Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Wake up Swedish people to the real “Sverigebilden”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 januari 2019
- NewsVoice redaktion
TV studio - BBC Newsnight

DEBATT. Varför vaknar inte den svenska befolkningen? Hur länge skall vi ur ett  internationellt perspektiv anses vara naiva? Vill man se verkligheten kan man söka sig till utländska medier, som avslöjar den verkliga Sverigebilden.

Text: Öystein Rönne

Sverige har under flera år haft en av Europas mest massiva invandringar. Successivt har effekterna av denna invandring söndrat vårt land. Såklart hänger söndringens framfart samman med numerären av invandringen. Däremot är det från politikerna tabu att göra denna koppling. Såklart för att det är orsaken till den situation vi nu har.

De stora problemen på många håll i Sverige beror på att många av invandrarna är kriminella, i bemärkelsen att de kommer från en verklighet de lämnat, som innehåller i vår mening grov kriminalitet. Att tro att de i och med att de anländer till Sverige plötsligt skulle sluta med sin tidigare invanda kriminalitet är inte lite naivt.

Tvärtom är det nog så att de kommer till ett uppdukat ”smörgåsbord” där dessa individer har alla möjligheter att utnyttja sin våldshistoria på ett mycket mer effektivt sätt än de kunnat i sitt hemland varifrån de kom. Självklart gäller det inte alla immigranter, men ändå väldigt många.

Särskilt utsatta områden = no-go zoner

Det krävs inte att alla invandrare har en kriminell bakgrund, för att de som ändå är kriminella ska lyckas att skapa ett kaos i det land de embarkerar, där Sverige är ett av de drabbade länderna.

Alltför många politiker (de flesta) uttrycker att detta inte är något problem. De använder konstlade uttryck som att dessa bor i ”utanförskapsområden”, eller ”särskilt utsatta områden”, detsamma som vi som förstår sambanden, kallar för no-go zoner. Dessa zoner har våra politiker skapat och de ligger oftast långt från de beslutsfattande politikernas egna boenden. De är därmed inte direkt drabbade.


När medier i andra länder beskriver den reella situationen i Sverige kallar svenska politikerna det ofta för smutskastning, missförstånd och okunskap.


Sanningen är nog snarare den att de svenska PK-medierna inte får visa den korrekta bilden av effekterna av massinvandringen och konsekvenserna av denna på de drabbade orterna. Detta är en del av hjärntvätten och samtidigt en del av bedrägeriet mot den egna befolkningen.

Den verkliga Sverigebilden

Vill man veta verkligheten får man söka sig utomlands. Flera utländska medier har inte den censur som svenska medier har, men bilderna från deras reportage talar sitt tydliga språk. Jag infogar därför i min text några videoklipp som jag ber dig att betrakta. Särskilt du som inte bor i, eller i närheten av, dessa ”särskilt utsatta områdena”. Videoklippen illustrerar hur situationen ser ut i några av de utsatta områden vi har i Sverige idag. De flesta av reportagen är gjorda av utländska TV-team. Svenska MSM-medier visar inte detta.


Det som myndigheter och polis idag kallar för ”särskilt utsatta områden” kommer inom kort, för dig som inte har dessa nära inpå idag, att hamna i din närhet, men att reagera då är försent!


Jag uppmanar alla svenskar att ta sig tid att titta på dessa reportage, särskilt de som inte bor nära dessa zoner och inte med egna ögon kan se vad som sker.

De riksdagspolitiker som är ansvariga för den uppkomna situationen bor självklart långt från dessa utsatta områden, men jag lovar, verkligheten kommer ikapp även dem. Tyvärr är det då sannolikt svårt att göra något åt situationen.

Text: Öystein Rönne


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq