Regeringsbildningen – En seger för George Soros och hans HBTQ-projekt

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 21 januari 2019
- NewsVoice redaktion
HBTQ i arabländerna
HBTQ i arabländerna
HBTQ i arabländerna

DEBATT. Fyra månaders maktkamp i den politiska manegen är nu över och en segrare har utsetts. Denna maktkamp har ofta framställts som en föreställning i de stora  aktörernas sandlåda. Men ack, det är värre än så.

För första gången i vår politiska historia kan vi klart se avtrycken från en globalt verkande organisation driva igenom sin linje i ett svenskt regeringsmönster. Georg Soros med sin organisation Open Society Foundations har genom att använda en springflicka styrt regeringsbildningen.

New York Times: George Soros Transfers Billions to Open Society Foundations”


Annie Lööf som träffat Georg Soros i olika sammanhang vid Trilaterala Kommisionens möten samt vid Bilderberg-gruppens sammankomster höjer honom till skyarna  som den som försvarar demokrati och öppenhet. Hon visar därmed öppet att hon är helt förd bakom ljuset.


I själva verket har denna Soros under de senaste fyrtio åren med hjälp av sin stora förmögenhet och som en del av ”the deep state” engagerade sig hårt att omstörta regimer i länder där USA ansåg sig ha ekonomiska och strategiska intressen. Detta skedde med början i Afghanistan 1979

Den internationellt kände journalisten Neil Clark har i en artikel i New Statesman den 2:a juni 2003 klart redovisat några av Soros illdåd genom tiderna. Soros har nämligen aktivt  finansierat omstörtande verksamheter i Östeuropa, Mellanöstern och Nordafrika bland annat.


Internationella brottmålsdomstolen i Haag har Soros förvandlat till en utpost för det amerikanska justitiedepartementet. USA har genomfört ett fyrtiotal krig och militära interventioner under efterkrigstid, helt i strid med folkrätten, men har du hört talas om någon amerikan som har ställts inför rätta?


Försök att HBTQ:a arabländerna

Den judiske forskaren och författaren Gilad Atzmon har ofta beskrivit hur Israel vill stärka sin superiosity genom att fragmentera  grannländerna genom olika metoder. Han berättar att ganska nyligen fick en lesbisk judinna Sarah Schulman hjälp av the Open Society Foundations att finna en ”queer” palestinsk kvinna som med hjälp av Soros pengar skulle bygga upp en organisation i arabländerna för få personer inom denna kategori att våga komma ut ur garderoben. Varför? Jo för att i dessa ärkekonservativa samhällen ytterligare öka spänningarna och våldsdåden. Denna aktion applåderades av den israeliska vänstern enligt Atzmos. (Sarah Schulman – Israel/Palestine and the Queer International p. 108)

Kulturmarxistisk offensiv

Det här är inte unikt. Över hela Västeuropa har man under senare år tågat omkring på gatorna i rengbågsfärger med spralliga politiker i spetsen för att demonstrera för sexuell frigörelse utan att ha en aning om att dirigenterna bakom endast är intresserade av att se det borgerliga samhället krossas. Detta skulle ske främst genom att kyrka och familj nedvärderades  genom en kulturmarxistisk offensiv. Här har liberalismen sina rötter, och här ser vi klart motsatsförhållande till nationalismen som vill bevara allt det goda i nationen och förmedla ett arv till kommande generationer.

Georg Soros, och hans destruktiva agenda blev portad både i Ungern och Ryssland. Han kom då att vandra runt i ett Europa i upplösning men fann till slut en ung kvinna som villigt sprang och öppnade dörren till Sverige. Soros är globalist och han hatar människor som älskar sitt eget land, alltså nationalister.


I Sverige fanns tillräckligt många, (men ändå en krympande skara) som absolut inte ville ge nationalisterna (SD) ett inflytande för då skulle de komma på kant med den, enligt Annie Lööf, mycket snälla Soros. I enlighet med detta kom Soros tydligen att ge Lööf mycket klara instruktioner att inte under några omständigheter ge SD något inflytande.


Den ukrainska nynazismen går på export

Sverigedemokraterna sades i likhet med Centern ha nazistiska rötter, precis som Vänsterpartiet har kommunistiska sådana. Nu är rötter inte så intressanta i det här sammanhanget. Mycket mer av intresse är att följa de fötter som klampat in på regeringskansliet. Där syns nämligen tydliga avtryck av nasse-färgade fossingar som kommit för att rapportera från bland annat Atlantic Concils möten, där även den ukrainske nazistledaren Andrij Parubij fick framträda förra året som talare och inspiratör. Ni minns säkert Parubij.  Jo, det var han som eldade på pöbeln vilken brände inne 150 ryssar i Fackföreningarnas hus i Odessa i maj 2014, och det var han som dirigerade massakern på Maidan-torget samma år.

Förra året utropade han i ukrainsk radio Hitler som demokratins fanbärare.  Allt detta har kvalificerat honom som inspiratör på Atlantics möten. Denna kraftfulla organisationen stöds helt öppet ekonomiskt av svenska regeringen och naturligtvis även av Annie Lööfs gode vän, Georg Soros. Den ukrainska nynazismen är nu så  stark så att den har börjat gå på export till länder där mångkulturell liberalism trängt undan en lågmäld nationalism.

DE SKAPADE ETT BLODIGT 1900–TAL
Annons från Historisktkorrekt.se

Massmedia har beskrivit fyra månaders kris som en uppsluppen lek i sandlådan där Lööf tagit på sig rollen som ordningsvakt med uppgiften att mota bort alla som ser nationella ut. Medan det i bakgrunden vakade en äldre man vid namn Georg som i sin tur såg till så att Annie Lööv fullgjorde sin uppgift. När jag var liten varnade min mamma mig för att det i sandlådans närhet kunde finnas fula, mycket fula gubbar. Nu först förstår jag vad mamma menade.

Text: Hans Myrebro


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq