En man förklarar att fredlig Islam och Sharia ska härska över Tyskland

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 januari 2019
- NewsVoice redaktion

En man nyttja sin rätt till yttrandefrihet i Tyskland. Han förkunnar, enligt textningen, att Tyskland ska acceptera att ta emot den fredliga religionen Islam och att sharia ska råda över landet.

Barn ska lära sig arabiska och kvinnorna i Tyskland ska gifta sig med arabiska män. Ingen kan motsätta sig dessa omfattande förändringar uppger mannen.

Diskutera gärna detta exempel på “free speech” förutsättningslöst, utan förutfattade meningar. Utgör förkunnandet en möjlighet eller ett problem?

Video: Amy Mek (Jihadist proclaims Islam in Germany – Video by Amy Mek)

Reservation: NewsVoice har inte kontrollerat textningen eller videons autenticitet, men att jihadister och Imamer sedan flera år allt oftare förkunnar Islam i städer i Europa är redan bortom alla tvivel. 


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Islam
Stöd NewsVoice 2024
 • Savalle du är klok.

  Hur ökar vi det kollektiva medvetandet så folk börjar fatta detta?
  Vi måste var storsinta med muslimer som är fast i denna globalistkonspiration samtidigt som vi ska
  ha en fast hand, våran kultur och etnicitet måste vi försvara utan att hata. För då får globalisterna vad de vill…..

  Hur?

  Vill tro att mänskligheten är i grunden godsint.

  • Tack Bosse!

   Det är min övertygelse att mänskligheten i grunden är godsint.

   Denna övertygelse har jag inte alltid haft. Under alla år har jag försökt att förstå varför ondskan finns. Stor del av mitt liv har jag haft en agnostisk inställning och förmodat att det onda är en medfödd egenskap hos människan.

   Men för ett antal år sedan började jag ana att min inställning till ondskan inte stämde och som en blodhund satte jag igång med försöka spåra upp ondskan. Denna jakt har utmynnat i insikten att det existerar en ENORMT välorganiserad ondska som regerar världen.

   Jag har även försökt att spåra denna strukturerade ondska bakåt i tiden och jag har funnit att den har uråldriga rötter.

   Väldigt många människor tjänar denna ondska, ofta utan att veta om det eller inse djupet av det. Och somliga människor har genom starka band till denna ondska blivit en del av den.

   HUR kan vi skydda oss – nu när denna ondska är starkare än någonsin tidigare?

   – Genom att göra den synlig.

   – Genom att inte själv vara en del av den.

   Förändringen kommer genom varje enskild individ.

 • Jag utgår också starkt ifrån att den här skrikhalsen är en “agent provocateur”.

  En av globalisternas viktigaste think-tank-specialister, George Friedman, som även grundade Stratcom, säger i sitt tal inför The Chicago Council on Global Affairs att planen är att skapa krig i Europa genom att använda samma strategi som i kriget mellan Irak och Iran, nämligen att härska genom att söndra. (Talet finns på YouTube.)

  William Engdahl säger i sin bok The Lost Hegemon: Whom the Gods Would Destroy att ISIS värvar migranter på väg mot Europa genom att betala dem.

  Gatuvåldet eskalerar i Sverige. Jag är av den åsikten att det är en medveten strategi i syfte att bryta sönder nationalstaten Sverige.

  Väget mot kaos är att skapa strider inbördes. Vi har varit ett mycket homogent land. Det är på väg att ändras genom massmigrationen. Hat piskas upp mellan de olika grupperingarna.

  I Jugoslavien smugglades ett stort antal mujaheddin-krigare in i landet och gavs medborgarskap samtidigt med att vapen för dessa krigare smugglades in. Detta beskrivs o ovan nämnda bok.

  Detta styrdes enligt Engdahl via amerikanska ambassaden och Vatikanen.

  Är vi på väg mot samma öde i Sverige?

  Går det att ändra kursen?

  Syftet för dem som drar i marionettrådarna är att blåsa upp ett hat mot muslimer. Vi måste vara på vår vakt emot denna manipulation. De allra flesta muslimer är inte fientliga., men samtidigt är det viktigt att få stopp den okontrollerade migrationen. Och vi måste avlägsna dem av våra ledare som är folkets förrädare.

 • Troligen, om inte infödingarna i Europa sätter stopp kommer vissa länder att bli islamiserade i Europa. Troligen kommer Sverige att vara ett av dessa länder. Men ingen fara det blir bara några år till några hundra års jäkelskap och sedan kommer det ändras igen, eftersom en “religion” som islam inte har någon framtid. Men å andra sidan om svenskarna och européerna kunde fatta redan nu, kanske vi skulle slippa få sharialagar, men om folket i Sverige behöver ett stålblad, så kommer folket att få det.

 • Översättningen var, så långt det gick att höra, helt korrekt.

  När det kommer till frågan om yttrandefrihet så ska ju rimligtvis markägaren ge tillstånd för att någon ska få gapa åt andra människor som inte har bett om det. Allmänheten runtomkring blev ju uppenbart störda. De har rätt att slippa offentligt orerande eller åtminstone får bli upplysta om när det ska ske så att de kan hålla sig undan.

  • tja, vad är det som ska diskuteras? en video på en galning som gapar på ett torg, och bara bidrar till att förstärka bilden av muslimer som oresonliga galningar. jag tycker det är mest deprimerande.

 • knappast en nyhet. snarare bara ytterligare ett exempel på Newsvoice ängsliga, ytliga sensationalistiska attityd till Islam.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *