Ett tobaksfritt snus finns nu på marknaden

publicerad 11 november 2018
- Underhållning @NewsVoice
Höstbild - Artikel i samarbete med Nordic Snus

Höstbild - Artikel i samarbete med Nordic Snus

Nu har Nordic Snus lanserat en modern variant av vårt annars traditionella snus – och ett hälsosammare alternativ. Nordic Spirit är den nya konkurrenten på snushyllorna, vilken hänger med i ett relativt nytt koncept ute på marknaden i dag, det tobaksfria alternativet.

Det tobaksfria snuset kommer i dosor som förmedlar en känsla av nordisk trädesign och ett nordiskt formspråk, därav namnet och produktens anda. Prillorna är kritvita och mjuka, vilket förhindrar att saliven färgas och rinner som traditionellt snus vanligtvis gör. Med den optimala mjukheten som portionspåsen utformas med, så kan den diskret placeras under läppen.

Letar du efter ett snus som ger dig en upplevelse olik andra så har du hittar rätt med Nordic Spirit-produkterna. Smaken en person vill ha i sitt snus är lika individuell som personen i sig. Men om du är på jakt efter modernare smaker med en hint av goda klassiker har Nordic Snus tagit fram två nya tobaksfria snusalternativ.

Nordic Spirit True White kommer i dessa smaker:

  • Nordic Spirit True White Bergamott/Wildberry är ett fruktigt snus som levererar en blandning av både klassiska och modernare smaker som tar Nordic Spirit till nästa nivå. En balans som ger dig ett nytt och intressant tobaksfritt alternativ. Bergamotten ger ifrån sig en citrussmak som passar bra i kombination med de söta undertonerna som kommer från vilda bär.
  • Nordic Spirit True White Mint är det tobaksfria snuset som erbjuder en hybrid mellan sötare toner från pepparmint och den starka, kalla smaken av mentol. Mintsmaken är alternativet för de som har ett sötsug eller suktar efter något friskare. Det är ett modernt sätt att se på snus och dess olika smaker.

En naturlig utformning

Båda smakerna i Nordic Spirit-serien är framställda i en patenterad process. De har valt ut en blandning av naturliga växtfibrer, nikotin, fräscha smakaromer och en mindre del tuggummibas som gör portionspåsen så formbar för att placeras under läppen.

Nordic Spirit har tagits fram för att smaka längre och ge en snabb kick följt av en långvarig, stabil nikotinleverans. Kanske är det just därför Nordic Snus vågar påstå att det här snuset är ett modernt alternativ som ger en tobaksfri, fräsch och ren upplevelse som passar lika bra på festen som på jobbet.

Är det den här snusdosan som kommer att liva upp höstmörkret med de nya fräscha smakerna? Något som passar både den sötsugne och den nikotinsugne. Pryd dina nya höstbyxor med en fräsch, rund snusdosa med ett modernare innehåll.

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq