NewsVoice råkade befinna sig i området där en polisbil rammats av en privatbil. Polisen sköt varningsskott och en utryckning fastnade på video i NewsVoice bilkamera. Männen i bilen jagas under natten till fredagen. 

Text och foto: NewsVoice | Bild: Utryckning i Vårby Stockholm 24 jan kl 21:46.

Polisen hade stoppat flera fordon i Huddinge kommun för svepande kontroll strax efter 21:30. I samband med att en patrull försökte stoppa en bil försökte denne köra på en polisbil för att undkomma. Då sköts varningsskott av polisen, enligt Towe Hägg vid polisens regionledningscentral.

Aftonbladet skriver att polisen uppgivit att vapenliknande föremål hittats i den övergivna bilen. Ingen skadades vid incidenten, men jakten på männen fortsatte med ett större polisuppbåd och hundpatruller.

Incidenten skedde efter 21:30 i korsningen Gamla Stockholmsvägen-Glömstavägen, som NewsVoice redaktör passerade minutrarna senare.

Denna typ av händelse är vanliga för polisen i små och stora städer.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Sture B
Sture B
Gäst
25 januari 2019 kl 17:01

Det var samma repetitiva visa i lilla Umeå. Där det var tre skjutna och en död tror jag samtidigt som någon klonad “kriminolog” i bästa Jerzy-Sarnecki-stil via SVT försökte bortförklara detta med konkurrens inom narkotikahanteringen. Är det samerna som inbördes krigar om narkotikamarknaden och är det också dessa vilda samer som rammar polisbilar enda ner i Huddinge? Eller är elefanten i rummet något annat än samisk?

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
Reply to  Sture B
26 januari 2019 kl 21:46

i den lilla ort jag befinner mig i är svärdssidan helt på det klara om en elefant i porslinsbutiken, men på spinnsidan är man fortfarande helt renons på varje form av menageri.
Det tuggar på långsamt framåt.

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Åke i Sörmland
27 januari 2019 kl 10:19

Inrikesministeriets, som är en underordnad del av sanningsministeriet, buktalardocka Mikael Damberg förmedlade att “nu ska de stoppa gängkriminaliteten” genom att ge polisen mer resurser. Men inte med ett enda fjärruttalat ord nämnde han den fortsatta och eskalerande importen av nya gängkriminella rekryter. Har man en vattenläcka hemma så stänger man först av vattnet innan man försöker moppa upp det som ligger på golvet. Likaså försöker man inte släcka en eld genom att hälla på bensin osv. Men allt det här nedlåtande skitsnacket är ett symptom på buktalarens folkförakt.