Israel fortsätter attackera Syrien

publicerad 21 januari 2019
- av NewsVoice
Press TV 2019
Press TV 2019
Press TV-ankare, 2019. Foto: Press TV

Kinesiska kanalen CGTN rapporterar att Israel har attackerat iranska mål i Syrien för andra gången under de senaste 24 timmarna. Israel har samtidigt varnat Syrien från att attackera Israels territorium. Syriens försvarsmakt meddelar att de skjutit ned israeliska robotar.

Flera missiler sköts inatt mot huvudstaden Damaskus. Press TV som hänvisar till ryska källor meddelar att över 30 israeliska missiler har skjutits ner. Under striderna ska minst 4 syriska soldater ha dött.

Press TV intervjuar en professor i historia stationerad i Iran. Han säger att Israels bombningar av Syrien är helt illegala. De enda legala parter som får ha militär verksamhet för att bekämpa terrorister i Syrien är Iran och Ryssland. Ändå försvarar sig alltså Israel med att de endast attackerat iranska mål i Syrien.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Det som dessa terroristzionister skapar ger ju återverkningar på normala judar, som blir attackerade i andra länder. Och i dessa fall blir det stora rubriker i våra tidningar. Och vi får återigen höra om den stora Förintelsen.
  Zionister har skapat mångdubbla Förintelser som kan dokumenteras. Men dessa hörs det ingenting om. Kan det vara för att de flesta tidningar och andra mediala verktyg ägs eller står under stort inflytande av dessa s.k. Globalister ?
  Varför kan de inte välja någon normal ledare i Israel för omväxling skull. Varför väljs alltid dessa
  psykopater ?

  • Därför att Israel är ett angloamerikanskt kolonialt projekt avsett att hindra utvecklingen i MÖ. Utan det angloamerikanska beroendet skulle Israelerna sannolikt övergå till att eftersträva symbios med omgivningen. Judarna levde länge i fred under Ottomanerna.
   Att tex Iran och Israel är fiender ligger bara i imperiets intresse.

 • Israel’s attacker handlar nog mest om att Herr Netanyahu ställer upp för nyval under ett helt moln av korruptionsutredningar. Psykopater vet att ett land i krig med en fiende tenderar att bli omvald och psykopater har inget emot krigsförbrytelser och olaliga mord, om det kan bidra till att behålla makten.

  Är israelerna ett lättlurat folk? Förr var det kanske så. Någon israelisk journalist menade att i normala demokratier så är det folket som styr politiken, såsom en hund viftar med svansen, medan det i Israel är svansen som viftar med hunden. Så har det varit länge även i väst p.g.a. monopolkapitalisternas medier.

  Men nu har både vi och israeler haft Internet ett tag. De har haft General Golan som jämfört deras politik med Nazismen under Hitler. De har även sett hur Israel har stöttat extrema islamister i ett Proxy-terrorkrig utan dess like mot en nationell demokrati, Syrien, samt hur detta lett till att hela världen blivit allt mer otryggt för människor med “jude” i sina pass.

  Israeler i allmänhet tror vare sig på jultometen, flygande hästar, brinnande buskar som talar, eller på sin egen överlägsenhet. Ibland tror de efter sin militärtjänst att “jude” är en överlägsen “ras”, men den masspsykosen brukar släppa efter nåra få logiska frågor och goda skratt.

  S.k. “judar” finns av alla olika folkslag, och är på inget vis överlägsna. Judar är heller inget “folk” längre och de som har stämpeln jude i passet/röven tror oftast inte på de villfarelser som den stämpeln vill pracka på dem. Internet har ofta hjälpt till att göra folk smartare.

 • Israel har på detta sätt förklarat krig mot Syrien, punkt slut. FN är en tandlös monstruösitet som kontrolleras av den finansoligarki vilken också styr över Israel. Allt är ju bara ett tydligt spel för gallerierna när det handlar om Israel. Då speciellt i internationella sammanhang. Semantiken osv.

  Det masoniska projektet Israel, som ska bli det nya FN och världsdomstol. Sen blir det talmuddisk lag har jag hört ryktas. Den som kritiserar Israel eller de “utvalda” efter det får då antagligen döds-straff om det nu faktiskt stämmer. Man har ju läst lite i deras “domar-bok”. Dom har ju typ valt sig själva att vara utvalda. Som om det vore något nytt fenomen i historien, vilket det givetvis inte är. Stöd #BDS

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *