Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Blir Jan Björklund näste man till Bilderberggruppen 2019?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 februari 2019
- NewsVoice redaktion
Jan Björklund - Pressfoto: Liberalerna
Jan Björklund - Pressfoto: Liberalerna
Jan Björklund – Pressfoto: Liberalerna

DEBATT. Bilderberggruppen ser nog med oro på utvecklingen i Sverige, där nationalismen får mer och mer fotfäste. Även om Jan Björklund redan 2009 deltog i det årets Bilderbergsmöte så finns det skäl att misstänka att han i år blir inbjuden igen. Han har ju ansträngt sig genom att återkommande ropa ”Mer EU!”.

Text: Öystein Rönne

Den liberala resan har ju inte gått särskilt bra sedan 2009 med Jan Björklund vid rodret. I en av de senaste opinionsundersökningarna hamnade Liberalerna under riksdagsspärren. Det är kanske därför dags att kallas hem till globalisternas högborg för att styras upp.

Hoppet för honom är kanske inte helt ute då han med hjälp av Centerns Annie Lööf lyckades hjälpa Stefan Löfven kvar vid makten. Meningen var säkert att AL skulle bli statsminister. Det misslyckades, men det var onekligen nära. Alla dessa tre har tidigare varit med på ett Bilderbergsmöte.

  • 2009 – Jan Björklund
  • 2013 – Stefan Löfven
  • 2017 – Annie Lööf

Se gärna Kalle Hellbergs utmärkta och breda sammanställning i en tidigare artikel här i NewsVoice:

Dock står denna trojka inför stora problem, så vem vet, kanske därför alla tre kallas till 2019 års möte som troligen kommer att hållas i Sierra Pines Resort, Kalifornien. Där kan de ganska ostört sitta och smida fortsatta landsförrädiska planer för New World Order. För lyckas de vända sitt ganska usla läge, kommer de säkerligen att bli rikligt belönade.

Text: Öystein Rönne


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq