Robert David Steele beskriver George H.W. Bush med hårda ord

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 2 december 2018
- NewsVoice redaktion
Robert David Steele - Källa: Wikimedia Commons
Robert David Steele - Källa: Wikimedia Commons
Robert David Steele – Källa: Wikimedia Commons

I denna text av Robert David Steele beskrivs George H.W. Bush med allt annat än smickrande ord. Steele är en före detta CIA- och militär underrättelseofficer. Han var kandidat till Reformpartiets nominering till USA:s president i presidentvalet 2012 och han tillkännagav också sin kandidatur för 2016 presidentvalet för Libertarian Party. 

Text: Robert David Steele (Phibetaiota.net) | Översättning: Pia Hellertz, fil.dr | Redigering av NewsVoice på grund av ett profant språk och vissa starka åsikter i originalartikeln som också helt togs ned av Steele. 

Jag kommer att hålla detta kort. George H.W. Bush, den största bedragaren, den största brottslingen och den största förrädaren i den moderna amerikanska politiska historien, har dött.  Denna man som år 1990, om inte tidigare, godkände omvandlingen av och dömde tvillingtornen, World Trade Center, till en false flag terroristattack, som planerades och verkställdes av Israel och som skulle motivera krig utomlands och en polisstat i hemlandet USA.

Säkerhetstjänsten och kontraspionaget kunde ha stoppat händelsen, 9/11, men istället såg man till att dölja allt, både före och efter händelsen. Robert Mueller, i egenskap av ny direktör för FBI, tillbringade hela sitt uppdrag med att dölja detta massiva förräderi – en attack på amerikansk mark av en utländsk makt i samarbete med GHWB (Georg H.W. Bush), Dick Cheney, guvernörerna i New York och New Jersey, borgmästaren i NYC och många andra.

George H.W. Bush var också närvarande i Dallas som en CIA-deltagare i mordet på John F. Kennedy (observatörerna Yitzak Rabin och Arnon Milchan var där) och han fortsatte att bli den största droghandlaren i USA, som kontrollerade Texasgränsen och verkställigheten av Texas lag som en del i hans personliga förläning.

Som chef för Central Intelligence Agency (CIA) fördjupade George H.W. Bush den organisatoriska karaktären hos den organisationen på sätt som skulle ha gjort Allen Dulles, fd chef av CIA, stolt, men som fått resten av oss att skämmas.

Han påstås ha förrått Republiken – Amerikas förenta stater och dess medborgare – på alla möjliga sätt – inklusive hans omvändelse av den berömda “läs mina läppar – inga nya skatter”. [1]

Sanningen sänker till varje pris alla andra kostnader.

Text:Robert David Steele | Översättning: Pia Hellertz, fil.dr

Relaterat: Robert David Steele

Robert David Steele är en före detta CIA- och militär underrättelseofficer. Han är grundare av Open Source Intelligence som representerar ett nytt, offentligt, öppet och konstitutionellt positivt tillvägagångssätt för informationsinsamling för att därmed motverka hemlig underrättelsetjänst. Han menar att medborgarna har rätt att få delta i det som sker. Han har föreslagit att president Donald Trump ska skapa ett öppet internet som inte kan censureras eller manipuleras, utan där man ansluter varje väljare direkt till presidenten. Robert Steele var kandidat till Reformpartiets nominering till USA:s president i presidentvalet 2012 och han tillkännagav också sin kandidatur för 2016 presidentvalet för Libertarian Party. 

[1] George Bush senior giving his famous, read my lips, no new taxes, speech

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Papa Bush “stämplade ut” den 30 /11 och kistan var hela tiden stängd (= McCain?) President nr 41, vad blir 30 + 11= ?

  • Följer American Intelligence Media. Douglas Gabriel har ett förflutet i NSA och har jobbat för Ronald Reagan. Alltid insiktsfullt och först i spåret!

  • Följd av ovanstående:
    Även i Sverige bör man ha i åtanke att här behövs enbart två enkla majoriteter för att avskaffa landet Sverige. Vilket i princip redan är gjort.

  • En som vågar skriver. Så länge vi hyllar förrädare och bedragare kommer världen inte att ändra sig.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *