Robert Aschberg blir telefongrillad av Granskning Sveriges grundare

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 februari 2019
- NewsVoice redaktion

KULTUR. I en intervju med den svenska tungviktaren Robert Aschberg inom svensk TV, en intervju som borde gå till historien, grillas Aschberg av en extremt envis Johan Andersson, mannen som grundade Granskning Sverige.

Uppdaterat: Aschbergsfären har lyckats få YouTube att stänga ned GS kanal på YouTube.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • @ Martin Gustavsson 19-03-14 14:58

  Jag måste försöka förstå mig på vad du har för tankar kring Rabanis död. Du skriver ett , vad jag uppfattar som ironiskt inlägg 19-02-18 21:01 , som jag inte kan tolka på annat viss än att du inte tror att han dött en naturlig död. Återstår alltså regelrätt mord. Tror du då att Aschberg själv tagit livet av honom ? Eller att han skickat torpeder som utfört det ?

  Själv tror jag inte att Aschberg har nån het linje till SÄPO , MUST eller NOA som han kan ringa så fort han känner sig lite trängd. Däremot så vet jag att han ingår i det mediala etablissemanget och kan med ganska gott samvete påstå att han är en s.k. grindvakt , vars uppgift bl.a. är att tysta eller censurera alltför högljudda oppositionella kritiker. Att Rabani måste betraktats som en som tog sig lite för stora friheter med bl.a. hembesök hos Expressens (o)ansvarige utgivare Thomas Mattsson och nämnde Aschberg , är knappast en överdrift. Rabani var helt orädd inför makten och det kan inte makten tåla.

  Då kommer jag in på vilken roll SÄPO , MUST och NOA kan tänkas ha i vårat samhälle. Ja , den officiella kan vi väl vara överens om i stora drag , förmodar jag. Lite svävande kan det väl sammanfattas med att de ska säkerställa och skydda landet mot angrepp på den s.k. demokratin , förhindra och utreda brott mm. Men med erfarenhet av hur internationella säkerhets- och underrättelsetjänster under historien har varit inblandade i allt från likvideringar av såväl
  landsmän som utländska personer som utgjort ett hot mot den etablerade tågordningen vore det väl konstigt om de svenska motsvarigheterna skulle utgöra ett undantag.

  Det finns säkert ett stort antal poliser inom dessa organisationer som har åsikter som går stick i stäv med vad deras uppdrag påbjuder , liksom det finns journalister inom msm såväl som etablissemangspolitiker som är kritiska till samhällsordningen , de är nog bara tillräckligt rädda om deras jobb och sociala position för att inte höja rösten.

  Du verkar inte hysa några tvivel om att poliser skulle kunna ha varit inblandade i Palme-mordet , varför skulle de inte då också kunna tagit livet av Rabani ?

  • @ Kenneth Thorberg

   Ursäkta sent svar. Newsvoice kör inte med öppen fri WordPress-kommunikation enligt Stallmans rekommendationer.

   Nej. Jag finner det osannolikt att en så ung person som Rabani dog en plötslig naturlig död, precis när han var på gång med ett stort avslöjande. Stor sannolikhet för ett regelrätt mord, alltså.

   Någon som Aschberg har kontakter med, kanske i svensk underrättelsetjänst, eller andra utlänningar som inte gillar palestinier, kommer naturligtvis i åtanke.

   Jodå. Rabani var helt orädd för makten och besökte även Aschbergs fru och sökte honom. Ev. befann sig Aschberg gömd i bakgrunden, kanske i ren dödsrädsla, kanske med draget vapen rentutav? Han är ju nu hatad av väldigt många.

   Visst är de flesta tillräckligt intelligenta för att skydda sina jobb och sin sociala position, för att inte höja rösten offentligt, men när de ser landsförräderi från politiker och media så undrar jag allt om de inte blir motiverade att gå till handling på olika vis OCH faktiskt kan komma undan med det. Ex. visselblåsa, eller efter pensioneringen berätta helt öppet och därefter få skyddad identitet, eller polisanmäla anonymt och bifoga kopior på bevis.

   Om jobbet är att skydda Sverige måste det ju var väldigt lockande att faktiskt göra det, eller? Är det INTE tjänstefel att INTE skydda Sverige?

   Psykopati finns överallt, förmodligen även inom walkie-talkie-polisen på Olof Palmes mordnatt, eller varför skulle inte Aschberg ex. kunna ha en israelisk barnsex-hållhake på samma, eller en annan polis och kunna använda honom? Således kan jag inte utesluta någonting.

 • @ Martin Gustavsson 03-14 01:01

  Du frågar vad motivet kan tänkas vara för en sån operation. Om du tittar på din egen kommentar precis nedanför har du svaret på din fråga.

  • Frågan var vad SVENSKA “SÄPO, Rikskriminalpolisen (NOA), MUST och några pensionerade poliser” skulle ha för kopplingar till Aschberg och Soros. Jag ser inget motiv hos dem att ha sådana icke-patriotiska kopplingar, så vida de inte arbetar för främmande makt eller Sverige-illojal makt för pengar. Psykopater kan det, men inte patrioter med självkänsla.

   Visst skulle det kunna vara samma gäng som talade i walkie-talkie med Dekorimamannnen och som förmodligen mördade patrioten Olof Palme tillsammans, för Rabani var ju också en patriot, men att beskylla hela SÄPO, Rikskriminalpolisen (NOA), MUST är väl ändå lite väl magstarkt?

   Vi måste väl ändå anta att det finns massvis med patrioter där som alls inte mördar patriotiska statsministrar och patriotiska medborgare! Vi måste väl ändå tro att vi har patrioter i dessa organisationer och inte enbart landsförrädare, folkförrädare och psykopater som gör vad som helst för pengar?

 • Gunnar Appelgren 2019-03-13 at 00:55

  Dina postningar i NewsVoice kommentarsfält om Rabani är naturligtvis sensationella.
  Har du möjlighet, ta gärna kontakt med mig via en säker kanal (tex Telegram) om du vill berätta mer.

  Jag måste radera den person du pekar ut eftersom det är förtal om det inte är sant.

 • @ Gunnar Appelgren 03-13 00:41 och 00:55

  Inte för att jag tvivlar på vad du skriver men det vore intressant om du kunde berätta mer om vad du vet , som t.ex. vad anledningen är att du avslöjar det du nämnt. Har du gått i pension eller slutat av annan anledning ? Är du inte rädd för din egen säkerhet eller skriver du kanske under pseudonym ? Har du själv på något vis varit delaktig i liknande operationer ? Du får säga ifrån om du tycker jag är för närgången.

  Som sagt , jag har ingen anledning att tvivla på att det du hävdar är sant , men det vore intressant om du kunde redogöra lite mer detaljerat för det du skriver.

  Mvh / Kenneth

 • Världens vackraste tonåring dog i hjärtattack dagen innan hon fyllde 20 år.
  Det är också den bild de häromdagen la upp på sin dotters Instagram där de i ett hjärtskärande inlägg berättade om sin stora sorg, skriver Fox News.
  https://www.instagram.com/p/ButAUg8FEpQ/

  ”Vår pärla. Vårt allt somnade in på onsdag kväll den 6 mars klockan 22.47. Det är fullständigt ofattbart att vår högt älskade Lotte inte finns med oss längre. https://www.foxnews.com/entertainment/former-miss-teen-universe-lotte-van-der-zee-dead-at-20-after-suffering-heart-attack-while-on-vacation

 • Öystein, den gode Augustin H fortsätter under anonymitetens skyddande täcke att pladdra som den goda socialist han är.

  Som andra goda socialister så använder rännstensboulevarden Aftonhoran som referens, inte enbokstav som skrivits i den balskan de senaste 40 åren har ju ens varit i närheten av sanning.

  Om denne pladdrare känt denne Bechir så kanske han kunde ha godheten att delge oss andra på vilka grunder han fortsätter ihärda den version som MSM sedan dag 1 försökt smälla i den svenska befolkningen.

  Om jag förstått det rätt så blev Bechir begravd mycket snabbt efter sitt dödsfall, kanske med hänvisning till religiösa traditioner. Dvs det som återstår om ingen riktig medicinsk obduktion gjorts är endast spekulationer.

  Något som i sin tur öppnar för spekulationer och konspirationsteorier, det är ju därför mycket märkligt att denne socialist ändå försöker hävda vad han blivit matad med av MSM.

