Coola Suzuki Jimny Survive kommer sommaren 2019

0

ANNONS FRÅN DIESELTRIM BILVERKSTAD BROMMA

Bild: Suzuki Jimny Survive – Pressfoto: Suzuki
Bild: Suzuki Jimny Survive – Pressfoto: Suzuki

Snart kommer Suzukis nya bilmodell Jimny till marknaden. Det sker till sommaren 2019 och det uppges vara läge att skicka in en intresseanmälan redan nu till Suzuki. Målsättningen är att öppna ordertecknandet senast den sista mars 2019.

Teknikens Värld skriver att ett EuroNCAPs krocktest gav prov på ett vingligt uppträdande när World Car Awards-juryn testade bilen, men tidningen tror att efterfråga ändå kommer att vara hög. Vid bilsalongen i Tokyo kommer bilen i två nya konceptutföranden: ”Pick Up Style” och ”Survive”. Jimny levereras med manuell 5-växellåda eller med en 4-stegad automat.

Läs mer om bilens prestanda och pris – Dieseltrim Bilverkstad Bromma


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.