Thide:

  Den videolänken från Russia Today om branden i Paradise/Kalifornien:

  https://www.youtube.com/watch?v=8oIY_SYkElk

  Länken här innehåller en NASA-Satelitbild över Paradise. Finns det någon förklaring för detta? Hur kan en ”okontrollerad” brand uppvisa så exakta linjen, mönster?

  https://www.space.com/42405-california-wildfires-satellite-photos-november-2018.html

  https://www.youtube.com/watch?v=ZUIiRHrUbpE

  https://peterkrabbe.wordpress.com/2018/02/17/hoten-mot-manskligheten-istallet-for-solstralning-del-3/

 7. SD:s Jimmie Åkesson nominerar jag till årets förvillare. Mannen som lyckats med att dupera över en miljon väljare till att rösta på SD måste vara en prestation i sig. En Sioniststyrd lakej som gör skäl för miljonerna i partistöd som vi alla betalar till dessa riksdagspartiers ledningar. Om det finns någon där ute som vågar hålla med så kanske jag skriver en nominering???

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här