  Det lät ju klart intressant att Du Öystein pratat med denna nu avlidne hjältes bror. Om det inte innebär något brott mot förtroendet du möjligen fått av Bechirs bror så skulle det vara intressant att få ta del av vad brodern tror/tycker.

  • Utan att vilja spä på spekulationer så vill jag inte nämna något från det samtalet, av just förtroendeskäl.

 • Öystein Rönne.
  Jag är inte anonym och inte lekman heller och att debattera med dig är en omöjlighet för du har som lekman din åsikt som respekteras trotts att den saknar bäring och med vokabulär passande en sjuåring försöker du därav med trollfloskler och länkar som passar din agenda, tysta till och med dem som känner här debatterad i tyst hjärtinfarkt avliden person! Avseende din länk finns ett antal andra länkar som visar att år 2017 drabbades cirka 25 300 personer av – akut hjärtinfarkt – och fortfarande insjuknar och dör fler män i – akut hjärtinfarkt.
  Rubrik: Tyst hjärtinfarkt lika allvarlig som vanlig | Aftonbladet – Läkaren: Män löper tre gånger högre ris…https://www.aftonbladet.se/halsa/a/dd1omO/lika-farlig-som-vanlig

  Akut hjärtinfarkt har ett antal omständigheter men oftast beror den på förändringar i kranskärlen redan i unga år och som en blixt från klar himmel har till synes friska personer kommit till akuten med en liten infarkt, som vid röntgen av kranskärlen visat omfattande förändringar. Till synes friska unga människor har avlidit av tyst infarkt i hemmet, i ambulansen och på sjukhusen. Tyst infarkt upptäcks ofta långt efteråt och hälften av samtliga som överlevt en tyst hjärtinfarkt, är döda inom tio år.

  De facto är enkelt att också för lekmän enkelt att ta del av via internet i omfattande publicerad forskning av ett stort antal forskare, bland annat Professor Jan Nilsson.
  Märkligare än så är det inte!
  Augustin H.

  • Du snackar skit Augustin H, som numera har blottat sitt halva namn (kanske).

   Alla kan läsa och söka på den länk jag skickat. Det är alltså inget eget påfunn, utan fakta från Socialstyrelsen.

   Dessutom kan jag säga att jag har samtalat med Bechir Rabanis bror.

 • När det gäller hjärtinfarkt på så unga män som Rabani håller jag helt och fullt med Ö.Rönne. Under mina 3år som undersköterska på hjärtiva och akuten Sabbatsbergs sjukhus under 80-talet. Kom jag aldrig i kontakt med sådana unga infarktpatienter och hörde heller aldrig talas om detta. Vi pratade ofta om åldrar på patienter som dött i infarkt. Det fanns någon patient då och då i 30 års åldern som var under uppsikt för känningar men de skrevs ut väldigt tidigt som friska.

  • Vad jag förstår gjordes aldrig någon obduktion. Man summariskt konstaterade ”hjärtattack” och snabbt kremerade kroppen. Problemet som jag ser är inte fallet Rabani utan att grävande skribenter har hittat bokstavligen hundratals ”Rabani fall”, främs i USA, med den gemensamma nämnaren att personerna har innehaft ”känslig information” och kunde misstänkas a sprida den, och detta rör främst en viss gruppering inom ”den djupa staten”, och här talar jag inte bara om USA. Den grupperingen har även mycket starka och välutvecklade system på plats för att kunna avstyra och stoppa all kritik, bestraffa och eliminera kritiker, och dominerar västerländska media, även i Sverige.

 • Har endast en kort paus därav svarar jag nedan två debattörer.

  Öystein Rönne.
  Att en man i Rabanis ålder drabbas av hjärtinfarkt sker dagligen tillika är det endast läkare som kan analysera svaren av obduktion och med omfattande erfarenhet av utredningar är personlig åsikt att det är mer än märkligt att obduktionsresultatet inte ens delvis har redovisats, trotts den bortgångnes Rabanis vänner, grannar, kollegor och osedvanligt stort allmänintresse.

  Kenneth Thorberg.
  Det du framför i dina inlägg möter jag dagligen och avseende att hjärninfarkt inte har någon ålder delar vi också den åsikten, tillika är din tolkning att ”ålder inte var en icke relevant faktor i sammanhanget” direkt hänvisat till Rabani bortgång och med hänsyn till hans familj, väljer jag att hänvisa till dem med din teori som uppfattas är att deras son är mördad. Åsikten ”att Rabanis plötsliga död, efter att ha sökt Aschberg i hans hem, är mer än konstigt” respekteras också, tillika är det ingen hemlighet att det finns dem vars åsikter inte revideras, oavsett hur mycket fakta som framkommer.

  Avseende att ditt sätt att skapa dig en bild av vad som är sannolikt med hjälp av din moralisk kompass och erfarenheter från själva livet” gör vi alla men det mest sannolika har vid objektiva utredningar av exempelvis resningsförfaranden visat sig sakna substans och i nu debatt är min med kollegors personlig åsikt att ”alla papper bör läggas på bordet” på grund av det sannerligen omfattande allmänintresset avseende Rabani bortgång som föregicks av ett antal märkligheter inkluderande tidsaspekt vid död, polisutredningen, namn rättsläkarutlåtande, dödsfallsintyg, etcetera.
  AH.

  • Du AH (som väljer att vara anonym) har tydligen inte läst min tidigare artikel. Där står bl.a:

   “I statistiken ovan framgår att det totala antalet hjärtinfarkter för män i Sverige år 2016 var ca 16 000 personer. Men antalet män i HELA SVERIGE i åldern 30-34 år som avlidit i hjärtinfarkt är bara 3 personer!! Alltså 3 på 16 000. Till det måste också läggas faktorn när på året det skedde och varför om möjligt. I fallet Bechir blev han varnad och vad jag förstått också hotad samma vecka han dog.”

   Alltså, män i Rabanis ålder draddas inte alls av hjärtinfarkt dagligen. Ditt påstående är en ren lögn. Ett simelt knep att slippa argumentera.

   Jag påstår att du är ett Nättroll!

   Länken till Socialstyrelsens statistik är:
   http://www.socialstyrelsen.se/publikationer2017/2017-10-23

 • Augustin H.

  Du försöker hela tiden glida undan vad det är jag egentligen diskuterar. Jag har ingenstans förnekat att det kan vara så att t.o.m mycket unga människor k-a-n drabbas av hjärtinfarkt. Men vad du försökte påskina i ditt inlägg 02-18 13:03 var att ålder var en icke relevant faktor i sammanhanget. Kan du kommentera det ?

  Det är inga “politiska åsikter” som gör att jag tycker att Rabanis plötsliga död , efter att ha sökt Aschberg i hans hem , är mer än konstigt. Jag försöker utifrån varje situation och sammanhang , som kan tänkas intressera mig på ett eller annat sätt , skapa mig en bild av vad som är sannolikt och inte. Och det gör jag med hjälp av vad som brukar kallas ” moralisk kompass ” och erfarenheter från själva livet. Jag är inte vänster , jag är inte höger. I en perfekt värld , där de olika ideologierna verkligen kom till sin rätt , skulle jag kanske kunna ta en sån ställning , men det är inte så det ser ut.

  Sen skulle jag också vilja ha svar på vad du menar med ditt omdöme ” utan eftertanke “…detta om det var riktat till mig. Annars kan vi bara släppa det.

 • Kenneth Thorberg.
  Visst är det så att ”en människor har en väldig massa olika åsikter om hur andra borde agerat i givna situationer” tillika finns de som av politiska åsikter och utan eftertanke automatiskt går till verbala attacker mot också dem som känner och har omfattande insyn i debatterad person, händelse.

  Jag räds inte någon människa oavsett vem de är och om jag nu skulle få för mig att för första gången i mitt liv kontakta en journalist för intervju ges garantier att jag inte skulle agerat som i här debatterad intervju och faktum är att hjärt och hjärninfarkt med dödlig utgång kan och har utan förvarning orsakat äldre och unga människor och mycket små barns plötsliga död..
  AH.

  • Vissst AH, men det är bara så att sannolikheten att en man i Rabanis ålder drabbas av hjärtinfarkt är oerhört liten. Detta skall man ta hänsyn till i sin analys.

 • @ Augustin H.

  En väldig massa människor har en väldig massa åsikter om hur andra ” borde “ha agerat i givna situationer. Om du , som du skriver , inte skulle rädas att utsätta dig för nåt liknande så kan du ju själv ta kontakt med denna avart till människa på det sätt du föredrar. Vem vet , du kanske har mycket mer framgång än Johan Andersson.

  Jag tror att de flesta vet att man k-a-n drabbas av hjärtinfarkter i så tidig ålder som trettio. Det var dock inte det du explicit uttalade dig om i ditt förra inlägg. Du skrev “…oavsett ålder inte är ovanligt…”. Det tolkar jag som ett yttrande för att det inte alls skulle vara åldersrelaterat.

 • Dins åsikter respekteras men delas inte till fullo avseende Johan Andersson intervju med “denna avart till människa”. Annan åsikt är att han skulle ställt förutbestämda frågor och inväntat svaren. Personligen kan jag tänka mig in i ett liknande scenario tillika skulle agerat på annat sätt oavsett vetskap om möjliga repressalier.

  Jag vet att en infarkt med en omfattning liknande Rabani kan och har drabbat betydligt yngre personer som en blixt från klar himmel och för att “specificera det lite mer noggrant” kan jag endast hänvisa till läkarvetenskapen, tillika nämns att vid tidpunkt lite över trettio år och utan enda känning av högt blodtryck drabbades jag av en liten hjärtinfarkt.
  Johan Andersson bör överväga att kontakta Becher närmast anhöriga som inte medverkat i intervjuer, men idag kanske orkar med att både tala om och visa upp dödsintyg avseende sin sons tragiska bortgång.
  AH.

  • ”ställt förutbestämda frågor” intervjutekniken fungerar så att nästa fråga är beroende på svaret. De gäller att få in offret i ett hörn och sedan hänga ut dom. Både Johan Andersson och Aschberg tillämpar den och taktiken är att inte låta offret prata till punkt.

   Sedan vet vi inte om Rabani drabbades av en infarkt eller inte, det måste till en obduktion för att fastställa det, och ingen obduktion genomfördes. Vad som stör är inte att en enda till synes helt frisk ung människa plötsligt avlidit, utan att bokstavligen hundratals har mystiskt avlidit på samma sätt och alla har haft den gemensamma nämnaren att man attackerat eller haft komprometterande kunskap eller material om en viss grupp. Grävare i USA har identifierat över 200 personer som mystiskt och oförklarligt avlidit och alla hade varit kritiska mot Clinton. Samma sak med 911, åtskilliga personer med kunskaper om händelsen har mystiskt dött. Ett fall kan vara en tillfällighet, men inte alla fall.

   • Du har rätt Karl.

    Det sovande folket borde ha vaknat för länge sedan.

    Jag har i tidigare kommentar beskrivit sannolikheten att Rabani dog en naturlig död (läs osannoligt).

    Bedrägeriet mot befolkningen är kompakt och utstuderad!

  • AH, du har tyvärr missat sannolikheten att någon i Rabanis ålder drabbas av hjärtinfarkt. Sannolikheten är i sammanhanget synnerligen avgörande. Sannolikheten är oerhört liten!

 • @ Augustin H.

  Att Johan Andersson befinner sig under press när han står inför ett möte med denna avart till människa föranleder , inte förvånande , det du uppfattar som ” pladder”. Du kanske kan tänka dig in i ett liknande scenario själv. Eller…kanske inte ? Den som aldrig själv utsatt sig för obehagligheter , trots vetskap om möjliga repressalier , kan knappast göra just det. Johan Andersson är en HJÄLTE , inget annat.

  Att Aschberg var den som drog sig ur detta möte är det ingen tvekan om ; https://www.youtube.com/watch?v=s-BGqB0gSwM

  Så ska jag försöka få lite ordning på d-i-t-t pladder ang. hjärtinfarkter. Du menar alltså att en infarkt med en omfattning liknande Rabanis inte är åldersrelaterad , utan lika gärna kan uppträda hos barn ( ? ) som t.ex. en åttio-åring ? Har jag förstått dig rätt ? Om inte , kan du väl specificera dig lite mer noggrant.

 • Karl W.
  Den som kritiserar och vill nå framgång mot ”använda metoder” kräver att man inte använder samma kritiserade metoder och gällande Becher avled han i hjärtinfarkt med hjärtstillestånd som följd, som oavsett ålder inte är ovanligt utan avhängigt infarktens omfattning.

   • Bechir Rabani sköts i sitt högra knäveck utav fyra av mina fd. kollegor vid NOA. Giftet togs in från MI6 i London. Sveriges regering har sedan Palmes tid en hemlig grupp lönnmördare bestående av personer från SÄPO, Rikskriminalpolisen (NOA), MUST och några pensionerade poliser. Våra poliser har utav MI6 även lärt sig hur man skapar en Princess Diana olycka.

    • Vad skulle vara anledningen att “SÄPO, Rikskriminalpolisen (NOA), MUST och några pensionerade poliser” skulle vilja mörda en patriotisk svensk-palestinier, som bedriver undersökande journalistik av Soros och Aschberg, en medborgarjournalism som stärker Sveriges medborgares förståelse för dessa människors sanna natur?

     Jag ser inte motivet.

     Sassersson har f.ö. stället en fråga till dig nedan.

  • Medicinskt är det en skillnad på hjärtattack och hjärtstillestånd. En hjärtattack är när hjärtat svälts på blodflödet och därmed syret, och som en följd stannar. Orsaken är som regel att blodet blockerats av någonting i blodådrorna. Hjärtat har sin egen ”hjärna” som reglerar hur det ska arbeta. Om de nervimpulserna som reglerar hjärnverksamheten blockeras, då stannar hjärtat. Hjärtstillestånd. En hjärtattack är mycket enkel att fastställa vid en obduktion. Blockeringen av blodflödet är klart synliga. I fallet Udo Ulfkotte skedde ingen obduktion, han kremerades omedelbart och man bestämde godtycklig att det var en ”hjärtattack” alltså utan att veta om det var eller inte. Bokstavligen hundratals personer har dött oförklarligt, alla med någon koppling till CIA or USA. Nu talas det om ett CIA vapen, en liten pil skjuts mot offret, den innehåller ett nervgift som blockerar nervimpulserna till hjärtat, och hjärtat stannar. Giftet bryts sedan snabbt ner och lämnar inga spår. En liknande metod använde i ”paraplymordet” i London. https://en.wikipedia.org/wiki/Georgi_Markov

   https://www.express.co.uk/news/world/644439/CIA-heart-attack-gun-Mary-Embree-Frank-Church-William-Colby The pistol reportedly shoots a dart – which can cause a heart attack once it enters the bloodstream – into its victims. It can pierce through clothing leaves no signs of impact on the skin except a small red dot, according to insiders. The weapon, a modified Colt 1911, is believed to have been mentioned during the infamous Church Committee probe into the CIA in 1975. The poison was frozen into some sort of dart. Whistleblower Mary Embree said: “The poison was frozen into some sort of dart and then it was shot at very high speed into the person. “When it reached the person it would melt inside them, and there would be a tiny red dot on their body, which was hard to detect. “There wouldn’t be a needle or anything like that left in the person.”

   Tekniskt vetenskapligt är detta fullt möjligt, men ännu inte bevisat.

   Som exempel. Dr Gaute Huus, Physiologist, anatomist, biologist skriver: Cardiac glycosides will do the trick (bufalin, oleandrin, digoxin, ouabain). They act on the contractile force of the cardiac muscle, effectively disrupting the pumping action of the heart. Most of them are highy toxic and will lead to death. https://www.quora.com/What-poison-would-kill-me-by-only-destroying-or-stopping-my-heart-until-I-die?share=1

  • Hjärtinfarkt går att skapa genom riktad mikrovågsstrålning mot objektet. Denna raffinerade metod att bringa någon av livet är synnerligen effektiv då dödsfallet framstår som naturligt.

 • Förvånande är att någon intelligent människa oavsett för eller emot högerpopulismen kan tycka att “Johanssons” hyperventilerande pladder ser bra ut!
  Aschberg svarade på frågorna den pladdrande “Johan Andersson” exalterad slungade ut samtidigt som han avbröt Aschbergs svar!

  Det enda som kommer att gå till historien är att “Johan Andersson” i extas hyperventilerande pladder förlöjligat sig själv och Granskning Sverige och dragit ett löjets skimmer över Becher som förövrigt avled i hjärtinfarkt, vilket inte är är någon hemlighet. Avseende “smaka sin egen medicin” uppfattas avse pladdret “Johan johansson” vars förlöjligande av sig själv möjligen beror på att han glömt att ta sin medicin?

  • Han använde bara Aschbergs egna metoder. Becher avled inte i ”hjärtinfarkt” utan av hjärtstillestånd, något som är mycket ovanligt för en person i hans ålder. Det är samma sak som andra som Udo Ulfkotte som även han var helt frisk, och det finns bokstavligen hundratals personer som mystiskt avlidit av hjärtstillestånd, alla med den gemensamma nämnaren att de på något sätt uppfattats som ett hot mot den gruppering som Aschberg tillhör.

  • Augustin H, är du lierad med Expo/Researchgruppen månne? Inse att vi inser att du är ett troll!

   Pinsamt dåligt försök…!

   • Öystein Rönne.
    Svar på din fråga “Augustin H, är du lierad med Expo/Researchgruppen månne?” är.
    i ordets rätta betydelse nej.
    Oavsett vad “ni” anser är åsikten politiskt styrd vilket respekteras, men med åsikter löser “ni” inte den för er gåta som orsakade en ung mans död i av läkare fastställd hjärtinfarkt!
    AH.

 • Robert Aschberg är dålig för vårt land, sådana skal utvisas. Media i Sverige är det största hotet helt klart med Robert Aschberg framför kameran…:)

 • Robert Aschberg bär verkligen alla tecken på en kriminell människas beteende, han är dessutom van att känna sig hyllad tack vare sin framfusighet och sin tuffa attityd.

  Han är djupt involverad i det socialistkriminella nätverk som han för egen snöds vinnings skull utnyttjar då han bedriver häxjakt helt i stil med vilken annan kriminell organisation som helst.

  Johan A gör helt rätt som så respektlöst använder samma metoder som Aschberg när han intervjuar denna halvfeta och självgoda förtryckare av åsikts och yttrandefriheten.

 • Jag beundrar modet hos en som vågar stå upp emot Aschberg! Det är, för mig, första gången jag hört att Aschberg känner sig obekväm och trängd, vilket fick mig att sitta och lyssna vidare med ett stort brett flin i ansiktet.
  Måtte denna intervju bli viral, för detta är guld!!! 🙂

 • “Nationen Sverige är utsatt för asymmetrisk krigföring. Angripare är globalistregimen. Den är den svenska politikeradeln lierad med. Angreppet kommer således inifrån riket mot befolkningen. De avlönas av medborgarna sjukt nog.”

  Detta är ett utdrag från en mycket viktig blogg som jag alldeles nyligen fått kännedom om:

  http://hagenbo.blogspot.com/

  Sprid kunskap om denna blogg som tillhör en före detta officer vid försvarshögskolan som blev obekväm för etablissemanget!

  Vi behöver nå ut till fler människor. Många börjar inse att något är mycket fel…

 • Aschberg hade världens läge att svara på frågor, men tog inte tillfället. Det ser verkligen inte bra ut.

  Johan Andersson gör rätt som ställer frågor. Aschberg som inte svarar på frågor är sannolikt enbart ute efter att jaga ännu ett s.k .”troll” och klippa ihop en intervju som gynnar hans egen image och monopolkapitalets agenda. Allt som Aschberg inte gillar i en ev. intervju kommer med stor sannolikhet klippas bort.

  Eftersom folk med kopplingar till Aschberg tycks ha dött på märkliga vis så har Johan Andersson heller inget rimligt skäl att identifiera sig eller möta Aschberg, så vida han inte råkar har en märkvärdig dödslängtan.

 • Att utveckla oberoende media är alltmer ett överlevnadsvillkor för ett fritt samhälle. Det statliga skattefinansierade SR och SVT samt det skatteunderstödda MSM har alltmer kommit att bli propagandakanaler för politikerna och ideologerna att indoktrinera befolkningen. Utan oberoende alternativa media börjar situationen alltmer likna som det en gång var i Europa för 90 år sedan, och det är mer än bara skrämmande. SVT pumpar ut fulvinklade falska nyheter var dag, och när det gäller alltför många läsare fungerar propagandan och indoktrineringen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *