Ulf Kristersson kunde ha blivit statsminister – Vänsterrasisterna lurade honom

publicerad 19 januari 2019
- av NewsVoice
Ulf Kristersson (M) - Pressfoto: Axel Adolfsson, Moderaterna.se
Ulf Kristersson (M) - Presfoto: Axel Adolfsson
Ulf Kristersson (M) – Presfoto: Axel Adolfsson

DEBATT. Ulf Kristersson satt själv på nyckeln till en borgerlig regering och sig själv som statsminister. Man måste ändå säga att Moderaternas ordförande Ulf Kristersson får skylla sig själv som inte lyckades få till en borgerlig regering där han själv troligen skulle blivit statsminister.

Text: Öystein Rönne

Hans akilleshäl är att han svalt ”bluffen” att Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti. Sanningen är att det är de partier som varit ansvarig för massinvandringen de sista åren är de verkliga rasisterna.

Politikerna som öppnat Sveriges gränser har skickat signaler till hela världens s.k. flyktingar att ”hit kan ni komma”. Däremot har man svikit oerhört många av dessa som kommit hit med förespegling om en bra tillvaro, vilket för stora massor är långt från verkligheten.


Detta tillkortakommande och bedrägeri har man på flera decennier ännu inte kommit tillrätta med, utan fortsätter att ta emot enorma mängder migranter utan någon plan eller garanti för att de som får stanna också får en dräglig tillvaro. Detta svek är den verkliga rasismen och rasisterna är de som medverkat till dessa löften men inte uppfyllt dem.


Ulf Kristersson har svalt detta effektiva skrämselkort det står ”rasist” på. Förmodligen p.g.a. att han gjort en stor taktisk felbedömning och varit orolig för att själv hamna i denna ”rasistfälla” och därmed förlora väljare och politisk makt.

När vi tittar på hur de partiledare och dess partier som nu tillsett att Stefan Löfven blivit statsminister har resonerat, så är det svårt att inte inse att de använt rasistkortet, och utpekat SD och dess väljare som de största rasisterna av alla. Inte på en punkt något ord om SD:s politiska innehåll.

SD:s hot för nuvarande regering med dess stödpartier är att de hela tiden växer, och därmed bidrar till att i regeringen ingående partiers egen makt reduceras. Orsaken till att SD växer är att de talar klarspråk, vilket ca 20% av den svenska befolkningen begriper, till skillnad från 4-klövern (S, MP, C, L). Förmodligen begriper både KD och M detta, men de har ju svalt ”rasistkortet” (UK svalde iofs nog flera kort).

Ulf Kristersson har fortfarande kvar möjligheten att bilda en egen regering genom att dra upp ”rasistkortet” som han svalde och som tycks ha fastnat i halsen. Det kommer säkert att riva lite om han skulle dra upp kortet, men när det väl är gjort kan han enkelt skapa den borgliga samvaro han idag (18/1) sade sig vilja ha, och sa sig tro kunna skapa.


Sammanfattningsvis skulle man kunna säga att Kristersson sjabblade bort sin egen guldsits p.g.a. den fastrotade rädslan, att av 4-klövern, bli kallad rasist med ett rasistiskt parti. Resultaten blir att vi nu sitter med marionettregering där endast 115 av riksdagens 349 ledamöter röstat Ja till Stefan som statsminister (51 ledamöter avstod).


Ulf Kristersson – du har förutsättningarna!

Men tittar vi på siffrorna för Ulf Kristersson så blir M, KD och SD tillsammans 154 ledamöter, 59 fler än nuvarande just valda regeringsalternativ. Detta ger ingen absolut majoritet, men jag har svårt att föreställa mig att C och L skulle rösta Nej till Kristersson. Det troliga är att de skulle rösta Gult, precis som de lika fegt just gjorde i fallet med svetsaren. Därmed skulle UK bli ny statsminister.

Skulle C och L ändå rösta Nej, så skulle det definitivt bli spiken i kistan på den spillra som finns kvar av dessa partier då deras falskhet och borde bli helt blottad för varje väljare som hittills inte sett denna.

Samtidigt skulle de bli tvungna att svälja det rasistkort som suttit fast i även deras strupar. Eftersmaken skulle nog bli synnerligen besk.

Idag 19/1 visar dessutom en färsk SIFO-sundersökning, att om det vore val idag skulle M, KD och SD tillsammans få egen majoritet i Riksdagen, och då skulle man definitivt kunna hänga av C och L.

Alltså Ulf Kristensson, om du vill ha en borgerlig gemenskap så det är bara att skrida till verket. Alla förutsättningar du kan behöva är uppdukade!

Text: Öystein Rönne


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Artikeln stämmer till 100%. Problemet är dock att det inte enbart om att Kristersson är lågbegåvad som politiker, vilket han dock är. Det ska tilläggas att han efter sin politiska karriär med största sannolikhet likt Reinfeldt & Borg också önskar fakturera miljoner såsom dessa två nu gör via utländska konsultbolag. Reinfeldt&Borg har fakturerat ca 100 miljoner kronor på 2-3 år vilket vilken normalbegåvad som kan räkna förstår att det är en öronmärkt “plusmeny” och inte rena arvoden. Löfven/Lööf kommer önskar göra samma sak. Dom förbereder sin egen penison på detta sätt och tänker inte låta politiska ideal stå i vägen. Det är gjort med den djupa statens goda minne. I USA har dom Trump som inte behöver dessa småpengar, och då funkar det att gå emot etablissemanget. SD struntar i sånt här så det är bara rösta på dom framöver enligt min syn på saken.

 • Rasist hit och rasist dit. Jag tycker vi ska debattera utifrån fakta som underlag. När det gäller Riksdagen så har den idag bara ansvar för ca 30 % av de beslut den tog före vår EU-anslutning. Resten fattas i Bryssel och då inte bara av Parlamentet där, utan Kommision och Ministerråd har stort inflytande. Det jublar de svenska EU-kramarna över . Dit hör M. KD, Liberaler , Centern och huvuddelen Sossar. Mot EU eller åtminstone starkt EU-kritiska är SD, V och Miljöpartiet. Men EU är så gott som uteslutande en nazistisk skapelse då dess främste konstruktör av EUs konstitution var Walter Hallstein. Det känner säkert de flesta politiker till, men ytterst få vet vad Hallstein hade för sig i Rom 1939. Se till att de får reda på det så kan vi få en konstruktiv debatt: https://newsvoice.se/2017/12/ingemar-ljungqvist-eu-walter-hallstein/

 • Ingressen innehåller ordet “vänsterrasister(na)”.
  Varför denna stora skräck för “rasism”. Den är ju helt naturlig. Alla är av födsel och ohejdad vana just rasister.
  Däremot hycklar många, att det är dom minsann inte! Kallar jag att lura sig själv: osanning mot sig själv!
  “De unga männens” hat och rasism lyser ju en i ögonen, väldigt klart, därute i förorten.
  Skydda den svenska folkstammen, var förr ett vanligt uttryck och ingen fann det konstigt.
  Lika barn leka bäst, sa alla normala föräldrar. Även om man ofta syftade på socialgrupp.
  När så Westside Story” dök upp på först biograferna, för att följas av musical-varianter, fick publiken svart på vitt. Bara detta exempel borde ha fått många av hycklarna att inse vad som komma skulle, härstädes. Från England fick vi varningens ord av Enoch Powell och engelsmännen ångrar sig säkert, att de inte följde Powell’s råd. Men mycket starka krafter lyckades dupera väldigt många. Godhet och Tolerans! Det gav makt, mycket makt.
  Om 20-30 år är folkmordet på oss svenskar en etablerad verklighet. Det är även min demokratiska rättighet att få slippa låta mina barnbarn bli de “nya indianerna.

 • Jag har aldrig påstått att UK skulle vara en person utan lik i garderoben, om det nu är det du vill insinuera och lyfta fram.

  Dock är han den idag enda rimliga ledaren för ett borgerligt alternativ. Vill man inte ha det så är det såklart inget alternativ.

  Du har en raljerande underton i din kommentar, vilket du såklart är fri att ha.

  Men skulle vi ha en statsminister som heter Ulf Kristersson, så skulle han ju såklart inte ensam kunna diktera kursen för de övriga ingående partierna i en sådan konstellation.

  Om han är intresserad av att inte gå samma öde tillmötes som den nuvarande maktkonstellationen kommer att göra, så lär han inte begå samma misstag.

  Skulle han ändå göra det så blir SD´s tillväxt desto större, vilket ju alla andra partier tycks anse vara värre än ett tredje världskrig.

  Tipset till makthavarna blir: Lyssna på vad folket vill! Ni är vid “vägs ände” nu!

  • Du har rätt i att SD är tämligen raka. De försöker dock dölja sin rasism. Läser man deras partiprogram, där de skiljer på nationalitet och medborgarskap, påstår att muslimer inte kan anpassas till den svenska nationen etc, samt att invandrare (även födda här i landet) bör sändas tillbaka och hjälpas på plats visar sig deras rasism.

   Problemet med invandringen är inte mängden utan integrationen. Anledningen att integrationen misslyckats är främst de borgerliga tankarna med jobbskatteavdrag och andra åtgärder som gynnar de rika och ökar ojämlikheten samt minskar budgeten för äkta arbetsförmedling och integration.

   Sverige är ett rikt och glesbefolkat land. Plats och resurser för att ta emot mängder av invandrare borde finnas. Sveriges problem är att vi behöver större jämlikhet, genom bl.a. mer progressiva skatter, (gynnar alla enligt flera undersökningar), bättre språkundervisning för invandrare, ett levande Norrland och andra glesbygder.

   För dem som är oroliga för kriminalitet kan vi se till att alla som kommer hit får en tillfällig identitet baserad på de uppgifter de lämnar vid ankomsten och med legitimation innehållande biometriska data och ett tillfälligt personnummer, som gör att de kan öppna bankkonto etc. De biometriska datan gör att de inte kan låtsas komma in igen och försöka få en ny identitet, eller försöka få en annan i ett annat land som också har liknande data. Då kan de röra sig fritt i landet och börja arbeta direkt under utredningstiden.

   • Pentti, kan du vänligen definiera vad du själv anser är rasism och rasist?

    Sverigedemokraterna (SD) skriver bl.a. följande i sitt partiprogram:
    ”Sverigedemokraterna motsätter sig inte invandring, men menar att invandringen måste hållas på en sådan nivå och vara av en sådan karaktär att den inte utgör ett hot mot vår nationella identitet eller mot vårt lands välfärd och trygghet”. Är detta rasistiskt?

    Sverigedemokraternas hela partiprogram kan ni läsa här:
    http://partiprogram.se/sverigedemokraterna

    Jag anser att du har gjort ett felaktigt selektivt urval av påståenden för att passa din egen uppfattning och agenda.
    Jag håller med om att en del av problemet är integrationen. Men ansvaret för den är de partier som har sagt – kom hit, här får ni det bra. Dessa partier har inte levt upp till detta löfte, och är därmed bedragare både gentemot invandrarna som till det egna folket.

    Ditt resonemang om att bl.a. jobbskatteavdrag skulle vara orsaken till bristerna i integrationen är inte lite naiv.

    Visst är Sverige ett glest befolkat land (dock ej rikt, då det mesta ligger i lån), men ditt resonerande om att det därmed borde finnas resurser att ta emot mängder av invandrare saknar insikt om de totala kostnaderna samt att de flesta invandrare inte är intresserade av att bo på landsbygden. Och varför skulle det vara ett självändamål att ta emot massor av invandrare???

    Invandringen kostar Sverige massor av pengar. Pengar som skulle ha kunnat användas till våra egna pensionärer, bostadslösa, sjuka, skolungdomar m.fl.

    Genom ditt resonemang om mer progressiva skatter måste jag ställa frågan, – är du själv fattig Pennti? Vill du därför själv ha mer pengar av staten?

    Du har helt missat faktumet att många som kommer hit inte kommer att få ett jobb, beroende på att de inte kan språket, ibland inte ens sitt eget (analfabeter), inte vill jobba, samt har en kultur i bagaget som inte är kompatibel med den svenska.

    Denna kultur vill man oftast inte lämna och det bidrar därför till konflikter i det svenska samhället. Exempelvis byggandet av moskéer. Inte särskilt konstigt, eller hur?

    Det som då uppstår är en s.k. kulturkrock. Svenskar vill i gemen behålla sin egen kultur med dess egna traditioner (vilket är rimligt och sunt), men den är på god väg att bli rejält urholkad, och i vissa fall helt utraderad.

    Ditt sista stycke som handlar om kriminalitet vill jag helst inte ens kommentera. Du har i min mening en naiv teoretisk teori om hur kriminaliteten ska kunna upphöra. Samma naivitet har de politiker som suttit vid makten de senaste decennierna och ännu inte har kunnat lösa.

    Det du skriver, det låter ju vackert. Kanske är du rent av en politiker???

   • Jag håller med om att orsaken till att SD växer är att de talar klarspråk, men jag vill lägga till att en annan orsak är att dom lyssnar på och följer vad folket vill, inte som 7-klövern försöker påtvinga folket vad partiet vill.

    Nationalitet och medborgarskap är faktiskt två olika saker. Nationalitet definieras av att en grupp människor känner en gemenskap och samhörighet. Medborgarskap är en byråkratisk registrering. Kina är ett bra exempel, alla i Kina har samma medborgarskap, men det finns hundratals nationaliteter med olika kultur, historia, språk och sedvänjor.

    Människor är skapta lite olika, inte bara till utseendet. Genom årtusendena har vi adopterats till vår omgivning och andra individer i närheten och utvecklat vår kultur, samhörighet och biologiska och genetiska faktorer som gjort livet funktionellt. Det är därför folk från sydliga breddgrader ofta mår dåligt i Sverige.

    Det är inte bara D-vitamin, utan kulturen, korta dagar och mörka nätter, och brist på naturlig gemenskap. Integration har aldrig fungerat trots att det provats otaliga gånger genom historien. Kinas Mao Zedong är nog det mest kända misslyckandet. Mao deklamerade att Kina skall bli ett rike, med ett språk, en kultur och ett folk. Han var inte den förste. Kulturrevolutionen var det mest kända projektet, som vi vet blev det ett prakt fiasko.

    Sverige håller på med samma misslyckade Mao projekt med integration idag.

    [Försök att dela upp texten i stycken. Jag har nu ordnat det. /red]

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *