200 kr mer i handen – Annika Strandhäll hånar Sveriges fattigpensionärer

publicerad 1 februari 2019
- av NewsVoice
Socialförsäkringsminister (S) Annika Strandhäll. Pressfoto: Kristian Pohl, Regeringskansliet
Socialförsäkringsminister (S) Annika Strandhäll. Pressfoto: Kristian Pohl, Regeringskansliet
Socialförsäkringsminister (S) Annika Strandhäll. Pressfoto: Kristian Pohl, Regeringskansliet

DEBATT. "Garantipensionen höjs med 200 kronor". Kan en socialdemokratisk bedragare ges ett mera representativt ansikte än det Annika Strandhäll uppvisar, när hon har mage att beskriva ovanstående som en oerhörd förbättring för Sveriges fattigpensionärer? Det skriver pensionären Kenneth Sandberg som efterlyser ett pensionärsuppror.

Vi är ett mycket stort antal pensionärer i vårt land som erhåller en pension långt under EU:s fattigdomsgräns och så förutskickar den dekadenta socialdemokratiska regeringens socialförsäkringsminister ynka 200 kronor i ökning, men först nästa år.

Hennes hånfulla min endast accentuerar hur föraktfullt den nu sittande regeringen betraktar och behandlar oss många svenskar som arbetet sedan 13-årsåldern och som många av oss offrat allt för att ge våra barn och barnbarn ett samhälle möjligt att leva i.

När dagen för verkställande av straff för dessa många folk- och landsförrädare som styrt vårt land under senare år ska ske, kommer undertecknad med varmt hjärta att anmäla sig till tjänst bakom bössorna. Själv är jag villig att stå för kostnaderna av den egna ammunitionen.

Text: Kenneth Sandberg

Källa